• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

ne haber kuzum nasıl gidiyo hamişlik gerçi ishalim diye yazmışsın geçmiş olsun dikkat et haşlanmış patates falan yeseydin..

evet patates ve muz iyi geliyor sanirim karnim gecti bugun agrimiyor guruldamiyor:34:

simdilik anlamiyorum cok aslinda yarindan sonra kalp atislarini duyarsam insallah o zaman cok sevinicem:16::16::16:

insallah canim
cok heyecanliyim yavas yavas alismaya basladik esimle
normale donuyor gbiyim
ama onumde koca zaman var
saglikla kucagimizda gormek nasip olur insallah:emir_bebek:

amin canım,,zaman kocaman gözüküyor ama o kadar hızla akıp gidiyorki farkında bile olmuyorsun bazen..yaşadıklarımız ağır olduğundan belkide bize kocaman geliyor ama değil maalesef..

birde bakacaksınki,doğmuş ve hatta bebeğin büyümüş...

amin canım,,zaman kocaman gözüküyor ama o kadar hızla akıp gidiyorki farkında bile olmuyorsun bazen..yaşadıklarımız ağır olduğundan belkide bize kocaman geliyor ama değil maalesef..

birde bakacaksınki,doğmuş ve hatta bebeğin büyümüş...

o gunleri bir an once gormek istiyorum:10: tabiki hamileligin de guzel taraflari vardir ilerledikce anlar insan :34:

Günaydın!! Benim moralim çok bozuk bu ay denemeye başlamak istiyordum ama eşim tam yumurtlama dönemimde yurtdışında olacak:((
canım bozma moralini dicem de bu ay olmazsa gelecek ay bende de durum aynı olacak..neyse hayır olsun diyelim hayır..bugün bi fal baktırdım yine ekimde bebek çıktı ki bu 4.fal olacak, eşimle benim alnımızda yazıyor galiba "bebek istiyoz" diye:1:

kızlar ayene baktım yok, bugün teste gidecekti ne oldu ki, inşallah iyidir var mı haber alan?

cnm ayen in değeri düşmüş kimyasal gebelik geçiriyomuş:(

kızlar nasılsınız? ölüyorum başsğrısından,akşam yemekten sonra yediğim herşeyi çıkardım,düzelemeyecekmiyim ben yaa:( erken yatıcam inş.bugün... görüşürüz öpüyorum hepinizi...

bu arada evry canım fazla süt ishal yapıyo bendede bi ara ishal vardı sütten oldugunu farkettim içme saatimi değiştirdim o bile etkiledi,geçmiş olsun.

cnm ayen in değeri düşmüş kimyasal gebelik geçiriyomuş:(

kızlar nasılsınız? ölüyorum başsğrısından,akşam yemekten sonra yediğim herşeyi çıkardım,düzelemeyecekmiyim ben yaa:( erken yatıcam inş.bugün... görüşürüz öpüyorum hepinizi...

bu arada evry canım fazla süt ishal yapıyo bendede bi ara ishal vardı sütten oldugunu farkettim içme saatimi değiştirdim o bile etkiledi,geçmiş olsun.
geçmiş olsun canım

canım benim, şimdi ne desem için acıyacak biliyorum. İnşallah çabucak toparlanır dönersin aramıza, inşallah bu son olur ve bir sonrakinde bebeğini sağlıkla kucağına alırsın, inşallah Allah sana öyle hayırlı öyle güzel bir evlat verir ki bu yaşadıklarını hatırlamazsın bile

herkeze iyi geceler AYEN canım üzülme tekrar olur işlh hayırlı bişekilde geçmişi okumadımda kürtaş olmadın demi kimyasal gebelikde olmuyo heralde canım üzülme olur rabbim hayırlı zamanda versin hayırlısını

ay canımya canınmı çekti ben hiç yapmadım netten tariflere baksan daha iyi olur yap ye canım şimdi ogluşununda canı çekmişdir ben pek sevmem ama yedim çünkü aşırı tatlı isteyim var
evet cnm çekmişti ama açım diye galiba yemek yiyince yapma işi gözümde büyüdü ve canım istemedi :))
evet ilaclardan olabilir kizlar
bir de esim farketmis ben gunde 1 lt sut iciyormusum meger:17:
hicfarkinda degldim kahvaltida ogleden sonra aksam derken bir kg bitiyormus
esim her gun aliyordu sut bana
en sonunda isyan etti ya sen cok asiri icmiyor musun dedi nette okudum ishale baglantili o da :1: asiri sut yaparmis
simdi farkinda vardim normal olcude iciyorum hatta bu ara icmiyorum yogurt yiyorum en azindan duzelene kadar:34:
off günde 1 lt sütmü ben 1 brd içiyorum bazen 2 muhtemelen ondan olmuştur cnm ama dikkat et kendine :))
günaydın kızlar:3:

günaydın cnmm

off günde 1 lt sütmü ben 1 brd içiyorum bazen 2 muhtemelen ondan olmuştur cnm ama dikkat et kendine :))
az değil mi 1bardak:26:ben de daha çok içilir diye biliyorum ama (ben de sütü hiç sevmem dikkatimi çekmişti o yüzden) sonuçta yoğurt-peynir vs. de sayılıyor o yüzden dengeleniyordur:34:

az değil mi 1bardak:26:ben de daha çok içilir diye biliyorum ama (ben de sütü hiç sevmem dikkatimi çekmişti o yüzden) sonuçta yoğurt-peynir vs. de sayılıyor o yüzden dengeleniyordur:34:

cnm doktor bana süt yoğurt yada peynir dedi hepsi aynı kapıya çıkar dedi bende zaten sabah kahvaltıda peynir yiyorum günde 1 kase yoğurt yiyorum akşamda 1 brd süt içiyorum :))

cnm doktor bana süt yoğurt yada peynir dedi hepsi aynı kapıya çıkar dedi bende zaten sabah kahvaltıda peynir yiyorum günde 1 kase yoğurt yiyorum akşamda 1 brd süt içiyorum :))

en ideali oyle iste:34:
benim canim sut cok istiyordu meger ne cok icermisim
esim diyene kadar farketmedim ama iki hafta kadar cok cok ictim
simdi gormek bile istmiyorum:1: yogurdumu yemeye devam edeyim duzelene kadar
sabah kan testi idrar testi verdim umarim iyi cikar sonuclarim

en ideali oyle iste:34:
benim canim sut cok istiyordu meger ne cok icermisim
esim diyene kadar farketmedim ama iki hafta kadar cok cok ictim
simdi gormek bile istmiyorum:1: yogurdumu yemeye devam edeyim duzelene kadar
sabah kan testi idrar testi verdim umarim iyi cikar sonuclarim

evet cnm sen biraz abartmışsın :)) yoğurt yemege devam etki sütten tiksinme ilerde daha çok içmen gerekebilir :)) merak etme cnm herşey normal çıkacıktır sen yarın gidicen dimi kalp atışı görmeye :))

evet cnm sen biraz abartmışsın :)) yoğurt yemege devam etki sütten tiksinme ilerde daha çok içmen gerekebilir :)) merak etme cnm herşey normal çıkacıktır sen yarın gidicen dimi kalp atışı görmeye :))

evet sonuclar bugun cikiyormus
ogleden sonra doktorumu ariycam
buyuk ihtimal yrin gel der:34:
daha fazla dayanamiycam zaten

Back