Boş Gebelik süreci ve bilgi paylaşımı(düşük, kürtaj, gebelik vs..)

Yaa canım aslında geliyorum her gün. Ama geriden gelince muhabbeti bozmayayım yazmayayım diyorum 😍😍 bir tek size bakıp çıkıyorum. Ben anlamadım da yumurta çatladı mı çatlamadı mı 😂 normalde ovülasyon bakmayacağım dedim o yüzden sallamamıştım. Spontene değerlendirdik eğer açık pembe lekelenme yaşadığım gün yumurtam çatladıysa(o günden 3 gün öncesine kadar ilişki oldu her gün) Acaba çatlamadı mı diye 2 gündür takip etmeye başladım ama hala silik 😂😅 bugün 19. Günü olacak döngünün geçen aylarda 19-20. Günlerde olmuştu çatlama hala bir şey yok şuanlık olgunlaştı ve çatladı galiba çok belirsizim 😂 kasıklarımda da üşütmüşüm gibi bir ağrı oluyor her gün az az bilemiyorum. Papatyamın dediği gibi çatlamadan sonraki 2 hafta çok zorluyor beni. Düşünmemeye kendimi strese sokmamaya çalışıyorum. Folik asit b12 d3 vitaminlerimi düzenli kullanıyorum. Bende depresyon halindeydim hiç bir şey yapmak istemiyordum. Tatile gitme şansımız oldu ve iyi geldi. Hatta diyorum 1 ay tatile götür kesin hamile kalırım 😂😂 2 gün önce rüyamda artımed test yapıyordum kıpkırmızı pozitif gördüm artımed bu yalancı pozitif diye üzülüyordum 😂😂😂 inşallah rüyalarımız gerçek olur bebişlerimize hepimiz kavuşuruz. Birde çok aşırı duygusalım. Ağlayasım geliyor bebek görünce hamile birisini görünce gözlerim doluveriyor 😔😊 bastırılan duygular bir anda ortaya çıkıyor sanırım. Bende böyle kızlar baya uzun yazdım ama 😍 Sizde ne var ne yok nasılsınız?
Anladım canım. Sende elinden geleni yapmışsın. Artık bundan sonrası nasip. İnşallah sende güzel haberler alırsın 😍🤲🫠 duygusallık çok normal yaa. Ben de arada şimdi kürtaj olmasaydım cinsiyet ögrenirdik falan diye düşünüyorum 🥺
Rüya da da olsa sen artimed alma bu arada 😂 her türlüsü sıkıntı testin
Batlarınıza az kaldı. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız bu ay 🌸

Anladım canım. Sende elinden geleni yapmışsın. Artık bundan sonrası nasip. İnşallah sende güzel haberler alırsın 😍🤲🫠 duygusallık çok normal yaa. Ben de arada şimdi kürtaj olmasaydım cinsiyet ögrenirdik falan diye düşünüyorum 🥺
Rüya da da olsa sen artimed alma bu arada 😂 her türlüsü sıkıntı testin
Batlarınıza az kaldı. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız bu ay 🌸
Valla almıyorum. Sinir bozucu şekilde her eczanede bundan var. Geçen aydan predictor almıştım evde onlar var günümüz gelsin bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız. Bende onu düşünüyorum ya şimdi şu kadarlık olacaktı falan diye. Bugün de kontrol ettim ovülasyonla çok silik çıktı. Benim çatlamış geçen hafta öyleyse 1 haftayı atlattım bilmeden bu iyi oldu 😂😂😂

Valla almıyorum. Sinir bozucu şekilde her eczanede bundan var. Geçen aydan predictor almıştım evde onlar var günümüz gelsin bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız. Bende onu düşünüyorum ya şimdi şu kadarlık olacaktı falan diye. Bugün de kontrol ettim ovülasyonla çok silik çıktı. Benim çatlamış geçen hafta öyleyse 1 haftayı atlattım bilmeden bu iyi oldu 😂😂😂
Ya predictor güzel ama çok pahalı sanki 🙈 prodoctor da gerçekten başarılı bence. İnternetten 12 lisini 340 TL ye mi ne aldım. Eczanelerde daha pahalı tek tek almaya kalktığında
Aynen bir hafta bilmeden geçmiş iyi olmuş 😅
Bende yumurtlama zamanını bekliyorum. Bugün 11. Gün oldu nasip bakalım 🙈

