Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

kızlar prez..kullanıp yine de gebe kalan var mı acaba ya? ben bu aralar aşırı derecedee sabah ve gece mide bulantısı yaşıyorum.göğüğslerde hassasiyet vs tüm gebelik belirtileri var ama bu adet belirtileri de olaiblir ama ne bileyim... bu arada adetime 2-3 gün var 3 ay önce kürtaj olmuştum hala onun etkisinden mi acaba bilemedim.... ama ilk defa böyle bir aşırı ve uzun süren mide bulantım oluyor.5-6 gündür sürüyor.... önce geçiştirdim ama ...
Prez. De yırtık filan yoksa nsl olacak ki o... Bi idrar testi yapsan varsa bişey belki çıkar

dr.gittim dahiliyeye gitmek zorundaydım kadın doğum dr.hiçbir bilgi vermiyor.neyse dr.kansızlık var ve rahimde iltihaplanma var dedi.bol su iç üşütme kendini dedi(ben o kadar dikakt ederim sıcak tutumaya kendimi halbuki...) gebelik negatif çıktı ama adetin geçmediği için bu hala belli değil ilaçları emin olduktan sonra kullan veya kullanma dedi... bilginize... iltihap mide bulantısı yapıyor demek ki...:26:

kızlar sonunda satmaya başladım el emeklerimi :) ilk siparişimi de aldım :) Burada da bir konu açtım, bebek battaniye, yastık, patik, isimli keçe kapı süsü yapıyorum, ilgilenen olursa beklerim :)

http://www.kadinlarkulubu.com/el-em...eri-yastiklari-bebek-patikleri-satiyorum.html

Eki Görüntüle 625777 Eki Görüntüle 625778 Eki Görüntüle 625779 Eki Görüntüle 625780 Eki Görüntüle 625781 $IMG_0012.jpg

bu battaniyeler birsenin ve tuğbanın kuzularına gitti minik patik te birsenin zeynep'inin :)

Son düzenleme:
kızlar sonunda satmaya başladım el emeklerimi :) ilk siparişimi de aldım :) Burada da bir konu açtım, bebek battaniye, yastık, patik, isimli keçe kapı süsü yapıyorum, ilgilenen olursa beklerim :)

http://www.kadinlarkulubu.com/el-em...eri-yastiklari-bebek-patikleri-satiyorum.html

Eki Görüntüle 625777 Eki Görüntüle 625778 Eki Görüntüle 625779 Eki Görüntüle 625780 Eki Görüntüle 625781 Eki Görüntüle 625782

bu battaniyeler birsenin ve tuğbanın kuzularına gitti minik patik te birsenin zeynep'inin :)

Evettt yastığımız ve battaniyemiz herkesin ilgisini çekiyor çoook güzeller

Merhaba arkadaşlar,
umarım hepiniz iyisinizdir. biz malum artık sık giremiyoruz. bi okuyup geçiyorum genelde.
biz iyiyiz. 10 gün sonra 4 aylık olcaz. her şey yolunda şimdilik.

hepinizi öpüyorum.

merhaba dumancim
merhaba kizlar
umarim hepiniz iyisinizdir opuyorum sizleri:54:
Ben iyim cnm sen nslsn bebiş napıyo ;)
Merhaba arkadaşlar,
umarım hepiniz iyisinizdir. biz malum artık sık giremiyoruz. bi okuyup geçiyorum genelde.
biz iyiyiz. 10 gün sonra 4 aylık olcaz. her şey yolunda şimdilik.

hepinizi öpüyorum.
Canımm büyütmüşsün kızı maşallah iyi olmanıza sevindim öpüyorum bebişi grş

Bizim bi DİRMİT imiz vardı artık hiç girmiyooo

merhaba arkadaşlar benimde 11 ocakda 29 haftalık bebeğim karnımda öldü.otopsi yaptırmadık nedenini bilmiyoruz.zor günler geçiriyorum sizlerin hangi süreçlerden geçtiğini ve neler yaptığınızı öğrenmek istedim.hangi tedavileri uygladınız yaptığınız testler neler.bazı mesajlarınızı okudum ama sizlerde yazarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler

Merhaba arkdaşlar Bende 1,5 sene önce kadar bir hamilelik süreci yaşadım maalasef. Ancak isteyemiyeceğim bir süreçti şimd hatırlamak bile stemyorum. doktorum 6 ay boyunca hemle kalmammaı öğütlemit bana. Ben ise halen korkuyorum aslında..

günaydın kızlar
bayadır yazmıodum ben yine adet olucam test yaptırdık negatif hayırlısı ama üzülmüorum çünküüüüüüüüüüüüüü
bu ay aşılama yaptırcas rabbim kısmet eder inşallahh beklemenin manası kalmadı kürtajın üstünden 9 ay geçti ve ben hiç korunmadım şimdi adet olmayı bekliorum bugün yarın olurum ağrım çok 2.günü allahın izniyle başlıoruz dualarınızı eksik etmeyin nolur

günaydın kızlar
bayadır yazmıodum ben yine adet olucam test yaptırdık negatif hayırlısı ama üzülmüorum çünküüüüüüüüüüüüüü
bu ay aşılama yaptırcas rabbim kısmet eder inşallahh beklemenin manası kalmadı kürtajın üstünden 9 ay geçti ve ben hiç korunmadım şimdi adet olmayı bekliorum bugün yarın olurum ağrım çok 2.günü allahın izniyle başlıoruz dualarınızı eksik etmeyin nolur

gonlum ve dualarim seninle Nazlim:16::16::16:kendine cok iyi bak:54:

günaydın kızlar

canım benım dualarımız senın rabbım yardımcın olsun aklım senle paşamda zaten sureklı bakıyorum yazdınmı dıe senı cok sevıyorum dıkkat et kendıne ya dırek tup bebek yaptırsanıza

günaydın kızlar
hayırlısı bitanem çok bekledin sen aşılama yaptır tabi inş bu son reglin olmuştur ... Bu kez güzel olacak inşallah

Kızlar günaydın allah razı olsun hepinizden muaynemi oldum adetken rahim temiz ilaca başladım bugün bitcek cumartesi randevum var yuurtam yeterincebüyümüşse o gün olcak aşılama inşallah dalarınızı eksik etmeyin nolur allaha emanet olun hepiniz çok öptümm

Kızlar günaydın allah razı olsun hepinizden muaynemi oldum adetken rahim temiz ilaca başladım bugün bitcek cumartesi randevum var yuurtam yeterincebüyümüşse o gün olcak aşılama inşallah dalarınızı eksik etmeyin nolur allaha emanet olun hepiniz çok öptümm

Allah yardımcın olsun canım...

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr

yarın sabah 11 de aşılamam var her türlü duayla desteğinizi bekliorum:):):)
çok umutluyum rabbim ağlatmasın çok emek harcıyorum inanın muayne evime çok uzak işten çıkıorum oraya gidiyorum ordan çıkıp eve gitmek eziyet hele dün akşam çat iğnesi yazdı doktor 11 de vurulcaksın dedi gece gittik devlet hastanesine doktor reçete yazdı özel muayne hastane diil bişi diik ben aptalım ya o saatte gelcem çatlatma iğnesi olmaya bi tarafımdan uydurcam sanki vurmadılar iğneyi bana neymiş reçetede protokol numarası yokmuş vuramazmış acilde bi ton insan delirdim bi cıngar çıkardım kocamda aynı olaylı bi geceydi dışarı çıktım ağlıyorum benim stres olmamam lazım moralimin bozulmaması lazım diye kız o kadar iticiydiki benden önce ğne yaptırcak bi teyze vardı hemşire nerde diye sordu geziyo hemşire geziyo diye bağırdı kadına bana da bağırdı neyse çıktık ordan mahallede polikinlik vardı özel oraya gidelim dedik bi gittik orası kapanmış yerine eczane açılmış:)sonra atladık taksiye özel hastaneye gttik orda hallettik 12 ye geliodu biraz geciktik ama vardır bi hayır yumurtalarımdan 1 tanesi büyümüş sadece inşallah tutar yarın cuma ve cumartesi yıllık iznimden kullancam yatcam hafta sonu da temkinli olmakta fayda var
bu arada 9 dersimin 8 inden geçtim :):)şükürler olsunnn

Back