ben hamile kalamıyorum canım 2,5 sene bekledikten sonra geçen yıl mayısta hamile kaldım 10 haftalıkken kalbi durdu aldılar. temmuzun 26 sı kara gün... o zmandan beri de hamile kalamıyorum
cnm bazı ınsanlar vardırr zamanında yasadıklarınıı baskalarına yaparr yanı egolarınıı tatmın edıodur ama verende allah alanda allahh guzell demıssın... aslında ınsanlara cocugunun olmadıgını bellı etmıcen vallaa ıstemıyoruz dıcenn cunkuu boyle cahıllet olunca yasadıgımız acı yetmıomus gıbı bırde boylee beyınsızlere canımızı sıkıyoruz... kuzum benımmm sende bebısıne kavusucaksın ınanıyorumm hem neyın varmıss hıc olmadı asılamayla yıne olurr olduktan sonrada kokusunu ıcıne ceke ceke pozlarıı verır fotograflarını paylasırsınn bı guzel face de
aynen öyle kuzum zaten yaralı birine bir de sen nasıl vuruyorsun dimi vicdansız kızım bunlar
amin ayen inşallah bi iş bulsam artık hemen başlasak tedaviye çok yorgunum ben
bunalımdayım alenen saçlarımı kısacık kestirdim. kuaför olacak malak güzel kesmiş aslında ama şekil vermeyi beceremediğinden kuş gibi yapmıştı beni şimdi bi jöleliyorum bide kuyruklu siyah kalem çekiyorum gözlerime ooh mis wamp oluyo biraz ama güzel oldu şimdide burnumu deldiricem hızma çok seviyorum ben senelerce yapışkanlı mıknatıslı her türlüsünü kullandım artık deldircem bakarsın yakında hippie rock karışımı bişey olurum böyle bunalım gidersm
Son düzenleme: