işte burda
canim ama bir sey diyicem...senin dogum tarihin 12 12 12 degil..05 12 12 ye geliyor...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
işte burda
Ahhh canim bi oglusum var tabikide kizzzzzz istiyorum .. eylulde 33 olcam simdilik 32... Bakalim ogrencem ins 24 te. Benim Dr ulturasonu nuh nebiden kalma.. illa 4 ay dolcakmis kesinlesmesi icin
banada bakarmısın 24-12-1983 sat 28-01-2012
Doğum Tarihim:18.05.1985 SAT:12 Nisan
cvp beklıyorm ama birkişiyle ilgilendin hep ama aaaaa
canim ilk bebeginmi??? ...ERKEK...
cvp beklıyorm ama birkişiyle ilgilendin hep ama aaaaa
Canım merhaba banada bakarmısın
Doğum Tarihi: 05/09/1988 SAT: 23 Şubat
canım sendede erkek sanırım subatda kalmıssın...sımdıye kadar ultrasonun demesı lazımdı...
ilk bebekmi??? ERKEK... bugun erkekler kizlardan cok///
ya diger ultrasonlar 4 ayda neleri kesf ediyor,bu cinsiyyeti 4 ayami sakladi??? bende 11.haftada kiz oldugunu soyledi doktorum... sen icini ferah tut..kizin olucak insallah...
25.09.1983 doğum tarihim 23 aralık 2011 son adet tarihi ..dr erkek dedi ama biz çin takviminden kız olarak bakmıştık .siz neye göre söylüyorsunuz birde siz bakıb bakalım ne çıkacak ..
Teşekkür ederim canımm Çin takvimiyle mi bakıyorsun
yontemınızı gercekten cok merak ettım bızde bılseydık dogum tarıhım 17.05.1986 sat:18 ekım
sendede erkek ama seninki,dogum gununle alakadar biraz supeli kaldim...kusura bakma...