günaydın kızlar
KARDELYAAAAA yarın bebeğin geliyo hayırlısıyla ayy çok heyecanlı yaaa
cnm kan değerlerine bakabilir ona göre vitamin takviyesine başlayabilirsiniz,onun dışında açıkçası çok da hamilelik öncesi yapılan bişey varmı bilmiyorum... bebeğin incelenmişti sanırım bişey çıkmamıştı dimi...çok soru soruyorum belki ama doktorlar sorularıma cevap vermediği için burda arıyorum cevaplarımı. kanda pıhtılaşma dışında yapılablecek hangi testler var yaptırmam gereken. mesela bazı doktorlar daha ilk defa hamilelik düşünenlere bile bazı testler yapıyorlar öncesinde bir sorun var mı tespit ediyolarmış. ama ben hamilelik düşünüyorum diye önecesinde doktoro gittim hiç test falan yapmadılar, folik asit yazıp gönderdiler. kafam o kadarkarışık ki doktor 2- 3 ay korun dedi. bu süre içersinde yapılacak testleri yaptırmak istiyorum ama ilk düşük diye yapmıyorlar, bir sorun varsa bir daha aynı şeyleri yaşamadan tedbir alsam, sorun yoksa da içim rahat bir şekilde hamilelik denemelerine başlasam. çok zor bir süreç
canım inşallah zaman geçtikçe kendimi daha iyi hissediyorum herşey güzel olacakslm cnlar nasilsniz kardelyam endiselenme cnm hersey guzel olcak bitanem
dumanim merak etme cnm saglicakla yavruna kavusacaksin ins hersey guzel gider guzelim
pasammm halini hatiurini sormaz oldum guzeklim evi tasidim bebek dusurdum derken basimi kasiyamaz oldum
Allahim dert verip derman aratmasin
noldu canım yaaa bak bu kadar zaman bekledin korkularının seni yenmesine izin vermeee bak gör yarın bi bakmışssın kızın kucagında... senden güzel haberler bekliyoruzcanım yarın sezeryana gircem hem seviniyom bebegime kavuşayım diye hem korkuyom napcam bilmiyom kendi yanlız çaresiz hissediyom burda bunları yazıp moral bozmak istemem ama yapcagım bişe yok
bişi sorcam kuzum ben 4.30 da uyandım ateşimi ölçtüm 36.4 çıktı sonra sabah her zaman ölçtüüm saatte 36.7 çıktı onu yazdım hangisini baz almalıyım sence doktora ulaşmışsın şükür nasıl stres yaptın deli kız:)
evet kesinlikle çok heyecanlı:18::18:günaydın kızlar
KARDELYAAAAA yarın bebeğin geliyo hayırlısıyla ayy çok heyecanlı yaaa
ağla sen ağla seninde suyun ısındı son günlerin tadını çıkarkardelyacım Allah sana ve bebeğine sağlık kolaylık versin canım, dualarım sizinle, ay dayanamıyorum ağlıyorum, darısı başımıza, canım en kısa sürede güzel haberlerini ver...
dumaaaaaaan, geçmiş olsun,inşallah o az kalan yer de geçecek, kendini çok yorma annesi...
keeep, hadi gözün aydın darısı pıtpıtlara canım...
ben iyiyim kızlar, çok iyiym, çarşamba gittik doktora, 3200gr, 51cm, bi eliyle ayağına elliodu, doktor bekliycez ama bu hafta doğabilir dedi, bakalım herşeyimizle normal doğujma odaklıyız, her an herşey olabilir, kasılmalar, sancılar var ama bi eylem yok kızlar hepiniz öpüldünüz.
