...bebek cinsiyeti öğrenmek.. ultrasondan once...

çin takvimine inanmıyorum bende tutmadı 20 yasında ekimde hamile kaldım kız gösteriyodu ama oğlusum oldu haziran 20sindede doğumum oldu doktorumda 28de hesaplamıştı ama ben sezeryan istediğim için 23ünde randevu aldık ama oğlum beklemedi acilen sezeryana girdim

Canim dur kacma biryere

bende kide dermoid kisti olabilirmis ama henüz kesin degil

doktor sana dedi mi hamile kalamazsin bu kistle??

bana dedi

ay ne olur anlat ameliya sart mi???

senin ki hangi büyüklükteydi

dr hamile kalamazsın farzedelim hamile kaldın bu kist bebeğin düşmesine sebep olur dedi canım. gerçekten insanın moralini bozuyorlar.malesef diğer kistler gibi adetle yada ilaçlı tedaviyle düşmüyor.doğduğum andan itibaren o kist de benimle beraber büyümüş. içi sıvı dolu ve adet dönemine kadar sıvı dolmaya devam ediyor adetle yada adetten sonra içindeki sıvı patlıyor dayanılmaz kasık ağrıları başlıyordu benim. 5cm i geçince ameliyata alıyor doktorlar. benimki ameliyattan önce 6cm olarak ölçüldü doktor 8cm di çıkardığımız kist dedi. kapalı ameliyatla aldılar canım aklına takılan birşey olursa içtenlikle cevaplarım. senin şikayetlerin nelerdi ve doktorun ne dedi.

Sagol canim benim Allah razi olsun senden.

banada dedi olmaz olursada düser.

benim adetim cok az gelmisti

ve bende durumun ne oldugunu bilmek icin gittim.

sen ameliyat olali ne kadar oldu?

hastanede yatmalimiydin??

Sagol canim benim Allah razi olsun senden.

banada dedi olmaz olursada düser.

benim adetim cok az gelmisti

ve bende durumun ne oldugunu bilmek icin gittim.

sen ameliyat olali ne kadar oldu?

hastanede yatmalimiydin??

7ay oldu ameliyat olalı bir gece hastanede yattım canım sonra evde dinlendim ben.

canım çin takviminin 32 yaş şubat ayına bakarsan kız ama 33 şubat ayına bakarsan erkek..sen 79 lu değilmisin o zaman 33 oluyorsun...33 şubata bakacaksın

Orda cin takvimine yas hrsaplama var... Ocak subat mart dogumlular yasina 2 eklesin..diger aylar 1 eklesin yaziyor ona gore ekledim bende 34 ten baktim

canim ama bir sey diyicem...senin dogum tarihin 12 12 12 degil..05 12 12 ye geliyor...

ala ala usg sonucunda böyle çıktı canım ayrıca doktor olmanıza sevindim kız demiştinz ay bi oğlum var eger kız olursa ki (hakkımıza hayırlısı ,sag salim)size cok dua edecem:26::26::26:sezaryenle olacam inşaallah ben 06-12-kızımnda aynı gün olmasını isterim inşaallah

sat 22 nisan doğum tarihim 19.08.1977. kızım olsun istiyorum korumuyoruz. hamile kaldıysam neyim olur sizce.

banada bakar mısınız doktorum haftaya kesin söylerim dedi ama yinede bakalım ne çıkacak merak ettim d.t. 21.04.1987 sat 26 ocak bu arada yüksek ihtimalle 4-5 şubat hamile kaldım :) ovulasyon takibime göre hayırlısı olsun bakalım pembiş mi maviş miiii:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…