• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

Canım çok geçmiş olsun.ben de nisanda 6.5 aylık oğlumu kaybettim hamileyken. Sen de hamileyken kaybettin sanırım. Eğer öyleyse seni çok iyi anlıyorum. Aynı duygulardan geçtim. İlk başlarda çok taze olduğu için acı çok daha fazla oluyor elbet ama zaman en iyi ilaç. Tamamen geçmiyor tabiki ve geçmeyecek. İnşallah sen de ben de bebeklerimizi kucağımıza alıcaz sağlıkla.
Canım çok geçmiş olsun.ben de nisanda 6.5 aylık oğlumu kaybettim hamileyken. Sen de hamileyken kaybettin sanırım. Eğer öyleyse seni çok iyi anlıyorum. Aynı duygulardan geçtim. İlk başlarda çok taze olduğu için acı çok daha fazla oluyor elbet ama zaman en iyi ilaç. Tamamen geçmiyor tabiki ve geçmeyecek. İnşallah sen de ben de bebeklerimizi kucağımıza alıcaz sağlıkla.

Evet canim hamileyken karnimda oksijensiz kaldi . Yeterli kan gitmiyordu sebep bu benim düsüncem. Kan pihtilasmasi sorunum ve kronik bir rahatsizligim var bu nedenle yakindan takip edilmem gerekirdi fakat doktorlar ne yazikki ihmal ettiler beni . Senin suyun neden bitti peki? Insallah Allahim hepimize sabir versin ve mucizelerini gösterdigi sansli kullarindan eylesin ....

Evet canim hamileyken karnimda oksijensiz kaldi . Yeterli kan gitmiyordu sebep bu benim düsüncem. Kan pihtilasmasi sorunum ve kronik bir rahatsizligim var bu nedenle yakindan takip edilmem gerekirdi fakat doktorlar ne yazikki ihmal ettiler beni . Senin suyun neden bitti peki? Insallah Allahim hepimize sabir versin ve mucizelerini gösterdigi sansli kullarindan eylesin ....

Amin canım inşallah. Benim pataloji ve genetik testleri temiz çıktı. Plesantaya bağlı olabilir dendi.geçen ay kan testlerimi yaptırdım tekrar bebek istediğim için. Lupus çıktı. Haftaya doğrulama testi yapılacak tekrar lupus icin.bakalım inşallah çıkmaz

Amin canım inşallah. Benim pataloji ve genetik testleri temiz çıktı. Plesantaya bağlı olabilir dendi.geçen ay kan testlerimi yaptırdım tekrar bebek istediğim için. Lupus çıktı. Haftaya doğrulama testi yapılacak tekrar lupus icin.bakalım inşallah çıkmaz
Bende lupus hastasiyim :( lupus diyince tüylerim diken diken oldu insallah seninki hafif seyirlidir. Allah sifalar versin sonuclarini paylas lütfen sana yardimim olabilir tecrubelerimden.

Bende lupus hastasiyim :KK43: lupus diyince tüylerim diken diken oldu insallah seninki hafif seyirlidir. Allah sifalar versin sonuclarini paylas lütfen sana yardimim olabilir tecrubelerimden.

Amin canım ikimize de inşallah. Sen hamileyken biliniyor muydu lupus oldugun. Önlem alınmadı hic.bi de lupus nasıl bir hastalık o kadar araştırdım ve hiçbir şey anlamadım

Amin canım ikimize de inşallah. Sen hamileyken biliniyor muydu lupus oldugun. Önlem alınmadı hic.bi de lupus nasıl bir hastalık o kadar araştırdım ve hiçbir şey anlaman
Canim ben 28 yasindayim 4 yildir hastayim. Belki daha önceden beri vardi. Kansizlik sikayeti ile hastanede yatarak tedavi gördüm ve sonrasinda tedavi süreci basladi. Lupus bagisiklik sisteminin yanlis calismasi sonucunda vucudun sadece disardan gelen mikroplara karsi savasmasinin yaninda vucudun kendi kendine savasmasini tetikleyen otoantikorlar üretiyor bunlar da vucudun cesitli bölgelerine zarar vermeye calisiyor. bu nedenle bagisiklik sistemini baskilayici ilaclar ile tedavi edilir coginlukla kortizon ile. Benim lupudun yaratmis oldugu antifosfolipid sendrom denilen kandaki pihtilasma mekanizmasina etki eden lupus antikogualan ve antikardiyolipin antikorlar yuksrk titrede pozitif. Bu nedenle damar ici pihtilasma egilimi fazla ve damarlarda gebelikte yeterli kan akisini saglayacak esneklige izin vermiyor. Ben pihti icin kan sulandirici igne ve asprin kullandim fakat bunun yaninda kortizon ve gerektiginde nitrit oksit iceren tansiyon ilaclari ile damarlarin desteklenmesi gerekip yakindan doppler ile duzenli rahim ve plsental damarlardaki kan akislari takip edilmeliydi. Lupus tamamen gecen bir hastalik degil ne yazikki.
Senin lupus antikougulan testin pozitif sanirim bu lupus oldugun anlamina gelmez bu test tek basina da pozitif olabilir fakat lupus hastaligi ile birlikte gorulme ihtimali de var eger sadece ilk dedigimse sanslisin ki insallah oyledir kan sulandirici igne ve asprin ile bebegine kavusabilirsin. Tabi tekrar pozitif cikarsa bu test o zamn gecerli bu dediklerim. Iki hafta snr tekrar pozutif cikmasi gerekiyor tani icin.

