• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebek aldırmak zorunda kaldık ve sonrası, psikolojim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bana kürtajı küçümsediğim için kızacağınıza yaratana bu işi bu kadar kolay yaptığı için kızın bence.bir can yaratmak bu kadar kolay bir iş olmamalıydı bence.ondan sonra suçlu insanlar oluyor.mücadele edilecek şeyler için fellik fellik korunmak zorunda kalıyor millet.başka yaratılış sistemi sıkıntılı.allaha diyebiliyor musunuz kan verir gibi çocuk yaratıyorsun.insanlar bu kadar inisiyatife tabi işi basite indirger.

Kimse sabip çıkmıyor ki.herkes yapıyor.çocuk istemeyip, sevişmeyeyim bari diyen gördün mü ? Kadın ölümden dönüyor bu işler yüzünden hâlâ derdi kocam beni daha çok nasıl s.ker.kimse de demiyor ki bu riski alacağımıza sevişmeyiverelim.
Ne diyor ya bu 🤣🤣
29 -30 bandında
:70:

Eğitimle ilgili olan konu sizi hiç ilgilendirmez. Bu kadar şey yaşıyor olmama rağmen okuldan kopmadan ilerleyebiliyorsam kimseye laf düşmez. Merak etmeyin aldığım puanın da fakultemin de yanından bile gecemezsiniz bunun konumuzla alakası yok
Okumak cahilliği alır eşeklik baki kalır diye bir atasözümüz var neyseki Allah korusun puanına yaklasmak isteyen yok 🤣

Yani açıkçası ben onun gibi veya daha iyi tonl erkegi bulabilirim kendi de biliyor bunu ama ben onun için bir şansım benden sonra max 35 40 yaşlarında burusmus teyzelerle olur. Bu yazan edenlerle olmasına bile imkan uok. Her neyse demek istediğim elde tutma gibi bir amacım olsa sizce bunu böyle ki yapardım ve niye elde tutmak isteyeyim ahahaha
35 40 yaşında buruşmuş teyzeler mi bu beni bir miktar incitti :cry:

Acilde bakılmaz özellikle belirtmesi lazım hastanın gebelik şüphesi var diye konu sahibi zaten durumu saklamış
ben acildeyken hamile olduğumu öğrendim... olay şöyle gelişti,çok ağır hastalandım, baygınlık geçirdim, tansiyon çok yüksekti , çok yüksek ateş de vardı acile gitmek zorunda kaldık ,kan tahlili yaptılar doktor gelene kadar kan tahlilim çıkmıştı ve hamile olduğumu o zaman öğrendim. özellikle bakılmasını istemedik . genel bir tahlil yapıyorlar istesenizde saklayamıyorsunuz

geçen gün konuşanlar isminde bir program izliyordum. orada bir kadın fantezisini anlatıyordu. evliler nişanlılar yani yanında eşi partneri olanlara karşı çok yükseldiğini söyledi :olamaz: özellikle onları mutlu görünce çok kıskandığını söyledi ... bu bir hastalık arkadaşlar özellikle gerçekten evli kadın veya erkeğe yapışanlar var. ihanet varsa ortada bu iki kişinin sorumluluğundadır, salt erkeği ya da aldatan kimse tek kişiyi suçlayamayız ''sadakat sözünü veren eş'' lafıda baydı artık, bu metresin üstünden yükü almak demek.ahlaki toplum değerleri diye birşey var çüş artık, o kadar adam varken evliylede görüşmezsin yani. en az erkek kadar hatalıdır metres denen kişi. tartışmaya açık bir konu bile değil bu.

