• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

geçen hafta düşük yaptım kızlar maalesef :( dr.3 ay gebe kalma dedi nasıl bir korunma yolu seçmeliyim kızlar siz ne yaptınız...

geçen hafta düşük yaptım kızlar maalesef :( dr.3 ay gebe kalma dedi nasıl bir korunma yolu seçmeliyim kızlar siz ne yaptınız...

cok gecmis olsun, insallah korunma surecin bitince hemen hamile kalirsin
benim 6,7 haftalikti dusugum o yuzden sadece bir ay korundum. esim korundu o donemde
sonra biraktim korunmayi

nerdeyse 1,5 ay oldu kürtaj olalı.
doktor 1 ay korunma süreci verdi, ama ben 2-3 ayda bir adet olduğum için adet olana kadar beklemem gerekiyor.
çok üzüldüm. 2 hafta harap ettim kendimi. her köşede ağladım kimse görmeden. 1 aydır türlü türlü sağlık sorunlarıyla cebelleşiyorum. stres insanı mahfediyor.
şimdi ağlamıyorum artık. acım geçti mi HAYIR, sadece bu acıyla yaşamayı öğrendim sanırım. başka şeylere odaklanmaya çalışıyorum kafamı dağıtmak için. tekrar hamile kalma düşüncesi biraz korkutuyor beni, yine aynı şeyleri yaşarsam, kaldırabilir miyim acaba bilmiyorum.

dr düşük için hiçbir neden söylemedi...4 haftalık bebek neden düşer ki... kan değerlerim sağlığım gayet iyyidi...

dr düşük için hiçbir neden söylemedi...4 haftalık bebek neden düşer ki... kan değerlerim sağlığım gayet iyyidi...

soyle dusun
erken donemde ozellikle bebegin kalp atislarii bile duymadan gerceklesen dusuklerin sebebi yuzde 90 ve belki daha fazla ihtimalle bebekten kaynaklanan sebeplerdir. bebekte kromozon sorunu olabilir, sagliklisz bir bebektir ve gelisemediginden dusmustur. yani kendini suclama hicbir sekilde yaptigin herhangi bir durumdan dolayi dustugunu falan dusunme.
ben de ilk dusugumun sebebini bebegin sagliksiz olup gelisememesine baglamistm.

doktor 1 ay korunma süreci verdi, ama ben 2-3 ayda bir adet olduğum için adet olana kadar beklemem gerekiyor.
çok üzüldüm. 2 hafta harap ettim kendimi. her köşede ağladım kimse görmeden. 1 aydır türlü türlü sağlık sorunlarıyla cebelleşiyorum. stres insanı mahfediyor.
şimdi ağlamıyorum artık. acım geçti mi HAYIR, sadece bu acıyla yaşamayı öğrendim sanırım. başka şeylere odaklanmaya çalışıyorum kafamı dağıtmak için. tekrar hamile kalma düşüncesi biraz korkutuyor beni, yine aynı şeyleri yaşarsam, kaldırabilir miyim acaba bilmiyorum.

geçmiş olsun cnm kaç haftalıktı kaybın erken dönemdi sanırım doktor 1 ay önerdiğine göre ama adetin düzene girene kadar beklesen iyi olur bedenin açısından da hamile kalmayı düşünmeden önce doktora git planlı bi dönem geçir ki folik asit falan başlar... ben 4 ay oldu kaybedeli korunuyorz ocak ayına kdr doktorumn önerisi bnm 25 haftalıktı kayıplrm :(( Allah bi daha yaşatmasın hepimizde var yanı korkular tedirginlikler ama kaderde ne varsa onu yaşıyoruz nasip rabbim hayırlısını nasip etsnn...

geçmiş olsun cnm kaç haftalıktı kaybın erken dönemdi sanırım doktor 1 ay önerdiğine göre ama adetin düzene girene kadar beklesen iyi olur bedenin açısından da hamile kalmayı düşünmeden önce doktora git planlı bi dönem geçir ki folik asit falan başlar... ben 4 ay oldu kaybedeli korunuyorz ocak ayına kdr doktorumn önerisi bnm 25 haftalıktı kayıplrm :(( Allah bi daha yaşatmasın hepimizde var yanı korkular tedirginlikler ama kaderde ne varsa onu yaşıyoruz nasip rabbim hayırlısını nasip etsnn...

7,5 haftalıktı bebeğim.
kürtaj yapan doktorum hiç beklememe gerek olmadığını söyledi ama ben cesaret edemedim. en azından bir regl dönemi beklemek istedim.
benim adetlerim pko.dan dolayı düzensizdir hep. ilaçsız ancak 2-3 ayda bir adet olabiliyorum.
folik asiti bırakmadım zaten, devam ediyorum tekrar düşündüğüm için.
adet olduktan sonra bir kontrole daha çağırdı zaten dr.
şimdi kilo veremeye, sağlık sorunlarımı halletmeye çalışıyorum.
senin kaybın çok daha zormuş benimkinden.
Allah kimseye yaşatmasın o acıyı, evlatlarını sağ salim kucaklarına almayı nasip etsin inşallah...

