- 24 Ekim 2011
- 562
- 22
- 118
iyi bakalım iyi olur önceden bakılması kardeşime 20 sat suni sancıdan sonra bebegin kafası gözükünce çatısı dar çabuk sezeryana alın dediler iyi senin önceden bakılman doktorunun istemesi iyi olmuş bende cumartesi gitcem işlh karnım belim sık sık agrıyo benimde ama nts deykende agrım oldu ama doktorum agrın yok dedi anlamdım bakalım hayırlısı cumartesi ne dicek
ya sanırsam doktor bebeğin 40 haftayı doldurmayacağını düşündüğü için çatıyı bu kadar erken muayene etmek istedi. Ben bi de ilk defa nst ye gircm Cuma günü. Benim de kasıklarım belim bacaklarım nasıl ağrıyo nasıl ağrıyo sorma canım ya. Sanki ha adet oldum olcam. benim kasılmalarım 3 aydır falan var zaten ama son 2-3 gündür acaip şeyler oluyo. Bi ishal olma durumu, ishal ağrısı, şiddetli gaz, yürürken zorlanma, genital bölgede damarlanma, baskı hele çok fazla. Allah hepimizi kurtarsın. Bi arkadaşım 40.haftanın içinde, kızda ne sancı var ne kasılma ne de açılma. Yarın yatış yapıp suni vercez olmazsa sezaryen yapcam demiş doktoru çünkü suyu kalmamış bebişin nerdeyse. Zor işler yani Allah yardım etsin canım...
selam kızlar nasılsınız bakalım bikaç gündür nete giremedim hepiniz iyisinizdir umarım..kimse doğurmadı dimi ben yokkenbizde bi değişiklik yok bebişde bende iyiz çok şükür...bugün temizlik günü halıları filan yıkamaya veriyoruz evi topluyorum 3 saattir ama yinede her taraf çok dağınık çok yoruldum hem azıcık soluklanayım hemde size selam vereyim dedim.öpüldünüz görüşürüüüüzzz..
kolay gelsin dumancım, ben de kaldırdım pislik yuvası halıları vercem yıkamaya. Perdeler camlar tamam. Biz hazırız yeni aile üyemize:) Sen de kendini çok yorma kızdırma kızını patlatır tekmeyi vallah...
canım nerden anladı düşük olacağını ben onu anlamadım. hakkında hayırlı olsun arkadaşım.
kızlar benim kırmızılar geldi bugün. yarın tüp bebek tedavisine başlıyoruz hayırlısıyla. eski dostlarım, burdaki ilk dostlarım, duanızı almaya geldim. bu arada bir tatsız durum var. eşimin 3 ay evvelki ilk spermiogramı 5,4 milyondu. bundan 14 gün sonra yaptığımız 14 milyondu. sonra ürolog vitamin verdi eşime, 3 aydır onu kullanıyodu. bu testlerin de perhiz süresi 4 gündü. perhiz süresini ayarlayamadık 2,5 günlük oldu, yeni test için, sonuç 0,9. yani 900 bin. inanamadık. yani perhiz 4 günlük olamadı diye mi acaba dioruz ama en fazla ne kadar fark edecek. yani tedaviye başlarken biraz buruk başlıyoruz. çünkü ürolog sayının az olması tedaviyi de etkiler dedi. inşallah transfer günğne kadar biraz toparlanır durum.
Canım dualarım seninle, ALlahın iziniyle en hayırlısı ne ise o olacak. Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın...
canım nerden anladı düşük olacağını ben onu anlamadım. hakkında hayırlı olsun arkadaşım.
kızlar benim kırmızılar geldi bugün. yarın tüp bebek tedavisine başlıyoruz hayırlısıyla. eski dostlarım, burdaki ilk dostlarım, duanızı almaya geldim. bu arada bir tatsız durum var. eşimin 3 ay evvelki ilk spermiogramı 5,4 milyondu. bundan 14 gün sonra yaptığımız 14 milyondu. sonra ürolog vitamin verdi eşime, 3 aydır onu kullanıyodu. bu testlerin de perhiz süresi 4 gündü. perhiz süresini ayarlayamadık 2,5 günlük oldu, yeni test için, sonuç 0,9. yani 900 bin. inanamadık. yani perhiz 4 günlük olamadı diye mi acaba dioruz ama en fazla ne kadar fark edecek. yani tedaviye başlarken biraz buruk başlıyoruz. çünkü ürolog sayının az olması tedaviyi de etkiler dedi. inşallah transfer günğne kadar biraz toparlanır durum.
