cevap...............
martda adet gorduysen,,,nısanda kalmıssın...kız...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cevap...............
ay bu arada bende siklusum 30-35gün arasında deişiyordu :26:
sen dogdugun tarıhı dogru yaz.dogdugun yılı yaz...yasını degıl...heralde bende bişi cıkmadı
yazdım görmedinzmi?sen dogdugun tarıhı dogru yaz.dogdugun yılı yaz...yasını degıl...
dogum tarihi 12-12-12 olcak inşaallah sat29şubat 06-12-1986 benm dogum tarihim cevabını bekliyorum bakalım neymiş
canım ben hamiş değilim ama çok istiyorum tesadüfen gördüm topicini bu ay hamile kalırsam inşallah kızım mı olucak oğlum mu banada söyler misin tabii önce Allahın dediği olur doğum günüm 20,08,1988 sat 9mayıs
sende bebek 6 aylikmi??? ultrason soglemedimi???>>>KIZ^^^
işte burda
CANIM INSALLAH BU AY KALIRSAN ...OGLAN...HAZIRANDADA OGLANNN....seninde soglediyin gibi en dogrusunu Allah bilir ama benim hesaplamam hep dogru cikiyor...Allah buyuktur.
ya sen bebegin dogum tarihinimi yazdin?ben seni sormustum.neyse dogrusu buysa 06-12-1986 son adet 29 subat.martta kalmissin...KIZ...
evet kız..... :))
evet canım dogru benm tarihim 06-12-1986 dogacak bebegim ki ise inşaallah 12-12-12 olacak net olan bu bu arada çin takvimine mi bakıyorsunz?nerden hesaplıyorsunz?
inşallah............martda adet gorduysen,,,nısanda kalmıssın...kız...
Sat 1 subat...asilama tarihim 14 subat... Dogum tarihim 12.09 1979... Dr bi turlu soylemedi cinsiyeti..ayin 24 te randevum var ozaman soyleyecekmis... Ama Ben Cok merak ediyorum...
Beni de gor benide arada kaynadimmi neSat 1 subat...asilama tarihim 14 subat... Dogum tarihim 12.09 1979... Dr bi turlu soylemedi cinsiyeti..ayin 24 te randevum var ozaman soyleyecekmis... Ama Ben Cok merak ediyorum...
ne olmasini istiyorsun bilmem ama 32 yasdi dimi??? >>>KIZ>>>