• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

teyzoooşşşlaaaarrr biz geldiiikkk:3:
:52::52::52::52:hamileyyyiiiiimmmm:52::52::52::52:
:emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek::49::49::49::49::49:
dualarınızı eksik etmeyin nolur rabbim bu sefer kucağıma almayı nasip etsin
rabbim isteyen herkese versin inşallah...

canım hayırlı olsun çok sevindim allah sana sorunsuz bir hamilelik yaşatsın inşallah hayırlı sağlıklı bir bebek doğurursun.

SLMkızlar benim bacaklarım ve sag kalçamın üstü çok agrıyo çarşamba randovum var doktorda belimde agrıyo ama sag taraf fena agrı vuruyo düşünün toplama işimi bile yapamıyom agrıdaNsizce dogum arısı olabilirmi ama ntsdede agrım vardı ama makinada çıkmadı doktorum agrın yok dedi ........NURGÜLCÜM ÇOK SEVİNDİM RABBİM BEREKETLİ ÖMRÜYLE KUCANA NASİP ETSİN

kardelya korkunun ecele faaydası yok nasip kader neyse onu yaşıyoruz nasip olsaydı eğer bende tam bayramda kucağıma alacaktım ama olmadı :(((

hiç kendini üzme stres yapma en ufak kuşkun olsa git doktora... Dua et hayırlısını dile allah kolay doğum nasip etsin öncesi ve sonrasında sağlıkla kucağına alırsın inşşş

canım bu duygu öyle acayipki seviniyon kavuşcam diyıon ama aklına geliyo yapamıyom bir sat üstümden atıyom korkumu sonra gene aklıma geliyo nasipde ne varsa o olur biliyom ama beynime dinlettemiyom herkezin duasını istiyom bir ayetel kürsi bilenler okursa sevinirim rabbim sizinde gönlünüzün muradını tez zamanda versin işlh

:emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek::49::49::49::49::49:

tebrik ederimm nurgu Allah hayırlısıyla nasip etsinn inşş sağlıkla mutlulukla kucağına alırsınn .AMİNNNNN İNŞALLAHHH CNM

aaaaaaaaaaaaaaa hayrlı olsun canım yaaaaaa:):):):):) çooooooooook sevindim yaaa. ben bu topikten birini hamile duyunca hep böle deli gbi sevincem sanırım yaa.:):)

amma çok yaaaaa yazmışım yaaaa :):) bu arada kızlar bu aralar çok soru soruyorum ama rica etsem yine beni bilgisi olan arkadaşlar cevaplar mı?

3. adetimi görücem ya inşllh. o yüzden gerekli testleri ısrarla istedim doktorumdan. BİRİ GENETİK İNCELEME.kan alıp yolluyolar. bi de kan pıhtılaşması içn test yapılcakmış.
KAN PIHTILAŞMASI İÇİN NASIL BİR TEST YAPILIYOR? YİNE KANLA MI BAKILIYOR? biri bana bilgi versin noluuur ?toplamda 800 tl falan tutuyomuş bi de ya. ama kıyıp yaptrcam. bişe çıkmazsa aa boşa para gitti mi dicem sanki. ohhh be dicem.

tamam dersek hemen bu testler yapılcak sanırım kızlar. önce bilgiye sonra duaya ihtiyacım var...

amma çok yaaaaa yazmışım yaaaa :):) bu arada kızlar bu aralar çok soru soruyorum ama rica etsem yine beni bilgisi olan arkadaşlar cevaplar mı?

3. adetimi görücem ya inşllh. o yüzden gerekli testleri ısrarla istedim doktorumdan. BİRİ GENETİK İNCELEME.kan alıp yolluyolar. bi de kan pıhtılaşması içn test yapılcakmış.
KAN PIHTILAŞMASI İÇİN NASIL BİR TEST YAPILIYOR? YİNE KANLA MI BAKILIYOR? biri bana bilgi versin noluuur ?toplamda 800 tl falan tutuyomuş bi de ya. ama kıyıp yaptrcam. bişe çıkmazsa aa boşa para gitti mi dicem sanki. ohhh be dicem.

tamam dersek hemen bu testler yapılcak sanırım kızlar. önce bilgiye sonra duaya ihtiyacım var...

sesini duydm geldim üzülme bakıyım hemencik :29::29::29:bak canım benim fakültelerde yapılıyo bu testler bende yapıldı b testlerde biliyosn bakılmadıgım yerim kalmadı sana yazayım ben testleri sende not al bir yere yaptır kaç tane arkadaşım yaptırdı bu testi :6::6:
1- lupus anti koagülani
2-protein C
3-PROTEİN S
4-AKTİVE PROTEİN C REZİSTANSI
5-ANTİTRAMBİN 111
6-MTHFR GEN MUTOSYONU
7-TROMBOFİLİ
8-ANTİKARDİOLİPIM TGM
9-ANTİKARDİOLİPİM TGB
10-ANA
11-homosiisteyim
faktör 13 3 test daha vardı canım bulunca yazarım onları olrmu:34::34:
yardım edebildiysem ne mutlu bana:29::29:

nurgül ben de nerede bu kız diyordum, çok sevindim canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:ayy ne iyi geldi bu haber vallahi moral lazımdı:nazar: devamı da gelir inşallah ayağını sürü canım:8:

:46::46::46::64::64::64::64: canım çoooook sevindim gözün aydın,topik sana uğurlu geldi bak uzun sürmedi yeni bebişin gelmesi inşallah bu kez kucağına almayı nasip eder Allah.....

sesini duydm geldim üzülme bakıyım hemencik :29::29::29:bak canım benim fakültelerde yapılıyo bu testler bende yapıldı b testlerde biliyosn bakılmadıgım yerim kalmadı sana yazayım ben testleri sende not al bir yere yaptır kaç tane arkadaşım yaptırdı bu testi :6::6:
1- lupus anti koagülani
2-protein C
3-PROTEİN S
4-AKTİVE PROTEİN C REZİSTANSI
5-ANTİTRAMBİN 111
6-MTHFR GEN MUTOSYONU
7-TROMBOFİLİ
8-ANTİKARDİOLİPIM TGM
9-ANTİKARDİOLİPİM TGB
10-ANA
11-homosiisteyim
faktör 13 3 test daha vardı canım bulunca yazarım onları olrmu:34::34:
yardım edebildiysem ne mutlu bana:29::29:

canım çok sağol. yardımcı olabildim mi ne demek? bunları not alıyorum hemen yanımda bulunsun. doktora da bunlarla gidersem kesin benden gıcık alır ama napim. bu doktorlar bilmiş hastayı sevmiyolar pek :) ya da bana öleleri denk geldi :) teşekkür ederim canımmm. allahım gönlüne göre versn

canım bende yaptırdım ama isimleri aklımda degil ben izmirdw yaşıyom ege üniverstesi tıp fakültesinde yaptırdım özel doktorum istedi hastaneye yazı yolladı yani ilğili doktora hemen sorunsuz yapdılar bir kuruş vermedim eczaneden kesildi oda 8 tl hiç bişe degil yani öyle uçuk rakam vermeden araştır elini çabuk tut sonuç hemen çıkmıyo anca sende o dönemde korunursun allahım yardımcın olsun iyi geceler herkeze öptm

canım düşükmü yaptın kaçıncı? kan pıhtılaşmayı bende yaptırdım parmaktan ve koldan alıyorlar kolay yani,ben genetik yaptırmadım. hsg yani rahim filmi çekildi sorun yok dedi doktor bunuda rahimde bozukluk varmı diye yaptı sen hsg yaptırdın mı?

Selam kızlar :54:
ya ben 1 eylülde düşük yaptım kürtajsız,ama hala adet olmadım
göğüsler şiş ama tık yok offf bunun stresi eksikti şimdi :43:
adet bitince doktora gidicem ve yeniden bebek istiyorum bu ay.
ama kırmızı kartı göremiyorum işim kötüsü :26:

canım çok sağol. yardımcı olabildim mi ne demek? bunları not alıyorum hemen yanımda bulunsun. doktora da bunlarla gidersem kesin benden gıcık alır ama napim. bu doktorlar bilmiş hastayı sevmiyolar pek :) ya da bana öleleri denk geldi :) teşekkür ederim canımmm. allahım gönlüne göre versn

:38::38:önemli degil aklına takılan olrsa süle:32::32:

canım düşükmü yaptın kaçıncı? kan pıhtılaşmayı bende yaptırdım parmaktan ve koldan alıyorlar kolay yani,ben genetik yaptırmadım. hsg yani rahim filmi çekildi sorun yok dedi doktor bunuda rahimde bozukluk varmı diye yaptı sen hsg yaptırdın mı?

canım benm ölü doğum yaptm. bebeğimde trizomi 18 vardı. kromozom anomalisi yani.pıhtılamayı da doktorum her ihitmale karşı istedi. onu ben de anlamadım. pıhtılaşma erken dönem sebepsiz kayıplarda yapılıo die biliorum ben. benm bebeğimn ölüm nedeni belliydi zatn. yaa çok zormş bu işler ya. kafam allak bullak :(

canım bende yaptırdım ama isimleri aklımda degil ben izmirdw yaşıyom ege üniverstesi tıp fakültesinde yaptırdım özel doktorum istedi hastaneye yazı yolladı yani ilğili doktora hemen sorunsuz yapdılar bir kuruş vermedim eczaneden kesildi oda 8 tl hiç bişe degil yani öyle uçuk rakam vermeden araştır elini çabuk tut sonuç hemen çıkmıyo anca sende o dönemde korunursun allahım yardımcın olsun iyi geceler herkeze öptm