$Resim 006.jpg dileğiim bu senin için 5 aulık efemiz we anasıı:))))
haklısın çok cnm walla ne desen sizleri boşladım çok ama inan efe çok kuduruk boş anlarımda ewe kendime bide işte faceye bakıyorum zaman nasıl geçiyo anlamıyorum bilee sen halaa face açmadınmı? nasılsın durumun nasıl anneciin nasıl oldu?

Eki Görüntüle 549401 dileğiim bu senin için 5 aulık efemiz we anasıı:))))
haklısın çok cnm walla ne desen sizleri boşladım çok ama inan efe çok kuduruk boş anlarımda ewe kendime bide işte faceye bakıyorum zaman nasıl geçiyo anlamıyorum bilee sen halaa face açmadınmı? nasılsın durumun nasıl anneciin nasıl oldu?

oyy kuzum benimm maaşşallah bu yakışıklı erkeke:nazar::nazar:yanaklarını mıncırırım ben onun yonca çok tatlı maaşşallah:nazar: ALLAH bağışlasın canım kız bu aynı sana benziyor,hadi neyse

affettim seni efenin hatrına...şaka yapıyorum kuzum yaa sizleri çok özlüyorum ondan sitemim,ama haksızda değilim heee..ama sende haklısın tabi çok yoğunsun demk yaramaz seninkii....
benim maalesef hayla face im yok canım,ayrıca sende çok güzelmişsin ve güzel bir anne olmuşsun canım..çok teşekkür edrim resim için:29::29::54::54::54:

maşşallahhh cnm sende Efede çok tatlısınız Allah nazardan saklasın ...

çok geçmiş olsun canım ewet genelde 3 ay korunma süreci veriyolar..benim eşim korundu hep sende tekrar gebelik düşündüğün için sen korunma eşin korunsun,zaten çok küçükse 3 ayda korunmana gerek yok..

yaşadıklarını tam 7 kez yaşayan biri olarak seni çok iyi anlıyorum canım geçmiş olsun RABBİM bir daha yaşatmasın..ama ümidini kaybetme ve sakın vazgeçme hemen öyle...

oyy kuzum benimm maaşşallah bu yakışıklı erkeke:nazar::nazar:yanaklarını mıncırırım ben onun yonca çok tatlı maaşşallah:nazar: ALLAH bağışlasın canım kız bu aynı sana benziyor,hadi neyse

affettim seni efenin hatrına...şaka yapıyorum kuzum yaa sizleri çok özlüyorum ondan sitemim,ama haksızda değilim heee..ama sende haklısın tabi çok yoğunsun demk yaramaz seninkii....
benim maalesef hayla face im yok canım,ayrıca sende çok güzelmişsin ve güzel bir anne olmuşsun canım..çok teşekkür edrim resim için:29::29::54::54::54:

saol ii dileklern için cnm bnmm walla inan bnde özlüyrm yaa pcden kalkazdım yaaa ne gzl muhabbet ederdik

tubişim saol cnmm sende doğum yaptınmıı

çok tatlısınız canımmm maşallah sizee:nazar:

7,5 haftalıktı bebeğim.
kürtaj yapan doktorum hiç beklememe gerek olmadığını söyledi ama ben cesaret edemedim. en azından bir regl dönemi beklemek istedim.
benim adetlerim pko.dan dolayı düzensizdir hep. ilaçsız ancak 2-3 ayda bir adet olabiliyorum.
folik asiti bırakmadım zaten, devam ediyorum tekrar düşündüğüm için.
adet olduktan sonra bir kontrole daha çağırdı zaten dr.
şimdi kilo veremeye, sağlık sorunlarımı halletmeye çalışıyorum.
senin kaybın çok daha zormuş benimkinden.
Allah kimseye yaşatmasın o acıyı, evlatlarını sağ salim kucaklarına almayı nasip etsin inşallah...

geçmiş olsun cnm evet adet düzensiz olunca insan şaşıyıro ne yapacağını bnm yeni yeni düzene girdi sayılır 4 ay geçti ... amin Allah kimseye yaşatmasın çok zor cidden sağlıkla sıhatle mutlulukla nasip olur her isteyene inşşş ve bizlere de tabii ...

maşşallah çok güzel bi görüntü darısı hepimize inşşş...

n_a_z cnm cok guzelsinizzzzzzzz:nazar:
kizlar adet oldum cuma gunu randevum var kontrol edecek dr iki ay gecmis olcakkk bakalim hakkimizda hayilri olan olsunnnn
hepinizi seviyorum canlarrrr:16:

Back