• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

ben yazana kadar sen yazmışsın, geçmiş olsun canım.Git bi kontrole ne diyecek doktor acaba..titreme bir sürü nedenden olabilir çünkü, vitamin eksikliğinden bile olabilir. İnşallah atlatırsın neyse, sabır canım sabır..biz de bebeklerimizi kucağımıza alacağız bir gün

canımsın amin inşallah ben bezginlik modumdayım artık hiiiç ümidim yok ama iş bulur bulmaz dooğru aşılamaya gidicem. Allah nasip ederse olur inşallah... bi kere daha olursa doktora gidicem canım

tamam canım sağol

bilmiyorum tuğbacım çarpıntı, titreme ve nefes alamama gibi şeyler oluyo dün çok kötüydüm şimdi daha iyiyim sağol canım arkadaşım. battaniyenin de işlemesi bitti bu arada bi ara fofoğrafını yollarım sana kuzum
ahh kuzum yaaa sıkıntıdan olmuş ama sen yinede ihmal etme git doktora olurmu ... aa öylemii çok merak ettim yolla biranönce bakimm olurmu ellerine kollarına sağlıkk kuzummm :)))
gitsin biraz canım elleme, öyle rahatlıyordur o da, sonra sıkılır nasılsa..keşke benimki de gitse öyle yerlere, gitmiyor sonra bana sarıyor:1:

müge, nasıl oldun canım? devam ediyor mu titremelerin fln,doktora gittin mi?

ayyy bende diyom bazen git dolaş arkadaşlarınla falan diyom ama beni bırakıp gitmiyo sonra bana sarıyo :))
sen nasılsın cnm nasıl gidiyo konuşamadık bayadır

canımsın amin inşallah ben bezginlik modumdayım artık hiiiç ümidim yok ama iş bulur bulmaz dooğru aşılamaya gidicem. Allah nasip ederse olur inşallah... bi kere daha olursa doktora gidicem canım
sadece bir kere mi oldu? büyük ihtimalle birşey değildir o..hepimizin modu aynı neredeyse ya. İnşallah bulursun çabucak iş de aşılamada da oluverir.

ayyy bende diyom bazen git dolaş arkadaşlarınla falan diyom ama beni bırakıp gitmiyo sonra bana sarıyo :))
sen nasılsın cnm nasıl gidiyo konuşamadık bayadır
iyi diyelim iyi olalım , sağol. Bu ay yumurta ve folikül yok bende-resmen kısırım, dr. gelecek döngü için test yazdı hormonlara yumurta rezervlerine fln bakılacak. Ağladım sızlandım şimdi iyiyim. Bekliyorum ki adet gelsin, önüme bakayım:31: bebiş nasıl? :nazar: kocaman olmuş

iyi diyelim iyi olalım , sağol. Bu ay yumurta ve folikül yok bende-resmen kısırım, dr. gelecek döngü için test yazdı hormonlara yumurta rezervlerine fln bakılacak. Ağladım sızlandım şimdi iyiyim. Bekliyorum ki adet gelsin, önüme bakayım:31: bebiş nasıl? :nazar: kocaman olmuş

o nedemek kuzum yaaa bu ay yumurta oluşmamış ama önümüzdeki ay sağlıklı yumurtaların olucak kötü şeyler düşünme lütfen sedece biraz sıkıntı yaptın buda rahimi etkiledi güzel haberler vercen yakında inşallahhh:))
ii cnm bebişte biran önce büyüsün istiyorum ara ara korkutuyo hiç tekmelemiyo sonra ben burdayım diyo haftaya doktor kontrolüm var bakalım ne dicek... bu ara erken doğum korkusu sardı beni aslında bi sebep yok ama bilmiyorum işte doktora gitmeden iyi olmicam galiba

canım ben aynısını yaşamadım ama mayıs ayında 8 inde kürtaj oldum 15 ine kadar bfalan az az kanamam oldu akıntı şeklinde sonra regli tarihime kadar olmadı ve kürtaj olduğum günün ayni günü bi sonraki ay regli oldum yani 8 haziranda.seni endişşelendirmek istemem tabiki ama bence bi anormallik olabilir başka bi doktora gitsen.kanama devamında parça kalmış olabilir diye bişi duymuştum ama en iyisini doktor bilir tabiki bence doktorunu değiştir normal değil çünkü.ki benim bebeğim 4 aylıktı...allah yardımcın olsun...stres yapma.

