• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

Ay bende bunu anlamıyorum neyine karışıyorsun kardeşim... Allah allah yaa evlendirdin oğlun gitti herkesin hayatı kendine ... Ay insan bzane yeri geliyor anasına dayanamıyor yaa..Onun dedikleri bile batıyor bazen...
Birde geçtim yani kaynana görümcek..Allahdan benim görümcem çok şeker kardeşimden ayırmam vallaha hatta bazen kardeşimden bile öte oluyor vallaha..

kayınvaliden nasılll :1::1: o da şeker miii ahahahah

cnmm bn aklına getirdim sanırım :(ama üzülme bu kdr yaaa gene gelicek bebeğin hayırlısıylaaa
akşam gelde konuşuruz... QUOTE]

seninle alakası yok eltim doğum yaptı yaa aynı aptdayız gördükçe bebeğim aklıma geliyor. bi de baca gibi sigara içiyo ben o kadar üstüne titredim ama kader.... :43:

ewet cnmm bzde 4.5 yıllık ewliyiz we bu zmna kdr düşünmemiştik bn 4 yıl hapla korunmuştum tabii bilmeyen kocakarılar bnide çocuum olmuyo sanıyolardı hep kaynanamın büyükleri bni grdüklerinde kızım sabah kalk soğan syu iç fln diyolardı yanii okdr...
snr bebeklerim olunca ikiz ya aa tüp bebekmi sorusuyla okdr çok karşılaştımkii kmse inanmadı normal olduğuna
cahillik işte ya....meleklerimde gözemi geldi ne gittiler sonunda:14::14::14:

Ben inanıyorum canım yaa benimki kesin göze geldi..Çok haset bi teyze kızım var benim kuzenim böyle dediğim zaman bi tebrik ederim bile demedi yüzüme baktı kaldı sadece... Kesin o pisliklerin nazarıdeğdi benim minik kuzuma

Ben inanıyorum canım yaa benimki kesin göze geldi..Çok haset bi teyze kızım var benim kuzenim böyle dediğim zaman bi tebrik ederim bile demedi yüzüme baktı kaldı sadece... Kesin o pisliklerin nazarıdeğdi benim minik kuzuma
allah kem gözlerden korusun hepimiz
walla bnde nazara inanırım cnmm

gebelik11.jpg

slm hanımlar

söylüyrum ama benimki az biraz yüzsüz sanırımm :52:

benim ki benim kocadan çekiniyo biraz. kocam bana laf söyletmez sağolsun aşkımm benim. yoksa adı kaynana hepsi aynı bunların bence. sadece bazılarının engelleri var. bir an düşündüm de bizim de bebişler olacak ve bizde kaynana olacağız:27: inşallaaaah

BEnde bende o kadar seviyorumki hatta bazen ona bir evlat veremedim diye ağlıyorum yavrumun acısından çok... Canım o benim herşeyim Allahım nolur bir daha ikimizede acısın o acıları vermesin...:43::43:

hayatım üzülme yaa. bu bi kader ve biz bunları yaşadık ve geçti. önümüzdeki hamileliklerin sağlıklı olması için her zaman pozitif her zaman mutlu olmalıyız. stres yok.

benim ki benim kocadan çekiniyo biraz. kocam bana laf söyletmez sağolsun aşkımm benim. yoksa adı kaynana hepsi aynı bunların bence. sadece bazılarının engelleri var. bir an düşündüm de bizim de bebişler olacak ve bizde kaynana olacağız:27: inşallaaaah

sağolsun benimki de söyletmez ama dediğim gibi yüzsüz sokar o sonra kocam kızınca öyle bir cevirirki lafı hayret edersinn:1:

kızlar merhaba.. bende bebeğimi kaybettim.. 6 haftalıktı.. gelişemediği için düştü, kesede şekil bozukluğu vardı.. çok kötüuüm.. 13ündee beni terketti meleğim:43: kanamam dün bitti ve doktor muayenesinde içerde parça kalmamış.. eşim varikosel ameliyatı oldu o yusden beklemek istemiyoruz.. knamam bittikten hemen sonra ilişkiye girebilir miyim?? doktorum beklemene gerek yok dedi ama regl olmadan yumurtlayamam ki ?? nette de insanlar düşükten hemen onra adet görmeden hamile kaldıklarını yazmışlar.. nasıl oluyo anlayamadım..

uzun oldu kusura bakmayın.. meleğim biran önce kardeşini göndersin istiyorum bunca soru oyusden..

kızlar merhaba.. bende bebeğimi kaybettim.. 6 haftalıktı.. gelişemediği için düştü, kesede şekil bozukluğu vardı.. çok kötüuüm.. 13ündee beni terketti meleğim:43: kanamam dün bitti ve doktor muayenesinde içerde parça kalmamış.. eşim varikosel ameliyatı oldu o yusden beklemek istemiyoruz.. knamam bittikten hemen sonra ilişkiye girebilir miyim?? doktorum beklemene gerek yok dedi ama regl olmadan yumurtlayamam ki ?? nette de insanlar düşükten hemen onra adet görmeden hamile kaldıklarını yazmışlar.. nasıl oluyo anlayamadım..

uzun oldu kusura bakmayın.. meleğim biran önce kardeşini göndersin istiyorum bunca soru oyusden..

hoşgeldin tatlım.kürtajda ya da düşükteki kanama adet sayılıyo. yani sen 13 ünde adet oldun say. hamile kalırsan sat 13. normal döngün kaçsa ona göre yumurtlama hesapla tatlış ;)

hoşgeldin tatlım.kürtajda ya da düşükteki kanama adet sayılıyo. yani sen 13 ünde adet oldun say. hamile kalırsan sat 13. normal döngün kaçsa ona göre yumurtlama hesapla tatlış ;)

yani bu kanamadan sonra yumurtlamaya başlıyorum öyle mi.. saol canım yaa.. salak oldum oyusdn anayamadım doktorumun dediklerini.. kendimden geçmiştim.. şimdi şimdi hatırlıyorum.. 2 gün öncede rahim duvarı 4 cm olmuş dedi.. alttan muayene ederken, bu nedemek bi bilgin var mı tatlım.. ??

topiği tam okuyamadım.. ilk bebeğini düşükle kaybedenler ikincisinde de aynısın yaşamıyor değil mi?? Allahım birdaha hiçbirimie hiçkimseye yaşatmasın bu acıyı.. (amin)

canım bu herkesin başına gelebilir, bir daha yaşıyacagız diye bişey yok. hele ki senin ki kan pıhtılaşması falan olamaz kese bozuktu diyosun, bizim gibi kalbinde ölse o ihtimalvardı. içini ferah tut,pozitif ol çünkü stres cidden sağ bebeği düşürür bunu unutma ;)

Back
X