Bebek bakıcısı sorunu

Kucucuk bebek lise talebelerine bırakılmaz bence, ne tecrübesi varkı onların, ancak belli saatler de oyun ablası olabilirler şu aşamada aman diyorum.
Bakıcı bulana kadar zaten, yıllık ya da ömürlük değil. Ana sınıfına/okuluna kaç yaşındakiler gidiyor sanıyorsunuz?
36 ay itibariyle olan çocuklara bakıyorlar, üstelik kaç tanesi bir aradayken. Geçici süre için şu anlık çözüm yok.

Kucucuk bebek lise talebelerine bırakılmaz bence, ne tecrübesi varkı onların, ancak belli saatler de oyun ablası olabilirler şu aşamada aman diyorum.
Çaresiz, ortada kalınca ne yapabilirim ki ? Bence şans vermek lazım .
Terbıyesızlık yapmıl .Kımseyı bulamazsan babaanne bakıcak .Yspacak bısey yok .Zaman kazanırsın
Babanne uzaktan sever. Dede bakabilir ama .. Allah'ım beni onlara muhtaç etme diye dua ettikçe düştüğüm duruma bakın

Çaresiz, ortada kalınca ne yapabilirim ki ? Bence şans vermek lazım .

Babanne uzaktan sever. Dede bakabilir ama .. Allah'ım beni onlara muhtaç etme diye dua ettikçe düştüğüm duruma bakın
Boşver torunları .Baksınlar sen bırını bulana kadar .Her sey her zaman olmuyor .

Karşı apartmanda oturuyor. Evimde illa bakacağım demesi aslında beni çileden çıkarttı. Bebek annesizliğe kendi evinde alışmalı diye düşünüyorum.
Kendi evinde cocugunuza bakmasi demek o ev islerini halledip muge anli izlerken sizin cocugunuzun da ortalikta dolanmasi demek benim icin

Benim eşim de meslek lisesi mezunu :) artık pazartesi ilk işim öğle arasında meslek lisesine gitmek. Hadi bakalım nasıl izin alacaksam :/
Siz gidin bir meslek lisesine ama şunu dikkate alın.
2 senedir öğrenciler okula ve staja gitmediler.
Evet normalde lise son sınıf öğrencisi sizin cocugunuza evinizde bakar ve çok faydası da olabilir.
Ama 2 senedir ders ve çocuk görmemiş öğrenci mantık işi değil.
İkinci konu hadi çok mükemmel bir öğrenci ile anlaştıniz başladı ise.
Ya Eylül'de yada Ekim'de okullar açılırsa ne olacak 🤔

Siz gidin bir meslek lisesine ama şunu dikkate alın.
2 senedir öğrenciler okula ve staja gitmediler.
Evet normalde lise son sınıf öğrencisi sizin cocugunuza evinizde bakar ve çok faydası da olabilir.
Ama 2 senedir ders ve çocuk görmemiş öğrenci mantık işi değil.
İkinci konu hadi çok mükemmel bir öğrenci ile anlaştıniz başladı ise.
Ya Eylül'de yada Ekim'de okullar açılırsa ne olacak 🤔
Biz zaten yeni bakıcı bulana kadar bu alternatifi değerlendireceğiz. Sürekli olmaz zaten

Merhaba,
11 aylık kızım var. Pandemi başladığından beri evden çalışıyorum. Ağustos ayı itibariyle ofise geçti arkadaşlar ben geçemedim.

Bakıcımız ile tatil konusunda anlaşamadık. Benim işim yazın yoğun oluyor ve izin çok zor kullanıyoruz.

Bayramdan önceki hafta zar zor babam hastanede yatıyor diye izin aldık. Bakıcı ablamıza da söyledik. Onun eşi bayramdan sonra 2 hafta izin almış. Neyse dedim evden çalışırım idare edelim. Mecbur kaldık. İdare ettim bir şekilde.

Evden çalıştığım dönemde ablamızı yarım gün çağırıp tam gün ücreti ödedik. Yeter ki mağdur olmasın diye. Sonuçta bize güvenip diğer işlerini bıraktı.

Evden çalıştığım dönemde mesai saati 8:00-17:00 , ofise geçersem 7:00-17:30 olacağını başta söyledim ve bizim evimizde bakacak anlaşma böyleydi.

Her şey tamam pazartesi günü ofise geçeceğim diye aradım dedi ki ; çalışma saatleri arttı ekstra ücret isterim , kendi evimde bakarım. Kabul etmedim. Sonra biraz geri vites yaptı. Orta yol buluruz 4 gibi evime getiririm , bende hayır evimde bakılacak dedim. Eğer şartların buysa benim hızlıca aksiyon almam lazım dediğim de " ya orta yol bulalım, olmadı 15 ağustosa kadar bakayım sonra başka biri var ona giderim "

Kaldı 2 gün nereden , nasıl bakıcı bulacağım? Eşime daha söyleyemedim şu an şehir dışında.

Kv ,kp e mecbur kalmak istemiyorum. Çünkü bebeğim kolik ağlıyor diye aylarca gelmediler, 10 dklık mesafe var aramızda

Yabancı bakıcısı olan var mı ? Bu konuda fikir ve önerileriniz bekliyorum.
Bence artık onunla devam etmeyin. Apartman görevlilerine, komşulara bakıcı icin sorun. Yıllardır orda oturan konu komsunun da tavsiye edecegi guvenilir biri olur umarim..

