Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

günaydın kızlar

KARDELYAAAAA yarın bebeğin geliyo hayırlısıyla ayy çok heyecanlı yaaa

kardelyacım Allah sana ve bebeğine sağlık kolaylık versin canım, dualarım sizinle, ay dayanamıyorum ağlıyorum, darısı başımıza, canım en kısa sürede güzel haberlerini ver...

dumaaaaaaan, geçmiş olsun,inşallah o az kalan yer de geçecek, kendini çok yorma annesi...

keeep, hadi gözün aydın darısı pıtpıtlara canım...

ben iyiyim kızlar, çok iyiym, çarşamba gittik doktora, 3200gr, 51cm, bi eliyle ayağına elliodu, doktor bekliycez ama bu hafta doğabilir dedi, bakalım herşeyimizle normal doğujma odaklıyız, her an herşey olabilir, kasılmalar, sancılar var ama bi eylem yok kızlar hepiniz öpüldünüz.

günaydınnnnn sabah şekerinizi geldi
geçmişi okudum şükür herkes iyi rabbim nazarlardan korusun inşallahh

bende iyiyim 1 hafta sonra dananın kuyruğu kopacak nolu yüzüm gülse nolur bebeğim benimle olsa ve hiç gitmese biraz duygusala bağladım bu ara dün akşam progesteron testi için kan verdim yarım saat sonra çıkcak sonuç inş olumlu çıkar kızlar ödeme ayarlıorum herkesi öpüyorum kocamannn aranıza hızlı dönüşler yapmak istiyorum gelmese de canı saolsun ateşli geceler bizi bekler
kardelyaaaaaaaaaaaaaaaaaaa allah yardımcın olsun kuzummm ve penpetelkir ve dirmittttttt ekim bebekleri sıralanca rabbim bi nefeste kurtarsın kızlar sağlıcakla bebişlerinizi kucaklarınıza alın hamile olanlar benim gibi bekleyenlerede allah yardım etsin inş

bişi sorcam kuzum ben 4.30 da uyandım ateşimi ölçtüm 36.4 çıktı sonra sabah her zaman ölçtüüm saatte 36.7 çıktı onu yazdım hangisini baz almalıyım sence doktora ulaşmışsın şükür nasıl stres yaptın deli kız:)

cnm kan değerlerine bakabilir ona göre vitamin takviyesine başlayabilirsiniz,onun dışında açıkçası çok da hamilelik öncesi yapılan bişey varmı bilmiyorum... bebeğin incelenmişti sanırım bişey çıkmamıştı dimi...

canım inşallah zaman geçtikçe kendimi daha iyi hissediyorum herşey güzel olacak

canım yarın sezeryana gircem hem seviniyom bebegime kavuşayım diye hem korkuyom napcam bilmiyom kendi yanlız çaresiz hissediyom burda bunları yazıp moral bozmak istemem ama yapcagım bişe yok
noldu canım yaaa bak bu kadar zaman bekledin korkularının seni yenmesine izin vermeee bak gör yarın bi bakmışssın kızın kucagında... senden güzel haberler bekliyoruz

nazlim yeni gordum gec cevap veriyorum kusura bakma canim
bence 36.7 yi yazbailirsin
cunku yatip en azindan 3 saat uyuduysan yeterli dogru olcum icin
eger 6 da kalksan yine yatsan sonra 7 gibi olcsen yaniltir da bu sekilde yaniltacagini sanmiyorum
guzel haberini bekliyorum canim
sorma doktor olayi neydi oyle
kadin beni birkti gitti diyorum elim kolum o benim burda onsuz ne yaparim gurbet elde
o yuzden turkiyede hamileligimi gecirmek istiyorum burda bir durum oldugunda korkuya kapiliyorum hemen

günaydın kızlar

KARDELYAAAAA yarın bebeğin geliyo hayırlısıyla ayy çok heyecanlı yaaa
evet kesinlikle çok heyecanlı:18::18:
ağla sen ağla seninde suyun ısındı son günlerin tadını çıkar
yormam canım zaten 1 hafta daha çalışıp bayrama ayrılıcaz doktorumuzdan da izin aldık tatilde yolculuk yapmama izin verdi heyecanlıyım:)

progestoron testi ne canım neden verdin kan? bayramdan önce senin haberinle sevinmek istiyorummm

Tatlim msllh 12 haftalik olmussun Zaman ne çabuk geçmis :) Nasil gidiyo hamilelik bebis nasil
Ins sagsaglim kucaginada alirsin

tesekkur ederim canim insallah geri kalan zamanda bir an once gecer de kavusuruz bebegimize, simdilik yolunda hersey

sen nasilsin? korunuyor musun simdi? tez zamanda hamile kalirsin insallah canim

slm kızlar nasılsınız canlar özledim sizleri walla umarım herkes iyidir bende çok şükür iyiyim oğluşumla birlikte doğumu bekliyoruz şuan herşey yolunda minnakım kocaman oldu teyzeleri 3400 gr çok heyacanlı ve stresli bi bekleyiş içerisindeyim sancılar hafif hafif var bayram arefesine gün verdi doktorum normal doğum düşünüyoruz allahım inş. bi avazda kurtarır bebeğimi kucağıma sağlıkla hayırlısı ile almayı nasip eder dua edin kızlar bana sizi çok özledim tek tek öpüyorumn hepinizi

canim dogum zamani gelmis bile masallah bebegine ve sana bir avazda kurtul insallah canim

kardelya canım rabbim sağlıkla hayırlısı ile kurtarsın ikinizde inş

penbetekir canım sen nasılsın umarım iyisindir kızınla günün az kaldı canım dualarım seninle

tubiş ve duman canlar umarım herşey yolundadır bebekleriniz iyidir inş.

every canım gözünaydın rabbim sağlıkla 40. haftaları göstersin

nazlım paşam beydağlı müge gurbetgüzeli mirage keep umarım iyisinizdir canlar
ve diğer arkadaşlar çok çok öptüm sizi unuttuğum kimse varsa affedin

amin kuzum inşaallah güzel haberler vereceksin

ayy dirmit maaşallah kocaman oldunuz az kaldı canım ne güzel

iyiyz canım ya son günler geçmiyor, hem özlüyorum kızımı hem de üzülüyorum sanki tüm bağımız o göbekbağı kesilince bitecek. her gece bu son gece mi acep die yatıyorum, ne bileyim ya, Allah seni de bir avazda kurtarsın annesi...

kızlar ne güzel yaa kardelya,penpetekir ve dirmit aynı zamanlarda doğum yapacaksınız... hepinizi Allah kurtarsın:) kolay doğum nasip etsin... senin bebişde kocaman olmuş dirmitcim

canım ya hersey gonlunce olsun canım benım ya hep aklımdasın hep dualarımdasın

tesekkur ederim canim insallah geri kalan zamanda bir an once gecer de kavusuruz bebegimize, simdilik yolunda hersey

sen nasilsin? korunuyor musun simdi? tez zamanda hamile kalirsin insallah canim

Msllh cnm
Hayir korunmuyorum kisa bi sure korundum tam yumurtlama zamanimda ama snra braktm 46 gun gecti dusukten beri ve hala adet olmayi bekliyorm.. ( cok gecikmedimi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…