- 8 Ağustos 2022
- 165
- -39
-
- Konu Sahibi sprusormakicinuye
Hamile olduğumu öğrenmem ve kürtaj 1 hafta içinde oldu. 20 yaşındayım ama resmen bu sürede 10 yıl yaslandim. Sevgilimle korunmamiza rağmen nasıl böyle bir şey oldu anlam veremedik ilk baş. 2 hafta mide bulantisindan hiçbir şey yiyemedim safra kustum sürekli içtiğim suyu bile kustum. Mide bulantısı ile kaç gün acile gittim midem bile yıkandı, en son safrada taş vs mi var acaba diye ultrason cekilirken Dr alt kisma bakınca bebek gördüğünü söyledi oradan nasıl kalktım nasıl otobüse bindim sevgilime telefonda nasıl söyledim bilmiyorum bile. Sevgilim çalışıyor ben okuyorum ve Aileme asla ama asla söyleme ihtimalim bile olmayan bir şey ve hayatimin hiç öyle bir noktasında değilim aldırmak zorundaydik. Yaşasa 3umuz de ölüden farksız olacaktık o kadar büyük şeyler almamız gerekecekti aramıza.
Tek ihtimalimiz olan kurtaji oldum, beraber özel bir kliniğe gittik önceden aramıştım fiyat felan almıştık. Hatta o 1 hafta içinde de parayı toparlamaya çalıştık sevgilim bu ay araba degistirdigi için sıfırdı e ben zaten ogrenciyim paranın yarısını anca hallettim vs. Bir yandan da 10 hafta geçtiyse diye titreye titreye gittik. 8 haftalık olduğunu öğrendik kalp atışını duydum sevgilim içeride değildi o an ama çok kötü oldum bacaklarim titreyerek kitlendigi için o çatala yatamadim hatta. Ama sonra iğne vuruldu ve devamını hatırlamıyorum oldu bitti. Ama şuan beraber bebek magazasindsn geçince bebek resmi görünce bu konuyu konusmasak da çok üzülüyoruz. Birbirimize bebekli videolar felan atardık sabahları instada görünce şimdi görmek bile istemiyorum. O üzerinden etkisi geçsin tekrar istemeye baslarsin cocugumuz olmasını frlan diyor ama cinselllik bebek felan hiçbir şey istemiyorum. Hatta yumurtalıklarımı tahmini aldırmayı bile düşündüm. Nasıl ağlayacağım bu durumu çok bir bağ kurmadigim için ve doğurma ihtimalimi dusunmedigim için etkilenmem sandım ama ruyamda bile benzer şeyler görüyorum
EvetBu senden yasca buyuk olan sevgilin mi?
Ne kadar büyükmüş gunces?Bu senden yasca buyuk olan sevgilin mi?
20 yas var aralarinda 40 yasinda adamNe kadar büyükmüş gunces?
Ben tanımıyorum üyeyi, sen tanıyorsun galiba.
Ne kadar büyükmüş gunces?
Ben tanımıyorum üyeyi, sen tanıyorsun galiba.
Evet ayrilmistim buradaki konuda da yazdığım gibi. 3 ay ayriydik. Her gün her saat yazdı aradı ama barismadim ama sonra olaylar öyle gelisti biliyorum hata üstüne hata ama oldu işteSana milyon kere yazdik. Guzellikle yazdik olmadi, yeri geldi kizdik olmadi. Yok ayrildim, yok ayrilacagim, yok bilmem ne diye diye buraya kadar gelmissin bravo. Sen bu adama para yedirmeye devam et. Pasam arabasini sifirlamis sen zor zar para bulmussun. Ne desem sana fayda etmeyecek biliyorum ne diyim kendi dusen aglamaz.
Ayy tutun beni bayılacağım.20 yas var aralarinda 40 yasinda adam
Allah evlatlarimiza dogruyu yanlisi gorebilen gozler versin ne diyebilirsin ki. Kiz adamin parasini yese yine bi yere kadar mantiga yatar. Sugar daddy lik turedi cunku. Ama bunun elle tutulur yeri neresi bilemiyorumAyy tutun beni bayılacağım.
40 yaşında heriften hamile kalıyor. Kürtaj parasının bile yarısını öğrenci haliyle kendi mi vermiş?Bir de para yediriyormuş adama zaten.
Konu sahibi sen bu adamdan ayrılmaz, bu kafayla gidersen bu senin son kürtajın olmaz korkarım ki. 1,3,5 artık...
Allah evlatlarimiza dogruyu yanlisi gorebilen gozler versin ne diyebilirsin ki. Kiz adamin parasini yese yine bi yere kadar mantiga yatar. Sugar daddy lik turedi cunku. Ama bunun elle tutulur yeri neresi bilemiyorum
Evet ayrilmistim buradaki konuda da yazdığım gibi. 3 ay ayriydik. Her gün her saat yazdı aradı ama barismadim ama sonra olaylar öyle gelisti biliyorum hata üstüne hata ama oldu işte
Çok üzüldüm durumunuzaHamile olduğumu öğrenmem ve kürtaj 1 hafta içinde oldu. 20 yaşındayım ama resmen bu sürede 10 yıl yaslandim. Sevgilimle korunmamiza rağmen nasıl böyle bir şey oldu anlam veremedik ilk baş. 2 hafta mide bulantisindan hiçbir şey yiyemedim safra kustum sürekli içtiğim suyu bile kustum. Mide bulantısı ile kaç gün acile gittim midem bile yıkandı, en son safrada taş vs mi var acaba diye ultrason cekilirken Dr alt kisma bakınca bebek gördüğünü söyledi oradan nasıl kalktım nasıl otobüse bindim sevgilime telefonda nasıl söyledim bilmiyorum bile. Sevgilim çalışıyor ben okuyorum ve Aileme asla ama asla söyleme ihtimalim bile olmayan bir şey ve hayatimin hiç öyle bir noktasında değilim aldırmak zorundaydik. Yaşasa 3umuz de ölüden farksız olacaktık o kadar büyük şeyler almamız gerekecekti aramıza.
