bebek aldırmak zorunda kaldık ve sonrası, psikolojim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

sprusormakicinuye

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2022
165
-39
Hamile olduğumu öğrenmem ve kürtaj 1 hafta içinde oldu. 20 yaşındayım ama resmen bu sürede 10 yıl yaslandim. Sevgilimle korunmamiza rağmen nasıl böyle bir şey oldu anlam veremedik ilk baş. 2 hafta mide bulantisindan hiçbir şey yiyemedim safra kustum sürekli içtiğim suyu bile kustum. Mide bulantısı ile kaç gün acile gittim midem bile yıkandı, en son safrada taş vs mi var acaba diye ultrason cekilirken Dr alt kisma bakınca bebek gördüğünü söyledi oradan nasıl kalktım nasıl otobüse bindim sevgilime telefonda nasıl söyledim bilmiyorum bile. Sevgilim çalışıyor ben okuyorum ve Aileme asla ama asla söyleme ihtimalim bile olmayan bir şey ve hayatimin hiç öyle bir noktasında değilim aldırmak zorundaydik. Yaşasa 3umuz de ölüden farksız olacaktık o kadar büyük şeyler almamız gerekecekti aramıza.
Tek ihtimalimiz olan kurtaji oldum, beraber özel bir kliniğe gittik önceden aramıştım fiyat felan almıştık. Hatta o 1 hafta içinde de parayı toparlamaya çalıştık sevgilim bu ay araba degistirdigi için sıfırdaydi, e ben zaten ogrenciyim paranın yarısını anca hallettim sonra o tamamladı vs. derken anca bir haftada gidebildim ama 40 doğurduk gidene kadar n'olacak diye. Bir yandan da 10 hafta geçtiyse diye titreye titreye gittik. 8 haftalık olduğunu öğrendik kalp atışını duydum sevgilim içeride değildi o an ama çok kötü oldum bacaklarim titreyerek kitlendigi için o çatala yatamadim hatta. Ama sonra iğne vuruldu ve devamını hatırlamıyorum oldu bitti. Ama şuan beraber bebek magazasindsn geçince bebek resmi görünce bu konuyu konusmasak da çok üzülüyoruz. Kürtajdan çıkınca konuştuk sadece bu konuyu bu hatamizi unutup bir daha asla lafını acıp birbirimizi uzmeyeleim felan diye. hala birkaç sene sonra evlenip çocuk hayali frlan kuruyor ama ben artık asla ama asla istemiyorum. Büyük konuşmamak gerek ama gerçekten istemiyorum. O üzerinden etkisi geçsin tekrar istemeye baslarsin cocugumuz olmasını ikimizden bir parçayı frlan diyor ama cinselllik bebek felan hiçbir şey istemiyorum. Hatta yumurtalıklarımı tahmini aldırmayı bile düşündüm. Nasıl atlatacagim bu durumu çok bir bağ kurmadigim için ve doğurma ihtimalimi dusunmedigim için etkilenmem sandım ama ruyamda bile benzer şeyler görüyorum

Son düzenleme:
2 hafta kusup niye test yapmadın derseniz acilde sürekli kan idrar testi aldılar ve olsa Dr fark edip söyler diye dusundum bana da hamilelik şüphesi sorulmadı hiç zaten sorulsa da yok veya çok düşük derdim....

Bu senden yasca buyuk olan sevgilin mi?

Sana milyon kere yazdik. Guzellikle yazdik olmadi, yeri geldi kizdik olmadi. Yok ayrildim, yok ayrilacagim, yok bilmem ne diye diye buraya kadar gelmissin bravo. Sen bu adama para yedirmeye devam et. Pasam arabasini sifirlamis sen zor zar para bulmussun. Ne desem sana fayda etmeyecek biliyorum ne diyim kendi dusen aglamaz.

Evet ayrilmistim buradaki konuda da yazdığım gibi. 3 ay ayriydik. Her gün her saat yazdı aradı ama barismadim ama sonra olaylar öyle gelisti biliyorum hata üstüne hata ama oldu işte

40 yasinda bi adam sevgilisini hamile biraktiginda bunun sorumlulugunu ustlenir diye beklersin normalde. Nicke bakmadan soruyu okudum ikinizde 20 lerin basindasiniz diye dusundum. Cunku bu o yaslarin davranisi. Korunmaktan kastiniz neydi tam olarak? Ben herseyi gectim bu sorumlulugu almayan adamla devam etmezdim. Yazik ediyosunuz. Benim oz babam benden 20 yas buyuk

20 yas var aralarinda 40 yasinda adam
Ayy tutun beni bayılacağım.
40 yaşında heriften hamile kalıyor. Kürtaj parasının bile yarısını öğrenci haliyle kendi mi vermiş? Bir de para yediriyormuş adama zaten.
Konu sahibi sen bu adamdan ayrılmaz, bu kafayla gidersen bu senin son kürtajın olmaz korkarım ki. 1,3,5 artık...

