...bebek cinsiyeti öğrenmek.. ultrasondan once...

sen getir o 15 yillik doktoru o sozu bana soylesin...nasil yani erken bende 11.haftada doktorum kendi ulktrason hocam kiz dedi yaaa...doktorunu deyis...

ben hamile değilim oğlum var 22 aylık ben hangi ayda hamile kalırsam kızım olur çok istiyorum kızım olmasını sağlıklı sıhatlidoğum tarihim 28.01.1989

ben hamile değilim oğlum var 22 aylık ben hangi ayda hamile kalırsam kızım olur çok istiyorum kızım olmasını sağlıklı sıhatlidoğum tarihim 28.01.1989

suan erkek ama temmuzda kalirsan kiz...1 seyi unutma allah sana erkek evlat vericekse temmuzda alinmiyor gelipte erkek olucak ayda kaliyorsun..buda Allahin isi...nasip eden o...

sat 27 nisanmi??? sen hamile olduguna eminmisin???

umutluyum ama bildigim bisey yok dedim hamil isem

Allah rizasi icin bir sorum var dermoid kistim olabilirmis dedi ama daha tahliler tamamlanmadi mrt yapilmali daha..

ve dedi ki siz hamile kalamazsiniz bu kistle kalsanizda düser..

kist yumruk büyüklügündeymis nerdeyse

yumruk buyuklugundemi??? sana bir sey sorucam sen rahmin ne kadar olcude oldugunu biliyormusun???kendi rahminin evde ultrason cevabi varsa rahim olculerini oku.

yumruk buyuklugundemi??? sana bir sey sorucam sen rahmin ne kadar olcude oldugunu biliyormusun???kendi rahminin evde ultrason cevabi varsa rahim olculerini oku.

yok canim elimde bisey

sol overimde bu kist

saten son iki adetim cok cok az oldum

son adetimi olmadan bu doktora gitmistim ve dedi ki 7-10 güne baya bir kanaman olcak ama olmadi cok az oldu iki gün sürdü

bebek cinsiyyeti ultrasondan once...bebeginizin cinsiyyetini herkezden once bilmek istersenin,hatta hangi ayda kalirsaniz kiz veya erkek olucagini bilmek istiyormusunuz??? o zaman yazin...dogum tarihi:hangi ay,yil ve gun...ve son adet tarihiniz...

sat 15 nisanmi??? sen hamile olduguna eminmisin???

belirtilerim var ama test yapmak için 15ini geçmesini bekliyorum. hem siz yazmışsınız hangi ayda kalirsaniz kiz veya erkek olucagini bilmek istiyormusunuz??? diye.
bende hamile kaldıysam bilmek istiyorum devamlı erkek bebeğim olduğunu görüyorum rüyamda.dermoid kist ameliyatı oldum ve adetlerim düzensiz. yardımcı olursanız sevinirim.

sen getir o 15 yillik doktoru o sozu bana soylesin...nasil yani erken bende 11.haftada doktorum kendi ulktrason hocam kiz dedi yaaa...doktorunu deyis...
ne biliyim dun ilkkez gittim ona meraktan..zaten uste para verse daha gitmemki...kendini Dr iyi oda az ketun soylemiyoda..oglumda soylemisti erkenden bunda soylemeyecegi tuttu..bakalim 14 gun sonra ne dicek.. ins senin dedigin gibi kiz olcak.. bende cok ama cok sevincem...

suan erkek ama temmuzda kalirsan kiz...1 seyi unutma allah sana erkek evlat vericekse temmuzda alinmiyor gelipte erkek olucak ayda kaliyorsun..buda Allahin isi...nasip eden o...

teşekkür ederim cnm doğru diyosun ama bi yerde okumustum kız ayları erkek ayları varmış hatta halk arasında derler ya bu aylar kız ayları herkezin kızı olucakmış diye bizim orada kaç kişi hamile 4 aylık falanlar heralde kızları olucak hepsinin

Canim dur kacma biryere

bende kide dermoid kisti olabilirmis ama henüz kesin degil

doktor sana dedi mi hamile kalamazsin bu kistle??

bana dedi

ay ne olur anlat ameliya sart mi???

senin ki hangi büyüklükteydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…