O yorumu okudugum andan beri günlerdir defalarca okuduğum izlediğim tüm şeylere tekrar baktım izledim çok ağır bir soz, zaten geceleri bile rüyalarıma o gün duydugum kalp atışları giriyor, kürtajdan sonra masadan kalkarken gördüğüm kanlar giriyor
Şu yorumun biraz fake tadı verdi bana.
Eğer ölü doğum yapmak zorunda
filan kalmadıysan -ki yasal sınırdayken zaten bunu yapamazsın- kürtaj iddia ettiğin gibi masada kanlar görebileceğin grotesk bir işlem değildir, çünkü ince bir kanül kullanarak vakumlama yapılır işlem sırasında. Sonrasında da herhangi hafif bir regl döneminden farklı birşey yaşamazsın. + Öyle kendi kendime masadan kalkıp gideyim bitti madem işim demezsin anestezi almışsın ya çünkü. Sana uygun bir iç çamaşırı giydirip uyandırıp sedyeye alır sedasyonun etkisi geçene kadar dinleneceğin odaya götürürler.
Son olarak belki farklı bir medikal bir sıkıntı yaşayan gerçek deneyimlerini paylaşan bir kızsındır diye bu kısmı uzun uzun yazmak istiyorum sana.
Gerçekten iyi semtlerdeki gerçekten çok iyi kliniklerde dahi bu işlem düzgün bir mekandaki iki kişilik düzgün alkollü bir akşam yemeğinden daha uygundur ya da belki ona denktir. İnan çalışan herkesin acil bir sağlık durumunda hızlıca tedarik edebileceği bir para bu.
Elbette hepimiz nakit sıkıntısı çekebiliriz zaman zaman ama çalışan bir insanın çözemeyeceği düzeyde bir nakit sıkıntısı değil bu. Kenarda birikimin olmayabilir ama nakit avans çekersin, kredi kartını patlatırsın, 40 yaşında çoktan edinmiş olman gereken diğer iş güç sahibi arkadaşlarından borç alırsın, faturalı hattının üzerine bir elektronik alıp ucuza satarsın hiçbirini mi yapamadın o ayın kirasını ödemezsin, gelecek ay dişini sıkıp bir aylığına öğrenci hayatı yaşar doğrultursun belini.
Ama gidip de 20 yaşında öğrenci kızın anne-babasından aldığı harçlığa diğer öğrenci arkadaşlarından topladığı paraya tamah etmezsin. Onu yasal süre geçecek mi geçmeyecek mi tedirginliğine sokmazsın bir hafta, geliri olmayan insanı çevresinden para bulmak zorunda bırakmazsın.
Yetişkin, iş hayatında olan bir insanın her zaman senden daha çok kaynağı vardır, bankaların gözünde daha güvenilirdir, çevresinde daha çok para döner, düzenli geliri olduğu için bir miktar faizin altına girebilir, gerektiğinde kısabileceği daha çok harcaması vardır. İnan kürtaj ücretinin yarısını ödediyse tamamını bulamadığından değil, ikinizin bu olaydaki, yükünün ve şartlarının eşit olduğuna inandığından, velev ki eşit olsun -ki değil-, senin yükünü hafifletme gereği duymadığından.
Buarada seni sevmesi de sen 20 yaş bedenine(30 yaş bedeninden tek farkı vücudunun hala daha tam oturmamış olması bu arada, 30 yaşına gelince daha seksi hissedeceksin kendini söz veriyorum) ama 40 yaş aklına sahip muhteşem ve nadir bir kız olduğundan filan değil. Sen tamamen 20 yaşın getirdiği salaklıkla her durumda elini taşın altına koymanın, aşırı anlayışlı olmanın, ilişkide zorluklarla boğuşmanın ve 40 yaşında Peter pan sendromlu bir beyle takılmanın havalı ve olgunca olduğunu sandığından. 30larına yaklaşmış bir kadın şu yaşadığın muameleyi yaşatmaz kendine, inan ne mal olduğunu 2 buluşmada anlar 3. Date'e bile çıkmaz senin akademisyenle.
İşin özeti illa yaşıtlarınla olmak zorunda değilsin, yaşıtlarım çocuk gibi ben olgun erkek seviyorum ya da daddy issues var bende diyorsan saygı duyarım ama standartlarını yükselt lütfen gençlik yıllarını böyle saçma sapan bir adamla harcama.