o nedemek kuzum yaaa bu ay yumurta oluşmamış ama önümüzdeki ay sağlıklı yumurtaların olucak kötü şeyler düşünme lütfen sedece biraz sıkıntı yaptın buda rahimi etkiledi güzel haberler vercen yakında inşallahhh:))
ii cnm bebişte biran önce büyüsün istiyorum ara ara korkutuyo hiç tekmelemiyo sonra ben burdayım diyo haftaya doktor kontrolüm var bakalım ne dicek... bu ara erken doğum korkusu sardı beni aslında bi sebep yok ama bilmiyorum işte doktora gitmeden iyi olmicam galiba
canım ya gayet doğal korkuların, bebişi görüp rahatlarsın şurada ne kalmış kontrole, zaten büyüyor işte:nazar: Böyle söylemek karşıdan kolay ama içlerimiz kucağa almadan gerçek anlamda rahatlamayacak galiba. Az kaldı canım, bi kaç ay işte sonra sağlıklı huzurlu bebeğin kollarında olacak inşallah

canım ya gayet doğal korkuların, bebişi görüp rahatlarsın şurada ne kalmış kontrole, zaten büyüyor işte:nazar: Böyle söylemek karşıdan kolay ama içlerimiz kucağa almadan gerçek anlamda rahatlamayacak galiba. Az kaldı canım, bi kaç ay işte sonra sağlıklı huzurlu bebeğin kollarında olacak inşallah

inşallah cnm ama dediğin gibi kucağıma almadan rahatlayamıcam inşallah az kaldı 3 ay sonra benimle olucak :))
tabii bu süre içinde sizde hamiş kalıcaksınız inşallahhh

inşallah cnm ama dediğin gibi kucağıma almadan rahatlayamıcam inşallah az kaldı 3 ay sonra benimle olucak :))

zaman dedigin gibi geciyor tugbacim
ilk gunler nasilgececek dedim
ben de dortte birini bitirmisim 9 ayin cok sukur:nazar: :1:
darisi burdaki tum arkadaslarimiza en kisa zamanda

mügecim kuzum ne oluyo tam okumadım ama bunalıma giriyomuşsun canım çocukdanda önemli sen varsın asla unutma eşin içinde ailen içinde kendin içinde sen nasıl anne olmak istiyon senin annende senin annen sana üzülürler canım kendini topla olur tüp bebek olur sıkılma bak sonra başka hastalıklarla ugraşırsın kuzum anlaşdıkmı stres yapma valla okudum biraz üzüldüm allah büyük rabbim kapılarını açar sabır lütfen sen herşeyden önemlisin unutma

[CODE[/CODE]Kizlar hani ben test yaptirdiydim geçenlerde 2den küçük çıktıyı ya bugün coooook silik çizgi cikti ama cok cok cok silik.. Cok istiyorum olsun doktorum ilk basta istersen dene ilk adetinden sonra demişti ben de denedim:17: ama gecen gittiğimde bı dahaki ay bırakirsin korunmayi demisti....Allahım gercekten bir beis varsa nolar koru onu... Kizlar nolar dua edin varsa beis tutunsun çizgim koyulsun... Pihtilasma testlerim 2 haftaya çıkacak beni geren o....

canım baya bunalmışsın sen, bence işe girmek hem tedavi açısından hemde senin kafanın dağılması açıısndan çok iyi gelecektir..hepsi geçecek bunların öyle bunalım filan olmaz...

canım benim bende de yumurta rezervi çok düşük, dr erken menopoz dedi..ama çok şükür bak hamile kalabiliyorum, sende doğal yoldan hamile kalarak kısır olmadıgını bilmelisin aslında;) tüp bebek forumlarına bakarsan ordaki kızların ne mücadeleler verdiğini görürsün, tedaviyle inş. herşey yoluna girer sıkma canını... bu arada takviye olarak keçiboynuzu pekmezi yada bal polen arı sütü karışımı kullanabilirsin doğal ve işe yarayabiliyo...

[CODE[/CODE]Kizlar hani ben test yaptirdiydim geçenlerde 2den küçük çıktıyı ya bugün coooook silik çizgi cikti ama cok cok cok silik.. Cok istiyorum olsun doktorum ilk basta istersen dene ilk adetinden sonra demişti ben de denedim:17: ama gecen gittiğimde bı dahaki ay bırakirsin korunmayi demisti....Allahım gercekten bir beis varsa nolar koru onu... Kizlar nolar dua edin varsa beis tutunsun çizgim koyulsun... Pihtilasma testlerim 2 haftaya çıkacak beni geren o....