Tek ihtimalimiz olan kurtaji oldum, beraber özel bir kliniğe gittik önceden aramıştım fiyat felan almıştık. Hatta o 1 hafta içinde de parayı toparlamaya çalıştık sevgilim bu ay araba degistirdigi için sıfırdaydi, e ben zaten ogrenciyim paranın yarısını anca hallettim sonra o tamamladı vs. derken anca bir haftada gidebildim ama 40 doğurduk gidene kadar n'olacak diye. Bir yandan da 10 hafta geçtiyse diye titreye titreye gittik. 8 haftalık olduğunu öğrendik kalp atışını duydum sevgilim içeride değildi o an ama çok kötü oldum bacaklarim titreyerek kitlendigi için o çatala yatamadim hatta. Ama sonra iğne vuruldu ve devamını hatırlamıyorum oldu bitti. Ama şuan beraber bebek magazasindsn geçince bebek resmi görünce bu konuyu konusmasak da çok üzülüyoruz. Kürtajdan çıkınca konuştuk sadece bu konuyu bu hatamizi unutup bir daha asla lafını acıp birbirimizi uzmeyeleim felan diye. hala birkaç sene sonra evlenip çocuk hayali frlan kuruyor ama ben artık asla ama asla istemiyorum. Büyük konuşmamak gerek ama gerçekten istemiyorum. O üzerinden etkisi geçsin tekrar istemeye baslarsin cocugumuz olmasını ikimizden bir parçayı frlan diyor ama cinselllik bebek felan hiçbir şey istemiyorum. Hatta yumurtalıklarımı tahmini aldırmayı bile düşündüm. Nasıl atlatacagim bu durumu çok bir bağ kurmadigim için ve doğurma ihtimalimi dusunmedigim için etkilenmem sandım ama ruyamda bile benzer şeyler görüyorum
Adam işin kolayını bulmuş çoktan.Allah evlatlarimiza dogruyu yanlisi gorebilen gozler versin ne diyebilirsin ki. Kiz adamin parasini yese yine bi yere kadar mantiga yatar. Sugar daddy lik turedi cunku. Ama bunun elle tutulur yeri neresi bilemiyorum
20 yaşında gencecik kızsın. Seni şu duruma sokan adamdan ne bekliyorsun. Karşındaki baban yaşında kart zamparanın teki. Daha yolun başındasın ve bu yaşadıkların çok ağır. Böyleleri siz 25 yaşına gelince sizi 20 yaşındaki kızla aldatırHamile olduğumu öğrenmem ve kürtaj 1 hafta içinde oldu. 20 yaşındayım ama resmen bu sürede 10 yıl yaslandim. Sevgilimle korunmamiza rağmen nasıl böyle bir şey oldu anlam veremedik ilk baş. 2 hafta mide bulantisindan hiçbir şey yiyemedim safra kustum sürekli içtiğim suyu bile kustum. Mide bulantısı ile kaç gün acile gittim midem bile yıkandı, en son safrada taş vs mi var acaba diye ultrason cekilirken Dr alt kisma bakınca bebek gördüğünü söyledi oradan nasıl kalktım nasıl otobüse bindim sevgilime telefonda nasıl söyledim bilmiyorum bile. Sevgilim çalışıyor ben okuyorum ve Aileme asla ama asla söyleme ihtimalim bile olmayan bir şey ve hayatimin hiç öyle bir noktasında değilim aldırmak zorundaydik. Yaşasa 3umuz de ölüden farksız olacaktık o kadar büyük şeyler almamız gerekecekti aramıza.
Tek ihtimalimiz olan kurtaji oldum, beraber özel bir kliniğe gittik önceden aramıştım fiyat felan almıştık. Hatta o 1 hafta içinde de parayı toparlamaya çalıştık sevgilim bu ay araba degistirdigi için sıfırdaydi, e ben zaten ogrenciyim paranın yarısını anca hallettim sonra o tamamladı vs. derken anca bir haftada gidebildim ama 40 doğurduk gidene kadar n'olacak diye. Bir yandan da 10 hafta geçtiyse diye titreye titreye gittik. 8 haftalık olduğunu öğrendik kalp atışını duydum sevgilim içeride değildi o an ama çok kötü oldum bacaklarim titreyerek kitlendigi için o çatala yatamadim hatta. Ama sonra iğne vuruldu ve devamını hatırlamıyorum oldu bitti. Ama şuan beraber bebek magazasindsn geçince bebek resmi görünce bu konuyu konusmasak da çok üzülüyoruz. Kürtajdan çıkınca konuştuk sadece bu konuyu bu hatamizi unutup bir daha asla lafını acıp birbirimizi uzmeyeleim felan diye. hala birkaç sene sonra evlenip çocuk hayali frlan kuruyor ama ben artık asla ama asla istemiyorum. Büyük konuşmamak gerek ama gerçekten istemiyorum. O üzerinden etkisi geçsin tekrar istemeye baslarsin cocugumuz olmasını ikimizden bir parçayı frlan diyor ama cinselllik bebek felan hiçbir şey istemiyorum. Hatta yumurtalıklarımı tahmini aldırmayı bile düşündüm. Nasıl atlatacagim bu durumu çok bir bağ kurmadigim için ve doğurma ihtimalimi dusunmedigim için etkilenmem sandım ama ruyamda bile benzer şeyler görüyorum