• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

...bebek cinsiyeti öğrenmek.. ultrasondan once...

sadece babadan gelen sperm belirlemiyor. yumurtanin onu kabul edip etmemesiyle de alakali oldugunu okudum
buda annenin yemek yemesiyle ph seviyesiyle hatta ictigi su ile (baska seylerde var tabi) alakaliymis
ben derinlemesine bilmiyorum ama burda super anneler diye bir topik var yemekleri bile ona gore yiyorlardi
en onemlisi akil ve vucut sagligi yerinde ahsen evlat olmasi her zaman belirttigim gibi.
Allah cocuklarimiz bize bagislasin.

evet mesela ben uc ay diyet yaptim ph si 9 oln sular ictim iliski oncesi vj ph simi olctum 9 du hatta vajinal dus yaptim esim ve ben bol bol et yedik limonata ictik sut ve sut urunleri asla tuketmedim yani normal dengeyi bozdum
simdi bu hesaplama benim icindemi gecerli minure hanima soruyorum dr olarak bilir kendisi
esime cinko larginin evicap verdim kendimde aldim

Son düzenleme:
munire hanım banada bakarmısınız....19..12.1975 ...erkek bebek istiyorum hangi aylar benim için uygun son adet veremiyecem 2-3 güne kadar olmam lazım düzensiz olduğu için net günüm yok...teşekkürler...​

kiz veya erkeke olma ihtimali biz doktorlarin diyil ALLAHIN ELINDE OLUNDA OLAN BISEY BIZ SADECE ULTRASONDA BAKARIZ VEYA HESAPLARIZ...allah isterse olur...bukadar bebek kayb edenler var,onlari dusun kiz erkekten once saglikli bebek iste ALLAHTAN...

bebek cinsiyyeti ultrasondan once...bebeginizin cinsiyyetini herkezden once bilmek istersenin,hatta hangi ayda kalirsaniz kiz veya erkek olucagini bilmek istiyormusunuz??? o zaman yazin...dogum tarihi:hangi ay,yil ve gun...ve son adet tarihiniz...

sen söylemişsin Minure Hanım, hangi ayda kalırsanız kız erkek olacağını bilmek istiyor musunuz diye, sonra Allah'tan sağlıklı bebek iste demişsin. ben anlamadım zaten eğer erkek olsun kız olsun diye bir isteğim yoksa bunu önceden bilmemde çok önemli bir konu olmaz. nasıl olsa %50 %50

ammada abartılmış konu konuyu açan dokltor olsun olmasın eğlensin eğlenmesin bunun ne önemi varki
siz burda cinsiyeti öğrenirken çokmu ciddiye alıyorsunuz yani burdaki konu sahibi size kız dedi diyelim erkek olunca sizin için hayal kırıklığı mı olucak yani
çin takvimine hemen hemen bütün anne adayları bakmıştır bunuda öyle görseniz merak giderme olarak bakılsa
ama allahtan gelene razı olunsa olmuyormu yani
yok illa muahalafet olucaz dimi yoksa rahat batar:37::37::37::37::37::37:

ammada abartılmış konu konuyu açan dokltor olsun olmasın eğlensin eğlenmesin bunun ne önemi varki
siz burda cinsiyeti öğrenirken çokmu ciddiye alıyorsunuz yani burdaki konu sahibi size kız dedi diyelim erkek olunca sizin için hayal kırıklığı mı olucak yani
çin takvimine hemen hemen bütün anne adayları bakmıştır bunuda öyle görseniz merak giderme olarak bakılsa
ama allahtan gelene razı olunsa olmuyormu yani
yok illa muahalafet olucaz dimi yoksa rahat batar:37::37::37::37::37::37:

allahtan gelene razı olmadığımızı kim söyledi.kusura bakmada yazın çok absurk zaten eğlence amaçlı başka ne olabilir.hiç bişeyin yüzde yüz olmadığının herkes farkında

muhalefet mi? rabbime karşı muhalefet olmak ne haddime allah göstermesin .

allahtan gelene razı olmadığımızı kim söyledi.kusura bakmada yazın çok absurk zaten eğlence amaçlı başka ne olabilir.hiç bişeyin yüzde yüz olmadığının herkes farkında

muhalefet mi? rabbime karşı muhalefet olmak ne haddime allah göstermesin .

bizi bizden baska kimse anlamz fatmacim dualarla simsiki tutunalim birbirimizeee:43:

bizi bizden baska kimse anlamz fatmacim dualarla simsiki tutunalim birbirimizeee:43:

aynen canım erkek istiyoruz diye azarlanıyoruz yafff...Allahıma bin şükür 2 kızım var olmayana da nasip eder işallah bi de oğlum olsun hayırlısından o sevgiyi de tadalım....

merhaba lütfen benimkine de bakınn :))

doğum tarihim: 02.03.1986
sat: 23.01.2012

ultrasonda hala göstermedi sıpa çoooookkk merak ediyorummmm, rüyalarıma giriyor :))

sendogum gununden one kalmissin subatda hamilelik olmus sanirim,erkek geliyor...ultrason desteklerle bana soylersin.

aynen canım erkek istiyoruz diye azarlanıyoruz yafff...Allahıma bin şükür 2 kızım var olmayana da nasip eder işallah bi de oğlum olsun hayırlısından o sevgiyi de tadalım....

bosveeeeeerrrr canommm
dua edelim biz elbette birimizden birinin duasi kabul olur insallahulazim
rabbimiz cok merhametli dua kapisi geeeniiiissssss O ol diycek hersey buna bagli:emir_bebek:

Back