- 5 Nisan 2021
- 6.528
- 9.251
- 34
-
- Konu Sahibi sprusormakicinuye
Kimse kimE ayrıca bi okudunuzu anlayın o yazıyı ben tugba denen kadına yazdım
6 yaşındaki çocuk olayı ile ne alakası var bu konuların .Tanımakmı tanısam yakınım olsa saçını yolar eline verirdim
Size gelince sizinle daha fazla muhattap olamıcam metreslerede kibarca yaklaşmıcam zira bana ters
Bakın daha yeni 6 yaşındaki bir kızın yıllarca süren tecavüzü nü duyduk biz ses çıkarmaz isek bunlar cesaretlenecek bu bütün arsızlara ahlaksızlara geçerli
Herifin cesasını eşi vermeli ha affeden varmı var ama bu sadece o herifin suçu değil evli adamlarla birlikte olup yollarca boşansın için baskı yapan metresler var karısı anlasın diye karısına mesajlar gönderen var (parfümdü saç teliydi vs
Bunlara karşı hiç bir zaman yumuşamıcam bakış açım bu o tugba nikli üye ben evli bir adamla beraberim diye yazıyor siz gideri bana yapıyorsunuz kızıma kadar diliniz uzuyor ha Allah korusun kızımda olsa haddini bildiririm kimse kimsenin yuvasını yıkmasına sebeb olmamalı
Evli erkek karısını aldatırken ne kadar suçlu ve karaktersiz ise evli erkekle olan kadınlarda okadar suçlu ve basittirler
Ben zaten aşka emeğe olan inancımı cigerini verdiği adamın sevgilisiyle karşısına çıktıgı kadını Müge de izledigim gün kaybettim
Kız da 20 yaşındaydı o kadına demedini bırakmadı cahil veya değil kimsenin bir emeği yuvayı çalmaya hakkı yok . Siz savunurmusunuz bilmem ama benden bu kadar
Yahu ben adamı savunmuyor tam tersine adaletli davranıyor ikiside eşit suçludur diyorumKimse kim
Yuvayı yıkan başka bir kadın değil .
Yuvanın sahibi adamdır.
Elalemin kadını mı acıyacak adamın karısına çocuğuna
Adam adam olucak o çıkacak yuvasına sahip .
Başka kadınlara bakmayacak sadık olucak ahlaklı olucak .
Ha ne kadar güzel beni babamdan vuruyorsunuz çok güzel tebrik ederim sizi tam bir neyse açmıcam agzımı şerefli babanıza selamlar6 yaşındaki çocuk olayı ile ne alakası var bu konuların .
Ben kimseyi savunmuyorum.
Evli bir adamla olan kadını savunmam.
Ama sorunluluk sahibi olucak olan adamdır.
Benim babam annemi hiç aldatmadı neden imkanı mı yoktu sanıyorsun?
Ahlaklıydı da ondan.
Ailemde bir gün bile böyle saçma sapan kadın konuları geçmedi.
Neden biliyor musun şerefli bir babanın kızıyım ondan.
O kadar.
Ha ne kadar güzel beni babamdan vuruyorsunuz çok güzel tebrik ederim sizi tam bir neyse açmıcam agzımı şerefli babanıza selamlar
Herkes kendi yaptıgından sorumludur bende bu felsefeyle büyütüldüm adaletli annem tarafından kim ne yaparsa kendine yapar derdi hep babamda metresi yüzünden öldü ve böylelikle anneminde sözü gerçek oldu
Yani dicem o ki babası şerefli olan şerefsizlik yaptıgıda oluyor tamamen karakter meselesi ben babamın yüküyle yaşamıyor tam tersine o döngüye karşı savaşıyorum ne aldatırım ne de aldatılmaya göz yumarımne de metresi savunurum
Valla benimki hiç yapmadı . şerefli onurlu bir hayat yaşadı ve yaşattı .Ha ne kadar güzel beni babamdan vuruyorsunuz çok güzel tebrik ederim sizi tam bir neyse açmıcam agzımı şerefli babanıza selamlar
Herkes kendi yaptıgından sorumludur bende bu felsefeyle büyütüldüm adaletli annem tarafından kim ne yaparsa kendine yapar derdi hep babamda metresi yüzünden öldü ve böylelikle anneminde sözü gerçek oldu
Yani dicem o ki babası şerefli olan şerefsizlik yaptıgıda oluyor tamamen karakter meselesi ben babamın yüküyle yaşamıyor tam tersine o döngüye karşı savaşıyorum ne aldatırım ne de aldatılmaya göz yumarımne de metresi savunurum
Ha eminim öyledir babanız kesin anlattınız gibidirTabiki babanı suçlarım çünkü zaten suçlu o .
