bebek aldırmak zorunda kaldık ve sonrası, psikolojim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya vallahi doktorun ağzından duyduğum için inandım bende senelerdir bildiğim bir doktor. Hasta yalan mı söyledi acaba şimdi ne kadar zaman sonra kullandığı da önemli hastanın
Arkadaşım dogum kontrol prezervatif ertrsi gun hapi 3.koruma kalkanina ragmen hamile kalmiss he canim he dedim

Nedense hep istemiyodk kaza oldu diyolar bize kaza kursunu ugramadi
Komiksiniz gercekten sizin saglik sorununuz var aylarca olmuyor diye ne yapalim, asla çocuk olmasını istemeyecegimiz bir durumdayken korunmadan direk açık söylemek gerekirse geri çekilmeye güvenerek veya ona bile ihtiyaç duymadan ilişkiye girdigimizi mi düşünüyorsunuz? Ben de sürekli bu forumlarda yok yumurtlama takip ettik şu saatte şu kadar yaptık şu ilaci kullandık şu yöntemle bacagimizi beklettim kaç aydır olmuyor diye okuduğum için birkaç dakikalık rehavete kapıldım neyse cekilirsin bu kadar kolay olmuyor bir şey olmaz, reglim yeni bitti dedik sonradan bulunca taktık vs vs. 2 yıl boyunca (ki ben ilişki yaşamaya başladıktan sonra bu konuları araştırıp öğrenmeye başlamama rağmen) o sefer dışında hiç başından sonuna korunmadığımız durumda ilişkiye girmedik. O yüzden hap kullanmaya gerek görmedim zaten ağrılı ve uzun regl süreci geçirdiğim vs oluyordu düzenimi bozmak istemedim, ha şimdi kürtaj sonrası bozuldu o ayrı ama olacağını bilsek yapar mıydım böyle bir hatayı sizce?

Hâlâ paragraflar dolusu şu durumu savunuyorsunuz ya pes . Gerçekten pes.....

Yeterince sıkıntılıydım. Bu şahıs da üstüne tuz biber oldu. Milleti acılarından vurmaya hiç mi utanmıyorsunuz? Hiç vicdanınız sızlamıyor mu? Saçmaladığınızın farkında mısınız?

Ben de çok iyi bir babaya sahibim bu ayrı bir konu ama kimse babasını seçemiyor. Ne yapsın şimdi? En iyi baba sizin babanız tamam. Rahatladınız mı? Aramızda para toplayıp madalya da takalım.

Evli erkeklere kancayı takan kadınlar da o evli erkekler kadar suçludur. Nokta.

Ya bırakın allah askina sanki bu hikâyede tek sorun korundugunuz halde hamile kalmaniz gibi konusmayin. Yk geri cekilme yok adam uzmandi yumurtlama takvimi takibi yapiyodu. Evet bizim belki olmadi tedavi gerekti ama siz gibi 5 dk zevk ugruna hamile kalip onun canina kiymadik ugrunda emek verdik allaha dua ettik nasip etti. Sizler bunun vicdan muhasebesini yapa durun vicdan varsa tabi

Yazik yazik , kadinin kadina yaptigini kimse yapmiyor iste, adamin karisina gunah cunku dunyada bekar adama kitlik girdi. Bu evli adamlarin nasil bir cazibesi var, manyak olmadan nasil yasayacagiz arkadas

herhangi bi acile bulantı kusma karın ağrısıyla gelen doğurganlık çağındaki bütün kadın hastalara bhcg bakılır. hatta sonra "niye bakire kızımızdan gebelik testi istediler" diye cimere yazı gelir.

mide yıkama dediğin şeyi yapmak için ilk 1 saatte ilaç yutup gelmen gerek. 1 saati geçtiysen mide falan da yıkanmaz. ha bi de yanlışlıkla yutmayacağına göre suicid teşebbüsü denilerek yoğun bakıma alınman gerek 24 saat.

ayrıca hiçbi fakülte öğrencisi kendi hastanesinde gebelik öğrenme riskini alamaz. kayıtlara geçecek çünkü ve asistan dedikodusu bitmez.

tıpçıların başka bölümden akademisyen tanıması da na mümkün. bu adam güya doktorsa gebelik ihtimalinden tir tir titremesi lazım zaten korunmadan ilişkiye girmez (ha amca 40 yaşında erekte olamıyosa prezervatifle bilemem )

yok abi bu konu gerçek değil. olamaz yani. naa cık. no way.

Atma Ziyaaa. Kurtaj boyle bir islem degil. Ne masayi ne kanı görürsün. Eger ölü dogum yapmiyorsan kurtaj esnasinda anestezi veriyorlar. Gidip gelip salliyorsun. Bence acilen bir psikiyatriste git.

Bişi sorcam, hür irademizle bhcg bakılmasını istemiyorum deme şansımız var mı? Gerçi ailesinden çekinen biri bunu onlsrın yanında doktora söyleyemez zaten

.d baya kurmussunuz ama olanları anlattım konuyu açma sebebim de bunu tartışmak değildi ama artık gerek kalmadı almam gereken tavsiyeleri aldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…