• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

canlarım nasılsınız uzun zamandır tıkırtı yok yine,, bende çok değişik bişey yok,bu aralar biraz sancılarım arttı onun pimpirikliğini yaşıyorum sadece:18: herkes iyidir inşallah görüşürüz öpüyorum sizi

canlarım nasılsınız uzun zamandır tıkırtı yok yine,, bende çok değişik bişey yok,bu aralar biraz sancılarım arttı onun pimpirikliğini yaşıyorum sadece:18: herkes iyidir inşallah görüşürüz öpüyorum sizi

merhaba dumancim
az kaldi di mi doguma kac haftalik oldun

bir avada kurtul insallah, bebisinin kokusunu icine cek:16:

n_a_z cnm cok guzelsinizzzzzzzz:nazar:
kizlar adet oldum cuma gunu randevum var kontrol edecek dr iki ay gecmis olcakkk bakalim hakkimizda hayilri olan olsunnnn
hepinizi seviyorum canlarrrr:16:

insallah tertemizdir rahmin canim ve yeniden hamile kalmak icin en guzel zamanlardasindir:16: guzel haberlerini bekliyoruz.

kızlar nasılsınız:3: ben neredeyse 1,5aydır evde yatıyorum bulantılar yüzünden. Bunu söyleyeceğimi hiç tahmin etmezdim ama geçsin de işe gideyim diye bekler oldum:31: Bu hafta başında bebişin hareketlerini gördük çok şükür:nazar: az sonra doktor randevumuz var ikili test için, inşallah temiz çıkar. Dualarım sizinle:16::16::16:

hayırlı cumalar kızlar inşş dualarımız kabul olur yeni yıl da hepimize nasip olur inşş tekrar bebek :)

kızlar nasılsınız:3: ben neredeyse 1,5aydır evde yatıyorum bulantılar yüzünden. Bunu söyleyeceğimi hiç tahmin etmezdim ama geçsin de işe gideyim diye bekler oldum:31: Bu hafta başında bebişin hareketlerini gördük çok şükür:nazar: az sonra doktor randevumuz var ikili test için, inşallah temiz çıkar. Dualarım sizinle:16::16::16:

eee gülü seven dikenine katlanır canım...ne güzel bebişinde hareketlenmiş:nazar::nazar:,bulantılarında geçer inşaallah:29:

canım o sancılar doğuma kadar git gide artacak ve acaba diyeceksin. ama korkma o sancılar sağlıklı bir doğum ve emzirme için şart. rahat ol tedbiri de elden bırakma...

canım ya Allah kolaylık versin biliyorum bu bulantılar çok çok fena ki ben sadece 3 gün çektim, kızlar çok bulantı yapar derler ama ben çekmedim pek. Sadece bebişini koklayacağın anı düşün ve dayan ama çok zor biliyorum...

penpetekiiir kızının adını ne koydunuz canım? maşallah pek tatlı:nazar::nazar::nazar:

Nisa koyduk canım çocukluk hayalimdi Nisa ya da İmran ya da Maide koycaktım sure adı olarak. Allah sana da sağlıkla bebişini versin. İnan şu an hayat benim için sadece kızımdan ibaret, babası iiçin de. Dünya dursa kıtlık olsa deprem olsa umurumda değil kendimi siper ederim bebişime. Bi bakmışsın bebeğin kollarında canım, Allah kolaylık versin...

ahh kuzum bendede var o sancılar ama normal sakın korkma benimki bu ara kendini öle bi itiyoki göbek deliğimden fırlıcak diye korkuyorum :))) bugün işte son günüm doğum iznine ayrılıyorum sen napcan ne zaman ayrılıyosun ?
cnm yaaa baya vurmuş seni mide bulantısı doktorla bi konuşsan belki bişi verir... ohh maşşallah bebeişin hareketleride görmüşsün herşey yolunda şükürler olsun :)) dualarımız seninle cnm güzel haberlerini bekliyoruz
hayırlı cumalar canım. Allah sana ve tüm istyenlere nasip etsin anneliği...

aminnnn ...
kuzumm çok şeker bebeğinnnn Allah nazarlardan saklasınn

canım ya Allah kolaylık versin biliyorum bu bulantılar çok çok fena ki ben sadece 3 gün çektim, kızlar çok bulantı yapar derler ama ben çekmedim pek. Sadece bebişini koklayacağın anı düşün ve dayan ama çok zor biliyorum...