Ahlaklı olsaydı çocuğuna karısına sahip çıksaydı .
Elalemin karısından vicdan mı bekliyor
Valla benimki hiç yapmadı . şerefli onurlu bir hayat yaşadı ve yaşattı .
Bir kere bile başka kadın konusu geçmedi bırak aldatmayı falan huzursuzluğumuz olmadı .
Babası şerefli olan kız da güçlü oluyor tabi .
Aldatma konularında kadını değil adamı suçluyor çünkü adam sorumludur.
Kadına küfür hakaret edin içiniz rahatlıyacaksa.
Tek suçlu babanızdıe.
Hatta sen bırak babanın metresini burdaki kadınlara da hakaret ediyorsun geçmişinin acısıyla.
Kimin ne yaptığı ne şartlarda yaşadığını bilemezsin.
Evli erkeklerle olan kadınları savunmuyorum ayrıca öyle algılama.
Babam beni ailesini başka bir kadının vicdanına bırakamaz buna hakkı yok.
Hangi kadına hakaret etmişim metresemi yoksa ona bile bahane bulup hafifletenemi eh haketmişler ozamanTabiki babanı suçlarım çünkü zaten suçlu o .
Bir kere bile başka kadın konusu geçmedi bırak aldatmayı falan huzursuzluğumuz olmadı .
Tek suçlu babanızdıe.
Hatta sen bırak babanın metresini burdaki kadınlara da hakaret ediyorsun geçmişinin acısıyla.
İlaç verirken falan hep kan testi yapılıyor ama önce hamilelik durumu olup olmadığına bakilmaz mı ? Bekarım dendiğinde bile direk bakılıyor.Kan testinde bir sürü parametre var her test hamilelik sonucu vermez
Bu ne ya benim babam senin babani döver derdik küçükken onun gibi birşey mi ? Bir insanın kırıldığı yerden yaralamaya çalışmak nedir ? İnsanların ,ayıflığını bulduğunuz yerden kendinizi överek hangi doğruyu savunursaniz savunun haklı olmuyorsunuzTabiki babanı suçlarım çünkü zaten suçlu o .
Tek suçlu babanızdıe.
