bebek aldırmak zorunda kaldık ve sonrası, psikolojim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
E ayrıca bi okudunuzu anlayın o yazıyı ben tugba denen kadına yazdım
Kimse kim
Yuvayı yıkan başka bir kadın değil .
Yuvanın sahibi adamdır.
Elalemin kadını mı acıyacak adamın karısına çocuğuna
Adam adam olucak o çıkacak yuvasına sahip .
Başka kadınlara bakmayacak sadık olucak ahlaklı olucak .

Tanımakmı tanısam yakınım olsa saçını yolar eline verirdim 😏

Size gelince sizinle daha fazla muhattap olamıcam metreslerede kibarca yaklaşmıcam zira bana ters

Bakın daha yeni 6 yaşındaki bir kızın yıllarca süren tecavüzü nü duyduk biz ses çıkarmaz isek bunlar cesaretlenecek bu bütün arsızlara ahlaksızlara geçerli

Herifin cesasını eşi vermeli ha affeden varmı var ama bu sadece o herifin suçu değil evli adamlarla birlikte olup yollarca boşansın için baskı yapan metresler var karısı anlasın diye karısına mesajlar gönderen var (parfümdü saç teliydi vs

Bunlara karşı hiç bir zaman yumuşamıcam bakış açım bu o tugba nikli üye ben evli bir adamla beraberim diye yazıyor siz gideri bana yapıyorsunuz kızıma kadar diliniz uzuyor ha Allah korusun kızımda olsa haddini bildiririm kimse kimsenin yuvasını yıkmasına sebeb olmamalı

Evli erkek karısını aldatırken ne kadar suçlu ve karaktersiz ise evli erkekle olan kadınlarda okadar suçlu ve basittirler

Ben zaten aşka emeğe olan inancımı cigerini verdiği adamın sevgilisiyle karşısına çıktıgı kadını Müge de izledigim gün kaybettim

Kız da 20 yaşındaydı o kadına demedini bırakmadı cahil veya değil kimsenin bir emeği yuvayı çalmaya hakkı yok . Siz savunurmusunuz bilmem ama benden bu kadar
6 yaşındaki çocuk olayı ile ne alakası var bu konuların .
Ben kimseyi savunmuyorum.
Evli bir adamla olan kadını savunmam.
Ama sorunluluk sahibi olucak olan adamdır.
Benim babam annemi hiç aldatmadı neden imkanı mı yoktu sanıyorsun?
Ahlaklıydı da ondan.
Ailemde bir gün bile böyle saçma sapan kadın konuları geçmedi.
Neden biliyor musun şerefli bir babanın kızıyım ondan.
O kadar.

Kimse kim
Yuvayı yıkan başka bir kadın değil .
Yuvanın sahibi adamdır.
Elalemin kadını mı acıyacak adamın karısına çocuğuna
Adam adam olucak o çıkacak yuvasına sahip .
Başka kadınlara bakmayacak sadık olucak ahlaklı olucak .
Yahu ben adamı savunmuyor tam tersine adaletli davranıyor ikiside eşit suçludur diyorum

Ama dayanamıyorum ne yapsam olmuyor kendimi onda buluyorum diyen metres de o ahlak yoksunu aldatan koca kadar suçludur ay aman neyse

6 yaşındaki çocuk olayı ile ne alakası var bu konuların .
Ben kimseyi savunmuyorum.
Evli bir adamla olan kadını savunmam.
Ama sorunluluk sahibi olucak olan adamdır.
Benim babam annemi hiç aldatmadı neden imkanı mı yoktu sanıyorsun?
Ahlaklıydı da ondan.
Ailemde bir gün bile böyle saçma sapan kadın konuları geçmedi.
Neden biliyor musun şerefli bir babanın kızıyım ondan.
O kadar.
Ha ne kadar güzel beni babamdan vuruyorsunuz çok güzel tebrik ederim sizi tam bir neyse açmıcam agzımı şerefli babanıza selamlar

Herkes kendi yaptıgından sorumludur bende bu felsefeyle büyütüldüm adaletli annem tarafından kim ne yaparsa kendine yapar derdi hep babamda metresi yüzünden öldü ve böylelikle anneminde sözü gerçek oldu

