How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

tubişim inşallah kuzummm bende heycanla sizin haberlerinizi bekliorum canım iğneden 15 gün sora dedi doktor 20 ekim büyük gün:)
every dün düşünce çatlamadımmı acaba diyip üzüldüm bugün yeniden yükseldi cumartesi 14.gün doktorum çatlamaya başlamış demişti kesin çatlamışım dimi:)bi düzene girsin bakalım tablo tam ölçemedim bu ay gribim diye takipte olduunu biliorum sende benim takibimdesin:)
dumann yormuyon dimi kız kendini valla enişteye ispiyonlarım ona göre :)kuzum hislerim beni yanıltmaz inş bu ay bi umut var içimde
dileğim kuzummm bende özlüyom sizi kafa leyla olunca pek giresim gelmio anacıın nasıl ellerinden öperim

ona bakarsan benimde kafa leyla yivrum..anacığım da çok şükür işte,sağol kuzucum..kız kilo verdinmi sen:39:

büyük bir sabırsızlıkla beklicem bende 20 ekimi:46:

müge bizi bıraktımı neden yaaa ne olduki ay haberim yok yaa....

sen nasılsın bidenem:16:
hıhı kendini daha kötü hissettiği için gitti:( kafasını toplayınca gelir inşallah... bende iyim canım,arada bi bozuluyo kafam üzülüp ağlıyorum bişey olacak diye çok korkuyorum:( sonra topluyorum öyle güle ağlaya geçiyo işte günlerim:))

tubişim inşallah kuzummm bende heycanla sizin haberlerinizi bekliorum canım iğneden 15 gün sora dedi doktor 20 ekim büyük gün:)
every dün düşünce çatlamadımmı acaba diyip üzüldüm bugün yeniden yükseldi cumartesi 14.gün doktorum çatlamaya başlamış demişti kesin çatlamışım dimi:)bi düzene girsin bakalım tablo tam ölçemedim bu ay gribim diye takipte olduunu biliorum sende benim takibimdesin:)
dumann yormuyon dimi kız kendini valla enişteye ispiyonlarım ona göre :)kuzum hislerim beni yanıltmaz inş bu ay bi umut var içimde
dileğim kuzummm bende özlüyom sizi kafa leyla olunca pek giresim gelmio anacıın nasıl ellerinden öperim

ne ispirikçiymişsin sennnnn:9::9: yok kız yatıyorum dizi izliyorum,mutfak gel beni topla diyoo ama kulaklarımı kapadım artık napayım:50:sen napıyosun sakinmi bugün?

hıhı kendini daha kötü hissettiği için gitti:( kafasını toplayınca gelir inşallah... bende iyim canım,arada bi bozuluyo kafam üzülüp ağlıyorum bişey olacak diye çok korkuyorum:( sonra topluyorum öyle güle ağlaya geçiyo işte günlerim:))

ne ispirikçiymişsin sennnnn:9::9: yok kız yatıyorum dizi izliyorum,mutfak gel beni topla diyoo ama kulaklarımı kapadım artık napayım:50:sen napıyosun sakinmi bugün?
analdım canım inşaallah toparlanırda geri gelir..
aman kapa kulaklarını şimdi herşeye...ağlama kuzum herşey çok güzel olacak inşaallah..izle işte kadın programalrını,dizileri,ev kadınlığının keyfini çıkar..

analdım canım inşaallah toparlanırda geri gelir..
aman kapa kulaklarını şimdi herşeye...ağlama kuzum herşey çok güzel olacak inşaallah..izle işte kadın programalrını,dizileri,ev kadınlığının keyfini çıkar..

