- 27 Ekim 2022
- 4.681
- 13.404
-
- Konu Sahibi sprusormakicinuye
Anladim ama mide bulantisi durumunda bakilabiliyor bende onu anlatmak istemistim ozellikle soylemeye gerek yok.Rutin bakılan bir şey degil onu anlattım laboratuvar teknikeriyim
İlaç verirken falan hep kan testi yapılıyor ama önce hamilelik durumu olup olmadığına bakilmaz mı ? Bekarım dendiğinde bile direk bakılıyor.
Anladim ama mide bulantisi durumunda bakilabiliyor bende onu anlatmak istemistim ozellikle soylemeye gerek yok.
Ben babamı savunmadıgım gibi yaptığı bariz ahlaksızlıktı sizin kendi babanız için yazdınız o MOhToŞoM biri hikayesinede inanmadımBen kimseyi yaralamaya çalışmıyorum .Benim babamın seviyesine bu ülkede çoğu erkek gelemez zaten.Ahlaklı namuslu bir adam.
Orayı geçicen zaten.
Ama ona buna metres deyip kendi yuvasını dağıtan babasına birşey diyemiyor.
Benim babam aldatmadu demek kendini övmek ki ayrıca.
Ay neyse polemik istiyorsunuz da istediğinizi vermicem yazık üzüldüm zaten zor hayatlardan gelmiş arkadaş.
Böyle bir ailede büyümek kolay değildir
Sen benim babamı ağzına alıcak ınsan değilsinBen babamı savunmadıgım gibi yaptığı bariz ahlaksızlıktı sizin kendi babanız için yazdınız o MOhToŞoM biri hikayesinede inanmadım
Kusursuz insan yoktur.
İnsanların yaralarından kan emen vampirlerle muhattap olamıcam babanız size gereken ahlakı aşılayamamış yalnız ,muhteşemliğinden mahrum kalmayın .
Şu yorumun biraz fake tadı verdi bana.
Eğer ölü doğum yapmak zorunda
filan kalmadıysan -ki yasal sınırdayken zaten bunu yapamazsın- kürtaj iddia ettiğin gibi masada kanlar görebileceğin grotesk bir işlem değildir, çünkü ince bir kanül kullanarak vakumlama yapılır işlem sırasında. Sonrasında da herhangi hafif bir regl döneminden farklı birşey yaşamazsın. + Öyle kendi kendime masadan kalkıp gideyim bitti madem işim demezsin anestezi almışsın ya çünkü. Sana uygun bir iç çamaşırı giydirip uyandırıp sedyeye alır sedasyonun etkisi geçene kadar dinleneceğin odaya götürürler.
Son olarak belki farklı bir medikal bir sıkıntı yaşayan gerçek deneyimlerini paylaşan bir kızsındır diye bu kısmı uzun uzun yazmak istiyorum sana.
Gerçekten iyi semtlerdeki gerçekten çok iyi kliniklerde dahi bu işlem düzgün bir mekandaki iki kişilik düzgün alkollü bir akşam yemeğinden daha uygundur ya da belki ona denktir. İnan çalışan herkesin acil bir sağlık durumunda hızlıca tedarik edebileceği bir para bu.
Elbette hepimiz nakit sıkıntısı çekebiliriz zaman zaman ama çalışan bir insanın çözemeyeceği düzeyde bir nakit sıkıntısı değil bu. Kenarda birikimin olmayabilir ama nakit avans çekersin, kredi kartını patlatırsın, 40 yaşında çoktan edinmiş olman gereken diğer iş güç sahibi arkadaşlarından borç alırsın, faturalı hattının üzerine bir elektronik alıp ucuza satarsın hiçbirini mi yapamadın o ayın kirasını ödemezsin, gelecek ay dişini sıkıp bir aylığına öğrenci hayatı yaşar doğrultursun belini.
Ama gidip de 20 yaşında öğrenci kızın anne-babasından aldığı harçlığa diğer öğrenci arkadaşlarından topladığı paraya tamah etmezsin. Onu yasal süre geçecek mi geçmeyecek mi tedirginliğine sokmazsın bir hafta, geliri olmayan insanı çevresinden para bulmak zorunda bırakmazsın.
