burda başkent hastanesi var özel başka bi kaç şehirde de şubeleri var, başkent eğitim araştırma diye, orda ki Dr.ları çok övüolar ama normal gebelikleri kabul etmiolarmış , bende ona bi gitmeyi düşünüyorum inş. pıhtılaşma varmı diye baktırcam. kısmet biraz önceki dediğim bayanı bulamadım canm kullandığı ilaçları yazıyordu pıhtılaşma olduğunda dozunu iyi ayarlamak gerekiyormş ben tüm doktorlara gıcığım artık özellikle kadın doğumcular gözüme tuhaf görünüyor ama HEPSİ BAHANE TABİ ecel geldikten sonra, herşeyin bi vakti var, geçen kuzenim bi ayet göndermişti diyor ki, allah kime isterse ona can verir , ( hamile olsanda allah izin vermedikçe doğmaz yine ölür üzülme dedi ) tabiki doğru, bunların hepsi sınav, ağlamaya bile korkuyorum isyan gibi olmasın diye, tutamadığım anda diyorum ki allahım isyan etmiyorum sadece üzülüyorum nolur affet ne gelirse senden diyorum. allah sevdiği kulların sabrını çok denermiş , ve sevdiği kulların kendisiyle irtibatını koparmasını istemezmiş onunla konuşması yakarması hoşuna gidermiş sonunda da mükafatını verirmiş , sevmediği kullarınada hiç dert vermezmiş para sağlık fazla fazla verirmiş zaten ondan vazgeçiomş çoktan, bi hocadan duymuştm ayetlerle de açıklıyordu ve çok etkilenmiştim, rabbim sevio demekki bizi , bebeklerimizde şefaatçimiz olcak inş.
kesinlikle pıhtılaşma varsa iğne dozunu çok iyi ayarlamak gerekiyor, sanırım test yaptırmadın,eğer yaptırırsan ve varsa iğne dozunu kadın doğumcuya değil de hematoloğa ayarlattır... ben 3 bebeğimi kaybettim,ilkinde öğrendim pıhtılaşma olduğunu diğerlerinde 0.2 kan sulandırıcı iğne kullandım ama yinede olmadı...4.bebeğimde hematoloğa gittim iğne dozumu 2*0.6 ya çıkardıkaç katı fazla kullanmam gerekiyormuş bakarmısın olaya.. çok şükür bebeğimi doğurdum allah isteyen herkesin dileğini kabul etsin..