canım inşallah varsa sana sıkı sıkı tutunur bu sefer seni bırakmaz yavrun. kurban olduğum allahım sana bu acıyı yaşatmaz insallah yüzün güler bu defa pazartesi hemen bir doktora git ihmal etme herşey gönlünce olsun canım dualarım seninle öptüm

kızlar ben bugün doktora gittim kasık ağrısı yanma akıntı şikayetyle. kasık ağrısı yumurtlamadanmış. diğerleri ise mantardan. bi sürü ilaç fitil falan verdi. valla yine de şükr dedim tabi napıcaz.bir hafta bu ilaçları kullanıcam. sonra da folik asite başla dedi. en azından buna sevndm. hayrlısı hakkımzda..herkesn keyfi yerindedr umarım..öptüm

yaa kocamla anlaşamıyorumm bi balık tutma tutturdu sinir oluyorum yaa kaç saat gelmedi dün gece sinirlerm hopladı ama inat giderim dioo bi zevki oymuş kahve kumar yokmuş daha ne istiyomşm çok karışıyomşmmm

canım ya niye sıkıyorsunki o tatlı canını aynısı bir ara benimde başıma geldi her hafta sonu balık avlamaya gidiyordu en sonunda dayanamadım allahtan evde fazladan 1 olta daha vardı o gidecekken aldım oltayı elime bende geliyorum biraz bende stres atayım dedim ona çok şaşırdı kahvem kumarım yok falan dedi olabilir benimde yok dedim mecburen benide götürdü ondan sonra bir daha balik avlamaktan bile bahsetmedi benim eşimde işe yaradı ama senin eşini bilemiyorum eğer sertse deneme bile

sana da canım gerçi akşam oldu ama,gecikmeli oldu biraz

çok geçmiş olsun, sıvı al bol bol çabuk iyileş olur mu

bilmiyorum ki canım:44:acaba başka bir doktora gitme imkanın yok mu
öyle yapacamda esim diyorki biraz akisina birak.. ya nasil akisina birakayim.

Merhaba cnm anlattiklarina gore 5 gun suren kanaman buyuk bir ihtimalle reglindi, onun disindaki butun akintilar eski kan olabilme ihtimali var, bide hormon degisikligi gecirdi vucudun normal. bende 24 agustosta dusuk yaptim bendede oldu kahverengimsi lekelenmeler dusukten sonra.
Canim yani öyle söyledi doktorda ben sanmiyorum regl oldugunu.. hadi öyle diyelim.. 6 Gün sonra yine oldum ne bu simdi.. yinemi regl.. kahverengiler bgn yine katiya dönüstü ve koyulasti.. yani bilmek istiyorum neyin nesidir.. baska bi doktor bakayim napim :( yani biliyorum aslinda akisina birakmak lazim ama ben yapamiyorum iste 1 ay geçti artik bi düzene girmesi gerekmezmiydi

mügecim kuzum ne oluyo tam okumadım ama bunalıma giriyomuşsun canım çocukdanda önemli sen varsın asla unutma eşin içinde ailen içinde kendin içinde sen nasıl anne olmak istiyon senin annende senin annen sana üzülürler canım kendini topla olur tüp bebek olur sıkılma bak sonra başka hastalıklarla ugraşırsın kuzum anlaşdıkmı stres yapma valla okudum biraz üzüldüm allah büyük rabbim kapılarını açar sabır lütfen sen herşeyden önemlisin unutma

canım öyle tabi de herşey bi yoluna girse rahatlasam düzelecek herşey bu akşam yine nefesim yetmez gibi oldu da çabuk düzeldi Allah'tan hayırlısı inşallah güzel dileklerin için çok teşekkür ederim bugünleri atlatmam için bana bol sabır lazım :(

canım baya bunalmışsın sen, bence işe girmek hem tedavi açısından hemde senin kafanın dağılması açıısndan çok iyi gelecektir..hepsi geçecek bunların öyle bunalım filan olmaz...

canım benim bende de yumurta rezervi çok düşük, dr erken menopoz dedi..ama çok şükür bak hamile kalabiliyorum, sende doğal yoldan hamile kalarak kısır olmadıgını bilmelisin aslında;) tüp bebek forumlarına bakarsan ordaki kızların ne mücadeleler verdiğini görürsün, tedaviyle inş. herşey yoluna girer sıkma canını... bu arada takviye olarak keçiboynuzu pekmezi yada bal polen arı sütü karışımı kullanabilirsin doğal ve işe yarayabiliyo...

inşallah bulucam bi iş pzt dn itibaren daha az seçici davranıcam belki bulurum. galiba bana iyi gelecek işe girmek dediğin gibi... inşallah çabuk geçer birsen inşallah...

penpetekir sende çalışıyomusun öyle dediğine göre :)

kaçırmış olblrm sende nasıl durumlar bu arada ?

anca yazabildim canım kusura bakma. biz iyiyiz. ben 8 haftalıkken ücretsiz izne çıktım, şimdi doğum iznindeyim. uçucu personel olduğum için biraz ara vereyim dedim. doğum sonrası ne olur bilemem artıkın bakcaz....