Allah evlatlarimiza dogruyu yanlisi gorebilen gozler versin ne diyebilirsin ki. Kiz adamin parasini yese yine bi yere kadar mantiga yatar. Sugar daddy lik turedi cunku. Ama bunun elle tutulur yeri neresi bilemiyorum

Sana 100 kere yazmışlar konu sahibesi, gencecik kzısın ne işin var 40lık adamla? Adam ortayaşlı bir kaşar da belli ki, onun için hiçbir sorun yok, ne sen ne de senin bedenin onun umrunda değil ama sen ne olacaksın, senin psikolojin ne olacak?

Önceki konuların da zaten fecaat bana değer vermiyor şeklinde tüm konuların 40kez ayrıl yazılmış bu insanlar sana daha ne yazsın??? Ne yazalım? Sende akıl var mı ki, dinleyecek misin?

Koca herif ayrıca senden para mı aldı bir de şaka gibi umarım artık ayrılırsın.

Hiç burda zırıldanma bence kendi akılsızlığının cezasını şekiyorsun. Bundan sonra akıllanırsın umarım.

Allah evlatlarimiza dogruyu yanlisi gorebilen gozler versin ne diyebilirsin ki. Kiz adamin parasini yese yine bi yere kadar mantiga yatar. Sugar daddy lik turedi cunku. Ama bunun elle tutulur yeri neresi bilemiyorum

Bu kızlarda akıl var mı yahu???
Konu sahibesi kzı ayrıca akılsız haydi git para ye sonra kendini kullandır onu da anlarım bir yere kadar. Burdaki adamda o da yok adam kürtaj parasını öğrenci bir çocuktan alacak kadar rezil

Evet ayrilmistim buradaki konuda da yazdığım gibi. 3 ay ayriydik. Her gün her saat yazdı aradı ama barismadim ama sonra olaylar öyle gelisti biliyorum hata üstüne hata ama oldu işte

Bak ablacim aklini basina al silkelen bir kendine gel. 20 yasindasin sana sevgili mi yok? Biz burada sana kiziyoruz ediyoruz ama senin yasadiklarinin bizim hayatimiza bir artisi ya da eksisi yok. Senin iyiligin icin yaziyoruz. Kendini bu durumlara sokma istiyoruz ama fayda etmiyor. Simdi sana burada teselli verilecek kaldigin yerden hayatina devam edeceksin. Insanin kendine yaptigi kotulugu kimse yapamiyor iste. Gunun sonunda sen bize alinacaksin, kirilacaksin ama o pasaya parani yedireye devam edeceksin.

Çok üzüldüm durumunuza
Ben bebegi istemiyor olmama rağmen ki yurtdışı planımız vardı hepten gidecektik .
Gebelik haberimle sekteye uğradı
Ben öğrendiğimde zaten çok geçti ama aldırmayı düşünür muydum asla...
Kalbini duyduğumda nasıl titredigimi bilmiyorum.

Şuan bebisimin yüzüne her baktığımda istemiyorum çok erken geldi dediğim her an için çok özür diliyorum ondan
Keşke aldırmak zorunda kalinmasaydi... Samimiyetle üzüntünüzu paylaşıyorum bı yandan eleştiriyorum da çünkü çok üzücü

Adam işin kolayını bulmuş çoktan.
Gencecik kızla sevişiyor. Kız hamile kalınca kürtaj parasını bile kendi veriyor. Çok temiz iş valla.
Adama olan ne var? Onun mu vücudundan bir şeyi operasyonla aldılar? Ona olan hiçbir şey yok. Elini yıkar, geçer oturur karşıya, olan da sana olur işte konu sahibi. Geçmişler ola.

20 yaşında gencecik kızsın. Seni şu duruma sokan adamdan ne bekliyorsun. Karşındaki baban yaşında kart zamparanın teki. Daha yolun başındasın ve bu yaşadıkların çok ağır. Böyleleri siz 25 yaşına gelince sizi 20 yaşındaki kızla aldatır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…