• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

...bebek cinsiyeti öğrenmek.. ultrasondan once...

yok bana yazmadiniz kiz veya erkek diye bu 1 ,tavsiyeniz icin tesekkürler burda zaten bebek dogar dogmaz
doktorlar daha anne bebegi görmeden alip bütün kontrollerini yapiyorlar buna ilk gün ultrasyon seker testi kan tahlilleride dahildir
sonra anneye teslim ediyorlar ekledigim ultrasyn resminde böbreklerini dahi gördügünüzü söyleyince kesin cinsiyetinide görüyorsunuz diye düsündüm , neyse size iyi tahminler ,saglicakla kalin

sanada yazdıgın sıteden ıyı arastırmalar...arastırırken belkı adet gorduyun gun. Hamıle kalmadıgını anlarsın...

sanada yazdıgın sıteden ıyı arastırmalar...arastırırken belkı adet gorduyun gun. Hamıle kalmadıgını anlarsın...

adet kaldigim gün degil fakat adet olmam gereken tarihte hamile kalabilecegimi yazmistim ki size tavsiyem
pc basinda otururken gözlük kullanmanizdir yok adet oldugum gün hamile kalirim yazdigimi idaa ediyorsaniz
bunu buraya kopy past yaparsaniz sevinirim ,adetli iken cinsel iliskinin haram oldugunu her müslüman bilir canim
haram olan günlerde hamile kalinmaz :1:

ANNE KARNINDAKİ BEBEĞİN CİNSİYETİ NASIL, KAÇINCI HAFTALARDA ANLAŞILIR?
BEBEĞİN CİNSİYETİ NE ZAMAN BELLİ OLUR?

Hamilelik döneminde bebeğin cinsiyetini belirlemek için ultrason muayenesi yapılır. Bir bebeğin cinsiyeti daha gebelik oluştuğu andan itibaren genetik olarak bellidir ancak bunun dışarıdan gö

CANIM SEN NEDEN KENDINI BU KADAR YORUYORSUN...BURDA ANNELER CINSIYETI MERAKTAN SORUYOR VE CEVAP ALIIYOR BUNUN NESI RISK,USTELIK RUSIYADA TAHSIL ALMIS BIR DOKTORA NEDEN BU SEYLERI INTERNETDEN ALIB YAZIYORSUN,KENDININDE OKUDUGUN GIBI DAHA ILK GUNDEN CINSIYET BELLI OLUR,,,VE AKILLI DOKTORLARSA BENI OYRETEN HOCAM GIBI 11.HAFTADA CINSIYETI SOYLEYE BILIYORLAR,,,VE AYRICA BURDA KIMSE RISK ALMIYOR SADECE MERAKTAN SORUYOR,,,BANA BI DAHA YAZMA,,,OKUDUKLARINI KENDINE SAKLA KENDINI GELISTIR...VE SAKIN ILAC FALAN ALMA allah bebegini ve seni doktorsuzda korur...

[sıze=2]kaç aylık hamileyim?

Hamile bayanların çoğu gebelik haftasını hesapladığı halde veya doktoru haftasını söylediği halde "kaç aylık" olduğunu merak etmektedir. Kaç aylık gebeyim? Kaç ay bitti? Kaç aya girdim? Aslında bu haftalar ve aylar arasındaki uyumsuzluk ve karışıklık 1 ayın tam 4 hafta olmamasından kaynaklanıyor. 1 ay 4 hafta 3 gün sürüyor yaklaşık. önemli olan ay hesabı değil hafta hesabıdır. Gebelik süreci 40 haftadır. Bu konuda kafa karışıklığına meydan vermemek için doktorların yaklaşık olarak kabul ettiği ay ve haftalar şöyledir:

Kadın hastalıkları ve gebelik op. Dr. Dinçer yıldırım.
[/sıze]

guzelım sen bunları sımdı okudun bıldın ama burdakı hamılelerın cogu bu seylerı bılıyor,sen gecıkmıssın...ve ayrıca yazmak ıcın yenı kou acarsan ıyı olur,aksı halde engellenırsın,,,

