• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

kocişle giderim artık canım..bak limonu daha önce söylemişlerdi kızlar ama o zamanlar aklım bi karış havadaydı unutmuşum, bende ayın 6 sından gidicem,inşallah unutmam yanıma alırım o gün için..yoksa çok fena hemen kalkıyo midem... kız ben bu aralar çok çikolataya tatlıya düşkün oldum,tırsıyorum çıkabiliri bu kadar tatlıya diye yaa...

anamm belki aynı gün gideriz seninle aslında 6 sıydı bi hafta önemi alsam dedim kontrolü :)) anamm unutma heee o şekerli su kötü yapıyomuş ben tatlı hiç sevmem nasıl içcem ve 1 saat beklicem anammm en zoru o işte inşallahh kazasız belasız atlatırız :)) yaa bende bu ara inanılmaz hamurişi yedim bide aynen çikolata şu 2 hafta dikkat edelim bari :))

nerelerdesin sen çok merak ettik bebik nasıl sen nasılsın durum raporu ver bakalım :) çok az kaldı artık dimi bebikin gelmesine :)

slm kızlar nasılsınız çok özledim sizleri eve net çektirmedim daha uzak kaldım sizden umarım herkes iyidir :17::17::17:bizde çok şükür kuzumla iyiyiz büyüyo oğluşum şimdilik herşey yolunda 2400 gr olmuş kuzum salı kontrolümüz vardı, gününümüzü bekliyoruz evdeyim biraz tatil modundaydım şimdide bebeğimin hazırlıklarıyla uğraşıyorum bide bi haftadan beri deprem oluyo burada dün hiç uyuyamadım rabbime emanetiz başka ne denir ki :31: geçmişe bakamadım penpetekir kardelya nasılsınız kızlar kuzularınız nasıl duman ve tubiş hamişler umarım herşey yolundadır diğer can arkadaşlar umarım sizde iyisinizdir benden bu kadar şimdilik öptüm hepinizi:54::54::54:

slm kızlar nasılsınız çok özledim sizleri eve net çektirmedim daha uzak kaldım sizden umarım herkes iyidir :17::17::17:bizde çok şükür kuzumla iyiyiz büyüyo oğluşum şimdilik herşey yolunda 2400 gr olmuş kuzum salı kontrolümüz vardı, gününümüzü bekliyoruz evdeyim biraz tatil modundaydım şimdide bebeğimin hazırlıklarıyla uğraşıyorum bide bi haftadan beri deprem oluyo burada dün hiç uyuyamadım rabbime emanetiz başka ne denir ki :31: geçmişe bakamadım penpetekir kardelya nasılsınız kızlar kuzularınız nasıl duman ve tubiş hamişler umarım herşey yolundadır diğer can arkadaşlar umarım sizde iyisinizdir benden bu kadar şimdilik öptüm hepinizi:54::54::54:

alımız sende kaldı :) maşallah kuzuna Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım ismi ne olacak oğluşun :)

YENİ GELENLER ben bukadar ismi maklımda tutamıyom o yüzden yeni gelenler dedim ........ rabbim sizede herkeze sabır versin acil şifalar versin UMUDUNUZU kaybetmeyin allah büyük olur burda dertler paşylaşdıkça insan rahatlıyo gerçekdende ne ana ne yar gün geliyo hiç biri anlamıyo çünkü içindeki yangın sen ve aynı acıyı yaşayan anlıyo en yakın dostun bile anlamıyo herkez unut ne olcakki zaten 8 haftalık yok 4 aylıkdı bidaha olur diyo .içindeki fırtınayı bimiyolar .tabbiki olur ama insan 2 konuşup rahatlamk istiyo ne yaparsan yap olmuyo .hepiniz öpüyom allah büyük hepinizin işlh olcak ama çok üzülüp hasta olmayın işde ozaman gerçekden bebişleriniz olmaz .moralinizi yüksek tutun gelcene inanın canlarım:72::72::72::72::72::72:zafer hepimizin olcak birgün sabır

tesekkürler kardellya iyi dileklerin için...

