kızlar
in Takvimi ile Bebek Cinsiyeti Tahmini, in Takvimi Hesaplama, Doum Ya
bu sayfayı tıklayın cinsiyetini öğrenin..zaten buna bakıpta söyleniyor size ne söyleniyorsa
herşeye ve herkese inanmayın lütfen
Canim dur kacma biryere
bende kide dermoid kisti olabilirmis ama henüz kesin degil
doktor sana dedi mi hamile kalamazsin bu kistle??
bana dedi
ay ne olur anlat ameliya sart mi???
senin ki hangi büyüklükteydi
kızlar
in Takvimi ile Bebek Cinsiyeti Tahmini, in Takvimi Hesaplama, Doum Ya
bu sayfayı tıklayın cinsiyetini öğrenin..zaten buna bakıpta söyleniyor size ne söyleniyorsa
dr hamile kalamazsın farzedelim hamile kaldın bu kist bebeğin düşmesine sebep olur dedi canım. gerçekten insanın moralini bozuyorlar.malesef diğer kistler gibi adetle yada ilaçlı tedaviyle düşmüyor.doğduğum andan itibaren o kist de benimle beraber büyümüş. içi sıvı dolu ve adet dönemine kadar sıvı dolmaya devam ediyor adetle yada adetten sonra içindeki sıvı patlıyor dayanılmaz kasık ağrıları başlıyordu benim. 5cm i geçince ameliyata alıyor doktorlar. benimki ameliyattan önce 6cm olarak ölçüldü doktor 8cm di çıkardığımız kist dedi. kapalı ameliyatla aldılar canım aklına takılan birşey olursa içtenlikle cevaplarım. senin şikayetlerin nelerdi ve doktorun ne dedi.
Sagol canim benim Allah razi olsun senden.
banada dedi olmaz olursada düser.
benim adetim cok az gelmisti
ve bende durumun ne oldugunu bilmek icin gittim.
sen ameliyat olali ne kadar oldu?
hastanede yatmalimiydin??
Cin takvimine gore soylediyse diyorsunuz ama benim Cin takvimine gore erkek.. onun bana soyledigiyse kiz...
04.09.1993 benim d.t. SAT: 03 nisan
sanada kız der şimdi bak gör :)))
7ay oldu ameliyat olalı bir gece hastanede yattım canım sonra evde dinlendim ben.
canım çin takviminin 32 yaş şubat ayına bakarsan kız ama 33 şubat ayına bakarsan erkek..sen 79 lu değilmisin o zaman 33 oluyorsun...33 şubata bakacaksın
peki canim ameliyattan sonra korunma süresi varmiydi?
sende simdiye kadar ultrasonun soglemesi gerekirdi,soylemedilermi??? zaten 3 aylik bebek...OGLAN...
canim ama bir sey diyicem...senin dogum tarihin 12 12 12 degil..05 12 12 ye geliyor...
ben doktorum kendi yontemlerime gore hesaplarim ve hep dogru cikar...ERKEK...baktigin seyler yalnis...sen ne istiyordun???[/QUOTE
aslında ben değil kardeşim hamile olan kız istiyordu yalnız son adet tarihi 26aralıkmış ben 23 yazmışım ...hayırlısı olsun zaten ilk çocuğu ALLAH sağlıklı sığhatli versin cümlesine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?