teyzoooşşşlaaaarrr biz geldiiikkk
hamileyyyiiiiimmmm
dualarınızı eksik etmeyin nolur rabbim bu sefer kucağıma almayı nasip etsin
rabbim isteyen herkese versin inşallah...
kardelya korkunun ecele faaydası yok nasip kader neyse onu yaşıyoruz nasip olsaydı eğer bende tam bayramda kucağıma alacaktım ama olmadı((
hiç kendini üzme stres yapma en ufak kuşkun olsa git doktora... Dua et hayırlısını dile allah kolay doğum nasip etsin öncesi ve sonrasında sağlıkla kucağına alırsın inşşş
hamileyyyiiiiimmmm
hamileyyyiiiiimmmm
amma çok yaaaaa yazmışım yaaaa :):) bu arada kızlar bu aralar çok soru soruyorum ama rica etsem yine beni bilgisi olan arkadaşlar cevaplar mı?
3. adetimi görücem ya inşllh. o yüzden gerekli testleri ısrarla istedim doktorumdan. BİRİ GENETİK İNCELEME.kan alıp yolluyolar. bi de kan pıhtılaşması içn test yapılcakmış.
KAN PIHTILAŞMASI İÇİN NASIL BİR TEST YAPILIYOR? YİNE KANLA MI BAKILIYOR? biri bana bilgi versin noluuur ?toplamda 800 tl falan tutuyomuş bi de ya. ama kıyıp yaptrcam. bişe çıkmazsa aa boşa para gitti mi dicem sanki. ohhh be dicem.
tamam dersek hemen bu testler yapılcak sanırım kızlar. önce bilgiye sonra duaya ihtiyacım var...
nurgül ben de nerede bu kız diyordum, çok sevindim canım inşallah sağlıkla kucağına alırsınteyzoooşşşlaaaarrr biz geldiiikkk
hamileyyyiiiiimmmm
hamileyyyiiiiimmmm
sesini duydm geldim üzülme bakıyım hemencikbak canım benim fakültelerde yapılıyo bu testler bende yapıldı b testlerde biliyosn bakılmadıgım yerim kalmadı sana yazayım ben testleri sende not al bir yere yaptır kaç tane arkadaşım yaptırdı bu testi
1- lupus anti koagülani
2-protein C
3-PROTEİN S
4-AKTİVE PROTEİN C REZİSTANSI
5-ANTİTRAMBİN 111
6-MTHFR GEN MUTOSYONU
7-TROMBOFİLİ
8-ANTİKARDİOLİPIM TGM
9-ANTİKARDİOLİPİM TGB
10-ANA
11-homosiisteyim
faktör 13 3 test daha vardı canım bulunca yazarım onları olrmu
yardım edebildiysem ne mutlu bana
amma çok yaaaaa yazmışım yaaaa :):) bu arada kızlar bu aralar çok soru soruyorum ama rica etsem yine beni bilgisi olan arkadaşlar cevaplar mı?
3. adetimi görücem ya inşllh. o yüzden gerekli testleri ısrarla istedim doktorumdan. BİRİ GENETİK İNCELEME.kan alıp yolluyolar. bi de kan pıhtılaşması içn test yapılcakmış.
KAN PIHTILAŞMASI İÇİN NASIL BİR TEST YAPILIYOR? YİNE KANLA MI BAKILIYOR? biri bana bilgi versin noluuur ?toplamda 800 tl falan tutuyomuş bi de ya. ama kıyıp yaptrcam. bişe çıkmazsa aa boşa para gitti mi dicem sanki. ohhh be dicem.
tamam dersek hemen bu testler yapılcak sanırım kızlar. önce bilgiye sonra duaya ihtiyacım var...
canım düşükmü yaptın kaçıncı? kan pıhtılaşmayı bende yaptırdım parmaktan ve koldan alıyorlar kolay yani,ben genetik yaptırmadım. hsg yani rahim filmi çekildi sorun yok dedi doktor bunuda rahimde bozukluk varmı diye yaptı sen hsg yaptırdın mı?amma çok yaaaaa yazmışım yaaaa :):) bu arada kızlar bu aralar çok soru soruyorum ama rica etsem yine beni bilgisi olan arkadaşlar cevaplar mı?