Nisa koyduk canım çocukluk hayalimdi Nisa ya da İmran ya da Maide koycaktım sure adı olarak. Allah sana da sağlıkla bebişini versin. İnan şu an hayat benim için sadece kızımdan ibaret, babası iiçin de. Dünya dursa kıtlık olsa deprem olsa umurumda değil kendimi siper ederim bebişime. Bi bakmışsın bebeğin kollarında canım, Allah kolaylık versin...
Nisa'ya maşallah:nazar: çok güzel isim :16:ne güzel duygudur kim bilir, rüyamda görüyorum bazen inşallah sağlıkla gelir benim bebişim de

cnm yaaa baya vurmuş seni mide bulantısı doktorla bi konuşsan belki bişi verir... ohh maşşallah bebeişin hareketleride görmüşsün herşey yolunda şükürler olsun :)) dualarımız seninle cnm güzel haberlerini bekliyoruz
sağol canım duaların için, doktor takibindeyim zaten bir kg. daha giderse hastaneye yatıracak beni ama neyse ki 4-5 gündür sabitledim, vermiyorum artık:nazar: 5 kg. gitti bulantılar başladığından beri. Bebiş büyümeye devam ediyor ya sağlıklı ya varsın olsun varsın ben yatayım kalkmayayım diyorum. Senin de az kalmış doğuma hazırlıklar tamam mı?

Nisa'ya maşallah:nazar: çok güzel isim :16:ne güzel duygudur kim bilir, rüyamda görüyorum bazen inşallah sağlıkla gelir benim bebişim de

sağol canım duaların için, doktor takibindeyim zaten bir kg. daha giderse hastaneye yatıracak beni ama neyse ki 4-5 gündür sabitledim, vermiyorum artık:nazar: 5 kg. gitti bulantılar başladığından beri. Bebiş büyümeye devam ediyor ya sağlıklı ya varsın olsun varsın ben yatayım kalkmayayım diyorum. Senin de az kalmış doğuma hazırlıklar tamam mı?

cnm bende ilk haftalarda kanamam vardı moral bozuklugundan 4 kilo vermiştim ama dikkat et kendine bol bol dinlen inşallah biranönce atlatırsın...
evet cnm az kaldı Allaha şükür nerdeyse tamam sayılır ufak tefek eksikler kaldı onları halledicem aralıgın ilk haftasıda yatagını falan yapıcam hazırolsun sonra paşayı beklicez :))

Slm kizlar bugun dra gittim hersey yoluna girmis rahim olmasi gerektigi gibi dedi dr
Rabbim saglikli hayirli evlatlar versin hepimize

sana mesaj yazmıştım nasılsın nasıl gidiyor diye ama cevap yazmadın görmedin demekki göbekli marul:110:

merhaba dumancim
az kaldi di mi doguma kac haftalik oldun

bir avada kurtul insallah, bebisinin kokusunu icine cek:16:
31 haftalık olduk canım, bi avazla diilde bir bıçak darbesiyle kurtulucam ben galiba:1:

oo ne güzel işte kız yat keyfini çıkar:) gerçi bulantılar yüzünden keyif yapamıyosundur ama olsun yinede evde olman iyidir cnm:34:

canım o sancılar doğuma kadar git gide artacak ve acaba diyeceksin. ama korkma o sancılar sağlıklı bir doğum ve emzirme için şart. rahat ol tedbiri de elden bırakma...
valla ne bileyim cnm ocak grubundan bikaç kişi erken doğum için hastanede de ondan korktum bende, ama tabiki olması gerek...kızının adı da çok güzel canımm...

ahh kuzum bendede var o sancılar ama normal sakın korkma benimki bu ara kendini öle bi itiyoki göbek deliğimden fırlıcak diye korkuyorum :))) bugün işte son günüm doğum iznine ayrılıyorum sen napcan ne zaman ayrılıyosun ?
evet cnm bende de oluyo o hele sabah bi uyanıyorum bi tarafa toplanmış ödüm kopuyo karnımın bi tarafı inmiş bi tarafı kalkmış görünce:9: yaramaz bu sıpalar yaa... sen direk haftan dolunca mı ayrıldın izne ne güzel.. ben dayanabildiğim yere kadar dayanmaya çalışıcam ,bu çarşamba başlıyo yasal iznim de aralık ortasına kadar devam ederim diyorum inşallah...doğum sonrasına ekletebileyim iznimi diye...

Back