anamm belki aynı gün gideriz seninle aslında 6 sıydı bi hafta önemi alsam dedim kontrolü :)) anamm unutma heee o şekerli su kötü yapıyomuş ben tatlı hiç sevmem nasıl içcem ve 1 saat beklicem anammm en zoru o işte inşallahh kazasız belasız atlatırız :)) yaa bende bu ara inanılmaz hamurişi yedim bide aynen çikolata şu 2 hafta dikkat edelim bari :))
bendemi haftaya alsamki beraber gidelim diye:))
dikkat etmek lazım canım sonra şekeri yasaklıyolar o daha kötü oluyo...
iyiyim kuzucum sen nasılsın kızımız nasıl?
iyim canım kızımızda iyi maşallah büyüyo...sonucu sordunmu belki çıkmıştır...

hoşgeldin canım maşallah bebişine tosun olmuş:) az kaldı yorma kendini hazırlıklarla dinlenmeye çalış son günlerinde:)

bendemi haftaya alsamki beraber gidelim diye:))
dikkat etmek lazım canım sonra şekeri yasaklıyolar o daha kötü oluyo...
iyim canım kızımızda iyi maşallah büyüyo...sonucu sordunmu belki çıkmıştır...

hoşgeldin canım maşallah bebişine tosun olmuş:) az kaldı yorma kendini hazırlıklarla dinlenmeye çalış son günlerinde:)

gözlerim doldu yaa maşallah kızımıza senin kadar güzel olur inşallah hem yüzü hem kalbi... sordum da çıkmamış canım...

slm canlarım PENBETEKİR napdın hastaneye gittin mi benmi öyle hatırlıyom DUMAN TUGBA KEEP MÜGE BEYDAGLI PAŞŞAM NAZLIMMMMM İYİSİNİZDİR İŞLH BENMİ SİZİ GÖREMİYOM SİZMİ YOKSUNUZ NERELERDESİNİZ bende sabahın köründe ayaktayım nasıl uykum var .ama işimde var yatamıyom dedim bakayım sabah şekerlerinden kimler var kimsecikde yok yazın bişeyler ben merak ediyom zatenDİRİMİT nerde bilmiyoz yok oldu heralde hepinizi öptm

yarın canım benm kontrol. yazcam gelince burdan. ilk nst ve çatı kontrolü olcak. bakalım hayırlısı...

öldük meraktan canım ya. iyi olmanıza sevindim. her şey yolunda. biz de iyiyiz. yarın kontrole gitcm. onun dışında bi sorun yok çok şükür...

slm canım iyi olmana sevindim merak ediyodum dedim heralde dogum yaptı gözükmüyo ........ şükür oglunda sende iyisin sevindim bende iyyim çok şükür bende cumartesi gitcem doktora bakalım ne dicek merakla bekliyom

slm canlarım PENBETEKİR napdın hastaneye gittin mi benmi öyle hatırlıyom DUMAN TUGBA KEEP MÜGE BEYDAGLI PAŞŞAM NAZLIMMMMM İYİSİNİZDİR İŞLH BENMİ SİZİ GÖREMİYOM SİZMİ YOKSUNUZ NERELERDESİNİZ bende sabahın köründe ayaktayım nasıl uykum var .ama işimde var yatamıyom dedim bakayım sabah şekerlerinden kimler var kimsecikde yok yazın bişeyler ben merak ediyom zatenDİRİMİT nerde bilmiyoz yok oldu heralde hepinizi öptm

yarın canım benm kontrol. yazcam gelince burdan. ilk nst ve çatı kontrolü olcak. bakalım hayırlısı...

öldük meraktan canım ya. iyi olmanıza sevindim. her şey yolunda. biz de iyiyiz. yarın kontrole gitcm. onun dışında bi sorun yok çok şükür...

Back