Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim iki tane oldu canim Allah tüm olmayanlara isteyenlere versin.Çoğunluk hamile kalmış galib bu topicten.rabbim hayırlı zaman da isteyen herkese nasip et.
Şimdi de zayıflama topigindeyim aldigim hamilelik kilolarını geri vermeye çalışıyorum sizde öyle olursunuz inş.Çoğunluk hamile kalmış galib bu topicten.rabbim hayırlı zaman da isteyen herkese nasip et.
Amin canım.durumum çok yeni olduğu için çok üzülüyorum.şimdi mesajını okurken bile gözlerim doldu.inşallah ben de yıllar sonra aynı cümleleri kurarım(fazla kilolar hariç)Benim iki tane oldu canim Allah tüm olmayanlara isteyenlere versin.
Ben neler çektim 4 yıl ben buraya 9 yıllık üyeyim kına gecemi bile aramızda kızlarla yaptık inş seninde en kisa zamanda olur Allah gönlüne göre versin bol bol dua etAmin canım.durumum çok yeni olduğu için çok üzülüyorum.şimdi mesajını okurken bile gözlerim doldu.inşallah ben de yıllar sonra aynı cümleleri kurarım(fazla kilolar hariç)
Neyse bana umut oldun kuzum.allah evlatlarına ömür versin.
Amin canım sen de dualarında beni eksik etme lütfen.ben de KK olmasa ne yapardım çok merak ediyorum.reel de insanlar yanında gibi görünse bile maalesef burada bu durumu yaşayanlar kadar yanında olamıyor insanın.Ben neler çektim 4 yıl ben buraya 9 yıllık üyeyim kına gecemi bile aramızda kızlarla yaptık inş seninde en kisa zamanda olur Allah gönlüne göre versin bol bol dua et
Canım tahlillerini yaptır ihmal etme.benim de ilk ama ilerleyen gebeliklerde yaşarım diye korkuyorum.MERHABA KIZLARRR
3.GEBELİK KAYBIM VE KORUNMA SÜRECİNDEYİM bir an önce bitsin istiyorum bu hasret Allah hepımıze nasip etsin insallah.
Canım ben de sürekli"çok kayıp yaşadım,kan pıhtılaşması olduğunu sonradan öğrendim"diyenleri duyunca bir şeyleri için geç kalıp pişman olmaktan korkuyorum.Yaptirdim canım bizde sorun yok ama bebeğin tTurner sendromu olduğunu öğrendik bi tek histeroskopi kaldı oda ikinci adetten aora yapılacak ada_aras
Yerinde olsam yaptirirdim tıbbigenetik yada oEl llaboratuar yapıyor kkromozom ve trombofil paneliada_aryaptırırdı 5116889 .!.:Canım ben de sürekli"çok kayıp yaşadım,kan pıhtılaşması olduğunu sonradan öğrendim"diyenleri duyunca bir şeyleri için geç kalıp pişman olmaktan korkuyorum.
yok canım 1ay daha yenı gectı çok sukur :) sağol dumancım yaa soyle bi soz var bılırsın ;ınsanlar plan yapar kaderde kıskıs gülermıs diye bızımkısıde o hesap anlasılan :)) yarar canım benım sen içmeye basla şimdiden miktarunı çoğalt istersen mesela 4ögün -sabah,oğle,aksam ve gece yatmadan önce- 1er çorba kasıgı içmeye basla canım
yaa sormaaa benım bebegım dusunce annem pimpiriklendi..vaktınde bi doktor bana 3x sendromu koymus kromozomıumda şimdiki kadın dogumcularda bunun ımkansız oldugunu soyluyorlar .öyle olabilmem için benim kısa boylu hem erkek hem kadın uzuvlarımın olması ve zekada gerilik oluyormus.. bende sadece kadın ozellıkleri var sonucta ve zeka testim 97 cıktı doktor imkansız desede annem ozaman bu bebek nıye dustu dıyor..doktorlarda hadi içiniz rahat etsın gidin bi baktırın dıyorlar hepsi bu..