Yerinize birini bulmadan ayrılmanızı doğru bulmuyorum madem ayrılacaksınız yerinize birini bulup öyle çıkın diyin .
Hatta ücreti varsa vermediğiniz bunu koşul olarak öne sürebilirsiniz. Kötü niyetli oldu biraz yorumum ama o da çok iyi niyetten anlamıyor anladığım kadarıyla.
O kendisine bakacak yeri buldu. 1 aydır gelmiyor hadi 1 haftası bayramdı 3 hafta gelmedi ve tam ücret ödeyecektik. Ücret konusunda sizin gibi düşünüyorum

Referanslı bakıcı bulan şirketlere bakın emin olun.. Kendi ailenizden bulana kadar destek olucak kimse yok mu

Terbıyesızlık yapmıl .Kımseyı bulamazsan babaanne bakıcak .Yspacak bısey yok .Zaman kazanırsın
Maalesef öyle duruyor. Umarım bakarlar. Sezeryanla doğum yaptım, dikişlerden eğilemiyorum anne altını değiştirir misin dedim benim kızım yoktu yapamam dedi, eşim hemen gitti alt değiştirme ünitesi aldı

Maalesef öyle duruyor. Umarım bakarlar. Sezeryanla doğum yaptım, dikişlerden eğilemiyorum anne altını değiştirir misin dedim benim kızım yoktu yapamam dedi, eşim hemen gitti alt değiştirme ünitesi aldı
Ne derse desın bakacak mecbur .Adama soyle gerekırse kamera fln al .Sesı dınle .Dede babaanneden baska kıme guvenebılırsın.Dede bakabılırse dedeye sole .Benım arkadadın bebegıne babası baktı

Merhaba,
11 aylık kızım var. Pandemi başladığından beri evden çalışıyorum. Ağustos ayı itibariyle ofise geçti arkadaşlar ben geçemedim.

Bakıcımız ile tatil konusunda anlaşamadık. Benim işim yazın yoğun oluyor ve izin çok zor kullanıyoruz.

Bayramdan önceki hafta zar zor babam hastanede yatıyor diye izin aldık. Bakıcı ablamıza da söyledik. Onun eşi bayramdan sonra 2 hafta izin almış. Neyse dedim evden çalışırım idare edelim. Mecbur kaldık. İdare ettim bir şekilde.

Evden çalıştığım dönemde ablamızı yarım gün çağırıp tam gün ücreti ödedik. Yeter ki mağdur olmasın diye. Sonuçta bize güvenip diğer işlerini bıraktı.

Evden çalıştığım dönemde mesai saati 8:00-17:00 , ofise geçersem 7:00-17:30 olacağını başta söyledim ve bizim evimizde bakacak anlaşma böyleydi.

Her şey tamam pazartesi günü ofise geçeceğim diye aradım dedi ki ; çalışma saatleri arttı ekstra ücret isterim , kendi evimde bakarım. Kabul etmedim. Sonra biraz geri vites yaptı. Orta yol buluruz 4 gibi evime getiririm , bende hayır evimde bakılacak dedim. Eğer şartların buysa benim hızlıca aksiyon almam lazım dediğim de " ya orta yol bulalım, olmadı 15 ağustosa kadar bakayım sonra başka biri var ona giderim "

Kaldı 2 gün nereden , nasıl bakıcı bulacağım? Eşime daha söyleyemedim şu an şehir dışında.

Kv ,kp e mecbur kalmak istemiyorum. Çünkü bebeğim kolik ağlıyor diye aylarca gelmediler, 10 dklık mesafe var aramızda

Öğretmen bir arkadaşınız varsa ilk ona haber verin bakıcı aradığınızı. Bizde çünkü birinin çocuğu kreşe başlayacak oluyor bakıcısı boşa çıkıyor hemen haberimiz oluyor. Bazen de veliler söylüyor çocuk bakmak istiyorum diye. En son bir arkadaşımın ihtiyacı oldu aradı beni. Gruptan yazdım bir gecede üç bakıcı çıktı ortaya.

Başkasının evinde bakılmasını doğru bulmuyorum çocukların, en başta hijyenik bulmuyorum, neden başkasının yatağında koltuğunda uyusun, gereksiz. İyi yapmışsınız yolları ayırmakla.

Son düzenleme:
Öğretmen bir arkadaşınız varsa ilk ona haber verin bakıcı aradığınızı. Biz de çünkü birinin çocuğu kreşe başlayacak oluyor bakıcısı boşa çıkıyor hemen haberimiz oluyor. Bazen de veliler söylüyor çocuk bakmak istiyorum diye. En son bir arkadaşımın ihtiyacı oldu aradı beni. Gruptan yazdım bir gecede üç bakıcı çıktı ortaya.

Başkasının evinde bakılmasını doğru bulmuyorum çocukların en başta hijyenik bulmuyorum, neden başkasının yatağında koltuğunda uyusun, gereksiz. İyi yapmışsınız yolları ayırmakla.
Farklı bir görüş açısı kattınız. Hiç aklıma gelmemişti yarın onlarada sorayım. Teşekkür ederim

Merhaba,

Nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama İstanbuldayım 4 5 aylıktan itibaren alan kresler var

X