Yetişkin, iş hayatında olan bir insanın her zaman senden daha çok kaynağı vardır, bankaların gözünde daha güvenilirdir, çevresinde daha çok para döner, düzenli geliri olduğu için bir miktar faizin altına girebilir, gerektiğinde kısabileceği daha çok harcaması vardır. İnan kürtaj ücretinin yarısını ödediyse tamamını bulamadığından değil, ikinizin bu olaydaki, yükünün ve şartlarının eşit olduğuna inandığından, velev ki eşit olsun -ki değil-, senin yükünü hafifletme gereği duymadığından.
Buarada seni sevmesi de sen 20 yaş bedenine(30 yaş bedeninden tek farkı vücudunun hala daha tam oturmamış olması bu arada, 30 yaşına gelince daha seksi hissedeceksin kendini söz veriyorum) ama 40 yaş aklına sahip muhteşem ve nadir bir kız olduğundan filan değil. Sen tamamen 20 yaşın getirdiği salaklıkla her durumda elini taşın altına koymanın, aşırı anlayışlı olmanın, ilişkide zorluklarla boğuşmanın ve 40 yaşında Peter pan sendromlu bir beyle takılmanın havalı ve olgunca olduğunu sandığından. 30larına yaklaşmış bir kadın şu yaşadığın muameleyi yaşatmaz kendine, inan ne mal olduğunu 2 buluşmada anlar 3. Date'e bile çıkmaz senin akademisyenle.
İşin özeti illa yaşıtlarınla olmak zorunda değilsin, yaşıtlarım çocuk gibi ben olgun erkek seviyorum ya da daddy issues var bende diyorsan saygı duyarım ama standartlarını yükselt lütfen gençlik yıllarını böyle saçma sapan bir adamla harcama.
Sen benim babamı ağzına alıcak ınsan değilsin
Haline üzüldğm dedim ben
Huzursuz bir yuvada büyümüşsün.
Baban seni terk etmiş
Sanıyorsun ki herkesin babası böyle heralde.
Neye inanıyorsan inan banane.
Terk edilmişliğin hesabını bana değik babana sorucaktın.
Ama öyle bir ailede büyüyüp böyle olman normal
Ben bırakıyorum arkadaş peşimi bırakmıyor.Sizi okuyorum da biririn A diyor diğeriniz B ye cevap veriyor zincirleme yanlış anlaşılmalar diyoloğunuza karışmak haddime değil kusura bakmayın ama birbirimizi anlayamiyorsunuz mesajlaşmayı bıraksanız keşke
Ben bırakıyorum arkadaş peşimi bırakmıyor.
Ben haline üzüldüğümü bütün bunlara babasının sebep olduğunu söylüyorum.
O metres metres diyerek kadınları suçluyor.
Valla bu ülkede erkek olmak lazımmış.
Kadınların bu saçma sapan düşünceleri erkeklerin işine geliyor.
Nasıl olmuşum söylede bilelimSen benim babamı ağzına alıcak ınsan değilsin
Haline üzüldğm dedim ben
Baban seni terk etmiş
Ayrıca babasının annesini aldatan milyonlarca insan var ve o insanlar bu acıları tekrar yaşamamak için bilinçleniyor annem çalışmazdı mesela ben çalışıyorum kızımada aynısını öğretecem herşeye herkese karşı hazırlıklı olsun kendi ayakları üzerinde kalsın diyeSen benim babamı ağzına alıcak ınsan değilsin
Haline üzüldğm dedim ben
Baban seni terk etmiş
Niye ahlaklı ve namuslu az erkek mi var ülkede ? Kadınları övüyordunuz kendinizce erkekleri niye bu kadar gömdünuz ?Ben kimseyi yaralamaya çalışmıyorum .Benim babamın seviyesine bu ülkede çoğu erkek gelemez zaten.Ahlaklı namuslu bir adam.
Orayı geçicen zaten.
Ama ona buna metres deyip kendi yuvasını dağıtan babasına birşey diyemiyor.
