• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

...bebek cinsiyeti öğrenmek.. ultrasondan once...

aayy hadi gel de banada bak değişik bir yöntemin var sanırsam doğruluk payıda yüksek bakalım benim neyim olucak...

Evet canim hani ne biliyim belki diyorlar ameliyattan sonra 3 ay hamile kalmayin korunun vs.

yok canım herhangi bi şey söylemedi doktorum. ameliyattan 15 gün sonra kontrole gittiğimde hayatına her anlamda devam edebilirsin dedi. :17:
kesinlikle yasak falan yok dedi.

ay heyecanlandim birden benim gebeligin devam edeceginden bile suphelerim var ama
yinede merak ettim

dogum tarihim 09 01 1983
sat tarihim 31 03 2012
iliskilerim 9 nisan 12 nisan

kızlar

in Takvimi ile Bebek Cinsiyeti Tahmini, in Takvimi Hesaplama, Doum Ya

bu sayfayı tıklayın cinsiyetini öğrenin..zaten buna bakıpta söyleniyor size ne söyleniyorsa

sen burda ne bilipte ne yaziyorsun??? cin takvimiyle bakarsan kendin icin bak,,,burda o takvime bakip hesaplayanlar ver ve dogru cikmiyor,,,galibe benim ultrason doktoru oldugumu unutdun...ben yanima gelenlere bakmadan once kendi doktor yontemimle hesaplayip cinsiyyeti soylerim...

ala ala usg sonucunda böyle çıktı canım ayrıca doktor olmanıza sevindim kız demiştinz ay bi oğlum var eger kız olursa ki (hakkımıza hayırlısı ,sag salim)size cok dua edecem:26::26::26:sezaryenle olacam inşaallah ben 06-12-:nazar::nazar:kızımnda aynı gün olmasını isterim inşaallah

neden sezeryan istiyorsun??? normal dogum olmuyormu? bebek icin sezeryan iyi ama anne icin kotu.

kızlar

in Takvimi ile Bebek Cinsiyeti Tahmini, in Takvimi Hesaplama, Doum Ya

bu sayfayı tıklayın cinsiyetini öğrenin..zaten buna bakıpta söyleniyor size ne söyleniyorsa

canim senin tahsilin falan varmi??? gel burda yada baska konu ac,arkadaslar sana sorsun sende kendi cin takviminle cinsiyyeti soyle///peki diye bilirmisin,hangi ayda yumurta hucre kiz veya erkek spermayi kabul,eder,hangi ayda hangi hormon salgilanir...cin takvimin bunlarida soyluyormu canim??? cin takvimin bebekte beynini omurgasini,kusurlarini gosteriyormu canim???

banada bakar mısınız doktorum haftaya kesin söylerim dedi ama yinede bakalım ne çıkacak merak ettim d.t. 21.04.1987 sat 26 ocak bu arada yüksek ihtimalle 4-5 şubat hamile kaldım :) ovulasyon takibime göre hayırlısı olsun bakalım pembiş mi maviş miiii:))))

canim bu kadar buyuk bebegin cinsiyetini doktorun soylemedimi?simdiye kadar...PEMBISSS...

banada bakar mısınız doktorum haftaya kesin söylerim dedi ama yinede bakalım ne çıkacak merak ettim d.t. 21.04.1987 sat 26 ocak bu arada yüksek ihtimalle 4-5 şubat hamile kaldım :) ovulasyon takibime göre hayırlısı olsun bakalım pembiş mi maviş miiii:))))

canim bu kadar buyuk bebegin cinsiyetini doktorun soylemedimi?simdiye kadar...PEMBISSS...bebegin 13.haftasinda..

ay heyecanlandim birden benim gebeligin devam edeceginden bile suphelerim var ama
yinede merak ettim

dogum tarihim 09 01 1983
sat tarihim 31 03 2012
iliskilerim 9 nisan 12 nisan

canim senin siklusun kac gunluk..neden 9 ve 12 nisanda iliskilerin oldu???hamile oldugunu yenimi oyrendin 10 gunmu gecti vaktinden...

Back