ıyy kadın programları çok sıkıcı,şimdi hanımın çiftliğini izliyorum,arkasından kavak yelleri sonrada aşk-ı memnu:)) aynı şeyleri tekrar tekrar izliyorum valla napim yoksa zaman geçmiyo...

kızlar slm ........doktora gittim geldim çok şükür herşey yolunda dinlen dedi .cumartesiye gün aldık sat 2 de hastanede olcaz 5 dede sezeryan işlh yani 3 gün kaldı büyük güne işlh dua edin banada

kızlar slm ........doktora gittim geldim çok şükür herşey yolunda dinlen dedi .cumartesiye gün aldık sat 2 de hastanede olcaz 5 dede sezeryan işlh yani 3 gün kaldı büyük güne işlh dua edin banada

:30::30::30: 3 günmüüüüüüüüüüüüü:30::30::30::30: kız sen git yat ne geziyosun nette ayyy çok heyecanlı bebiş geliyooooooooooo:52::52:

aayyyyyyyyy bebek geliyor ne kaldıki cumartesiye ayy çok heyecanlı yaa:18::18:

arkadaşlar aranıza yeni katıldım. şuan ben de çok zor bir süreçten geçiyorum. 10 gün önce 9 haftalık bebğimi kaybettim, kalbi durmuş karnımda 12 haftalık gebe zannederken kendimi iki test için gittiğimde doktorum bebeğimin kalbinin 9 haftalıkken durmuş olduğunu söyledi, dünyam başma yıkıldı sanki. hastaneye yattım ilaçlarla düşük oldu parça kalınca kürtajda oldum. doktorum 3 ay korun dedi ama çok zor geliyor beklemek, ilk gebeliğimdi benim korunmayı bırakır bırakmaz hamile kalmıştım. şimdi de 2 regl dönemi geçirip tekrar densem mi bebek diye düşünüyorum zaten 3 aya yakın bir süre oluyor bu da. ama çok korkuyorum bir daha aynı şeyleri yaşarım diye. lütfen bana da destek olun arkadaşlar. burda sizlerin güzel haberlerini okudukça mutlu oluyorum içim umutla doluyor. darısı bizlerin bebek sahibi olmak isteyen herkesin başına diyorum

arkadaşlar aranıza yeni katıldım. şuan ben de çok zor bir süreçten geçiyorum. 10 gün önce 9 haftalık bebğimi kaybettim, kalbi durmuş karnımda 12 haftalık gebe zannederken kendimi iki test için gittiğimde doktorum bebeğimin kalbinin 9 haftalıkken durmuş olduğunu söyledi, dünyam başma yıkıldı sanki. hastaneye yattım ilaçlarla düşük oldu parça kalınca kürtajda oldum. doktorum 3 ay korun dedi ama çok zor geliyor beklemek, ilk gebeliğimdi benim korunmayı bırakır bırakmaz hamile kalmıştım. şimdi de 2 regl dönemi geçirip tekrar densem mi bebek diye düşünüyorum zaten 3 aya yakın bir süre oluyor bu da. ama çok korkuyorum bir daha aynı şeyleri yaşarım diye. lütfen bana da destek olun arkadaşlar. burda sizlerin güzel haberlerini okudukça mutlu oluyorum içim umutla doluyor. darısı bizlerin bebek sahibi olmak isteyen herkesin başına diyorum

çok geçmiş olsn kendini yıpratma her şerde bi hayır var bnmde ilk gebeliğimdi ondan insn daha da yıkılıyo biliyrm bnm 3 ayy yeni doldu.ama doktorum ocak ayından sonra düşün dedi. beklemekte fayda var bence. gerçi senin erken dönem kaybın bnm 25 haftalıktı ikizlerm :(
doktorunun önerisini dikkate al gene de sabret sağılıgın yerine gelsin dua et herşey yoluna girecek inşş bize de nasip olck mutlu sağlıklı günler ve bebekk inşş

çok geçmiş olsn kendini yıpratma her şerde bi hayır var bnmde ilk gebeliğimdi ondan insn daha da yıkılıyo biliyrm bnm 3 ayy yeni doldu.ama doktorum ocak ayından sonra düşün dedi. beklemekte fayda var bence. gerçi senin erken dönem kaybın bnm 25 haftalıktı ikizlerm :(
doktorunun önerisini dikkate al gene de sabret sağılıgın yerine gelsin dua et herşey yoluna girecek inşş bize de nasip olck mutlu sağlıklı günler ve bebekk inşş

