bebek aldırmak zorunda kaldık ve sonrası, psikolojim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne diyor ya bu

Okumak cahilliği alır eşeklik baki kalır diye bir atasözümüz var neyseki Allah korusun puanına yaklasmak isteyen yok

35 40 yaşında buruşmuş teyzeler mi bu beni bir miktar incitti
Canim ben de 30 yaşındayım.20 yaşındayken yazmayan erkekler şimdi yazıyor.kadınlar 40 yaşına kadar hep güzelleşirler söyleyeyim.bu senin için de avantaj.telaş yapma.kimseye de laf çakma.

Regl bittiği hafta ‘tam yumurtlama haftasıdır’ Çocuk isteyenler tam o zamanlar sevişir, tıp öğrencisi değilsin net, sağlıkçı bile değilsin belki cocuk gelişimi felan ( felan yazıyorsun ona istinaden ) okuyorsun sanırım,orda da anatomi dersleri var, bunu sağlıkla uzaktan yakından bilgisi olan herkes bilir senin bilmemen garip

Neyse dedemle mutluluklar (hiç sanmıyorum ama )

Canim ben de 30 yaşındayım.20 yaşındayken yazmayan erkekler şimdi yazıyor.kadınlar 40 yaşına kadar hep güzelleşirler söyleyeyim.bu senin için de avantaj.telaş yapma.kimseye de laf çakma.
Ben telaş yapmiyorum ki evliyim kocam var istersemde çocuk da yaparim ama istemiyorum taş gibi 41 yaşindayım burada kim ne telaş yapıyor herkes farkinda sen canını sıkma ayrıca erkekler sizin kafanızda hiç değil kadınların yaslariyla ilgilenmiyor ilgilenenlerde ergenlikten çıkamamış olanlar. Ha soylemeyi unuttum kocamda benden 5 yaş küçük

Anestezi aldıysanız o masadan siz kalkmıyorsunuz. Siz odada gözünüzü açıyorsunuz. İki defa kürtaj işlemi geçirmiş biri olarak diyebilirim ki: Kürtaj olmadığınız çok net.

evet sadece matematik yapabilenlerin o kadar da zeki olmadiğini görmüş olduk,keşke annem de görse de beni matematik çözemediğim için aptal yerine koymasa.
tıp 3. sınıf,tebrik edıyorum 20 yıl sonra doktora bile gidemeyecegiz belli ki.

Anestezi aldıysanız o masadan siz kalkmıyorsunuz. Siz odada gözünüzü açıyorsunuz. İki defa kürtaj işlemi geçirmiş biri olarak diyebilirim ki: Kürtaj olmadığınız çok net.
İnşallah olmamıştır, inşallah olmak zorunda kalmaz, anestezi alan biri o masadan kalksa bile gözünü açana kadar zaten orayı öyle kanlı manlı bırakmazlar, eğer gerçekten merdiven altı bir yerde işlem yapılmadıysa.

Birde bana atar gider yapiyor. Bilmesek yutturacak.
Sallamış ya. Tamam genel anestezi değil de sedasyonla uyutuyorlar. İşlem bitince hala uyuyor oluyorsunuz, odaya taşıyorlar. Ben ilkinde tekerlekli sandalyeyle taşınmışım seslendiler hadi yardım et yatağa yatıralım seni diye, öyle bir hafif uyanıp tekrar sızdım. İkincide yine odada yataktan yatağa geçiriyorlardı altımdaki örtüyle birklikte çekerek, hafif uyanıp sızmışım öyle hatırlıyorum.

İşlem ameliyathanede oluyor, ameliyat prosedürleri uygulanıyor öncesinde de. Uyanık girip uykuda çıkıyorsunuz. Yani sanmıyorum ki masada uyansın da bir şeyler görsün. Ayrıca o uyanma öyle uykudan uyanma gibi de olmuyor pek.

Merdivenalti bir yerde yaptirmissa tam uyutmamis bile olabilirler tabi. Öyleyse rahmi zarar görmemiştir umarım.

Eee ben de senin dediğini destekledim zaten.konu sahibi 30, 40 yaşındaki kadınlara laf attı sanırım ona yazmak istedim.

Bende iki kürtaj yaşadım ikisinde de yatağa geçerirlerken kendime gelir gibi oldum. Öyle yürüyerek çıkacaksın, kan görecek idrakte olacaksın üstelik. Mümkün değil pek. Tam uyutmadan falan yaptılarsa bilemem tabi.

Yoo 14.gün diyorlar

Bende kurtaj oldum, ayni dediginiz gibiydi. Hatta kendi aglama sesime uyandim, dilim damagim kurumustu, su istedim. Organlarin hala uyuyor, su veremeyiz demislerdi. Uyansan bile elini kolunu sallayarak gidebilecegin bir islem degil. Konu fake sanirim. Gelip gidip birseyler yaziyor, millet birbirine girdi, konu sahibide kiskirtiyor.

O kadar mesajın içinde o mesaja dikkat etmemişim, Artemissipi alıntı yapınca ayıktım, çok tuhaf cidden.

Bu yorumu sikayet ettim. Kurtajin boyle bir islem olmadığını biliyoruz. Insanlarin hassas oldugu konulardan girip kiskirttigini düşünüyorum

O kadar mesajın içinde o mesaja dikkat etmemişim, Artemissipi alıntı yapınca ayıktım, çok tuhaf cidden.
Konu sahibinin bana verdigi cevabi okudun mu? Anestezi verildi nerenle okuyorsun diyor. Dalga geciyor resmen. Anestezi ya da sedasyon farketmez hangisi olursa olsun işlemden sonra ameliyat masasindan/çataldan kendin kalkip gitmiyorsun, istesende gidemezsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…