Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
korunma derken canım neyi kastettiğini anlayamadım bebek için mi:44:
Evet canim hani ne biliyim belki diyorlar ameliyattan sonra 3 ay hamile kalmayin korunun vs.
münire tatlım sen ne doktorusun ?[/QUOTcani
canim ben ultrason doktoruyum...
kızlar
in Takvimi ile Bebek Cinsiyeti Tahmini, in Takvimi Hesaplama, Doum Ya
bu sayfayı tıklayın cinsiyetini öğrenin..zaten buna bakıpta söyleniyor size ne söyleniyorsa
ala ala usg sonucunda böyle çıktı canım ayrıca doktor olmanıza sevindim kız demiştinz ay bi oğlum var eger kız olursa ki (hakkımıza hayırlısı ,sag salim)size cok dua edecem:26::26::26:sezaryenle olacam inşaallah ben 06-12-kızımnda aynı gün olmasını isterim inşaallah
kızlar
in Takvimi ile Bebek Cinsiyeti Tahmini, in Takvimi Hesaplama, Doum Ya
bu sayfayı tıklayın cinsiyetini öğrenin..zaten buna bakıpta söyleniyor size ne söyleniyorsa
banada bakar mısınız doktorum haftaya kesin söylerim dedi ama yinede bakalım ne çıkacak merak ettim d.t. 21.04.1987 sat 26 ocak bu arada yüksek ihtimalle 4-5 şubat hamile kaldım :) ovulasyon takibime göre hayırlısı olsun bakalım pembiş mi maviş miiii:))))
banada bakar mısınız doktorum haftaya kesin söylerim dedi ama yinede bakalım ne çıkacak merak ettim d.t. 21.04.1987 sat 26 ocak bu arada yüksek ihtimalle 4-5 şubat hamile kaldım :) ovulasyon takibime göre hayırlısı olsun bakalım pembiş mi maviş miiii:))))
aayyy ayy bende geldim çatlıyorum meraktan.doğum tarihim 30.09.1983 son reglim 6.mart.2012
sat 15 nisan doğum tarihim 23.02.1986...
18.07.1986
05.01.2012
şimdiden tşk ederim..
ay heyecanlandim birden benim gebeligin devam edeceginden bile suphelerim var ama
yinede merak ettim
dogum tarihim 09 01 1983
sat tarihim 31 03 2012
iliskilerim 9 nisan 12 nisan