canım çok sağol. yardımcı olabildim mi ne demek? bunları not alıyorum hemen yanımda bulunsun. doktora da bunlarla gidersem kesin benden gıcık alır ama napim. bu doktorlar bilmiş hastayı sevmiyolar pek :) ya da bana öleleri denk geldi :) teşekkür ederim canımmm. allahım gönlüne göre versn
canım düşükmü yaptın kaçıncı? kan pıhtılaşmayı bende yaptırdım parmaktan ve koldan alıyorlar kolay yani,ben genetik yaptırmadım. hsg yani rahim filmi çekildi sorun yok dedi doktor bunuda rahimde bozukluk varmı diye yaptı sen hsg yaptırdın mı?
canım bende yaptırdım ama isimleri aklımda degil ben izmirdw yaşıyom ege üniverstesi tıp fakültesinde yaptırdım özel doktorum istedi hastaneye yazı yolladı yani ilğili doktora hemen sorunsuz yapdılar bir kuruş vermedim eczaneden kesildi oda 8 tl hiç bişe degil yani öyle uçuk rakam vermeden araştır elini çabuk tut sonuç hemen çıkmıyo anca sende o dönemde korunursun allahım yardımcın olsun iyi geceler herkeze öptm
önemli degil aklına takılan olrsa süle
ben artık çok yoruldum. hala adet olmadım 1 hafta geciktim dün ve bugün test yaptım hamile değilim... yumurtlamalarım da düzensizleşti iyice. geçici bir süre için yarından itibaren aranızdan ayrılıyorum... arada gelir sizi okurum, belki bebek için koşturmaya başladığımda tekrar dönerim hamile kalırsam da mutlaka gelir haber veririm. iyice bunalımdayım şu aralar durup durup ağlama krizlerim geliyor. bir de bu nefes daralmaları, çarpıntılar eklendi şimdi... geçenlerde neden bu topikte hala durduğumu sorguladım kendi kendime ve böylece karar verdim... iş ararken bir yandan da ek işe başladım battaniye ve bebek yastığı işine giriyorum bir siteye üye oldum devamı gelir inşallah. güzel haberler aldığımda ve iyileştiğimde tekrar görüşmek üzere hepinizi çok seviyorum...
sende depreyon ve panik atak görüyorm kzum aynen benim gibi terlemede varsa temem çabk yolurma vsişşallah sag saglim bebegini alırsın kucagına inan canını sıkmaya deymiyo benim takıldıgım rahim agzı açıklıgında bir arkadaş vardı tüp yaptırdıydı galiba 2 adet bebek erken dogm etti birini ilk dogdugunda biride 3 gün yaşadı allahım eyüp sabrı versin bizlere çok zor evlat acısı bazen diyorm bebek olmasaydı derdimki vardır bndada bir hayır bir aglardım ama benim olupta ildüler biliyosn 3 tane ozamanda her aklım ageldikçe ölüyorum aaca diyorm drsalardı kime bezzerlerdi hayatım nasıl olurdu herşeyi oluruna bırakmak lazım galiba rabbim sabır versin işşallah bizlere
ben artık çok yoruldum. hala adet olmadım 1 hafta geciktim dün ve bugün test yaptım hamile değilim... yumurtlamalarım da düzensizleşti iyice. geçici bir süre için yarından itibaren aranızdan ayrılıyorum... arada gelir sizi okurum, belki bebek için koşturmaya başladığımda tekrar dönerim hamile kalırsam da mutlaka gelir haber veririm. iyice bunalımdayım şu aralar durup durup ağlama krizlerim geliyor. bir de bu nefes daralmaları, çarpıntılar eklendi şimdi... geçenlerde neden bu topikte hala durduğumu sorguladım kendi kendime ve böylece karar verdim... iş ararken bir yandan da ek işe başladım battaniye ve bebek yastığı işine giriyorum bir siteye üye oldum devamı gelir inşallah. güzel haberler aldığımda ve iyileştiğimde tekrar görüşmek üzere hepinizi çok seviyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?