Hamile olduğumu öğrenmem ve kürtaj 1 hafta içinde oldu. 20 yaşındayım ama resmen bu sürede 10 yıl yaslandim. Sevgilimle korunmamiza rağmen nasıl böyle bir şey oldu anlam veremedik ilk baş. 2 hafta mide bulantisindan hiçbir şey yiyemedim safra kustum sürekli içtiğim suyu bile kustum. Mide bulantısı ile kaç gün acile gittim midem bile yıkandı, en son safrada taş vs mi var acaba diye ultrason cekilirken Dr alt kisma bakınca bebek gördüğünü söyledi oradan nasıl kalktım nasıl otobüse bindim sevgilime telefonda nasıl söyledim bilmiyorum bile. Sevgilim çalışıyor ben okuyorum ve Aileme asla ama asla söyleme ihtimalim bile olmayan bir şey ve hayatimin hiç öyle bir noktasında değilim aldırmak zorundaydik. Yaşasa 3umuz de ölüden farksız olacaktık o kadar büyük şeyler almamız gerekecekti aramıza.
Tek ihtimalimiz olan kurtaji oldum, beraber özel bir kliniğe gittik önceden aramıştım fiyat felan almıştık. Hatta o 1 hafta içinde de parayı toparlamaya çalıştık sevgilim bu ay araba degistirdigi için sıfırdaydi, e ben zaten ogrenciyim paranın yarısını anca hallettim sonra o tamamladı vs. derken anca bir haftada gidebildim ama 40 doğurduk gidene kadar n'olacak diye. Bir yandan da 10 hafta geçtiyse diye titreye titreye gittik. 8 haftalık olduğunu öğrendik kalp atışını duydum sevgilim içeride değildi o an ama çok kötü oldum bacaklarim titreyerek kitlendigi için o çatala yatamadim hatta. Ama sonra iğne vuruldu ve devamını hatırlamıyorum oldu bitti. Ama şuan beraber bebek magazasindsn geçince bebek resmi görünce bu konuyu konusmasak da çok üzülüyoruz. Kürtajdan çıkınca konuştuk sadece bu konuyu bu hatamizi unutup bir daha asla lafını acıp birbirimizi uzmeyeleim felan diye. hala birkaç sene sonra evlenip çocuk hayali frlan kuruyor ama ben artık asla ama asla istemiyorum. Büyük konuşmamak gerek ama gerçekten istemiyorum. O üzerinden etkisi geçsin tekrar istemeye baslarsin cocugumuz olmasını ikimizden bir parçayı frlan diyor ama cinselllik bebek felan hiçbir şey istemiyorum. Hatta yumurtalıklarımı tahmini aldırmayı bile düşündüm. Nasıl atlatacagim bu durumu çok bir bağ kurmadigim için ve doğurma ihtimalimi dusunmedigim için etkilenmem sandım ama ruyamda bile benzer şeyler görüyorum
Bunu buraya yazma sebebinizi ben anlamadim, vicdaninizi mi rahatlatalim , uzulmeyin falan mi diyelim . Merak ettigim nasil korundunuz mesela? Geri cekilme yontemiyle mi hapla mi kondomla mi? Bu kazalar bi bizim basimiza gelmiyo cocuk olsun diye gitmedigim tdavi kalmadi , Allah hangi tarafi siniyor acaba asiri merak ediyorum😏

Yazık yalnız kalmamak için kimlerle ilişki yaşıyor…

Ergenler arasında, genç kızlarda biraz tipi düzgün hocalar hemen konuşulur, espri yapılır, bazıları bunu ciddiye alır ve bu adamlarla beraber olmanın hava atma kaynağı olduğunu düşünür. Olay bu. Kız da diyor çok beğenen var, çok popüler diye. O kızlar adamla öpüşmekten iğrenir. Bir kaç yıla adam dede moduna geçecek, saçlarını boyatıp hala pahalı araba alıp kız atmaya çalışacak. Düşününce bile bulantı geldi

Bana kürtajı küçümsediğim için kızacağınıza yaratana bu işi bu kadar kolay yaptığı için kızın bence.bir can yaratmak bu kadar kolay bir iş olmamalıydı bence.ondan sonra suçlu insanlar oluyor.mücadele edilecek şeyler için fellik fellik korunmak zorunda kalıyor millet.başka yaratılış sistemi sıkıntılı.allaha diyebiliyor musunuz kan verir gibi çocuk yaratıyorsun.insanlar bu kadar inisiyatife tabi işi basite indirger.
Şuursuz!

