- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 163
ohh maşşallahhh kuzumm çok sevindim en kısa zamanda sağlıklı sıhatli yine güzel haberlerini alırız inşallahhh...Slm kizlar bugun dra gittim hersey yoluna girmis rahim olmasi gerektigi gibi dedi dr
Rabbim saglikli hayirli evlatlar versin hepimize
ayyy kuzummm görmedim yoksa cvp yazmammı herşey yolunda kuzum büyüdük nerdeyse 2 kilo olduk 32 haftam doldu bugün itibariyle izne ayrıldım artık ev karısıyım ve bu durumdan çok mutluyum... sen napıyon kuzum nasılsınn ???sana mesaj yazmıştım nasılsın nasıl gidiyor diye ama cevap yazmadın görmedin demekki göbekli marul
31 haftalık olduk canım, bi avazla diilde bir bıçak darbesiyle kurtulucam ben galiba
oo ne güzel işte kız yat keyfini çıkar:) gerçi bulantılar yüzünden keyif yapamıyosundur ama olsun yinede evde olman iyidir cnm
valla ne bileyim cnm ocak grubundan bikaç kişi erken doğum için hastanede de ondan korktum bende, ama tabiki olması gerek...kızının adı da çok güzel canımm...
evet cnm bende de oluyo o hele sabah bi uyanıyorum bi tarafa toplanmış ödüm kopuyo karnımın bi tarafı inmiş bi tarafı kalkmış görünce yaramaz bu sıpalar yaa... sen direk haftan dolunca mı ayrıldın izne ne güzel.. ben dayanabildiğim yere kadar dayanmaya çalışıcam ,bu çarşamba başlıyo yasal iznim de aralık ortasına kadar devam ederim diyorum inşallah...doğum sonrasına ekletebileyim iznimi diye...
aynen öle yaramaz sıpalar daha dur son haftalarda canımızı okucaklar :)) evet cnm 32 haftam doldu hemen ayrıldım sabah 6 da kalkması ist trafiği falan harap oluyodum akşam 5:45 de çıkıyoz ama eve en erken 7.30 da geliyodum oyuzden daha dayanamadım zaten daha dönmicem işe doğumiznimi kullanıp istifa edicem :)) ee tabi sen doğum sonrası çalışıcaksan dayanabildiğin kadar dayan kuzum :))