bebek aldırmak zorunda kaldık ve sonrası, psikolojim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merdiven altı bir yer değildi, ama özel hastane falan da değildi, bilindik bir kadın doğum doktorunun kliniğiydi. Girişte drla oturup konustugumuz oda vardı, bir de muayene ettiği, işlemi yaptığı oda vardı. Hani ameliyathane ve normal odaya alma felan gibi bir durum yoktu. Farklı odalar vardı klinikte renkli ultrason felan sanırım ama oralara girmedik hiç. Bu da işlemden önceki ve sonraki ultrason görüntüsü (elimdeki tek fotgraf)

Eklentiler

• IMG_20221201_130706.jpg
    132,2 KB · Görüntüleme: 156
Hala mi devam ediyorsunuz? Yapmayin bunu kendinize,olan olmus yeni bir baslangic yapmaniz gerekiyor.Acilen psikolojik destek alin,bu guzel yillariniz bir daha gelmeyecek.Bu sekilde devam ederseniz cok degil bir kac sene sonra o begenmediginiz 35-40 yas teyzelerinden beter olacaksiniz.

Konu ciddiyetini yitirdiğinden beri çok iyi takip etmedim. Böyle diyebildiğine göre ya bi bilen çıkmaz diye rahatça salladı ya da filmlerdeki gibi kadın masadan kalkıp gidiyor sanıyor cidden.

Mune konuyu silebilir miyiz veya kapatabilir miyiz? Daha fazla tartisilmasinin alemi yok
Tatlım, itiraf etmeliyim ki kalemin gayet iyi. Ama burası yeri değil. Gönül rahatlığıyla Wattpad'e gidebilirsin. Harcanma buralarda.

Bana yemek yedirmeden çıkarmadılar bile ikincisinde. Sanırım kazıma yöntemiyle aldıkları için öyle yaptılar. Midem bulanıyor yiyemem dedim tamam ilaç verdik geçecek, bekle yiyeceksin öyle dediler.

Son düzenleme:
Kan tahlilleri, ekg falan olmadan yapılmayan bir işlem kürtaj. Siz gittim hop aldılar diyemezsiniz. Devlette de özelde de islemler aynı. Ameliyat prosedürü uygulanıp ameliyathanede yapılır çünkü bir aksilik olabilir. Ayrıca size sedasyon verip tamam aldık hadi çıkın gidin demezler. İki saat kadar tutuyorlar devlette de özelde de. Prosedür budur.

Mide bulantisiyla acile gidenin midesini yıkamazlar, sebebini araştırırlar. Adet sorarlar, gebelik ihtimali sorarlar, tahlil yaparlar. Safra için ultrason çeken doktor alt kısma bakınca bebek görmez. Bebek görmesi için kasiktaki pubik kemiğinin hemen üstüne kadar inip kontrol etmesi gerekir, ilk gebelik muayenesine giden bütün kadınlar bilir bunu.
İğne vurulup kürtaj yapıldığını ilk kez sizden duyuyorum.
Biraz daha bilgilendireyim. Öncesinde dediğim gibi testler yapılır, bazen vajinadan bir ilaç verilip düşük başlatılır ve ardından damar yolu açılıp ameliyathanede kürtaja alınır, doktor gelmeden hemen önce anestezi uzmanı sizi uyutur. Vakumla da alınacaksa bu böyle küretlerle kazınarak da alınacaksa böyle. Tabi kazıma yönteminde vajinadan ilaç verilmiyor o ayrı. Haa bir de ameliyat önlüğü giymeniz gerekiyor. Kıyafetle olmuyor o işler.

Aman herkes inanmis bi bahaneye umrumda degil ben istedim ugrastim allah nasip etti boyle bos bahene uyduruyolar sinir oluyorum
Kaza lafına kolay kolay ben de inanmıyorum ama bizzat doktoruma sordum ,ertesi gün hapı bazen ise yaramazmış ,yumurta döllenmisse bir sey yapamazmış .Ertesi gün hapı kullanmak zaten korunmak değildir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…