Canım dualarım seninle, ALlahın iziniyle en hayırlısı ne ise o olacak. Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın...
Çok teşekkür ederim penpetekirim. Allah sana da hayırlı doğumlar nasip etsin inşallaaah. bugünleri gösteren Allah'a şükürler olsun. Darısı bize olsun.
canımmm rabbim yanınızda olsun yardımcınız olsun inşallahhh hakkınızada hayırlısı olsun bi tane sperm bebeği döllemeye yeter inş o spermler işe yarar dualarım seninle
kızlar günaydınnnnnnnnnn
ve tatilim bitti yeniden işe başladım şükür güzel geçti herkes iyimi geçmişe bakamadım benim adetime 5-6 gün var bakalaım hayırlısı herkesi kocaman öptüm
Çok teşekkür ederim kader arkadaşım. sen napıyosun, bi ara birşeyler yazıyodun ben anlayamadım tedaviye mi başladın noldu? nedir durumun?
cnm hoşgeldinn bizde seni özledikk :)) ahh kuzum yaaa ihmal etme bel fıtıgı önemli neden ameliyat olmak istemiyosun ???ne haber nasılsınız?? ben bir hafta oldu heralde yazmayalı tamda bilemiyorum....oturupta yazamadım çünkü fıtıklarım azdı zorluyor artık beni ama ameliyat olmk istemiyorum olmamak içinde direnicemelimden geleni yapıcam bakalım..bugün iyiym biraz çok şükür sizlerde iyisinizdir,bir yaramazlık yoktur inşaallah...
hepinizi çok özledim minnoşlar
ohh maşşallah ana kız yapın bakalım temizliğnizi çok yorma kendini ama heee :))selam kızlar nasılsınız bakalım bikaç gündür nete giremedim hepiniz iyisinizdir umarım..kimse doğurmadı dimi ben yokkenbizde bi değişiklik yok bebişde bende iyiz çok şükür...bugün temizlik günü halıları filan yıkamaya veriyoruz evi topluyorum 3 saattir ama yinede her taraf çok dağınık çok yoruldum hem azıcık soluklanayım hemde size selam vereyim dedim.öpüldünüz görüşürüüüüzzz..
hadi hayırlısı bakalım cnm benim inşallah güzel haberler verirsin bize :)) cnm senin hamiş kalman için 1 sperm yeterli diilmi ozaman moralimizi yüksek tutuyoruz ve olan 900 binin sağlıklı olmasını istiyoruz :))canım nerden anladı düşük olacağını ben onu anlamadım. hakkında hayırlı olsun arkadaşım.
canımmm rabbim yanınızda olsun yardımcınız olsun inşallahhh hakkınızada hayırlısı olsun bi tane sperm bebeği döllemeye yeter inş o spermler işe yarar dualarım seninle
kızlar günaydınnnnnnnnnn
ve tatilim bitti yeniden işe başladım şükür güzel geçti herkes iyimi geçmişe bakamadım benim adetime 5-6 gün var bakalaım hayırlısı herkesi kocaman öptüm
cnm hoşgeldinn bizde seni özledikk :)) ahh kuzum yaaa ihmal etme bel fıtıgı önemli neden ameliyat olmak istemiyosun ???
hadi hayırlısı bakalım cnm benim inşallah güzel haberler verirsin bize :)) cnm senin hamiş kalman için 1 sperm yeterli diilmi ozaman moralimizi yüksek tutuyoruz ve olan 900 binin sağlıklı olmasını istiyoruz :))
inşallah canım. ama beni endişelendiren kısım sadece sayı değil. morfoloji %0. yani şekli düzgün olan yok testte incelenen kısımda. bugün sorucam doktora, mikroenjeksiyon yapılabilir mi diye. aslında bir sürü ileri teknik var, embriyonun genini falan bile araştırıyorlar ama benim daha ilk tedavim ya, düşmezler üstüne.
