bebek aldırmak zorunda kaldık ve sonrası, psikolojim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İlaç verirken falan hep kan testi yapılıyor ama önce hamilelik durumu olup olmadığına bakilmaz mı ? Bekarım dendiğinde bile direk bakılıyor.

Anladim ama mide bulantisi durumunda bakilabiliyor bende onu anlatmak istemistim ozellikle soylemeye gerek yok.

Bende bulantılı migren var acile gittiğimde hiç kan tahlili bile bakılmamış

Ben babamı savunmadıgım gibi yaptığı bariz ahlaksızlıktı sizin kendi babanız için yazdınız o MOhToŞoM biri hikayesinede inanmadım

Kusursuz insan yoktur.

İnsanların yaralarından kan emen vampirlerle muhattap olamıcam babanız size gereken ahlakı aşılayamamış yalnız ,muhteşemliğinden mahrum kalmayın .

Sen benim babamı ağzına alıcak ınsan değilsin
Haline üzüldğm dedim ben
Huzursuz bir yuvada büyümüşsün.
Baban seni terk etmiş
Sanıyorsun ki herkesin babası böyle heralde.
Neye inanıyorsan inan banane.
Terk edilmişliğin hesabını bana değik babana sorucaktın.
Ama öyle bir ailede büyüyüp böyle olman normal

Araç aldığına göre kredibilitesi var zaten maaş kartlarında eksi bakiye de var eksiden çekip ödemediyse ya hesap verdiği biri var yada narsist bu çocuk bir narsist tarafından manipüle ediliyor

Sizi okuyorum da biririn A diyor diğeriniz B ye cevap veriyor zincirleme yanlış anlaşılmalar diyoloğunuza karışmak haddime değil kusura bakmayın ama birbirimizi anlayamiyorsunuz mesajlaşmayı bıraksanız keşke

Ben bırakıyorum arkadaş peşimi bırakmıyor.
Ben haline üzüldüğümü bütün bunlara babasının sebep olduğunu söylüyorum.
O metres metres diyerek kadınları suçluyor.
Valla bu ülkede erkek olmak lazımmış.
Kadınların bu saçma sapan düşünceleri erkeklerin işine geliyor.

ya bişe soracam niye bu kadar metres dememe alınıyorsun yoksa aklıma gelen şeydenmi

Nasıl olmuşum söylede bilelim

Kötü olana kötü demek için yaşamak gerekmiyor ben tecavüze uğramadım çok şükür ama tecavüzcülerin asılmasından yanayım ama fakatsız en ufak bir tolerans göstermeden

Katillerin hapiste çürümelerini istemem direk asılsınlar isterim ama fakat olmadan

Dolandırıcıların hhırsızların kısaca hepsinin bu düşüncede olmak için travma geçirmek gerekmez adaletli olmak gerekiyor

Benim yaşadıklarıma üzülmüyorsunuz acıyorum diyerek aklınızca beni daha çok üzmeye aşialamaya çalışıyorsunuz siz babanızdan o muhteşem babanızdan hiç terbiye almadınızmı

Ayrıca babasının annesini aldatan milyonlarca insan var ve o insanlar bu acıları tekrar yaşamamak için bilinçleniyor annem çalışmazdı mesela ben çalışıyorum kızımada aynısını öğretecem herşeye herkese karşı hazırlıklı olsun kendi ayakları üzerinde kalsın diye

Beni aşşalamaya çalışın o vizyonu dar alanınızda ben kendimdende eminim

Niye ahlaklı ve namuslu az erkek mi var ülkede ? Kadınları övüyordunuz kendinizce erkekleri niye bu kadar gömdünuz ?

Buradan bakılınca anormal olan siz gibi görünüyorsunuz. Babanız size insanları acılarından vurmamayı ogretememis. Tek meziyeti karısını aldatmamasi olmus.

5 yaşında çocuk gibi kendi babasını övecek diye gömdü diğer erkekleri.
Ya bir de Helva Hanım, çocukken büyüklerin arasında ne olduğunu tam olarak bilemiyoruz. Annelerimiz her şeyi açık açık anlatsa çoğumuzun babasına bakışı değişir yani. Yani bazen iyi bir eş değil de sadece iyi bir baba oluyor erkekler.
Bazen de ikisini de yapmıyorlar.

Aynen işin birde burada kısmı var Rosa Hanım, bilmediğimiz şeyler de olabilir. Velev ki bilmediğimiz şeyler olmasın, bunun böyle tekrar tekrar övünülecek bir şey gibi yazılması, kendi babasını övecek diye diğer erkekleri gömmeye çalışması cidden komik ve yetişkin insan işi değil. Ve karşıda bu konuda babasıyla sıkıntı yaşamış biri var üstelik.

Ne fark eder ki? Bir insanı seçemediği yakınlarından vurmaya kalkmak saf kötülüktür. Koca ile sevgili ile övünürler anlarım, anne baba ile soy sop ile karşısındakini ezmeye kalkmak, bu kötü insanın yapacağı bir şey.

Hanımlar gerçekten çok ayıp, kusura bakmayın ama birbirinizle ters düştüğünüzde adabıyla tartışmayı bilmiyorsunuz, ya annelikten vuruyorsunuz, ya dış görünüşten, ya evlilikten veya geçmişte yaşanmış acılardan.

İyi ki burada hepimiz anonim takılıyoruz, iyi ki çevremize anlatamadığımız sorunlarımızı burada anlatırız diye düşünüp yazıyoruz, maşallah herkes birbirini hassas noktasından vuruyor, bir de isim soyad adres bilinse saç baş yolmaya gideceksiniz.

Sözde birçoğunuz üniversite mezunu, meslek sahibi, yaşı oturmuş kadınlarsınız ama tartışma üslubunuz mahalle kavgası kıvamında.

Kitap okuduğunu, kültürlü olduğunu, meslek sahibi olduğunu söyleyen kadınların tartışma adabı bu’ysa, mahallede komşularıyla kavga eden kadınları hiç küçümsemeyin bundan sonra.

Son düzenleme:
5 yaşında çocuk gibi kendi babasını övecek diye gömdü diğer erkekleri.
Ne alaka anlamadım gitti . Hani kızdığı kişi kadınlar hep erkkeleein aklını çeliyor falan dese diyeceğim ki sinirinden yazmış kadında adamda ahlaksızdir bu durumda yazılmış evet öyledir yani . Bir insanın travma yaşadığı şeyin üzerinde bu kadar tepinmek hiç normal değil

Öksüz birine ne kadar iyi bir ebeveynin olduğunu anlatmak gibi bir şey. Gerçekten çok yanlış.
Benim babam da bildiğim kadarıyla annemi aldatmadı ama bunun övünülecek bir tarafı yok ki. Zaten olması gereken o, tutup da madalya mı verelim şimdi karısını aldatmadı diye? Çocuk mu ayol bu insanlar? Yetişkin insanlara aferin demediğimiz kalmıştı bir tek.
Olması gerekeni lütuf sandığımızdan başımıza iş geliyor he. Dağınıklığını toplasa adam ev işlerine "yardım" ediyor oluyor, karısını aldatmayınca süper koca oluyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…