Allah bir daha göstermesin canım, bekleme işi kişiden kişiye değişiyor. İlk adetini gördükten sonra doktoruna danış istersen tekrararkadaşlar aranıza yeni katıldım. şuan ben de çok zor bir süreçten geçiyorum. 10 gün önce 9 haftalık bebğimi kaybettim, kalbi durmuş karnımda 12 haftalık gebe zannederken kendimi iki test için gittiğimde doktorum bebeğimin kalbinin 9 haftalıkken durmuş olduğunu söyledi, dünyam başma yıkıldı sanki. hastaneye yattım ilaçlarla düşük oldu parça kalınca kürtajda oldum. doktorum 3 ay korun dedi ama çok zor geliyor beklemek, ilk gebeliğimdi benim korunmayı bırakır bırakmaz hamile kalmıştım. şimdi de 2 regl dönemi geçirip tekrar densem mi bebek diye düşünüyorum zaten 3 aya yakın bir süre oluyor bu da. ama çok korkuyorum bir daha aynı şeyleri yaşarım diye. lütfen bana da destek olun arkadaşlar. burda sizlerin güzel haberlerini okudukça mutlu oluyorum içim umutla doluyor. darısı bizlerin bebek sahibi olmak isteyen herkesin başına diyorum
aa ediyoruz tabi canım,etmez miyiz.. inşallah sağ salim kavuşacaksın bebişinekızlar slm ........doktora gittim geldim çok şükür herşey yolunda dinlen dedi .cumartesiye gün aldık sat 2 de hastanede olcaz 5 dede sezeryan işlh yani 3 gün kaldı büyük güne işlh dua edin banada