• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

günaydın kızlarrr
herkes iyidir inşallahhh
ben adetimi bekliorum içimde gebelikle ilgili bi gr hissiyat yok hayırlısı olsun inşallhh

everyy demek bi prenses geliyo maşallahh sağlıcakla gelsin güzel kaderi olsun inşallahhh

kardelya naptı acabaa haberi olan varmı?

nazlim temmuz ayinda benim de en kucuk hissim yoktu
adete 7 gun kala oylesine test yaptim ama ilk defa heyecanlanmadan oylesine baktim gordum silik ama bariz cizgiyi
atesin cok iyi:nazar: sabitliyor gibi ve merdiven gibi yukselip yukarida sabitliyor olmasi bana umut oldu
insallah hamilesindirrrr:16:

Son düzenleme:
kızlarrrrrrrrrrr şükür geldim..........iyleşmem uzun oldu oturamıyodum bu sefer sezeryan zorladı beni ama kızıma bakınca acılarım geçiyo ......şükür cumartesi sat 6 da sezeryanla aldılar sezeryan kolaydı ama hastaneden agrı kesicilerden memnun kalmadım ........geçen yılki sezeryanım daha kolaydı bunda zor kalkdım şükür yinede benim 1 kızım vardı biliyonuz 2 . kızım oldu alışık oldugum duygulardır diyodum ama ikiside birbirinden tatlı oluyomuş ....allahıma çok şükür rabbim hepinizin kucagını doldursun işlh yarın bantımı çıkartcak doktorum sezeryan yerinin ceylinimide kontrol etircez hafta sonuydu doktor yokdu çocuk doktoru .......benden bu kadar hepinizi öptm tekrar yazarım sanmayın bebegim geldi sizi bırakırım hepinizi görmeden sevdim iy geceler

tebrikler canım hatırlarsan sana bir kızın olacağını söylemiştim herşeyin hayırlısı kız erkek farketmez allah yavruna hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin
ben de daha sabah dusundum biri bana demisti hreketliyse 10. haftanda kiz olabilir diye
ama adini hatirlayamadim iyki dedin hatirladim simdi, sen demistin:34:
insallah canim benim icin de farketmezdi ikisi de ayri guzel, saglikli olsun yeter, merak cok vardi ama son gunlerde:34:

kızlarrrrrrrrrrr şükür geldim..........iyleşmem uzun oldu oturamıyodum bu sefer sezeryan zorladı beni ama kızıma bakınca acılarım geçiyo ......şükür cumartesi sat 6 da sezeryanla aldılar sezeryan kolaydı ama hastaneden agrı kesicilerden memnun kalmadım ........geçen yılki sezeryanım daha kolaydı bunda zor kalkdım şükür yinede benim 1 kızım vardı biliyonuz 2 . kızım oldu alışık oldugum duygulardır diyodum ama ikiside birbirinden tatlı oluyomuş ....allahıma çok şükür rabbim hepinizin kucagını doldursun işlh yarın bantımı çıkartcak doktorum sezeryan yerinin ceylinimide kontrol etircez hafta sonuydu doktor yokdu çocuk doktoru .......benden bu kadar hepinizi öptm tekrar yazarım sanmayın bebegim geldi sizi bırakırım hepinizi görmeden sevdim iy geceler

harika bir haberr bu:46:
gecmis olsun canim
saglikla buyusun kizin uzun omurlu olsun:16:

arkadaşlar yaa, ben hem bir an önce korunma sürem geçsin tekrar hamile kalayım istiyorum bir yandan da, bir daha aynı şeyi yaşarsam diye endişeleniyor, gerekli test tahlil falan yapılsın istiyorum, korunma sürem bitene kadar yaptırmaya çalışıcam testleri, en azından kanda pıhtılaşmaya bakılsın istiyorum, okuduğum ve duyduğum kadarıyal çok rastlanıyor bu duruma. acaba herpiniz yaptırdınız mı bu testleri ve araşırmaları. ben de yaptırayım değil mi..... :((

ben ilk gebeligimde dusuk yaptim ve bunu normal bir olay olarak gordum. sagliksiz bir bebekmis, genetiginde sorun varmis ondan dusuk yaptim diye yorumladim. doktorum da illa testleri yapalim arastiralim demedi. bir ay korundum ve aradan 7 ay gecince hamile kaldim. ben hep inaniyordum yeniden olur Allah'in izniyle, bir kere olduysa diye, ama tabi ikisi arasinda baya bekledim. sen icinden nasil geliyorsa oyle yap, aklina takilacaksa kan pihtilasmasina baktirabilirsin dedigin gibi yaygin bir durummus.

