Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnmmm benim çok çok saoll aminnn hepimize inşallahhh :))Cnmmmmm iyiki dogdun iyiki varsin Rabbim yavrunla kocanla ailenle uzun omur nadip etsin:118:
kuzummm büyük merakla bekliyorum güzel haberlerini kaçta gelcennn ???Cnm ya korkma Allaha e,anet guzelim bnm birsey olmayacak bn bile hem kan gordum hem kahve rengi leke gordum mudm yitirmedim gulum hayirlisi ise olsun diyorum yarin buyuk gun gun bakalim ne olur Allahimdan gelene raziyim
Hayirli kapilar acsin selamete cikArsin umudumu yitirmedim insAllah
cnm sen bu ara hassassın o bu ara mutlu öle hissetmen çok normal ama sanmıyorum öle yaptını yapıyosa boşver Allaha havale et ...ya kızlar artık dayanamıyorum yazmasam çatlayacam. benim eltim yaklaşık 2 ay önce doğum yaptı bende 40 gün önce bebeklerimi kaybettim. bana mı öyle geliyor bilmiyorum sanki bana nispet yapıyormuş gibime geliyor onun bu haline üzülüyorum aslında. ona tek bedduam seni allaha havale ettim demek olur. evlat acısını düşmanım bile görmesin
canım benim hayırlısı,yani gerekli olan spermi onlar her şekilde bulurlar merak etme,bu süreçte sizin herşeyiniz takip altında olacak herşeyin en kalitelisini alacaklar,sıkıntı yapma sıkma canını şimdiden... hadi güzel bi tedavi olsun...
yaa benim kız kendimi çok yorunca hareket etmiyo onu anladım dün çok yoruldugumdanmıdır nedir 2 gündür özletti kendini ara ara bi dokundurdu..sizde de böyle hareketlerde zamanla yavaşlama oluyomu kızlar?
hoşgeldin kuzuumm.... adetin gelmez inşallahhhhhh...
valla canım haftada bir yaptıgım için temizlik baya yoruluyorum, bana temizlikçi dayanmıyo hepsi kaçıyo valla bi süre sonra bende anlamadım gene bana kaldı mecbur yapıyorum napim
kıza şimdiden iş yapmayı gösteriyorum hamarat olsun diye:) TUĞBACIM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN BEBİŞİNLE GEÇEN İLK DOĞUM GÜNÜN,BİR ÖMÜR BERABER MUTLU OLUN İNŞALLAH...
adet düzeni çok farklı oluyo canım kiminin 2 ay kiminin hemen kiminin 4-5 ay sürüyo... kafanı toparladığın an yeniden düşün arayı çok açma, yeni bi bebek seni daha hızlı düzeltir...
canım iyim sağol bebişde iyi maşallahh keyfini sürmeye çalışıyorum,siz nasılsınız oğlun kocaman olmuştur...
kızlar bugün kötü bigündü duyduğum haber çok etkiledi beni...neyse iyim şimdi..size bi sorum var,dün akşam yemeğe oturacaktımki tam karın bölgemde şiddetli bi ağrı ve şişme hissettim bianda karnım kocaman oldu eşim bile farketti şişkinliğimi,kramplar girdi düzemli olarak karnıma belime kasıklarıma...çok korktum ama biraz yatınca geçti... normalmi böyle şeyler? bugünde sık sık belim ağrıdı,korkuyorum ben
slm
yaprk; hiç düşünme eltini falan boşver insana batıyo tavırları biliyorum bende daha hiç bi bebegi kucağıma alamadım etrafımda amcamın oldu bebek görmeye gitmemiz lazım ama bnm gücüm yok henüz bunaa.
duman85; yaa bende gariplik mi var bilmiyorum 12 temmuzda kaybettim. ilk adet 15 ağustos 5 gün kadar oldm sonra, 30 ağustosda tekrar adet oldm ama 2-3 pet harcadım halaaa kaç gündür az az lekelenme oluyo günlük takıyorum kaç gün böyle sürermi yaa ne garip bişi ne zaman düzene girecekk????
bir de karnım şiş sarkık değil ama göbek kaldı kızlarr bende yaa 51 le hamile kalmıştm aslında normalde 48 kilo idealim. 59 la doğum yaptım şu an 55 kiloyum ama göbekkk sinirlerimi bozuo dışardan gören 3 aylık hamile sanacak dar giyince ne zaman toparlanacakk acaba sizin yaptıgınz bişi var mı göbekk içinn???
bebek sahibi olamadım göbek sahibi oldumm ((
cnmmm benim çok çok saoll aminnn hepimize inşallahhh :))
kuzummm büyük merakla bekliyorum güzel haberlerini kaçta gelcennn ???
cnm sen bu ara hassassın o bu ara mutlu öle hissetmen çok normal ama sanmıyorum öle yaptını yapıyosa boşver Allaha havale et ...