canım benm özel doktorum hiç sizi yönlendireym demiyor ya. demk ki istese yapabilir bunu öle mi? ama senn kaybın kaç tane ve neden kaybettn bilmiyorum. benm bu trizomi 18 deyince pek aldırış etmiyolar. zatn tesadüfen olan bişi diyip yapmıyorlar. çünkü ben ölü doğumu da zatn üniversitede yaptm ama gerek yok deyip taburcu ettiler beni. yani şimdi oraya gitsem bile dosyam orda. bana demicekler mi biz gerek yok demiştik diye :( doktorum da üniversitede yaptrn diyor ama başka bişe demiyor. randevu almak bi mesele zatn.şimdi bunun içn kaç ay daha bekliycem ben ya :(

ben artık çok yoruldum. hala adet olmadım 1 hafta geciktim dün ve bugün test yaptım hamile değilim... yumurtlamalarım da düzensizleşti iyice. geçici bir süre için yarından itibaren aranızdan ayrılıyorum... arada gelir sizi okurum, belki bebek için koşturmaya başladığımda tekrar dönerim hamile kalırsam da mutlaka gelir haber veririm. iyice bunalımdayım şu aralar durup durup ağlama krizlerim geliyor. bir de bu nefes daralmaları, çarpıntılar eklendi şimdi... geçenlerde neden bu topikte hala durduğumu sorguladım kendi kendime ve böylece karar verdim... iş ararken bir yandan da ek işe başladım battaniye ve bebek yastığı işine giriyorum bir siteye üye oldum devamı gelir inşallah. güzel haberler aldığımda ve iyileştiğimde tekrar görüşmek üzere hepinizi çok seviyorum...

ben artık çok yoruldum. hala adet olmadım 1 hafta geciktim dün ve bugün test yaptım hamile değilim... yumurtlamalarım da düzensizleşti iyice. geçici bir süre için yarından itibaren aranızdan ayrılıyorum... arada gelir sizi okurum, belki bebek için koşturmaya başladığımda tekrar dönerim hamile kalırsam da mutlaka gelir haber veririm. iyice bunalımdayım şu aralar durup durup ağlama krizlerim geliyor. bir de bu nefes daralmaları, çarpıntılar eklendi şimdi... geçenlerde neden bu topikte hala durduğumu sorguladım kendi kendime ve böylece karar verdim... iş ararken bir yandan da ek işe başladım battaniye ve bebek yastığı işine giriyorum bir siteye üye oldum devamı gelir inşallah. güzel haberler aldığımda ve iyileştiğimde tekrar görüşmek üzere hepinizi çok seviyorum...

sende depreyon ve panik atak görüyorm kzum aynen benim gibi terlemede varsa temem çabk yolurma vs:14::14:işşallah sag saglim bebegini alırsın kucagına:48::48:inan canını sıkmaya deymiyo benim takıldıgım rahim agzı açıklıgında bir arkadaş vardı tüp yaptırdıydı galiba 2 adet bebek erken dogm etti birini ilk dogdugunda biride 3 gün yaşadı:14::14::14:allahım eyüp sabrı versin bizlere çok zor evlat acısı bazen diyorm bebek olmasaydı derdimki vardır bndada bir hayır bir aglardım ama benim olupta ildüler biliyosn 3 tane ozamanda her aklım ageldikçe ölüyorum aaca diyorm drsalardı kime bezzerlerdi hayatım nasıl olurdu:14::14::14:herşeyi oluruna bırakmak lazım galiba rabbim sabır versin işşallah bizlere:14::14:

sende depreyon ve panik atak görüyorm kzum aynen benim gibi terlemede varsa temem çabk yolurma vs:14::14:işşallah sag saglim bebegini alırsın kucagına:48::48:inan canını sıkmaya deymiyo benim takıldıgım rahim agzı açıklıgında bir arkadaş vardı tüp yaptırdıydı galiba 2 adet bebek erken dogm etti birini ilk dogdugunda biride 3 gün yaşadı:14::14::14:allahım eyüp sabrı versin bizlere çok zor evlat acısı bazen diyorm bebek olmasaydı derdimki vardır bndada bir hayır bir aglardım ama benim olupta ildüler biliyosn 3 tane ozamanda her aklım ageldikçe ölüyorum aaca diyorm drsalardı kime bezzerlerdi hayatım nasıl olurdu:14::14::14:herşeyi oluruna bırakmak lazım galiba rabbim sabır versin işşallah bizlere:14::14:

hamile kalamamak ta büyük problem tabi ama senin derdin daha büyük evet Allah bi daha yaşatmasın inşallah terleme yok ama çok çabuk yorulduğum doğru paşam neyse hakkınızı helal edin

arkadaşım ne yazacağımı bilemedm inan. bazen uzaklaşmak en iyisi olabiliyor konudan. sen kendini öyle iyi hissedeceksen öle yap tabi. hepimizn derdi ayrı işte. allahım farklı farklı şeylerle sınıyor bizi.allahım büyüktür. en azından sabrımızın sevabını da veriyor.

.""Çaresiz biz sizi biraz korku, biraz açlık, biraz da mallardan, canlardan ve ürünlerden eksiltme ile imtihan edeceğiz. Müjdele o sabredenleri!""

Back