Çok teşekkürler zamanını ayırıp bu kadar ayrıntılı bilgilendirdiğin için. Çok geçmiş olsun çok üzüldüm. Allah inşallah sana da kalbine göre hayırlı bir evlat nasip etsin.daha çok gençsin .umutsuzluğa düşme. Rabbim beterinden saklasın. Eğer bir gün hamile kalır ve sağlıkla bebeğini kucağına alırsan güzel haberlerini beklerim

Çok teşekkürler zamanını ayırıp bu kadar ayrıntılı bilgilendirdiğin için. Çok geçmiş olsun çok üzüldüm. Allah inşallah sana da kalbine göre hayırlı bir evlat nasip etsin.daha çok gençsin .umutsuzluğa düşme. Rabbim beterinden saklasın. Eğer bir gün hamile kalır ve sağlıkla bebeğini kucağına alırsan güzel haberlerini beklerim
Sagol insallah sen de ben de isteyen herkes yasasin annelik duygusunu.. Sormak istedigin baska seyler olursa cevaplarim bilgim dahilinde Allah yardimcimiz olsun beterinddn korusun hepimizi

30 Haziran 2016 hayatimin en aci günü... 25 haftalik oğlumu kaybettigim gün . Yasamak bana cok renksiz geliyo artik. Onu hergün daha da özlüyorum. Aglamadigim bir gün bile yok. Ne yapacagimi bilmiyorum. Belki hic cocugum olmaz bilmiyorum. Ayni acilari yasamaktan cok korkuyorum. Hergün ise gidip gelirken bebegimin mezarini görüyorum. Icim cok aciyor bir ömür böyle nasil gececek arkadaslar . Isyan etmiyorum ama icimdeki ses durmuyor keske beni de alsaydi yanina diyor...
çok geçmiş olsun canım seni o kadar iyi anlıyorum ki bende 1ay önce 13 haftalık bebeğimi kaybettim çok üzülüyorum hep aklımda küçük bebekleri onların annelerini görünce o kadar içerliyorum ki ne kadar şanslılar diyorum içimden ben ne yaptımda benim başıma böyle şeyler geliyor demeden edemiyorum allahım bize sabır versin bende hiç çocuğum olmayacak diye çok korkuyorum inşallah en kısa zamanda sağlıklı evlatlarımıza kucağımıza alırız ben daha adet olmadım dün kontrole gittim 4cmlik kist oluşmuş bir bu eksikti ne yapacam bilmiyorum ilaç verdi ama ben adetten sonra korunmak istemiyorum

günaydın canım dün kontrole gittim pataloji yapılmış benimkide temiz çıkmış plesantaya bağlı olabilir dendi bide 4cmlik kist oluşmuş çok moralim bozuldu ben adetten sonra korunmak istemiyorum ilaç verdi ne yapacam bilmiyorum

günaydın canım dün kontrole gittim pataloji yapılmış benimkide temiz çıkmış plesantaya bağlı olabilir dendi bide 4cmlik kist oluşmuş çok moralim bozuldu ben adetten sonra korunmak istemiyorum ilaç verdi ne yapacam bilmiyorum

Geçmiş olsun canım. Ne kadar korun dediler sana.korunmak istemeyisini çok iyi anlıyorum fakat bence doktorunu dinle.

