canlarım nasılsınız uzun zamandır tıkırtı yok yine,, bende çok değişik bişey yok,bu aralar biraz sancılarım arttı onun pimpirikliğini yaşıyorum sadece:18: herkes iyidir inşallah görüşürüz öpüyorum sizi
n_a_z cnm cok guzelsinizzzzzzzz
kizlar adet oldum cuma gunu randevum var kontrol edecek dr iki ay gecmis olcakkk bakalim hakkimizda hayilri olan olsunnnn
hepinizi seviyorum canlarrrr
kızlar nasılsınızben neredeyse 1,5aydır evde yatıyorum bulantılar yüzünden. Bunu söyleyeceğimi hiç tahmin etmezdim ama geçsin de işe gideyim diye bekler oldum Bu hafta başında bebişin hareketlerini gördük çok şükür az sonra doktor randevumuz var ikili test için, inşallah temiz çıkar. Dualarım sizinle
canlarım nasılsınız uzun zamandır tıkırtı yok yine,, bende çok değişik bişey yok,bu aralar biraz sancılarım arttı onun pimpirikliğini yaşıyorum sadece:18: herkes iyidir inşallah görüşürüz öpüyorum sizi
katlanırım tabi canım, katlanmaz olur muyum, çok şükür bu günlere. Hepinize nasip olsun inşallah (bulantı kısmı değil, o beddua gibi olureee gülü seven dikenine katlanır canım...ne güzel bebişinde hareketlenmiş,bulantılarında geçer inşaallah
penpetekiiir kızının adını ne koydunuz canım? maşallah pek tatlıcanım o sancılar doğuma kadar git gide artacak ve acaba diyeceksin. ama korkma o sancılar sağlıklı bir doğum ve emzirme için şart. rahat ol tedbiri de elden bırakma...
hayırlı cumalar kızlar inşş dualarımız kabul olur yeni yıl da hepimize nasip olur inşş tekrar bebek :)
kızlar nasılsınızben neredeyse 1,5aydır evde yatıyorum bulantılar yüzünden. Bunu söyleyeceğimi hiç tahmin etmezdim ama geçsin de işe gideyim diye bekler oldum Bu hafta başında bebişin hareketlerini gördük çok şükür az sonra doktor randevumuz var ikili test için, inşallah temiz çıkar. Dualarım sizinle
penpetekiiir kızının adını ne koydunuz canım? maşallah pek tatlı
ahh kuzum bendede var o sancılar ama normal sakın korkma benimki bu ara kendini öle bi itiyoki göbek deliğimden fırlıcak diye korkuyorum :))) bugün işte son günüm doğum iznine ayrılıyorum sen napcan ne zaman ayrılıyosun ?canlarım nasılsınız uzun zamandır tıkırtı yok yine,, bende çok değişik bişey yok,bu aralar biraz sancılarım arttı onun pimpirikliğini yaşıyorum sadece:18: herkes iyidir inşallah görüşürüz öpüyorum sizi
cnm yaaa baya vurmuş seni mide bulantısı doktorla bi konuşsan belki bişi verir... ohh maşşallah bebeişin hareketleride görmüşsün herşey yolunda şükürler olsun :)) dualarımız seninle cnm güzel haberlerini bekliyoruzkızlar nasılsınızben neredeyse 1,5aydır evde yatıyorum bulantılar yüzünden. Bunu söyleyeceğimi hiç tahmin etmezdim ama geçsin de işe gideyim diye bekler oldum Bu hafta başında bebişin hareketlerini gördük çok şükür az sonra doktor randevumuz var ikili test için, inşallah temiz çıkar. Dualarım sizinle
hayırlı cumalar canım. Allah sana ve tüm istyenlere nasip etsin anneliği...
Nisa'ya maşallahcanım ya Allah kolaylık versin biliyorum bu bulantılar çok çok fena ki ben sadece 3 gün çektim, kızlar çok bulantı yapar derler ama ben çekmedim pek. Sadece bebişini koklayacağın anı düşün ve dayan ama çok zor biliyorum...
Nisa koyduk canım çocukluk hayalimdi Nisa ya da İmran ya da Maide koycaktım sure adı olarak. Allah sana da sağlıkla bebişini versin. İnan şu an hayat benim için sadece kızımdan ibaret, babası iiçin de. Dünya dursa kıtlık olsa deprem olsa umurumda değil kendimi siper ederim bebişime. Bi bakmışsın bebeğin kollarında canım, Allah kolaylık versin...
sağol canım duaların için, doktor takibindeyim zaten bir kg. daha giderse hastaneye yatıracak beni ama neyse ki 4-5 gündür sabitledim, vermiyorum artıkcnm yaaa baya vurmuş seni mide bulantısı doktorla bi konuşsan belki bişi verir... ohh maşşallah bebeişin hareketleride görmüşsün herşey yolunda şükürler olsun :)) dualarımız seninle cnm güzel haberlerini bekliyoruz
Nisa'ya maşallahçok güzel isim ne güzel duygudur kim bilir, rüyamda görüyorum bazen inşallah sağlıkla gelir benim bebişim de
sağol canım duaların için, doktor takibindeyim zaten bir kg. daha giderse hastaneye yatıracak beni ama neyse ki 4-5 gündür sabitledim, vermiyorum artık5 kg. gitti bulantılar başladığından beri. Bebiş büyümeye devam ediyor ya sağlıklı ya varsın olsun varsın ben yatayım kalkmayayım diyorum. Senin de az kalmış doğuma hazırlıklar tamam mı?
Slm kizlar bugun dra gittim hersey yoluna girmis rahim olmasi gerektigi gibi dedi dr
Rabbim saglikli hayirli evlatlar versin hepimize
31 haftalık olduk canım, bi avazla diilde bir bıçak darbesiyle kurtulucam ben galibamerhaba dumancim
az kaldi di mi doguma kac haftalik oldun
bir avada kurtul insallah, bebisinin kokusunu icine cek
oo ne güzel işte kız yat keyfini çıkar:) gerçi bulantılar yüzünden keyif yapamıyosundur ama olsun yinede evde olman iyidir cnmkızlar nasılsınızben neredeyse 1,5aydır evde yatıyorum bulantılar yüzünden. Bunu söyleyeceğimi hiç tahmin etmezdim ama geçsin de işe gideyim diye bekler oldum Bu hafta başında bebişin hareketlerini gördük çok şükür az sonra doktor randevumuz var ikili test için, inşallah temiz çıkar. Dualarım sizinle
valla ne bileyim cnm ocak grubundan bikaç kişi erken doğum için hastanede de ondan korktum bende, ama tabiki olması gerek...kızının adı da çok güzel canımm...canım o sancılar doğuma kadar git gide artacak ve acaba diyeceksin. ama korkma o sancılar sağlıklı bir doğum ve emzirme için şart. rahat ol tedbiri de elden bırakma...
evet cnm bende de oluyo o hele sabah bi uyanıyorum bi tarafa toplanmış ödüm kopuyo karnımın bi tarafı inmiş bi tarafı kalkmış görünceahh kuzum bendede var o sancılar ama normal sakın korkma benimki bu ara kendini öle bi itiyoki göbek deliğimden fırlıcak diye korkuyorum :))) bugün işte son günüm doğum iznine ayrılıyorum sen napcan ne zaman ayrılıyosun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?