:-)

Insanlarin aldatilmalarina tahammülüm yoktur ,evet arkadas ben müslümanim elhamdülillah ve bebegimide benide
Allah cc nin koruyacagina inaniyorum tedbirimi alir taktiri Allah cc ye birakirim burdaki bütün müslüman
anneler gibi itirazin varsa marko pasaya git :-))

Size yazmadigim mesajlarda sizi neden bu kadar rahatsiz etti DR HANIM sizi asla ve asla ilgilendirmez
hangi doktorun sitesini güvenerek okuyup buraya yazi aktardigim hadi siz kendi isinize bakin
sizin gibi kendini doktor atfedip insanlara umud dagitmaya calisan insanlarin umud tacirlerinden farki yok
aranizdaki tek sey birileri korsan digeri diplomali oldugunu idaa ediyor buda sade bir idaadir sitede sanalda dr masAllah :D

Size yazmadigim mesajlarin muhattabi siz degilsiniz cevap yazma zorunlulugunuz yok kendinizi zorlamayin
yazarsanizda bana abidik gubidik yazilarla gelmeyin canim hadi isine bak otur ana rahmine düsmemis ceninlerin hesabini yap
bana yazmakla cevap kaybetme ...

adet kaldigim gün degil fakat adet olmam gereken tarihte hamile kalabilecegimi yazmistim ki size tavsiyem
pc basinda otururken gözlük kullanmanizdir yok adet oldugum gün hamile kalirim yazdigimi idaa ediyorsaniz
bunu buraya kopy past yaparsaniz sevinirim ,adetli iken cinsel iliskinin haram oldugunu her müslüman bilir canim

adetlıyken cınsel ılıskının haram oldugunu her musluman bılır yazmıssın,sonrada rahman ısterse adetlıyken kalırım yazmıssın,lutfen sen okumamıs ev hanımısın ben doktorum,,,bın tane kısı toplasan bılım farklılıklarımızı soyler.senınle konuları kapattım ılgılenmem gereken seyler var...

guzelım sen bunları sımdı okudun bıldın ama burdakı hamılelerın cogu bu seylerı bılıyor,sen gecıkmıssın...ve ayrıca yazmak ıcın yenı kou acarsan ıyı olur,aksı halde engellenırsın,,,

ben bunlari yeni okumadim yukarda yazdiklarimin aynisi yanliz aradaki tek fark birini diplomasiz
olarak ben yazdim digerini ise op dr yazilarindan aldim :-)

Bu arada demirden korksak ehliyet almazdik sorun degil engellenirsek engellenelim ,cevabi olmayan insanlarin
reel ve sanaldaki bas vurduklari yöntemdir susturmak güzelim ..

adetlıyken cınsel ılıskının haram oldugunu her musluman bılır yazmıssın,sonrada rahman ısterse adetlıyken kalırım yazmıssın,lutfen sen okumamıs ev hanımısın ben doktorum,,,bın tane kısı toplasan bılım farklılıklarımızı soyler.senınle konuları kapattım ılgılenmem gereken seyler var...

adetliyken kalirim nerde yazmisim su yazdigim mesajin altini cizde bende okuyayim
adetliyken hamile kalirimmi yazmisim yoksa adet olmam gereken tarihte kalirimmi yazmisim
iyi bir oku bakalim ....

biraz büyüteyimde rahat görün gecmiste yazdigimi

adet oldugum gün degil fakat adet olmam gereken tarihte hamile kalabilecegimi yazmistim ki size tavsiyem
haram olan günlerde hamile kalinmaz

ilişki tarihleri 3 5 6 7 mart olmuş..ben not almıştım o ay çalışmaya başladığımız için...bak bakalım şimdi...sat:18 şubat 2012 doğum tarihim:10.08.1984

yumurtlama zaten benim icin artik önemli degil önemli olmadigi gibide Rahman isterse adet olacagimiz gün dahi hamilelik nasip eder ben bu sekilde inaniyorum evet yukarda yazmistiniz sagloun ,ben ekledigim ultrasyon remine göre
benim bebegimin cinsiyetini sormustum sanirim o mesaji okumadiniz ..
[/QUOTE