İnsan ailesini seçemiyor keşke öyle bir hakkım olsaydı ben kendim istemedim babamın annemi aldatmasını metresleriyle geçen bir çocukluğu ama işte hayat herkese adil değil boşverin o muhteşem babasını ballandıra ballandıra anlatmaya devam etsin babasını bilemem ama kendisinin vizyonu ortadaBu ne ya benim babam senin babani döver derdik küçükken onun gibi birşey mi ? Bir insanın kırıldığı yerden yaralamaya çalışmak nedir ? İnsanların ,ayıflığını bulduğunuz yerden kendinizi överek hangi doğruyu savunursaniz savunun haklı olmuyorsunuz
Madam hanım eminim yaşadıklarıniz zaten sizde büyük travmadir bunun üzerine gidip can acitmaya çalışmak falan bilemiyorum. Öğüt vermeye çalışıyor birde . Metrese metres denilir bu arada adamın sorumlu olması bir şeyi değiştirmez . Metres olmak ahlaksız bir davranıştır bu davranışı aklamaya gerek yok . Tabi ki insan kocasının aldattığı kadına kızar . Bundan daha insancıl bir tepki olamazİnsan ailesini seçemiyor keşke öyle bir hakkım olsaydı ben kendim istemedim babamın annemi aldatmasını metresleriyle geçen bir çocukluğu ama işte hayat herkese adil değil boşverin o muhteşem babasını ballandıra ballandıra anlatmaya devam etsin babasını bilemem ama kendisinin vizyonu ortada
Yaşadıklarım berbattı derin konularMadam hanım eminim yaşadıklarıniz zaten sizde büyük travmadir bunun üzerine gidip can acitmaya çalışmak falan bilemiyorum. Öğüt vermeye çalışıyor birde . Metrese metres denilir bu arada adamın sorumlu olması bir şeyi değiştirmez . Metres olmak ahlaksız bir davranıştır bu davranışı aklamaya gerek yok . Tabi ki insan kocasının aldattığı kadına kızar . Bundan daha insancıl bir tepki olamaz
Yani kimse aman iyi yaptın kocamla yattın performansı nasıldı kadın dayanışmasi demez . Ayrılamayan kadına ve çocuklara en büyük yara kalıyor zaten . Eşini aldatan ve bu olaya alet olan ikisi de eşit derecede suçlu ve ahlaksızdir benceYaşadıklarım berbattı derin konular
Her kadın istisnasız her kadın kocasının sevgilisini dövmeyi en azından bir sinirini çıkarmayı ister bekarların köküne kıran girmiş sanki ne varsa bu evli herifler daha cazip geliyor e tabi bir tarafa para yağıyor diğer taraf heyecanını fantazisini yaşıyor
Olan o ailede büyüyen çocuklara oluyor ya anne katlanıyor ama sürekli ağlıyor gururu aşşalanıyır çocuklar buna şahit oluyor yada o yuva yıkılıyor çocuklar üvey baba üvey anne (vijdanlıları tenzih ediyorum) o çocukları mahvediyor
Yani olan çocuklara oluyor büyüselerdi yara kalıyor
Şu yorumun biraz fake tadı verdi bana.O yorumu okudugum andan beri günlerdir defalarca okuduğum izlediğim tüm şeylere tekrar baktım izledim çok ağır bir soz, zaten geceleri bile rüyalarıma o gün duydugum kalp atışları giriyor, kürtajdan sonra masadan kalkarken gördüğüm kanlar giriyor
Acilde bakılmaz özellikle belirtmesi lazım hastanın gebelik şüphesi var diye konu sahibi zaten durumu saklamışİlaç verirken falan hep kan testi yapılıyor ama önce hamilelik durumu olup olmadığına bakilmaz mı ? Bekarım dendiğinde bile direk bakılıyor.
Ben kimseyi yaralamaya çalışmıyorum .Benim babamın seviyesine bu ülkede çoğu erkek gelemez zaten.Ahlaklı namuslu bir adam.Bu ne ya benim babam senin babani döver derdik küçükken onun gibi birşey mi ? Bir insanın kırıldığı yerden yaralamaya çalışmak nedir ? İnsanların ,ayıflığını bulduğunuz yerden kendinizi överek hangi doğruyu savunursaniz savunun haklı olmuyorsunuz
Bana bakilmis bekarken. Ben sonradan beta hcg ne ogrendikten sonra anladim e nabizimda hala gozukuyor o ara cok midem bulaniyor kusuyordum suphelendiler heralde bakmislar. Yani acilde de bakiliyor.Acilde bakılmaz özellikle belirtmesi lazım hastanın gebelik şüphesi var diye konu sahibi zaten durumu saklamış
Rutin bakılan bir şey degil onu anlattım laboratuvar teknikeriyimBana bakilmis bekarken. Ben sonradan beta hcg ne ogrendikten sonra anladim e nabizimda hala gozukuyor o ara cok midem bulaniyor kusuyordum suphelendiler heralde bakmislar. Yani acilde de bakiliyor.