çok çok saol cnm benimm aminn inşallahh... anammm daha şimdiden kıza temizlik öğretiyo :)) cnm benimkide öle kafasına göre takılıyo istediği zaman deli gibi tepikliyo keyfi yoksa öle bi dokunup gdiyo normal yani :)) cnm temizlik yaparken ayaklarını üşütmüş olabilirsin ve gaz sancısından olmuş olabilir ayaklara dikkat :))
slm
yaprk; hiç düşünme eltini falan boşver insana batıyo tavırları biliyorum bende daha hiç bi bebegi kucağıma alamadım etrafımda amcamın oldu bebek görmeye gitmemiz lazım ama bnm gücüm yok henüz bunaa.
duman85; yaa bende gariplik mi var bilmiyorum 12 temmuzda kaybettim. ilk adet 15 ağustos 5 gün kadar oldm sonra, 30 ağustosda tekrar adet oldm ama 2-3 pet harcadım halaaa kaç gündür az az lekelenme oluyo günlük takıyorum kaç gün böyle sürermi yaa ne garip bişi ne zaman düzene girecekk????
bir de karnım şiş sarkık değil ama göbek kaldı kızlarr bende yaa 51 le hamile kalmıştm aslında normalde 48 kilo idealim. 59 la doğum yaptım şu an 55 kiloyum ama göbekkk sinirlerimi bozuo dışardan gören 3 aylık hamile sanacak dar giyince ne zaman toparlanacakk acaba sizin yaptıgınz bişi var mı göbekk içinn???
slm
ya hiç sorma ben de göbek sahibi olanlardanm. önceden zayıflıktan ölecek bi insan olduğum içn de çoook zoruma gidio bu göbek.57 kiloydum 1.75 boyla düşün.sonra 63 e kadr çıktım. bebeğimi kaybedince de 61 e düştm. ama en azından 58 59 olmak istiom bi de göbek basen problem işte
canım ben hep kürtaj oldum hepsinde de çok anormaldi kanama miktarı zamanı filan... ama senin doğum oldu bilmiyorum belki o daha farklıdır,ama normal oldugunu düşünüyorum ben.
hoşgeldin cnnm. takmamak elde deil bir insan nasıl olurda o kadar vicdansız olur bilemiyorum onu allaha havale ettim. göbek benimde ilk günlerde vardı ben toparlayıcı korse kullandım valla ilk günden göbek gitti tavsiye ederim. ya benim kanama bugün 41. gün leke leke geliyor birşey anlamadım ayrıca bugün çok sancım var
hoşgeldin cnnm. takmamak elde deil bir insan nasıl olurda o kadar vicdansız olur bilemiyorum onu allaha havale ettim. göbek benimde ilk günlerde vardı ben toparlayıcı korse kullandım valla ilk günden göbek gitti tavsiye ederim. ya benim kanama bugün 41. gün leke leke geliyor birşey anlamadım ayrıca bugün çok sancım var
ya hiç sorma ben de göbek sahibi olanlardanm. önceden zayıflıktan ölecek bi insan olduğum içn de çoook zoruma gidio bu göbek.57 kiloydum 1.75 boyla düşün.sonra 63 e kadr çıktım. bebeğimi kaybedince de 61 e düştm. ama en azından 58 59 olmak istiom bi de göbek basen problem işte
hoşbuldkk ya bnde sardım ilk bi kaç gün ama çok sıcaktı havalar o zmn şimdi korseli kilot aldım takmaya çalışyrm ama daralıyorum onla da. bn 40 olmadan adet olmştm . çok aşırı kanama olursa danış doktoruna.. kürtaj oldun mu tekrar yoksaa ondandır belkide
merhaba kızlar gurbi bugün gidicekti doktora galiba gelmedimi daha:18::18:işşallah hayırlı haberlerle gelir
bende sonbahar bunalımına girdim aslında bunalımdan hiç çıkmadım ama neyse eşime bere başlamayı düşünüyorum bakıcez
yok canım daha kürtaj olmadım bu cuma olacam benim zaten kanama hiç bitmedi bugün normal adet olmaya başladım inşallah o parçada adetle gelir kürtaja gerek kalmaz. hava sıcakken korse taksaydın daha iyi olurdu erirdi en azından valla bende göbek kalmadı neredeyse allahtan benimde boy var yoksa epey kilo almıştım
inş gerek kalmaz kürtaja adetle atarsın kalanı da ya takamıyorum dün taktım işe gelirken giydim yani 9-10 saat üstümde patladım valla eve zor attım kendimi inşş gider bnmdee
merhaba kızlar gurbi bugün gidicekti doktora galiba gelmedimi daha:18::18:işşallah hayırlı haberlerle gelir
bende sonbahar bunalımına girdim aslında bunalımdan hiç çıkmadım ama neyse eşime bere başlamayı düşünüyorum bakıcez