Ya predictor güzel ama çok pahalı sanki 🙈 prodoctor da gerçekten başarılı bence. İnternetten 12 lisini 340 TL ye mi ne aldım. Eczanelerde daha pahalı tek tek almaya kalktığında
Aynen bir hafta bilmeden geçmiş iyi olmuş 😅
Bende yumurtlama zamanını bekliyorum. Bugün 11. Gün oldu nasip bakalım 🙈
Evet pahalı da kesin sonuç alacağım diye gözüm görmüyor 😂 o yüzden internetten sipariş ettim. Daha uyguna geldi. Birde predicktor express ile net öğrenmiştim ilk gebeliğimde. Geçen ayda sipariş vermiştim kullanırım diye bu aya kaldı bakalım nasip kısmet 😍😍 Hadi bakalım az kalmış şimdiden 2 günde bir değerlendir ❤️
inşallah dua edelim birbrimize :)
Tabii edelim allah hepimize nasip etsin inşallah 😍😍

Evet pahalı da kesin sonuç alacağım diye gözüm görmüyor 😂 o yüzden internetten sipariş ettim. Daha uyguna geldi. Birde predicktor express ile net öğrenmiştim ilk gebeliğimde. Geçen ayda sipariş vermiştim kullanırım diye bu aya kaldı bakalım nasip kısmet 😍😍 Hadi bakalım az kalmış şimdiden 2 günde bir değerlendir ❤️

Tabii edelim allah hepimize nasip etsin inşallah 😍😍
Elinde varsa çok güzel olmuş o zaman 😍

Merhaba kızlar. Ben de güzel haberi paylaşmak istedim sizlerle :) 2 aralıkta düşük yapmıştım. Bir kere adet gördükten sonra hamile kaldım çok şükür 🙏🏻 bugün de doktora gittim keseyi gördük şükür. Bundan sonra sıra bebeğimizin kalp atışlarını görmek de inşallah 🙏🏻 umarım Allah isteyen herkese nasip eder 🥰🥰

Merhaba kızlar. Ben de güzel haberi paylaşmak istedim sizlerle :) 2 aralıkta düşük yapmıştım. Bir kere adet gördükten sonra hamile kaldım çok şükür 🙏🏻 bugün de doktora gittim keseyi gördük şükür. Bundan sonra sıra bebeğimizin kalp atışlarını görmek de inşallah 🙏🏻 umarım Allah isteyen herkese nasip eder 🥰🥰
Ooo bir bir güzel haberler geliyor. Tebrik ederim canım 😍
Mesajlara baktımda. Kaçıncı gün yumurtlama oldu sonrasında. Arada 17 günlük mesaj kaybı varya. Geç mi yumurtlama oldu diye merak ettim 😊
İnşallah kalp atışlarını da görürsün yakında ❤️❤️❤️

Maşallah çok güzel Bi haber bu🥰 Aminnn🤲🤗

Ooo bir bir güzel haberler geliyor. Tebrik ederim canım 😍
Mesajlara baktımda. Kaçıncı gün yumurtlama oldu sonrasında. Arada 17 günlük mesaj kaybı varya. Geç mi yumurtlama oldu diye merak ettim 😊
İnşallah kalp atışlarını da görürsün yakında ❤️❤️❤️
Evet fark ettim mesajlar gitmiş. Ben tam pik görememiştim ovülasyon testlerinde. Buraya da yazmıştım hatta. O yüzden anlayamamıştım ne zaman yumurtlama olduğunu ama ben kaçırmışım sanırım ☺️
İnşallah canım çok teşekkür ederim ❤️❤️

