• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

...bebek cinsiyeti öğrenmek.. ultrasondan once...

Ahhh canim bi oglusum var tabikide kizzzzzz istiyorum .. eylulde 33 olcam simdilik 32... Bakalim ogrencem ins 24 te. Benim Dr ulturasonu nuh nebiden kalma.. illa 4 ay dolcakmis kesinlesmesi icin

ya diger ultrasonlar 4 ayda neleri kesf ediyor,bu cinsiyyeti 4 ayami sakladi??? bende 11.haftada kiz oldugunu soyledi doktorum... sen icini ferah tut..kizin olucak insallah...

yontemınızı gercekten cok merak ettım bızde bılseydık dogum tarıhım 17.05.1986 sat:18 ekım

25.09.1983 doğum tarihim 23 aralık 2011 son adet tarihi ..dr erkek dedi ama biz çin takviminden kız olarak bakmıştık .siz neye göre söylüyorsunuz birde siz bakıb bakalım ne çıkacak ..

canım sendede erkek sanırım subatda kalmıssın...sımdıye kadar ultrasonun demesı lazımdı...

ewet cnm şubatta kaldım dr kız olabilir dedi ama hemen pembeleri alma dedi yanılma payı
cok olr aybaşı belli olcak kısmet teşekkürler baktığın için:54:

ya diger ultrasonlar 4 ayda neleri kesf ediyor,bu cinsiyyeti 4 ayami sakladi??? bende 11.haftada kiz oldugunu soyledi doktorum... sen icini ferah tut..kizin olucak insallah...

Benim Dr 2 boyut.. bendun dayanamadim 3 boyut ulturasonu olan bi Dr gittim..sordum bu haftada erken dedi oda.. bende 12 haftada bile orenen var dedim... Ben 15 yillik Dr um o hangi Dr mus ole dedi azari yedim anlican...o haftalar erkenmis...bende 14 gun daha bekliyorum... Insallah senin dedigin dogrudur..ilktede simdide sikintili hep hem hamileligim hemder hamile kalmam... Buda kiz olsunda bidaha ugrasmayayim istiyorum acikcasi.... Gerci allahtan oncelikle hayirlisini diliyorum.. sagsalim eli ayagi duzgun olsunda.. ama kiz olsun ya Ben cok seviyorum kizlari...

Son düzenleme:
25.09.1983 doğum tarihim 23 aralık 2011 son adet tarihi ..dr erkek dedi ama biz çin takviminden kız olarak bakmıştık .siz neye göre söylüyorsunuz birde siz bakıb bakalım ne çıkacak ..

ben doktorum kendi yontemlerime gore hesaplarim ve hep dogru cikar...ERKEK...baktigin seyler yalnis...sen ne istiyordun???

Back