Yani dicem o ki babası şerefli olan şerefsizlik yaptıgıda oluyor tamamen karakter meselesi ben babamın yüküyle yaşamıyor tam tersine o döngüye karşı savaşıyorum ne aldatırım ne de aldatılmaya göz yumarım 😉ne de metresi savunurum

Ha ne kadar güzel beni babamdan vuruyorsunuz çok güzel tebrik ederim sizi tam bir neyse açmıcam agzımı şerefli babanıza selamlar

Herkes kendi yaptıgından sorumludur bende bu felsefeyle büyütüldüm adaletli annem tarafından kim ne yaparsa kendine yapar derdi hep babamda metresi yüzünden öldü ve böylelikle anneminde sözü gerçek oldu

Yani dicem o ki babası şerefli olan şerefsizlik yaptıgıda oluyor tamamen karakter meselesi ben babamın yüküyle yaşamıyor tam tersine o döngüye karşı savaşıyorum ne aldatırım ne de aldatılmaya göz yumarım 😉ne de metresi savunurum

Tabiki babanı suçlarım çünkü zaten suçlu o .
Ahlaklı olsaydı çocuğuna karısına sahip çıksaydı .
Elalemin karısından vicdan mı bekliyor

Valla benimki hiç yapmadı . şerefli onurlu bir hayat yaşadı ve yaşattı .
Bir kere bile başka kadın konusu geçmedi bırak aldatmayı falan huzursuzluğumuz olmadı .
Babası şerefli olan kız da güçlü oluyor tabi .
Aldatma konularında kadını değil adamı suçluyor çünkü adam sorumludur.
Kadına küfür hakaret edin içiniz rahatlıyacaksa.
Tek suçlu babanızdıe.
Hatta sen bırak babanın metresini burdaki kadınlara da hakaret ediyorsun geçmişinin acısıyla.
Kimin ne yaptığı ne şartlarda yaşadığını bilemezsin.
Evli erkeklerle olan kadınları savunmuyorum ayrıca öyle algılama.
Babam beni ailesini başka bir kadının vicdanına bırakamaz buna hakkı yok.

Bir kere bile başka kadın konusu geçmedi bırak aldatmayı falan huzursuzluğumuz olmadı .
Tek suçlu babanızdıe.
Hatta sen bırak babanın metresini burdaki kadınlara da hakaret ediyorsun geçmişinin acısıyla.
Ha eminim öyledir babanız kesin anlattınız gibidir 😉

Tabikide babam suçlu ama dedim gibi her suç kişiseldir

Hayal dünyanız süper ben hayatımda hiç kusursuz bir insan görmedim çünkü yok öyle birisi ha iddaa ediyorsanız ne mutlu size😉

Tek suçlu babanızdıe.
Hangi kadına hakaret etmişim metresemi yoksa ona bile bahane bulup hafifletenemi eh haketmişler ozaman 🙃

Yok gebelik için beta hcg değerine bakılıyor oda her acile başvuran kadına beta hcg bakılmıyor yani o yaptıkları rutin testte yok bu değer ayrıca istemesi lazım

Tek suçlu babanızdıe.
Bu ne ya benim babam senin babani döver derdik küçükken onun gibi birşey mi ? Bir insanın kırıldığı yerden yaralamaya çalışmak nedir ? İnsanların ,ayıflığını bulduğunuz yerden kendinizi överek hangi doğruyu savunursaniz savunun haklı olmuyorsunuz

Bu ne ya benim babam senin babani döver derdik küçükken onun gibi birşey mi ? Bir insanın kırıldığı yerden yaralamaya çalışmak nedir ? İnsanların ,ayıflığını bulduğunuz yerden kendinizi överek hangi doğruyu savunursaniz savunun haklı olmuyorsunuz
İnsan ailesini seçemiyor keşke öyle bir hakkım olsaydı ben kendim istemedim babamın annemi aldatmasını metresleriyle geçen bir çocukluğu ama işte hayat herkese adil değil boşverin o muhteşem babasını ballandıra ballandıra anlatmaya devam etsin babasını bilemem ama kendisinin vizyonu ortada🙄