nasılsınız kimseyi göremiyom herkez iyidir işlh bende iyim TUGBAAAAAAAAAAAA YOKSUN NE OLDU gözükmüyon DUMAN İYİSİN İŞLH herkez iyi işlh KEEPPPPPPPPPPPP CANIMüzülme allah büyük olur çok üsteleme zamana bırak emin ol olur yeterki üzülme........PENBETEKİR nasıl gidiyo agrın varmı ...............

canım aynı benim, kasıklar adet hesabı ağrıyor. arada bel ağrıyor. kasılmamalarım gitgide artıyor ama öyle 5 dk. bir falan değil. bazen 10dk. 2 kere oluyo ama genelde çok sık değil. bebeğin başını hissediyorm aşağıda vuruo sanki. bi de ayakları durmuo hep hareketli. senin operasyona az kaldı dimi canım?

yaa kocamla anlaşamıyorumm bi balık tutma tutturdu sinir oluyorum yaa kaç saat gelmedi dün gece sinirlerm hopladı ama inat giderim dioo bi zevki oymuş kahve kumar yokmuş daha ne istiyomşm çok karışıyomşmmm

güzelim sakın üsteleme. o da öyle rahatlıodur. bi iki gitsin sora de ki ben de sana eşlik etcem, durumu izle. ama takma, erkeklerin sosyal aktiviteleri garip ve zamansız olabiliyor. en fazla 1 ay ömür biçiyorum bu ilgisine:)

kuzum ben iyi değilim sabah 6 yattım şimdi kahvaltıdan kalktım bunalım takılıyorum kırmızı da gelmedi 2 gün gecikti ama test yaptım bebiş de yok :(

canım ya nolur böyle kendini heba etme. işe girmen çok çok iyi olur. herşey olacağına varır. sinirleri yıpranmış sağlıksız bir anne olmayı, sağlıklı bir anne adayı olmaya tercih etmeyiz dimi? Bak herşey zamanla iyi olacak. daha bahar gelecek:)

ay canım ya benide de vardı o korkular. 34e kadar her gün ya düşürdüm ya erken doğurdum diye kendi kendime kurdum. ama şimdi kızıma boşuna stres yaşattığım için pişmanım. dktora güven, o iyi diosa iyidir. unutma kollarımıza almak da herşeyi bitirmiyo. canımız ipliğe bağlı. heran onefes kesilebilir. Allah ne takdir etti ise o lacak. kendini ve oğluşunu streae sokma ve asıl kucağına alınca süreç başlayacak unutma hepimiz için...

hadi hayırlısı canım, inşallah istediğin gibi olur...

Ne olduğu belirsiz bir İstanbul sabahından hepinize selamlar.

Ben 3 gündür nezle-grip arası gittim geldim, ilaç almadım inadımdan, ıhlamur ve bal zencefil ile yatağa düşmeden kurtuldum, şimdi istirahatteyim.

Yarın kontrolüm var. İçimden bi his çok az kaldığını söylüyor. Bu bebek karnımda çok çok hareketli. Geceleri uyandırıyor. Tekme tokat girişiyor ben de acaba çıkmak mı istio diyorum. Başını aşağıda biyerlere bastırıo sanki. Bakaklım yarın ne olacak.

Şimdi yeni yeni korkular türedi bende. Ya bana bişi olur yatalak kalırsam ölürsem kızım ne olur diye. Biz ne kadar garibiz ya. Önce ya düşerse, sora ya sakatsa, sora ya erken doğarsa şimdi de ya doğururken bişi olursa derdi. Sora diyorum ki Allah'a güven O en iyisini bilir.

Bu arada Dirmit gene kayıplarda.

Hepinizi öptüm hanımlarrrrrrrrrr...

günaydınlar PENBETEKİR canım benimde aynı adet olcam gibi agrıyo .canım benim operasyon özel doktorum 15 de alınmalı diyo ama çok pahalıya alıyo siğorta 16 sında gel gün verelim diyo bende işlh kendi belirti verir öyle hemen siğorta alır şuan kafam karma karışık .canım korkulara gelince aynılarını düşünmekden senin gibi dogurmadan kafayı kırmassam iyi gezmeye çalışıyom kafa dagılsındiye ama artık çok yoruluyom bu halde olmuyo ..........yani aynı senin gibiyim canım ALLAHIM kimseyi oralarda çaresiz koymasın bizide bebişlerimizide kurtarsın...........MÜGEEEEEEEEEECİMnefes darlıklarını 5 sene önce bende yaşadım allah yardım etsin öyle oldumu nane kaynat bide felak nas okumaya çalış sen herşeyden daha degerlisin unutma öptm herkesi

Back