slm kızlar. beni de alır mısınız aranıza. 6 mayıs da boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum ben de. bebeğim bizim için mucizeydi. ben vajinusms hastasıyım. tam yenmeye başlamıştık bu hastalığı hamile olduğumu öğrendim. vajinal ultrasyon muyene hepsi benim için işkenceydi resmen. o korku tekrar yerleşti bana. bi bebeğim olsun çok istiyorum ama aynı şeyleri yaşama korkusu herşeyi mahvediyo. ne yapacağım bilmiyorum desteğinize ihtiyacım var.
yeniyim bu sitede o yüzden çok anlamıyorum. allah kimseye bunları yaşatmasın iki aylıkdı bebeğim ama ilk günden beri sağlıklı bi gebelik olmadığını söylediler bana. yine de bi umut vardı içmde. olmadı malesef kaybettim onu.
üç ay mı korundun sen. benim kürtajın onuncu günü ama halen kanama var az. senin ne kadar sürdü kanama filan
cnm üzme kendinii ilk bebeğinmiydi???bende yaklaşık 1 ay önce aynı sebepten küretaj oldum
cnm üzme kendinii ilk bebeğinmiydi???bende yaklaşık 1 ay önce aynı sebepten küretaj oldum
slm kızlar. beni de alır mısınız aranıza. 6 mayıs da boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum ben de. bebeğim bizim için mucizeydi. ben vajinusms hastasıyım. tam yenmeye başlamıştık bu hastalığı hamile olduğumu öğrendim. vajinal ultrasyon muyene hepsi benim için işkenceydi resmen. o korku tekrar yerleşti bana. bi bebeğim olsun çok istiyorum ama aynı şeyleri yaşama korkusu herşeyi mahvediyo. ne yapacağım bilmiyorum desteğinize ihtiyacım var.
benimde süper bebek dediler.haftasına göre iri dediler ama 9 haftalık kalbi durdu kürtajla aldılar.İzmir in en iyilerinden birine gittim.sonuç: 1 hafta sonra kürtaj olmamışım gibi görünüyodum ultrasonda,kürtaj bitince daha ben baygınken bakmış ulrasonla parça varmı diye,bunu herkes yapmıyo dediler ama bilemem tabi. 3 ay korun dedi, neden dedim .psikolojik dedi. ben bebeğe sahip olamazsam psikolojim daha kotu oluyo dedim o zaman korunma dedi. rahim tamamen toparlamış hamile kalırsan hiç bir şey olmaz dedi. ben korunmuyorum. Allah hakkımda hayırlısını versin inş. minik kelebeğimin acısı yüreğimde ama hemen hamile kalırsam gelen bebek o olcakmış gibi geliyo bana. korunmadığım gibi gün aşırı ilişkiye giriyorum bakalım kısmetse inş olur
sen korunma işini naptın??
üç ay mı korundun sen. benim kürtajın onuncu günü ama halen kanama var az. senin ne kadar sürdü kanama filan
hadı haayırlısı canım nerden anladın testmı yaptınbıraktım akışına vallahatta biliyomusun bugün ovulasyon günüm
hadı haayırlısı canım nerden anladın testmı yaptın
bıraktım akışına vallahatta biliyomusun bugün ovulasyon günüm
Canım benim inşallah Allahım tez zamanda yavrunu sana verir..Hamile haberlerinle seviniriz inşallah...
seni hemen netten çıkarıyoruz, bol bol tatlı yiyip dinleniyosun o zaman
eşine de ilişkiden 2 saat öncesi sert bir türk kahvesiii sonra gelsin bebiiişşşşş
cnm çok geçmiş olsun Allah bidaha yaşatmasın işlhh...vajinismus la ilgili pek bi bilgim yok ama korkma sakin ol dicem bu laflarıda çok duyuyosundur sanırım...hakkında hayırlısı hg aramıza:)slm kızlar. beni de alır mısınız aranıza. 6 mayıs da boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum ben de. bebeğim bizim için mucizeydi. ben vajinusms hastasıyım. tam yenmeye başlamıştık bu hastalığı hamile olduğumu öğrendim. vajinal ultrasyon muyene hepsi benim için işkenceydi resmen. o korku tekrar yerleşti bana. bi bebeğim olsun çok istiyorum ama aynı şeyleri yaşama korkusu herşeyi mahvediyo. ne yapacağım bilmiyorum desteğinize ihtiyacım var.
bnde izmirdeyim cnmm hangi dra gittim ne kdr gzl ilgilenmişler?buarada sanada geçmiş olsun cnmm...allah tez zmnda gönlüne göre wersşn işlhhbenimde süper bebek dediler.haftasına göre iri dediler ama 9 haftalık kalbi durdu kürtajla aldılar.İzmir in en iyilerinden birine gittim.sonuç: 1 hafta sonra kürtaj olmamışım gibi görünüyodum ultrasonda,kürtaj bitince daha ben baygınken bakmış ulrasonla parça varmı diye,bunu herkes yapmıyo dediler ama bilemem tabi. 3 ay korun dedi, neden dedim .psikolojik dedi. ben bebeğe sahip olamazsam psikolojim daha kotu oluyo dedim o zaman korunma dedi. rahim tamamen toparlamış hamile kalırsan hiç bir şey olmaz dedi. ben korunmuyorum. Allah hakkımda hayırlısını versin inş. minik kelebeğimin acısı yüreğimde ama hemen hamile kalırsam gelen bebek o olcakmış gibi geliyo bana. korunmadığım gibi gün aşırı ilişkiye giriyorum bakalım kısmetse inş olur
tatlı türk kahwesimii:44: ne işe yarıyomuşki....seni hemen netten çıkarıyoruz, bol bol tatlı yiyip dinleniyosun o zaman
eşine de ilişkiden 2 saat öncesi sert bir türk kahvesiii sonra gelsin bebiiişşşşş
cnmmm yaaa çok geçmiş olsun rabbim bidaha yaşatmasınSelam arkadaslar ben de cok kotu zamanlar yasayarak geldim araniza tekrar diyeyim..Kasim 17 de oglum 7. aya bastigi gun karnimda vefat etti kordon kanamasi dediler.Icimde olusan boslugu anlatamam iste o aciyla uye oldum buraya ve ogluma mektup yazip gonderdim burdan.Benim durumumda olan tum annelere Allah sabir versin ve Allah dusmanima dahi yasatmasin.Unutulmuyor ve unutulmayacak ta ama hayat devam ediyor,Simdi tekrar bebek istiyoruz esimle icimiz yana yana..gecen ay denedik olmadi..Zira benim regl dongulerim inanilmaz bozuk kizlar.40-45 gun arasi regl oluyorum yani bebegimi bana suni sanci vererek dogurttular dolayisi ile normal dogum yaptim ardindan 2-3 ay sonra ilk kez regl oldum.11 subatti 2. si 30 mart nisan pas gecti 11 mayis ta regl oldum simdi size sormak isterim acaba ben nasi hesapliicam yumurtlama gunumu oole 14 gunle 18 gunle olucak is degil test alsam hangi gunler yapicam o da belli degil walla naapicaami sasirdim..Dr. lar bu duzensiz regllerim icin testler yapti ama hormon bozuklugu kist gibi seeler mevcut degil stress hava degisimi falan diolar.Simdi ben nasi tekrar bebek sahibi olucam acaba fikri olan var mi? Aptalca sorduysam da kusura bakmayin lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?