Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
beniim kocaa geldii kankaacıkmalıyımmm konusurzzz
öptüüümmm
sanada çok gemiş olsun kuzum ya sen nekadarlık kaybettin ?iğne dediğiniz şu günlük yapılandanmı?benim rutin kontrolüm vardı gittim 2 gün önce kalbi durmuş dedi doğum falan başlamadı hastanede alttan 4saate bir suni sancı verildi gündüz ikide verilmeye başlandı sabak 6da doğdu 16 saat bide sancı çektim kızlar yaaaokadar acıyı çekip bebeğimi alıp götürmeleri çok kötüydü ama ben gördüm oğluşumu engelleyebilirlermi asla
![]()
hızma çok hoş duruyo bnde bayılıyorum deldirdim rahatladım
slm senlede tanışalım artık bol bol burdayım yabancılık çekmeyim benmde burnum delik çıkarırsan delik kalmıyo cnm zaten 2 gün takmazsan kapanıyo
müge senle aynı kafadayız bndede 6 delik bide burun deliği var ameliyat yerim olmasa göbeğimide deldircemde dikiş var
bende çok seviyorum hızmayı çeşit çeşit alıcam bi deldiriyim accık tırsıyom ama yine de deldircem :) sen ne zman deldirdin bi de sağda mı hızman? belli seviyosun sende süs püs :)
benım kulagımdaa 3 taneetmm kuzum sen daha ıyı bılırsınnn
![]()
aksesuar seviyorum napiyim yaa :))
mthfr canım en son bu kalmıştı diğerleri temiz pıhtılaşma testi yani. içimdeki sesi susturamıyorum hep olumsuz şeyler söylüyor bu testle ilgili
hoşgeldin, kaybın için çok üzüldüm, birde şöyle düşün benim kürtaj olalı 13 ay oldu hala hamile kalamadım 2 ay korundum 10 aydır hamile kalamıyorumsizin işinizde zor tabi ayrı şehirlerde olmak yıpratır insanı yumurtlama günlerini kçırma korkusu da eklenince çok normal hissettiklerin. inşallah çarçabuk kavuşursun bebişlerine
mthfr canım en son bu kalmıştı diğerleri temiz pıhtılaşma testi yani. içimdeki sesi susturamıyorum hep olumsuz şeyler söylüyor bu testle ilgili
hoşgeldin, kaybın için çok üzüldüm, birde şöyle düşün benim kürtaj olalı 13 ay oldu hala hamile kalamadım 2 ay korundum 10 aydır hamile kalamıyorumsizin işinizde zor tabi ayrı şehirlerde olmak yıpratır insanı yumurtlama günlerini kçırma korkusu da eklenince çok normal hissettiklerin. inşallah çarçabuk kavuşursun bebişlerine
canım çıksada üzülme en azından sıkıntının ne oldugu ortaya çıkar,çaresi var çok şükür... ki daha belli olmamış,gerilme bu kadar canım...
banada tanıda tranfüzyon dediler benim bebeklerin arasında 15 gram vardı inanmadım biri 560 diğeri 545 gramdı ben anlamıştım doktorun yalan söyledigini çünkü 10 günde 1 gidiyordum ve aşırı iltihabım vardı ona rağmen antibiyotik vermedi ben doğumdan hemen sonra gittim farklı bir doktora keşke sende hemen sonra gitseydin sende öyle aşırı iltihap varmıydı?yaprk merak ettim bende tanıda şüphelenmediler hani öyle pıhtıaşma testi falan da yapılmadı rutin tahlillerde çıkarmıydı bende de olsaydı ya da şimdi yaptırsam geç kalmışmıyıdım hani ne biliyim sen öyle deyince şüphelendim bi bende ama önceden ben 15 haftalık gibiyken kanamam da oldu düşük tehlikem falan 1 gün yattım hastanede ilaçlar falan iğneler.. ilk hamile kaldıgımda öğrenince bi de hafif kanamam olmştu tahlilde idrar yollarında iltihap diye antibiyotik içmiştm ne biliyimm bnde böle şeler yaşadım yani ama kaybetme sebebim tranfüzyon sendromu sanırımm
selamlar herkese, 8 haftalık bebeğimi 10 eylül de kaybettim...yeni yeni kendimi toparlamaya çalışıyorum.ilk gebelik heycanla bekleyliş............Allah herşeyin hayırlısını versin...
banada tanıda tranfüzyon dediler benim bebeklerin arasında 15 gram vardı inanmadım biri 560 diğeri 545 gramdı ben anlamıştım doktorun yalan söyledigini çünkü 10 günde 1 gidiyordum ve aşırı iltihabım vardı ona rağmen antibiyotik vermedi ben doğumdan hemen sonra gittim farklı bir doktora keşke sende hemen sonra gitseydin sende öyle aşırı iltihap varmıydı?
tmm ölümüne kankayız...bulunmak istediğim en son yerdi ama malesef kader getirdi buraya 4 tane bebeğimi kaybettm ben uzunca bi korunma süresine girdim hayırla çıkarım inş
gumuş19 çok üzüldüm çok çok geçmiş olsun Allah bi daha böyle acı yaşatmasın sağlıklı evlatlar nasip etsin sana da bizlere de inşşş.... bu arada çorumlumusun ben orda çalışmıştım...
canım son kez yazıyorum sana peşinden koşmaktan yoruldum bir kusur bir hatamı yaptım okadar laf atmama dönmedin ban olurda kusur işlediysem söyle bir daha inan rahatsız etmem seni![]()
yok bende o son dönemde iltihap yoktu.. biri 860 gr diğeri 750gr doğdular ama küçüğünün etrafında ödem olmuş ondan biraz daha ağır gelmiş olblr bi de hafta farkı vardı...,
inşş bundan sonra sağlıkla nasip olurr
yeni gelen arkadaşlar hepinize geçmiş olsun,RABBİM bir daha yaşatmasın....
MÜGEE kuzum inşaallah temiz çıkar testlerin,ama çokta kasma kendini bişeyde varsa sebebi öğrenir ona göre hareket edersin...
kız noldu şimdi anlamadım ben bişey,görmedim bana bişeymi yazdın? Genelde girip biraz yazıp çıkıyorum çok kalmıyorum cnm nette...
seni çok iyi anlıyorum bende ikizlerimi kaybedince dünya başıma yıkıldı sanki. ama yapacak birşey yok allahın takdiri bizim ilacımız yeniden bebek sahibi olmak allah hepimize hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar versin bir daha bu acıyı yaşamayız sende üzülme canım olur yine inşallahamin yaprk sağol.yaşamayan anlayamaz!mış hiçbir acıyı.ben hemşireyim düşük yapan kürete olan onca insan gördüm, ne psikolojik nede fizyolojik olarak hiç anlamamışım.yaşadım ve tattım bu tarifsiz acıyı. "gelişmeyen, kalbi atmayan bir embriyo, vucudun onu atacak" dedikleri halde biraz daha kalsın benimle diye elimden geleni yaptım, ama olmadı...