çok geçmiş olsun canım seni o kadar iyi anlıyorum ki bende 1ay önce 13 haftalık bebeğimi kaybettim çok üzülüyorum hep aklımda küçük bebekleri onların annelerini görünce o kadar içerliyorum ki ne kadar şanslılar diyorum içimden ben ne yaptımda benim başıma böyle şeyler geliyor demeden edemiyorum allahım bize sabır versin bende hiç çocuğum olmayacak diye çok korkuyorum inşallah en kısa zamanda sağlıklı evlatlarımıza kucağımıza alırız ben daha adet olmadım dün kontrole gittim 4cmlik kist oluşmuş bir bu eksikti ne yapacam bilmiyorum ilaç verdi ama ben adetten sonra korunmak istemiyorum
Basin sagolsun arkadasim . Allah yardimcimiz olsun. Ama bence de sabirsizlik edip hata yapma. Iyice arastirilsin herseyin. Kist icin cok canini sikma bu tür durumlardan sonra olusabiliyormus bir arkadasimin da kisti var ve suan 35 haftalik oldu. Bende de miyom var belki ameliyat olmam gerekecek yani biraz beklemek zorundayim bende. Benim rahatsizligim v.s. durumum biraz farkli ama senin bir rahatsizligin yoksa korkma maalesef cogu kadinin basina geliyor bunlar. Güclü ve inancli olmak lazim herseye ragmen. Her ne kadar korkularim olsa da icimde susmayan bir umut var benim ilki gibi korkusuz yasayamayacagik belki bu sefer onu özlemek de apayri bisey zaten ama olsun güzel seylere kolay kavusulmuyor. Insallah bizlerde kavusacagiz.

Basin sagolsun arkadasim . Allah yardimcimiz olsun. Ama bence de sabirsizlik edip hata yapma. Iyice arastirilsin herseyin. Kist icin cok canini sikma bu tür durumlardan sonra olusabiliyormus bir arkadasimin da kisti var ve suan 35 haftalik oldu. Bende de miyom var belki ameliyat olmam gerekecek yani biraz beklemek zorundayim bende. Benim rahatsizligim v.s. durumum biraz farkli ama senin bir rahatsizligin yoksa korkma maalesef cogu kadinin basina geliyor bunlar. Güclü ve inancli olmak lazim herseye ragmen. Her ne kadar korkularim olsa da icimde susmayan bir umut var benim ilki gibi korkusuz yasayamayacagik belki bu sefer onu özlemek de apayri bisey zaten ama olsun güzel seylere kolay kavusulmuyor. Insallah bizlerde kavusacagiz.
saol canım amin vala dün çok canım sıkıldı sinirlerim bozuldu ağlaya ağlaya bir hal oldum psikolojim bozuldu artık

saol canım 3 ay demişti 1ay bitti daha adet olmadım adetin 15.günü ilaca başlamam gerekiyor ama ben korunmak istemiyorum:KK42:

2 aycık daha sık dişini canım.kafanı dağıtacak biseylerle meşgul ol bence başka türlü zaman geçmiyor. Ben 4 ay çok zor bekledim. Şimdi de haftaya regl günüm bakalım noolcak. Hepimizinhakkında en hayırlısı inşallah

saol canım amin vala dün çok canım sıkıldı sinirlerim bozuldu ağlaya ağlaya bir hal oldum psikolojim bozuldu artık
Bende ayni dün mahvoldum yine ama geciyor zamanla inan ki alismaya basliyorsun umut et ve Allahtan iste hayirlisini verecek insallah hepimize

Ben de 5 ay önce ikizlerimi 22.haftamda erken doğumla kaybettim.rabbim hepimize acimizı dindirecek evlatlar nasip etsin inş.

2 aycık daha sık dişini canım.kafanı dağıtacak biseylerle meşgul ol bence başka türlü zaman geçmiyor. Ben 4 ay çok zor bekledim. Şimdi de haftaya regl günüm bakalım noolcak. Hepimizinhakkında en hayırlısı inşallah
slm canım nasılsın tesadüfen gördüm hamileymişsin çok sevindim sağlıkla devam etsin inşallah bebiş nasıl:KK49:

slm canım nasılsın tesadüfen gördüm hamileymişsin çok sevindim sağlıkla devam etsin inşallah bebiş nasıl:KK49:

İyiyim canım. Çok şükür cumartesi kalp atışlarını duyduk.herşey yolunda şimdilik. Teşekkür ederim güzel dileklerin için. Sen nasılsın. Neler yapıyorsun?

çok sevindim o pıt pıtlar dünyanın en huzur verici sesi olsa gerek :KK46:çok şükür canım daha iyiyim 55.gün söktürücü kullanarak adet olabildim sanırım bu kist geciktirdi adetimi kisti adetle atamadım zorunlu olarak kisti eritmesi için doğum kontrol hapı kullanıyorum şuan umarım bu adetle kisti atarım ve kasımda bebişim gelir inşallah :KK43:

Back