Evet fark ettim mesajlar gitmiş. Ben tam pik görememiştim ovülasyon testlerinde. Buraya da yazmıştım hatta. O yüzden anlayamamıştım ne zaman yumurtlama olduğunu ama ben kaçırmışım sanırım ☺️
Asıl yumurtlamayı kaçırmamışsin baksana ❤️ nasip olunca işte. Sana baya sürpriz olmuştur. yumurtlama bile görmedim derken 😍

merhaba ben de boş gebelikten dolayı vakumlu kürtaj oldum 1 hafta önce fakat içeride parça kalmış ne parçası olduğundan da emin değil doktor. dünden beri cytotec kullanıyorum, bugün hemen vajinal ultrasonla baktı yok düşmemiş. tekrar hap verdi. telaşlanmalı mıyım sizce yoksa regl olup atmayı bekleyeceğim bir şey mi?

merhaba ben de boş gebelikten dolayı vakumlu kürtaj oldum 1 hafta önce fakat içeride parça kalmış ne parçası olduğundan da emin değil doktor. dünden beri cytotec kullanıyorum, bugün hemen vajinal ultrasonla baktı yok düşmemiş. tekrar hap verdi. telaşlanmalı mıyım sizce yoksa regl olup atmayı bekleyeceğim bir şey mi?
Merhaba çok geçmiş olsun. Bende parça kalmamıştı bilemedim ama içiniz rahat değilse Bi dr a daha görünün

Canım çok sevindim maşallah 😍😍🧿 allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 😍😍

Bende de öyle bir şey olmadı canım. Başka bir doktora görün bencede için rahat değilse

Yaa maşallah rabbim hayırla afiyetle kucağınıza almayı nasip etsin 🥹🥹 Allahım bize de nasip eylesin afiyetle 🥰 çok seviniyorum böyle duyunca umudum artıyor mutlu oluyorum 🌸

Kızlar fena üşütmüşüm her yerim ağrıyordu bugün ama uzandım battaniye sıcak şeyler meyve vs derken tam biraz rahatladım bu sefer de yine yumurtlama zamani olan gibi sağ taraf yumurtalık tarafına şiş saplanır gibi ağrı girip çıkıyor ara ara. Gebelikle ilgisi yoktur dimi herseye de ümit bağlamak istemiyorum ama bu sefer de niye sürekli orası ağrıyor başka bi durum mu var diyorum içimden. Psikolojimi bozdum düşünüp iyice ya zaten bozuktu 😂 yumurtlama olduğunu sanmıyorum bu arada çünkü beyaz akintim var yumurtlama olup bittiğinde olan devam ediyor değişiklik yok

Kızlar fena üşütmüşüm her yerim ağrıyordu bugün ama uzandım battaniye sıcak şeyler meyve vs derken tam biraz rahatladım bu sefer de yine yumurtlama zamani olan gibi sağ taraf yumurtalık tarafına şiş saplanır gibi ağrı girip çıkıyor ara ara. Gebelikle ilgisi yoktur dimi herseye de ümit bağlamak istemiyorum ama bu sefer de niye sürekli orası ağrıyor başka bi durum mu var diyorum içimden. Psikolojimi bozdum düşünüp iyice ya zaten bozuktu 😂 yumurtlama olduğunu sanmıyorum bu arada çünkü beyaz akintim var yumurtlama olup bittiğinde olan devam ediyor değişiklik yok
Bende aynıyım valla üşütmüşüm gibi sol kasıkta bazen arka tarafa doğru ağrı oluyor. 1 haftadır devam ediyor neredeyse. Ümitlenmekte istemiyorum geçen ayda böyle oldu. Merakla bekliyorum 😂 hatta dün mide bulantısı da yaşadım akşam 😂 başka bir şey yoktur korkma sen yine de için rahat olsun çok normal bence 🌸bu arada beyaz akıntı da oldu bende kesildi iki gündür

Back