keep ya ben aynı anda bi kaç doktora gittiğimden biliyorumki aynı gün içinde başka doktora git mesela o da 5+5 günlksün diyeblr hatta 6+5 günlk bile makineden makineye değişio bu ultrason aletlerinde bizzat ben kaybımda yaşadım bunu hafta farkı bizdede sorundu çünkü ikizlerm arasında biri daha geriden geliyodu hafta olarak fark ediyo kilosu falan bile cihazı daha yeni donanımlı olan bi doktora gitmeni önerebilirm. inşş sorun yokturr gününde gider canını sıkma hayırlı olsun inşşş
olabilir doğru diyorsun canım ya ama dr. konusunda çok ağzım yandığından başka dr.a gitmekten de korkuyorum artık

cok sagolun kizlar:16:
insallah saglikla kucagimiza aliriz ve darisi da dileyen tum arkadaslarimiza olsun.

bugun ben baya kotu oldum onca zaman sonra ilk defa kusuyorum, cok ciddi boyuttaydi birsey yiyemiyorum
genelde 3. aydan sonra gecer derler benim zaman ilerleyince basladi
umarim duzelirim yarina
geçmiş olsun canım, inşallah çabucak geçer.Bende daha şimdiden var, seninki en azından geç çıktı muhtememeln pembenin dediği gibi az sürer o:34:

Cnm 8. Haftada bile kalb atisi gorulur cnm bnm merak etme
inşallah canım, bakalım cumartesi bir daha gideceğiz görmeye

kardelya canım:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:bebeğin hoş geldi. Fotolarını koysan bi uygun zamanda? Sağlıklı mutlu olun canım inşallah

AMİN.....Allah sağlıkla büyütmeyi naip etsin uzun ömürler versin çocuklarına kardelya 2.si olmş hemde ne güzel gözünaydın hayırlı olsun cnmm darısı hepimize inşşş

kuzummm şükürler olsun aldın bak kuzunu kucağına maşşallahh ceylinine senin :)) Allahım bundan sonrası için sağlıklı sıhatli ömür nasip etsin inşallahhh... anlatsana yaaa nasıl bebeiş boyu kilosu falan ... gitme sakın zatenn özleriz biz seniii...

canımmm hoşgeldin hadi gözün aydın, Allah Ceylin e uzun ömür versin,sen bırakmazsın biiz ayrıca biliyorum ;) bebişini de kokla öp bizim yerimize, görüşürüz canım

önceden hamile olan birini duyduğumda, doğum yapan birini duyduğumda hiç bu kadar heyecanlanmazdım. şimdi burda duyduğum her hamilelik haberinde her doğumda çok heyecanlanıyorum. Allahım ben de görecekmiyim o günleri bebeğimi kucağıma alabilecek miyim dye heyecanlanıyorum :)
ALLAH uzun ömürler versin kzına kızlarına, darısı başımıza inşallah :))

KARDELYAAAA canım gözünaydın,ALLAH analı,babalı saplıkla büyütsün inşaallah:16::16:

EWERYYYYYY canım prensesin geliyomuş gözünaydın canımm:16::16:

Allah seni ve kızını korusun, gözün aydın canım. İnşallah tüm sıkıntıların geçer en kısa sürede tamamen kızına adapte şekilde bu güzel günlerin dolar.

Eveeeeeeeet teyzeleri biz kontrole gittik bugün. Kızın keyfi yerinde çıkmaya niyeti de yok dio doktor. Ama her an karar değiştirip gelebilirmiş. Bol bol yürü dio hala. Çok zor geçio bu son günler, inanın tahammülüm kalmadı. Çok kasılmam sancım var ama anlamlı değil. Arefe günü gel, bi kere daha bakalım, doğmamış olursa uzatmalara gideriz ya da değerlendirirz dedi. Boyu 52cm kilo 3600. Eyvaaaah dedim, hayır eyvah değil çok rahat doğurursun çatın çok iyi dedi. Öle işte kızlar. Biz beklioz. Hepinizi öpüyoz...

Eveeeeeeeet teyzeleri biz kontrole gittik bugün. Kızın keyfi yerinde çıkmaya niyeti de yok dio doktor. Ama her an karar değiştirip gelebilirmiş. Bol bol yürü dio hala. Çok zor geçio bu son günler, inanın tahammülüm kalmadı. Çok kasılmam sancım var ama anlamlı değil. Arefe günü gel, bi kere daha bakalım, doğmamış olursa uzatmalara gideriz ya da değerlendirirz dedi. Boyu 52cm kilo 3600. Eyvaaaah dedim, hayır eyvah değil çok rahat doğurursun çatın çok iyi dedi. Öle işte kızlar. Biz beklioz. Hepinizi öpüyoz...

Allah kolaylik versin gulum dua et bizede bol bol hurma ye

burası tam bana uygun sanırım..

bende yaklaşık 40 gün önce kaybettim bebeğimi..kürtaj oldum kalp atışı olmadığı için..

Back