Bu gecmiste yazdigim ilk mesaj iyi okuyun bakalim ne yazmisim adetli ikenmi adet olacagim günmü yaziyor

Bazi hanimlarda düsüne bilirler burda bu kadar konu var cinsiyetle alakali neden bu konuya bu kadar tepkilisin diye
bazi hesaplamalari baska konularda yapan arkadaslar bunu tip dr olarak tip adina yapmiyorlar kisacasi
kimsenin kimsenin kimligini kimsenin adini rütbesini kötüye kullanmiyorlar ,cin takvimi yumurtlama dönemi
derken tahmin yürütüyorlar ve bunu yaparken hipgrat yeminini kullanmiyorlar ,fakat bu konu farkli biri cikarda
ben doktorum verin tarihleri derse is degisir ,doktor olan korkmadan burda adini soy adini calistigi alani mekani
ortaya koyar falanca adrestede sitem var alin size telim der .....

seidacım Allah aşkına zavallı insanlarla uğraşma,bırak tadını çıkarsın sanal alemin :32::32: klavye arkasında kendine sahte bir dünya çizmiş bırak oyalansın mani olma :52::52:

seidacım Allah aşkına zavallı insanlarla uğraşma,bırak tadını çıkarsın sanal alemin :32::32: klavye arkasında kendine sahte bir dünya çizmiş bırak oyalansın mani olma :52::52:

Benim üzüldügüm tepki gösterdigim insanlarin buralarda eylenmeleri degil baskalari üzerinden eylenmeleri
bu forumda bazi konular okuyorum ki bu bayanlari tanimasamda acilarini yüregimde hissedip
okurken burnumun diregi sizliyor ,kizi oldugu icin erkek evlat isteyenler oglu olmassa bosanacak olanlar
esinin ailesi tarafindan asalananlar vs sizde sahid olmussunuzdur bu konulara ,ve biri cikipta ben doktorum
evet senin oglun olacak ,veya kizin olacak diye tahminde bulunup insanlari umutsuzluga veya yanlis umutlara
sevkedenlere kimse burda kimsenin ailevi durumunu bilmemekte ogul isteyip kizi olacagini ve ultrasyona kadar
bunun üzüntü ve SIKINTISINI yasayan annelere kimsenin bunlari yasatmaya hakki yoktur ,hatta ve hatta
fal bakar gibi hesaplamalarla cinsiyet tahmini yapildigindan dolayi hayati cehenneme dönen hanimlar var yazik degilmi günah degilmi \

ultrasyonda bebegin cinsiyetini gören doktorlarin bir cogu dahi % 99 diyor yani %1 düsükte olsa pay var arada
su anda eylül annelerinde bir anne var bebegi kucagina alana kadar kendisine erkek bebek denmis fakat bebek
dogmadan pipisini koparmis olacak ki kiz olmus :)

Allah cc herkese hayirli saglikli uzun ömürlü evlatlar versin (amin)

Benim üzüldügüm tepki gösterdigim insanlarin buralarda eylenmeleri degil baskalari üzerinden eylenmeleri
bu forumda bazi konular okuyorum ki bu bayanlari tanimasamda acilarini yüregimde hissedip
okurken burnumun diregi sizliyor ,kizi oldugu icin erkek evlat isteyenler oglu olmassa bosanacak olanlar
esinin ailesi tarafindan asalananlar vs sizde sahid olmussunuzdur bu konulara ,ve biri cikipta ben doktorum
evet senin oglun olacak ,veya kizin olacak diye tahminde bulunup insanlari umutsuzluga veya yanlis umutlara
sevkedenlere kimse burda kimsenin ailevi durumunu bilmemekte ogul isteyip kizi olacagini ve ultrasyona kadar
bunun üzüntü ve SIKINTISINI yasayan annelere kimsenin bunlari yasatmaya hakki yoktur ,hatta ve hatta
fal bakar gibi hesaplamalarla cinsiyet tahmini yapildigindan dolayi hayati cehenneme dönen hanimlar var yazik degilmi günah degilmi \

ultrasyonda bebegin cinsiyetini gören doktorlarin bir cogu dahi % 99 diyor yani %1 düsükte olsa pay var arada
su anda eylül annelerinde bir anne var bebegi kucagina alana kadar kendisine erkek bebek denmis fakat bebek
dogmadan pipisini koparmis olacak ki kiz olmus :)

Allah cc herkese hayirli saglikli uzun ömürlü evlatlar versin (amin)

canım ne desen haklısın..lütfen cevap yazıpta muhattap olma artık ne idüğü belirsiz insanlarla..oda şizofrenik dünyasında kendi çapında eğleniyor işte :27::27::27:

canım ne desen haklısın..lütfen cevap yazıpta muhattap olma artık ne idüğü belirsiz insanlarla..oda şizofrenik dünyasında kendi çapında eğleniyor işte :27::27::27:
azerbeycan...baku...respublıka klınık hastahanesı,,,gınekoljı sube,,,ultrason dr.mınure abasova...bıtırdıgı fakulte terapevt...
Ve ayrıca sızın gıbılere doktor olmamı ısbat etmeye gerek yok,bu bır ıkıncı ultrasonda bebegın bobreklerını sadece bır doktor gore bılır ve ucuncusu ozelde soru soran tum arkadaslar etraflı tıbbı bılgı verılmıstır,doktor bılgılerı ve en son cahıllerın cın takvımı dıyılde akıllı doktorların kromosom takvımı yapılıyor...sımdı konusun bos bosuna...kımse ınanmak mecburıyrtınde dıyıl...

tatlım doğum tarihim 21.10.1985 SAT 20 ocak... pzt günü öğrenicez cinsiyeti ama merak ettim bakalım senin söylediğin ve dr.un söyleyeceği tutacak mı :)

benim üzüldügüm tepki gösterdigim insanlarin buralarda eylenmeleri degil baskalari üzerinden eylenmeleri

allah cc herkese hayirli saglikli uzun ömürlü evlatlar versin (amin)

sımdı sana sozum::: Sen hıc canını sıkma...burda hıckımse benım cınsıyet tahmınımle ne oldururlur,nede cocugunu aldırır,,,zaten ben hıc hastama ınternetden tahmın yapmam gel,ultrasonda gorurum,soylerım,,bu kromosom hesaplaması yuzde 95% dogru cıkar,,,ve burda kı kadınlar,bunu eylence ve mearktan soraralar,,,kımse gıtıpte bısey yapmaz,,,sen evkadını boyle seylere kafanı yorup uzulme,,herkez eylenır,her kes memnun,,,cogu arkadaslar benı denedı,ve cınsıyetın dogru oldugunu soyledı,,,burda herkez meraktan sorar...bence baska konulara gır oku,bırazcık beynın sakınlessın,,,bak canım hayatda dısarda daha neler var,ne kadar ıs kadınlarımız,aklıllı kulturlu kadınlarımız var,,,kendını gelıstır,,,hayatını yasa,,,kımse burda kı tahmınle bebegını aldırmaz korkma,...

madem burdaki bayanlar sade eylenme amacli soruyorlar kendilerine iyi bir eylence bulmuslar
sizeDE iyi eylendirmeler Hadi selametle canim :-)

seidacım allah aşkına zavallı insanlarla uğraşma,bırak tadını çıkarsın sanal alemin :32::32: Klavye arkasında kendine sahte bir dünya çizmiş bırak oyalansın mani olma :52::52:

pekı sen arkadas bana soylermısın bı tahsılın varmı,sen kımsın??? O zaman anla bızı vanda deprem olurken doktor arkadaslarımızla bırlıkte azerbeycandan vandakı hastalara ucretsız yardıma geldık,,,sen burda sızofren yazarken dıyer arkadaslar sıteden benı takıb edıpte hamıle kalıyor veya bıcok sorunlarına cevap alıyor,,,sız ıkınız konusun kendınızce,,,ne ıyı boyle seylerle zamanınızı gecırın...nede olsa hayatda bı amacınız yok...

Back