Aaaaa canım senin işin bayaa zormuş..Sen dediğim gibi çık gel İstanbula bizde kalın bi haftasonu ..Yumurtlama gününe denk getirde bari biz sizi yalnız bırakırıs o akşam... Bari strese girmeden denersiniz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaaaa canım senin işin bayaa zormuş..Sen dediğim gibi çık gel İstanbula bizde kalın bi haftasonu ..Yumurtlama gününe denk getirde bari biz sizi yalnız bırakırıs o akşam... Bari strese girmeden denersiniz![]()
Ay bende bunu anlamıyorum neyine karışıyorsun kardeşim... Allah allah yaa evlendirdin oğlun gitti herkesin hayatı kendine ... Ay insan bzane yeri geliyor anasına dayanamıyor yaa..Onun dedikleri bile batıyor bazen...
Birde geçtim yani kaynana görümcek..Allahdan benim görümcem çok şeker kardeşimden ayırmam vallaha hatta bazen kardeşimden bile öte oluyor vallaha..
cnmm bn aklına getirdim sanırımama üzülme bu kdr yaaa gene gelicek bebeğin hayırlısıylaaa
akşam gelde konuşuruz... QUOTE]
seninle alakası yok eltim doğum yaptı yaa aynı aptdayız gördükçe bebeğim aklıma geliyor. bi de baca gibi sigara içiyo ben o kadar üstüne titredim ama kader....![]()
Ya ben napiim canım yaa ben napimm.. ???![]()
yaaa bnm kızlarımın adı naz la ada olcaktııbu arada kızım olsun adını da naz koyayım istiyodumm biliyo musunn?
ewet cnmm bzde 4.5 yıllık ewliyiz we bu zmna kdr düşünmemiştik bn 4 yıl hapla korunmuştum tabii bilmeyen kocakarılar bnide çocuum olmuyo sanıyolardı hep kaynanamın büyükleri bni grdüklerinde kızım sabah kalk soğan syu iç fln diyolardı yanii okdr...
snr bebeklerim olunca ikiz ya aa tüp bebekmi sorusuyla okdr çok karşılaştımkii kmse inanmadı normal olduğuna
cahillik işte ya....meleklerimde gözemi geldi ne gittiler sonunda![]()
kayınvaliden nasılllo da şeker miii ahahahah
allah kem gözlerden korusun hepimizBen inanıyorum canım yaa benimki kesin göze geldi..Çok haset bi teyze kızım var benim kuzenim böyle dediğim zaman bi tebrik ederim bile demedi yüzüme baktı kaldı sadece... Kesin o pisliklerin nazarıdeğdi benim minik kuzuma
söylüyrum ama benimki az biraz yüzsüz sanırımm![]()
slm cnm hoşgeldin:)![]()
slm hanımlar
ayyy cnmm allah sewinizi daim etsin işlhhh:)
BEnde bende o kadar seviyorumki hatta bazen ona bir evlat veremedim diye ağlıyorum yavrumun acısından çok... Canım o benim herşeyim Allahım nolur bir daha ikimizede acısın o acıları vermesin...![]()
benim ki benim kocadan çekiniyo biraz. kocam bana laf söyletmez sağolsun aşkımm benim. yoksa adı kaynana hepsi aynı bunların bence. sadece bazılarının engelleri var. bir an düşündüm de bizim de bebişler olacak ve bizde kaynana olacağızinşallaaaah
yaaa bnm kızlarımın adı naz la ada olcaktıı![]()
kızlar merhaba.. bende bebeğimi kaybettim.. 6 haftalıktı.. gelişemediği için düştü, kesede şekil bozukluğu vardı.. çok kötüuüm.. 13ündee beni terketti meleğimkanamam dün bitti ve doktor muayenesinde içerde parça kalmamış.. eşim varikosel ameliyatı oldu o yusden beklemek istemiyoruz.. knamam bittikten hemen sonra ilişkiye girebilir miyim?? doktorum beklemene gerek yok dedi ama regl olmadan yumurtlayamam ki ?? nette de insanlar düşükten hemen onra adet görmeden hamile kaldıklarını yazmışlar.. nasıl oluyo anlayamadım..
uzun oldu kusura bakmayın.. meleğim biran önce kardeşini göndersin istiyorum bunca soru oyusden..
hoşgeldin tatlım.kürtajda ya da düşükteki kanama adet sayılıyo. yani sen 13 ünde adet oldun say. hamile kalırsan sat 13. normal döngün kaçsa ona göre yumurtlama hesapla tatlış![]()