İnsan ailesini seçemiyor keşke öyle bir hakkım olsaydı ben kendim istemedim babamın annemi aldatmasını metresleriyle geçen bir çocukluğu ama işte hayat herkese adil değil boşverin o muhteşem babasını ballandıra ballandıra anlatmaya devam etsin babasını bilemem ama kendisinin vizyonu ortada🙄
Madam hanım eminim yaşadıklarıniz zaten sizde büyük travmadir bunun üzerine gidip can acitmaya çalışmak falan bilemiyorum. Öğüt vermeye çalışıyor birde . Metrese metres denilir bu arada adamın sorumlu olması bir şeyi değiştirmez . Metres olmak ahlaksız bir davranıştır bu davranışı aklamaya gerek yok . Tabi ki insan kocasının aldattığı kadına kızar . Bundan daha insancıl bir tepki olamaz

Madam hanım eminim yaşadıklarıniz zaten sizde büyük travmadir bunun üzerine gidip can acitmaya çalışmak falan bilemiyorum. Öğüt vermeye çalışıyor birde . Metrese metres denilir bu arada adamın sorumlu olması bir şeyi değiştirmez . Metres olmak ahlaksız bir davranıştır bu davranışı aklamaya gerek yok . Tabi ki insan kocasının aldattığı kadına kızar . Bundan daha insancıl bir tepki olamaz
Yaşadıklarım berbattı derin konular 😐

Her kadın istisnasız her kadın kocasının sevgilisini dövmeyi en azından bir sinirini çıkarmayı ister bekarların köküne kıran girmiş sanki ne varsa bu evli herifler daha cazip geliyor e tabi bir tarafa para yağıyor diğer taraf heyecanını fantazisini yaşıyor

Olan o ailede büyüyen çocuklara oluyor ya anne katlanıyor ama sürekli ağlıyor gururu aşşalanıyır çocuklar buna şahit oluyor yada o yuva yıkılıyor çocuklar üvey baba üvey anne (vijdanlıları tenzih ediyorum) o çocukları mahvediyor

Yani olan çocuklara oluyor büyüselerdi yara kalıyor

Yaşadıklarım berbattı derin konular 😐

Her kadın istisnasız her kadın kocasının sevgilisini dövmeyi en azından bir sinirini çıkarmayı ister bekarların köküne kıran girmiş sanki ne varsa bu evli herifler daha cazip geliyor e tabi bir tarafa para yağıyor diğer taraf heyecanını fantazisini yaşıyor

Olan o ailede büyüyen çocuklara oluyor ya anne katlanıyor ama sürekli ağlıyor gururu aşşalanıyır çocuklar buna şahit oluyor yada o yuva yıkılıyor çocuklar üvey baba üvey anne (vijdanlıları tenzih ediyorum) o çocukları mahvediyor

Yani olan çocuklara oluyor büyüselerdi yara kalıyor
Yani kimse aman iyi yaptın kocamla yattın performansı nasıldı kadın dayanışmasi demez . Ayrılamayan kadına ve çocuklara en büyük yara kalıyor zaten . Eşini aldatan ve bu olaya alet olan ikisi de eşit derecede suçlu ve ahlaksızdir bence

O yorumu okudugum andan beri günlerdir defalarca okuduğum izlediğim tüm şeylere tekrar baktım izledim çok ağır bir soz, zaten geceleri bile rüyalarıma o gün duydugum kalp atışları giriyor, kürtajdan sonra masadan kalkarken gördüğüm kanlar giriyor
Şu yorumun biraz fake tadı verdi bana.
Eğer ölü doğum yapmak zorunda
filan kalmadıysan -ki yasal sınırdayken zaten bunu yapamazsın- kürtaj iddia ettiğin gibi masada kanlar görebileceğin grotesk bir işlem değildir, çünkü ince bir kanül kullanarak vakumlama yapılır işlem sırasında. Sonrasında da herhangi hafif bir regl döneminden farklı birşey yaşamazsın. + Öyle kendi kendime masadan kalkıp gideyim bitti madem işim demezsin anestezi almışsın ya çünkü. Sana uygun bir iç çamaşırı giydirip uyandırıp sedyeye alır sedasyonun etkisi geçene kadar dinleneceğin odaya götürürler.