progestoron testi ne canım neden verdin kan? bayramdan önce senin haberinle sevinmek istiyorummmgünaydınnnnn sabah şekerinizi geldi
geçmişi okudum şükür herkes iyi rabbim nazarlardan korusun inşallahh
bende iyiyim 1 hafta sonra dananın kuyruğu kopacak nolu yüzüm gülse nolur bebeğim benimle olsa ve hiç gitmese biraz duygusala bağladım bu ara dün akşam progesteron testi için kan verdim yarım saat sonra çıkcak sonuç inş olumlu çıkar kızlar ödeme ayarlıorum herkesi öpüyorum kocamannn aranıza hızlı dönüşler yapmak istiyorum gelmese de canı saolsun ateşli geceler bizi bekler
kardelyaaaaaaaaaaaaaaaaaaa allah yardımcın olsun kuzummm ve penpetelkir ve dirmittttttt ekim bebekleri sıralanca rabbim bi nefeste kurtarsın kızlar sağlıcakla bebişlerinizi kucaklarınıza alın hamile olanlar benim gibi bekleyenlerede allah yardım etsin inş
progestan ne zamana kadar iciliyor kizlar
doktorum hala ic diyor telefonda konustuk
folik asit de 12. haftada birakiliyordu di mi
Tatlim msllh 12 haftalik olmussunZaman ne çabuk geçmis :) Nasil gidiyo hamilelik bebis nasil
Ins sagsaglim kucaginada alirsin
slm kızlarnasılsınız canlar özledim sizleri walla umarım herkes iyidir bende çok şükür iyiyim oğluşumla birlikte doğumu bekliyoruz şuan herşey yolunda minnakım kocaman oldu teyzeleri 3400 gr çok heyacanlı ve stresli bi bekleyiş içerisindeyim sancılar hafif hafif var bayram arefesine gün verdi doktorum normal doğum düşünüyoruz allahım inş. bi avazda kurtarır bebeğimi kucağıma sağlıkla hayırlısı ile almayı nasip eder dua edin kızlar bana sizi çok özledim tek tek öpüyorumn hepinizi
cnm kan değerlerine bakabilir ona göre vitamin takviyesine başlayabilirsiniz,onun dışında açıkçası çok da hamilelik öncesi yapılan bişey varmı bilmiyorum... bebeğin incelenmişti sanırım bişey çıkmamıştı dimi...
evet canm bebeğim incelendi bişey yokmuş öle dedi doktorum. 2 ay koruncam öncesinde hormon testleri falan yaptırcam kan pıhtılaşması testini de yaptırtmaya çalışıcam inaşallah yaparlar. aklımda bir soru işareti kalmadan bebek denemelerine başlıycam. hakkımızda hayırlısı olur inşallah. herkes bebeğini sağlıkla kucağına alır inşallah. burda bebek ve doğum haberleriniz okudukça mutlu oluyorum. darısı başımıza
amin kuzum inşaallah güzel haberler vereceksingünaydınnnnn sabah şekerinizi geldi
bende iyiyim 1 hafta sonra dananın kuyruğu kopacak nolu yüzüm gülse nolur bebeğim benimle olsa ve hiç gitmese biraz duygusala bağladım bu ara dün akşam progesteron testi için kan verdim yarım saat sonra çıkcak sonuç inş olumlu çıkar kızlar ödeme ayarlıorum herkesi öpüyorum kocamannn aranıza hızlı dönüşler yapmak istiyorum gelmese de canı saolsun ateşli geceler bizi bekler
kardelyaaaaaaaaaaaaaaaaaaa allah yardımcın olsun kuzummm ve penpetelkir ve dirmittttttt ekim bebekleri sıralanca rabbim bi nefeste kurtarsın kızlar sağlıcakla bebişlerinizi kucaklarınıza alın hamile olanlar benim gibi bekleyenlerede allah yardım etsin inş
kardelya canım rabbim sağlıkla hayırlısı ile kurtarsın ikinizde inş
penbetekir canım sen nasılsın umarım iyisindir kızınla günün az kaldı canım dualarım seninle
tubiş ve duman canlar umarım herşey yolundadır bebekleriniz iyidir inş.
every canım gözünaydın rabbim sağlıkla 40. haftaları göstersin
nazlım paşam beydağlı müge gurbetgüzeli mirage keep umarım iyisinizdir canlar
ve diğer arkadaşlar çok çok öptüm siziunuttuğum kimse varsa affedin
kardelya canım rabbim sağlıkla hayırlısı ile kurtarsın ikinizde inş
penbetekir canım sen nasılsın umarım iyisindir kızınla günün az kaldı canım dualarım seninle
tubiş ve duman canlar umarım herşey yolundadır bebekleriniz iyidir inş.
every canım gözünaydın rabbim sağlıkla 40. haftaları göstersin
nazlım paşam beydağlı müge gurbetgüzeli mirage keep umarım iyisinizdir canlar
ve diğer arkadaşlar çok çok öptüm siziunuttuğum kimse varsa affedin
slm kızlarnasılsınız canlar özledim sizleri walla umarım herkes iyidir bende çok şükür iyiyim oğluşumla birlikte doğumu bekliyoruz şuan herşey yolunda minnakım kocaman oldu teyzeleri 3400 gr çok heyacanlı ve stresli bi bekleyiş içerisindeyim sancılar hafif hafif var bayram arefesine gün verdi doktorum normal doğum düşünüyoruz allahım inş. bi avazda kurtarır bebeğimi kucağıma sağlıkla hayırlısı ile almayı nasip eder dua edin kızlar bana sizi çok özledim tek tek öpüyorumn hepinizi
günaydınnnnn sabah şekerinizi geldi
tesekkur ederim caniminsallah geri kalan zamanda bir an once gecer de kavusuruz bebegimize, simdilik yolunda hersey
sen nasilsin? korunuyor musun simdi? tez zamanda hamile kalirsin insallah canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?