1.84 civarı boyum var kadın ozellıklerı olmasaydı kızlık zarım olmazdı ve hamıle kalamazdım rahmım var sonucta bebek olusmazdı ,adetlerım duzenlidir benım hatta dusuk yaptıktan sonra aranızda en erken benım adetım gelmıstı hatırlarsan eskısı gibi gunu gunune.. zekam desen herkesınkisi gibi.. gerizekalı olsam maliyeyi bitirip suan kpssye hazırlanıyor olmazdım sonucta diilmi yani.
ben ergenlik döneminde yasıtlarıma göre çok fazla uzadım annemde noluyooooo bu kıza dedi ve bı arastırma hastanesine gittik orda yapılan tahlıller doğrultusunda hangi kaçık doktorsa o artık benı 3x kromozomlu olarak damgaladı.. benim için okadar önemli değil yaklaşık eşimle 9 doktor gezdık alanında iyi un yapmıs hepsıde aynı seyı soyledi ama annemin bu pimpiriği yuzunden artık yenıden kromozom analızı yapmaya karar verdım ama eşim şimdi doktorlarda onay aldıya ne gerek var havalarında .haklıda olsa annem her aradıgında soylenip duruyor..yaptırdım desem hani goster tahlıl sonuclaına bende bakıcam dıcek..oyuzden yani canım yaptırtmak istiyorum bende
slm kızlar bende 25 gün önce 13 haftalık bebeğimi kaybettim suni sancı verildi sonra kalanları temizlemek için kürtaj yapıldı daha adet olmadım ilk adete kadar korunuyorum doktor 3 ay korunma verdi ama ben ilk adetten sonra korunmak istemiyorum tekrar olmaz diye çok korkuyorum sizler neler yaptınız korundunuz mu beni kendime getirecek tek şey yeni bir hamilelik sokakta hamile veya bebek görünce neler hissettiğimi allah biliyor çok üzülüyorum tekrar aynı şeyleri yaşamaktan da çok korkuyorum lütfen bana akıl verin başka bişey düşünemiyorum
teşekkürler canım sana da çok geçmiş olsun peki sonra sağlıklı bir hamilelik geçirdin mi korunma döneminden ekstra bişeyler yaptın mı inan tekrar kendime gelmek için istiyorum hamilelik eskisi gibi olacak mıyım emin değilimcanım geçmiş olsun. öncelikle sağlığına dikkat etmelisin vücuduna iyi bak ki yeniden sağlıklı hamilelikler yaşarsın inşallah. korunman gereken zamanı korunarak geçir bence hem vücudun hem psikolojin toparlanır. ben 40 haftalık bebeğimi kaybettim, 1 yıl bekledim yeni bir hamilelik için.. daha çok yeni acın, üzülmen o kadar doğal ki.. vakit geçtikce insanın sabrı da güçleniyor emin olabilirsin. bu bekleme aşamasında yapılması gereken testler varsa, kaybınla ilgili onları yaptırırsın. 3 ayı çok uzun bir zaman olarak görme. inşallah yeniden hamile kaldığında bebeğin sağlıklı olması için bu gerekli olabilir..
teşekkürler canım sana da çok geçmiş olsun peki sonra sağlıklı bir hamilelik geçirdin mi korunma döneminden ekstra bişeyler yaptın mı inan tekrar kendime gelmek için istiyorum hamilelik eskisi gibi olacak mıyım emin değilim
30 Haziran 2016 hayatimin en aci günü... 25 haftalik oğlumu kaybettigim gün . Yasamak bana cok renksiz geliyo artik. Onu hergün daha da özlüyorum. Aglamadigim bir gün bile yok. Ne yapacagimi bilmiyorum. Belki hic cocugum olmaz bilmiyorum. Ayni acilari yasamaktan cok korkuyorum. Hergün ise gidip gelirken bebegimin mezarini görüyorum. Icim cok aciyor bir ömür böyle nasil gececek arkadaslar . Isyan etmiyorum ama icimdeki ses durmuyor keske beni de alsaydi yanina diyor...