Son olarak belki farklı bir medikal bir sıkıntı yaşayan gerçek deneyimlerini paylaşan bir kızsındır diye bu kısmı uzun uzun yazmak istiyorum sana.

Gerçekten iyi semtlerdeki gerçekten çok iyi kliniklerde dahi bu işlem düzgün bir mekandaki iki kişilik düzgün alkollü bir akşam yemeğinden daha uygundur ya da belki ona denktir. İnan çalışan herkesin acil bir sağlık durumunda hızlıca tedarik edebileceği bir para bu.

Elbette hepimiz nakit sıkıntısı çekebiliriz zaman zaman ama çalışan bir insanın çözemeyeceği düzeyde bir nakit sıkıntısı değil bu. Kenarda birikimin olmayabilir ama nakit avans çekersin, kredi kartını patlatırsın, 40 yaşında çoktan edinmiş olman gereken diğer iş güç sahibi arkadaşlarından borç alırsın, faturalı hattının üzerine bir elektronik alıp ucuza satarsın hiçbirini mi yapamadın o ayın kirasını ödemezsin, gelecek ay dişini sıkıp bir aylığına öğrenci hayatı yaşar doğrultursun belini.

Ama gidip de 20 yaşında öğrenci kızın anne-babasından aldığı harçlığa diğer öğrenci arkadaşlarından topladığı paraya tamah etmezsin. Onu yasal süre geçecek mi geçmeyecek mi tedirginliğine sokmazsın bir hafta, geliri olmayan insanı çevresinden para bulmak zorunda bırakmazsın.

Yetişkin, iş hayatında olan bir insanın her zaman senden daha çok kaynağı vardır, bankaların gözünde daha güvenilirdir, çevresinde daha çok para döner, düzenli geliri olduğu için bir miktar faizin altına girebilir, gerektiğinde kısabileceği daha çok harcaması vardır. İnan kürtaj ücretinin yarısını ödediyse tamamını bulamadığından değil, ikinizin bu olaydaki, yükünün ve şartlarının eşit olduğuna inandığından, velev ki eşit olsun -ki değil-, senin yükünü hafifletme gereği duymadığından.

Buarada seni sevmesi de sen 20 yaş bedenine(30 yaş bedeninden tek farkı vücudunun hala daha tam oturmamış olması bu arada, 30 yaşına gelince daha seksi hissedeceksin kendini söz veriyorum) ama 40 yaş aklına sahip muhteşem ve nadir bir kız olduğundan filan değil. Sen tamamen 20 yaşın getirdiği salaklıkla her durumda elini taşın altına koymanın, aşırı anlayışlı olmanın, ilişkide zorluklarla boğuşmanın ve 40 yaşında Peter pan sendromlu bir beyle takılmanın havalı ve olgunca olduğunu sandığından. 30larına yaklaşmış bir kadın şu yaşadığın muameleyi yaşatmaz kendine, inan ne mal olduğunu 2 buluşmada anlar 3. Date'e bile çıkmaz senin akademisyenle.

İşin özeti illa yaşıtlarınla olmak zorunda değilsin, yaşıtlarım çocuk gibi ben olgun erkek seviyorum ya da daddy issues var bende diyorsan saygı duyarım ama standartlarını yükselt lütfen gençlik yıllarını böyle saçma sapan bir adamla harcama.

Ben kimseyi yaralamaya çalışmıyorum .Benim babamın seviyesine bu ülkede çoğu erkek gelemez zaten.Ahlaklı namuslu bir adam.
Orayı geçicen zaten.
Ama ona buna metres deyip kendi yuvasını dağıtan babasına birşey diyemiyor.

Benim babam aldatmadu demek kendini övmek ki ayrıca.
Ay neyse polemik istiyorsunuz da istediğinizi vermicem yazık üzüldüm zaten zor hayatlardan gelmiş arkadaş.
Böyle bir ailede büyümek kolay değildir

Acilde bakılmaz özellikle belirtmesi lazım hastanın gebelik şüphesi var diye konu sahibi zaten durumu saklamış
Bana bakilmis bekarken. Ben sonradan beta hcg ne ogrendikten sonra anladim e nabizimda hala gozukuyor o ara cok midem bulaniyor kusuyordum suphelendiler heralde bakmislar. Yani acilde de bakiliyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X