Allah sabır versin hepimize, evet benm küçüktü o yüzden sebepsiz diyorlar araştırılsada bşy çıkmıyomuş seninki neyden olmuş :(
bizlerde diğer arkadaşlar gibi inşallah hamilelik ve doğum haberlerini paylaşırız burda.

amin yaprk sağol.yaşamayan anlayamaz!mış hiçbir acıyı.ben hemşireyim düşük yapan kürete olan onca insan gördüm, ne psikolojik nede fizyolojik olarak hiç anlamamışım.yaşadım ve tattım bu tarifsiz acıyı. "gelişmeyen, kalbi atmayan bir embriyo, vucudun onu atacak" dedikleri halde biraz daha kalsın benimle diye elimden geleni yaptım, ama olmadı...

bende aynı şeyleri söyledim herkese. yaşamadan anlaşılmıyor, belki de o yüzden burda birbirimizin yazdıklarını okuyor teselli buluyoruz bizler yaşadık çünkü bu acıyı. Allah bir daha hiç birimize yaşatmaz inşallah. sağlıklı evlatlar nasip eder hepimize inşallah. :( :(

selam kızlar canım sıkkın ya yanlız hissediyorum kendimi moral bozuklugu çöktü üstüme bu akşam bi arkadaşa bebek görmeye gidecz hediye alacaz bebek eşyaları satılan bi dükkana gitmek ? Yeni doğmuş bi bebek görmek offffff .. Eşime dedim sen al bişey olurmu ben ne anlarım diyo sonra dedi ne kadar kaçabileceksin böyle şeylerden niye canını sıkıyosn durduk yere şimdi herkesn başına gelebilio falan ağladım biraz sbh sbh .. Ne diyosun şimdi bebek mi istiyosn falan dedi dedim istiyorum tabi ama hemen demiyorum şöyle yaza doğru falan nasıl dayanabilirm bilmiyorum tabi o zmana kdr eşim acele etme 1-2 sene geçsin diyo tutmuş dedim saçmala yaşımız gidiyo ne 1-2 senesiii.. Offfffffffff bunalıyorum gerçi korkuyorumda tekrar aynı sıkıntıları yaşarmıyım ya bi daha kaybedersem naparım ne bilim ya sanki hiç bebek alamıcam kucağıma gibi gelio bazen bilmiyorum hayırlısı olsnn bakalımmm ...

yaşadığımız ortak acı aynı şeyleri hissettiriyor, aynı duyguları paylaştırıyor. Ve merak etme canım hepimizin eşleri de aynı şekilde düşünüyor. Ben bir an önce tekrar bebeğimiz olsun derken eşim acele etme diyor 1- 2 sene lafı etmedi ama ona kalsa belki 1 sene bekleyebiliriz. Ama benim çok istediğimi bildiği için doktorun verdiği süre bitince yapalım ded, nasipse inşallah. Diğer duruma gelince, ben de bebek ve hamile kadın görmeye dayanamıyrum yani içim acıyo kendi halim aklıma geliyor inanılmaz i acı, sonra da diyorum ki en azından hamile kalabiliyorum yine olacak biliyorum. Ya senlerdiri çocuk sahibi olamayanlar ne yapsın :( senin 70 küsür gün geçmesine rağmen böyle olman açıkcası beni korkuttu ben her geçen gün daha iyi olavağım diyorum ama aynı senin gibi ara ara acıdan kıvranıyor göz yaşlarıma hakim olamıyorum:(( sabır sanır sabır. Allah hepimize sabır ve sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah

herkeze günaydın demek için erken bir sat ama uyku tutmadı biraz kuran okudum dedim bakayım neler yazmışlar biraz okudum evt arkadaşlar işlh az kaldı bebegime kavuşmam işlh.........evdeyim sürekli uzanıyom bakalım artık nasip dün son iğnemi vurldum bu gün yarın vurulmıcam .işlh belden epidural olcak uyanık olcam işlh herkeze dua etmek istiyom o an işlh da edicem ........biraz okudum arkadaşlar umutsuz olmayın ve bidaha olcak aynısı diye bişe yok hepimiz çıkdık bu yola mücadeleyle azimle duayla işlh herşey güzel olucak15 ay oldu bebegimi kaybedeli inanın bir gün pes etmedim istedim kimlerine göre acele ettim allhıma şükür bu ana geldim işlh kucagımada alırım bende bebek görmeyede gittim bebekli ortamdada oldum herkezin kucanda varken onlar emzirip severken bende hep yutkundum sabır dedim yenicem çaresiz hayat mecburum kimden hayatın gerçeyinden nasıl kaçıyım duyguyu bastırmak kendimi daha güçlü hissettirdi bana kendimi çok bogazım düğümlendi yutkundum ve şükür şimdi saatleri sayyom UMUTSUZ OLMAYINrabbim bir gün verir yeterki umutlu bi şeklde isteyin pes etmeyin ya aynısı olur diye düşünmeyin arkadaşlar hepinizi öptm bu gün giremem heralde net kardeşim gelcek .hepinize bol şans

Allah sabır versin hepimize, evet benm küçüktü o yüzden sebepsiz diyorlar araştırılsada bşy çıkmıyomuş seninki neyden olmuş :(
bizlerde diğer arkadaşlar gibi inşallah hamilelik ve doğum haberlerini paylaşırız burda.

slm bnmki ikizden ikize kan tranfüzyonu sendromu biri diğerine göre hafta olarak küçük gidiyodu malesef çok zor bi süreç geçirdim gebelik dönemindede birini kaybedelebilir farkı doktorlar senaryolar hiç zevkli bi dönem geçiremedim yani inş bundan sonrakinde sağlıkla huzurla nasip olur 91 gün oldu bugün askerlilk gibi gün sayar oldm geçecek elbet geçen ilk defa amcamın minik bebegini aldım kucağıma zor oldu ama dedim bende nasip olck bize de inş sabır ... Allah hayırlısını nasip etsinn hepimiz içinn

ayyy 20 ekim heee bize bayram şekeri olucak kuzucun inşallahhhh güzel haberler alıcan kuzumm :))
anammmm son 3 müü maşşallahh Allahım hayırlı doğumlar nasip etsin inşallahhhh sağlıklı sıhatli güzel haberlerini bekliyoruzz :))
cnm çok çok geçmiş olsun seninle aynı şeyleri yaşadım 3 ay korundum korunmayı bıraktıgımda 1 tanede kimyasal düşügüm oldu ama 2 ay sonra hamiştim ve şuanda bebeğimi bekliyorum . sende korkma cnm korunma sürecin geçicince Allahım sağlıklı sıhatli bi bebiş nasip etsin inşallahh...

kızlar selam nasılsınız? aramıza yeni katılan arkadaşlar olmuş:( kardelyacım cnm son günlerin pc başında zorlama kendini rahat rahat uyu dinlen,c.tesiden sonra asıl macera başlıyo:9: bende yatıyorum işte evde sıkıldım iyice ama yinede böyle iyi işe gitmek istemem:1:

kızlar, keseyi gördük bugün:nazar::16: Aslında dün de görmüştük ama az küçüktü, dr. moralimi bozdu sonra aldığım ilaçlar yanlış çıktı epeyce kaygılandım epeyce gözyaşı döktüm. Bugün forumdan arkadaşların yardımı ile başka bir dr.a gittik(:kkk:). İlaçları değiştirdik, kese fotomuzu aldık mutlu mutlu evimize döndük:6:İnşallah bundan sonra da böyle ilerler.

Back