- 23 Haziran 2009
- 5.808
- 77
- 358
Sanirim 32 yasin icindesin.bebek erkek...
insallahhhhh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bak canim sen konuyu karistirdir,tabiki cinsiyeti ve hangi ayda kiz erkeyi soyler.ama once saglikli bebek,cinsiyeti herkez merak eder,bu dogal bisey,benim karsi ciktigim kiz istiyorum kiz olsun veya oglan olsun,,,veya hangi ayda olursam kiz erkek olu sorulari,beni soruya cevap soylerimkiz veya erkek derim.ama allah istemese sen kiz istediyin ay kalmazsin,erkek ayinda hamile kalirsin,yani demem suki,bizim istememizle diyil,sadece allah istediyini verir,allah bebisi versin.20. Haftada tahliller,ultrason yapilsin,saglikli oldugundan emin olduktan sonra cinsiyet oyrenilsin.ben kiz kiz diyip durdu,kizim vardi,ama 20,haftada mecbur kurtaj,simdi herkeze cinsiyet soylesemde,hastalirima ilk tavsiyem,sizi ilgilendiren once bebegin sagligi olsun.ben 2ci defa allah verirse hamile kalirsam once saglikli bebis isterim.sen söylemişsin Minure Hanım, hangi ayda kalırsanız kız erkek olacağını bilmek istiyor musunuz diye, sonra Allah'tan sağlıklı bebek iste demişsin. ben anlamadım zaten eğer erkek olsun kız olsun diye bir isteğim yoksa bunu önceden bilmemde çok önemli bir konu olmaz. nasıl olsa %50 %50
evet mesela ben uc ay diyet yaptim ph si 9 oln sular ictim iliski oncesi vj ph simi olctum 9 du hatta vajinal dus yaptim esim ve ben bol bol et yedik limonata ictik sut ve sut urunleri asla tuketmedim yani normal dengeyi bozdum
simdi bu hesaplama benim icindemi gecerli minure hanima soruyorum dr olarak bilir kendisi
esime cinko larginin evicap verdim kendimde aldim
ammada abartılmış konu konuyu açan dokltor olsun olmasın eğlensin eğlenmesin bunun ne önemi varki
siz burda cinsiyeti öğrenirken çokmu ciddiye alıyorsunuz yani burdaki konu sahibi size kız dedi diyelim erkek olunca sizin için hayal kırıklığı mı olucak yani
çin takvimine hemen hemen bütün anne adayları bakmıştır bunuda öyle görseniz merak giderme olarak bakılsa
ama allahtan gelene razı olunsa olmuyormu yani
yok illa muahalafet olucaz dimi yoksa rahat batar
sendogum gununden one kalmissin subatda hamilelik olmus sanirim,erkek geliyor...ultrason desteklerle bana soylersin.
orkdm heyecan yaptım napıyım sen beni anlarsın.
canim okudum hepsini gercekten sabirsizmissin,sen dogumu nasil bekleyeceksin,cok merak ediyorum,sabir ve heyecan.zaman cabuk gecsin ve sabirsiz kiz bebisini kucagina alsin ve bekleyen tum anne adaylari.
gecmise yonelik bakarmisin birde eltim icin 23 yas 2008 temmuzda gebe kaldiydi
birde 19 yas nisan ayi 2008
mınure hnm aslına bakarsanız 32 deil 31 im şuan aralığın 28 inde doğduğum için bunada bir bakarsanız sevinirim.
veet canim bende 31den hesapladim aralikta 32 olucaksin.
çok oluyorum biliyorum ama 32 me girmeden doğum olacak ama bu 4. bebek onun için soruyorum böyle kusuruma bakmayın lütfennnnnnn
canim sen 31de hamile kaldin ve 31dede doguracaksin,bende bunlara gore hesaplayip soyledim zaten,icini ferah tut.
çokkk teşekkür ederim.yordum sizi hakkınızı helal edin lütfen.
anlaşıldı hamile olmayana bakılmıyor ama ben bu ay deneycektim yavvvv
yormadin canim helal olsun.bol sanslar.istedigin zaman ne soru olursa cevaplarim.
tamam o zaman dogum gununu ve tarihin yaz.