o kadar üzgünüm ki,betülümüzü cennete uğurladık...önce bebeğini,sonra kendini...tanıyan arkadaşlarına haber vermek istedim,ben ablası...değerleri yükselmek yerine düştü.yinede iyiydi bişeyi yoktu,ta ki ateşlenene kadar...ciğerleri enfeksiyon kapmış zatürre dediler...aslında lupus pnomonisi geçirdi...biraz doktor kurbanı oldu diyebilirim.bebekte o ara gelmeye kalkınca gebeliği sonlandırlaım dediler iyi ama nasıl,ciğerleri bitmişti...kadın doğum suni sancıyla normal doğum önerdi...ama onlar yavrumu gözden çıkarmışlardı bi kere,sezeryan kağıdını elleriyle imzaladı yavrum oksijensizlikten morarırken,ölüyorum dedi anneme,kurtar beni...kurtulabilmek için o aylardır çırpınıp sahip olduğu bebeğini aldırmayı göze aldı,yarabbimm nasıl acı...nasıl yandı...sonrada yoğun bakıma aldılar,uyandırmadılar,yoğun tedaviyle ciğerleri güçlendirceklerdi...yavrumun ömrünü bu kadar yazmış allah...dileğim sizlere sağlıklı C
tüylerim diken diken oldu okurken. çok üzüldüm yemin ederim. yeri mekanı cennet olsun inşallah allah yakınlarına sabır versin. ben fatiha okudum halen şoktayım
o kadar üzgünüm ki,betülümüzü cennete uğurladık...önce bebeğini,sonra kendini...tanıyan arkadaşlarına haber vermek istedim,ben ablası...değerleri yükselmek yerine düştü.yinede iyiydi bişeyi yoktu,ta ki ateşlenene kadar...ciğerleri enfeksiyon kapmış zatürre dediler...aslında lupus pnomonisi geçirdi...biraz doktor kurbanı oldu diyebilirim.bebekte o ara gelmeye kalkınca gebeliği sonlandırlaım dediler iyi ama nasıl,ciğerleri bitmişti...kadın doğum suni sancıyla normal doğum önerdi...ama onlar yavrumu gözden çıkarmışlardı bi kere,sezeryan kağıdını elleriyle imzaladı yavrum oksijensizlikten morarırken,ölüyorum dedi anneme,kurtar beni...kurtulabilmek için o aylardır çırpınıp sahip olduğu bebeğini aldırmayı göze aldı,yarabbimm nasıl acı...nasıl yandı...sonrada yoğun bakıma aldılar,uyandırmadılar,yoğun tedaviyle ciğerleri güçlendirceklerdi...yavrumun ömrünü bu kadar yazmış allah...dileğim sizlere sağlıklı ömür nasip etsin...
Yazılarını okuyorum geçmişinden...yavrum benim dayanamıyorum kahroluyorum...bugün vefatının4.günü...nolur okuyan herkes bi fatiha yollasın...
kızlar ocak annelerinden bi arkadaşımız vefat etmiş karnında bebeğiyleçok üzgünüm duanızı esirgemeyin...
o kadar üzgünüm ki,betülümüzü cennete uğurladık...önce bebeğini,sonra kendini...tanıyan arkadaşlarına haber vermek istedim,ben ablası...değerleri yükselmek yerine düştü.yinede iyiydi bişeyi yoktu,ta ki ateşlenene kadar...ciğerleri enfeksiyon kapmış zatürre dediler...aslında lupus pnomonisi geçirdi...biraz doktor kurbanı oldu diyebilirim.bebekte o ara gelmeye kalkınca gebeliği sonlandırlaım dediler iyi ama nasıl,ciğerleri bitmişti...kadın doğum suni sancıyla normal doğum önerdi...ama onlar yavrumu gözden çıkarmışlardı bi kere,sezeryan kağıdını elleriyle imzaladı yavrum oksijensizlikten morarırken,ölüyorum dedi anneme,kurtar beni...kurtulabilmek için o aylardır çırpınıp sahip olduğu bebeğini aldırmayı göze aldı,yarabbimm nasıl acı...nasıl yandı...sonrada yoğun bakıma aldılar,uyandırmadılar,yoğun tedaviyle ciğerleri güçlendirceklerdi...yavrumun ömrünü bu kadar yazmış allah...dileğim sizlere sağlıklı ömür nasip etsin...
Yazılarını okuyorum geçmişinden...yavrum benim dayanamıyorum kahroluyorum...bugün vefatının4.günü...nolur okuyan herkes bi fatiha yollasın...
kızlar ocak annelerinden bi arkadaşımız vefat etmiş karnında bebeğiyleçok üzgünüm duanızı esirgemeyin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?