Benim babam aldatmadu demek kendini övmek ki ayrıca.
Ay neyse polemik istiyorsunuz da istediğinizi vermicem yazık üzüldüm zaten zor hayatlardan gelmiş arkadaş.
Böyle bir ailede büyümek kolay değildir
Buradan bakılınca anormal olan siz gibi görünüyorsunuz. Babanız size insanları acılarından vurmamayı ogretememis. Tek meziyeti karısını aldatmamasi olmus.Sen benim babamı ağzına alıcak ınsan değilsin
Haline üzüldğm dedim ben
Baban seni terk etmiş
5 yaşında çocuk gibi kendi babasını övecek diye gömdü diğer erkekleri.Niye ahlaklı ve namuslu az erkek mi var ülkede ? Kadınları övüyordunuz kendinizce erkekleri niye bu kadar gömdünuz ?
Ya bir de Helva Hanım, çocukken büyüklerin arasında ne olduğunu tam olarak bilemiyoruz. Annelerimiz her şeyi açık açık anlatsa çoğumuzun babasına bakışı değişir yani. Yani bazen iyi bir eş değil de sadece iyi bir baba oluyor erkekler.5 yaşında çocuk gibi kendi babasını övecek diye gömdü diğer erkekleri.
Aynen işin birde burada kısmı var Rosa Hanım, bilmediğimiz şeyler de olabilir. Velev ki bilmediğimiz şeyler olmasın, bunun böyle tekrar tekrar övünülecek bir şey gibi yazılması, kendi babasını övecek diye diğer erkekleri gömmeye çalışması cidden komik ve yetişkin insan işi değil. Ve karşıda bu konuda babasıyla sıkıntı yaşamış biri var üstelik.Ya bir de Helva Hanım, çocukken büyüklerin arasında ne olduğunu tam olarak bilemiyoruz. Annelerimiz her şeyi açık açık anlatsa çoğumuzun babasına bakışı değişir yani. Yani bazen iyi bir eş değil de sadece iyi bir baba oluyor erkekler.
Bazen de ikisini de yapmıyorlar.
Ne fark eder ki? Bir insanı seçemediği yakınlarından vurmaya kalkmak saf kötülüktür. Koca ile sevgili ile övünürler anlarım, anne baba ile soy sop ile karşısındakini ezmeye kalkmak, bu kötü insanın yapacağı bir şey.Ya bir de Helva Hanım, çocukken büyüklerin arasında ne olduğunu tam olarak bilemiyoruz. Annelerimiz her şeyi açık açık anlatsa çoğumuzun babasına bakışı değişir yani. Yani bazen iyi bir eş değil de sadece iyi bir baba oluyor erkekler.
Bazen de ikisini de yapmıyorlar.
Ne alaka anlamadım gitti . Hani kızdığı kişi kadınlar hep erkkeleein aklını çeliyor falan dese diyeceğim ki sinirinden yazmış kadında adamda ahlaksızdir bu durumda yazılmış evet öyledir yani . Bir insanın travma yaşadığı şeyin üzerinde bu kadar tepinmek hiç normal değil5 yaşında çocuk gibi kendi babasını övecek diye gömdü diğer erkekleri.
Aynen işin birde burada kısmı var Rosa Hanım, bilmediğimiz şeyler de olabilir. Velev ki bilmediğimiz şeyler olmasın, bunun böyle tekrar tekrar övünülecek bir şey gibi yazılması, kendi babasını övecek diye diğer erkekleri gömmeye çalışması cidden komik ve yetişkin insan işi değil. Ve karşıda bu konuda babasıyla sıkıntı yaşamış biri var üstelik.
Öksüz birine ne kadar iyi bir ebeveynin olduğunu anlatmak gibi bir şey. Gerçekten çok yanlış.Ne fark eder ki? Bir insanı seçemediği yakınlarından vurmaya kalkmak saf kötülüktür. Koca ile sevgili ile övünürler anlarım, anne baba ile soy sop ile karşısındakini ezmeye kalkmak, bu kötü insanın yapacağı bir şey.