ben acildeyken hamile olduğumu öğrendim... olay şöyle gelişti,çok ağır hastalandım, baygınlık geçirdim, tansiyon çok yüksekti , çok yüksek ateş de vardı acile gitmek zorunda kaldık ,kan tahlili yaptılar doktor gelene kadar kan tahlilim çıkmıştı ve hamile olduğumu o zaman öğrendim. özellikle bakılmasını istemedik . genel bir tahlil yapıyorlar istesenizde saklayamıyorsunuz
"genel tahlil" yok, bilgisayar sisteminden kanda bakılacak parametreleri seçerek kan tahlili istiyoruz. konu sahibi öğrencisi oldugu okulun aciline gitmiş, acildekiler bazen gebelik var mı yok mu konduramıyor kendi öğrencilerine ya da ögrenciler bakılmasını istemiyor. ya da kafasından "bu bizim ögrencimiz herhalde hamile degildir önce diger seylere bakalım olmazsa B-hcg bakarız" demiş de olabilir, hekimin düşüncesini direkt bilmemiz mümkün değil.
zaten kız acilde önceki gün ilaç içtim demiş ve safralı kusma oldugu icin üşütme/zehirlenme bi daha ön planda mantıklı gelmiştir.
sizi tanımayan bir hekim kusma bulantı öyküsünde direkt b-hcg isteyebilir yani. herkese her tahlil yapılmıyor.

Miss cidden tıp okuduğuna inandın mi daha çok evde kalmaktan korkan liseyi bile zor bitirmiş kız tipi bu . Üniversiteli olan bir insanın bu kadar ... olacağını düşünmüyorum . Noktaları herkes kendi yorumuna göre doldursun çünkü bir paragraf şey yazılabilir . Çaresizliğe bak çocuk aldırmak için bile paranin yarısını buluyor adam etinden sütünden her yerinden faydalanmış. Ya tıp okuykrsa ciddi anlamda problemleri olan biri tedavi olmadan zaten o okulu bitiremez ya da dediğim gibi liseyi zar zor bitirmiş ümitsiz bir ev kızı
Her ünivesite okuyanı bu kadar gözünüzde büyütmeseniz. Hani görüyoruz okumuş ama bir şey olamamışları bolca.

Bende 21 yasındayım benımde bi cocugum olucaktı bayagı piskolojım bozuldu seni çok iyi anlıyorum birdaha hastanelere gidemez oldum ve benım birlikte oldugum adam evli bu durum o kadar zor ki belkı dicekler ne işin var evli adamla vs ama kendıme engel olamıyorum ben ondan kaçtıkça bi bakmışom geri ondayım nasıl bi döngünün içine girdim bilmiyorum ama bu durumdan kurtulmak istiyorum
🤢🤢🤢

Emin ol defalarca denedım sehır degiştirdim piskolga gittim numaramı herseyımı degıstırdım ama yapamıyodum sadece yanımda olsun sadece ona bakmak istiyordum cok farklı birşey bu bana kafayı yedirtiyor bu cok mu hoşuma gidiyor benim sanki her gun kendime lanetler okuyorum ama yapamıyorum
Evet hoşuna gidiyor o yüzden devam ediyorsun bu kadar basit ve net😏

Birçok yorumda 40 yaşındaki adama buruşuk amca dendi, sonra konu sahibi gelip yaş sınırını aşağı çekerek 35-40 yaşındaki kadınlara buruşuk teyze dedi. Bir karar verme zamanımız geldi bence. Bu 35-40 yaşındakiler buruşuk mu değil mi? :)
39 yaşındayım buruşmadım henüz 🥸

Sen benim babamı ağzına alıcak ınsan değilsin
Haline üzüldğm dedim ben
Huzursuz bir yuvada büyümüşsün.
Baban seni terk etmiş
Sanıyorsun ki herkesin babası böyle heralde.
Neye inanıyorsan inan banane.
Terk edilmişliğin hesabını bana değik babana sorucaktın.
Ama öyle bir ailede büyüyüp böyle olman normal
Bu nasıl terbiyesizliktir ya baban seni terk mi etmiştir mi! evet ahlaklı babanız sizi çok ahlaklı güçlü yetiştirmiş belli pess

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back