Benim yazdiklarim acik ve nettir bebek olusumunu emin ol iyi bilirim ,ilac kullanmak ile daha ana rahmine düsmemis cocugun
BENIM ZATEN AZERBAYCANDA BIR SITEM VAR VE HERKEZE YARDIMCI OLUYORUM...DILEYEN HERKEZEDE YARDIMCI OLA BILIRIM..TARIHINI YAZMISDIN,BENDE KIZ VEYA ERKEK YAZMISIM HERKESE YAZDIGIM ICIN SANA NE YAZDIM HATIRLAMIYORUM,AMA ULTRASON RESMINE GLEINCE BIRINCISI DOKTOR KENDI ELIYLE DACIKI KARINA TUTUP OYNATINCA SAGDAN SOLDAN VE.S ORDA NE OLDUGUNU KESIN SOYLER,BURDA RESMIN CEKILME ACISIDA ONEMLI,,,AMA PENISI RESIMDE GORSETERN BIR CIKINTI GORMEDIN,SADECE KLITORUS ETRAFI 2 CIZGI,KIZA BENZEDI,,,RESIM NASIL BIR ACIDAN CEKILMISSE TAM BELLI OLMUYOR.NESYE SONUCTA SANA IYI SANSLAR,INSALLAH BEBEGINI SAG SALIM KUCAGINA KALIRSAN,,,1 TAVSIYE BEBEK DOGAR DOGMAZ,HASTAHANEDE HER 1 YERINI KONTROL ETDIR,,,...
sanırım adetınden 7 gun gectı.hıc bır sey yapmadan sakınce en gec 5 gun daha bekle hamıleysen test kesın gosterır.dollenmeyı 5 nısan dan 14-15 sonra hesaplarsak 19-20 nısan ... Sımdı bebek varsa 3 haftalık,,sen sabırlı ol hamıleysen 1 hafta sonra test gosterır,ultrasonda 4 haftalık bebegı belırler,ama 1sey var,ultrason gorunce 4 haftalık dıyıl 5-6 haftalık soyler cunkı,bazı doktorlar son adetden hesaplıyorlar,,,
evet dr. Adet tarihinden hesapladı. O yüzden biraz sıkıntılı günler geçirdim.
Dış gebelik veya gelişim geriliği olabilir demişti. Inşallah öyle bişey değil ben inanıyorum.
1hafta sonra kendi dr.ma gideceğim sorun çıkmayacak inşallah.
Bende sizin gibi 3 haftalık diye hesaplamıştım.
Teşekkür ederim :)
peki cinsiyeti ne olabilir.
senı yurekten tebrık edıyorum,,,kendı haftanı hesaplayıp kendını bıldıyın ıcın,neolur butun kadınlarımız kendı haftasını hesaplaya bılse,,,
Teşekkür ederim araştıra araştıra öğreniyoruz işte :)
Eşim bile uzman oldu neredeyse ben ağlarken o elinde takvim hesap yapıyordu, kesin geç yumurtladın diye :))
Benim adetim hep geçikirdi de biliyo artık oda :)
Ben yine yazayım diğer sayfalardan uğraşmayın.
Doğum tarihim 03.02.1986
Sat:03.04.2012
Cinsiyetinide söyleyebilir misiniz?
sen bekle hamıle kalırsan ben sana o zaman cınsıyetı soylerım,ama yınede bır ıpucu erkek olma ıhtımalı var...eyer hazırana kalmazsan...
canim sende ERKEK geliyor,bir sey sorucam,esinle boyle cok arastirdiginiz icin,ne kadar zamandir bebek bekliyordunuz???ilk gebelikmi???
canım benim doğum tarihim 19.08.1985 sat ise 29 mart umarım yanlış anlamadım bunları soruyorsun dımı şimdiden teşekkurler
BU HAFTA KONUSUNA DOKUNUYORUM ,,,bakin kizlar mesela son adet 1 nisan 14nisan yumurtlama oldu ve hamile kaldin,2 hafta sonra 1 mayis adet gormedin ve 2 haftalik hamilesin,sonucta dtes falan 1 hafta gecti 8 mayis doktora gitdin artik bebek 3 haftalik,doktor bakti gorduysede son adetden hesapladi ve 5 haftalik hamilesin dedi ama kalp atisi duyulmuyor,neden ???tabiki duyulmaz bebegin kalb atisi 4 haftada duyulur,oysa henuz 3 haftalik...anne de korkuyor neden duyulmuyor diye...1 hafta daha bekleyip 4 cu haftada yani yalnis hesapla 6.haftada duyuyorlar...neyse ya...SON ADETDEN HESAPLAYIP 2 HAFTA FAZLA SOYLUYORLAR SONRADA KADINLAR AAA BEBEK ZAMANINDAN ONCE GELDI DIYORLAR,,,BENIM 3 HAFTADIR DUYUNUM OLMUS BEBEK 5 HAFTADIR DEDILER...DEMEKKI,,,KADINLAR KENDI HESABNI BILMELI,,,DUSUNSENE TORE FALAN OLAN YERLERDE 3 HAFTALIK DUYUNU OLAN KIZA 5 HAFTALIK HAMILESIN DIYORLAR,BABA KARDES FALAN KIZIN BASINI KESIYORLAR...OLURMU YA...HERKEZ SON ADETINDE 10-12GUN ORTALAMA 2 HAFTA SONRADAN HAMILELIYINI HESAPLASIN...EN DOGRUSU BU...butun dunya doktorlari son adetden diyil yaklasik 2 hafta sonrasin dan hesapliyorlar...
ama ben kız istiyorummmm. kız olma ihtimali yok mu...
canım 25.04.1984 son adet günü nisan 5 teşekkürler şimdiden
kiz veya erkeke olma ihtimali biz doktorlarin diyil ALLAHIN ELINDE OLUNDA OLAN BISEY BIZ SADECE ULTRASONDA BAKARIZ VEYA HESAPLARIZ...allah isterse olur...bukadar bebek kayb edenler var,onlari dusun kiz erkekten once saglikli bebek iste ALLAHTAN...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?