• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

:
iyi gunler kizlar:54:

selam tatli hamisler tugba ve kardelya:3:

sanada slm çiçegi burnunda hamiş nasıl gidiyo bulantıların başladımı işlh güzel geçer canım TUGBACIM HAKLISIN AYAKDA ÇOKDA HİSSEDİLMİYO BENDE uzanınca çok hissediyom ayakda farkedilmiyo yaaaaa tatlıya gelince canınız çekmesinde rüyamda bile tatlı yiyom dün annem un helvası getirdi tek başıma tabagı bitirdim bi kaç sat sonra tekrar canım tatlı istedi tatlı isteyim hiç hoşuma gitmiyo ama duramıyom şeker testlerim hepsi iyi çıkdı niye bukadar istiyom anlamadım çalışmıyomda diyim enerji kaybettim normalde tatlıyı aramam çayı şekersiz içerim ama coşdum 2 gün önce kek yaptım şimdi tekrar yapcam ve ben kaç senedir kek yapmam aramam yani bilmiyom noluyo bana ....................:56::56::56:

:

sanada slm çiçegi burnunda hamiş nasıl gidiyo bulantıların başladımı işlh güzel geçer canım TUGBACIM HAKLISIN AYAKDA ÇOKDA HİSSEDİLMİYO BENDE uzanınca çok hissediyom ayakda farkedilmiyo yaaaaa tatlıya gelince canınız çekmesinde rüyamda bile tatlı yiyom dün annem un helvası getirdi tek başıma tabagı bitirdim bi kaç sat sonra tekrar canım tatlı istedi tatlı isteyim hiç hoşuma gitmiyo ama duramıyom şeker testlerim hepsi iyi çıkdı niye bukadar istiyom anlamadım çalışmıyomda diyim enerji kaybettim normalde tatlıyı aramam çayı şekersiz içerim ama coşdum 2 gün önce kek yaptım şimdi tekrar yapcam ve ben kaç senedir kek yapmam aramam yani bilmiyom noluyo bana ....................:56::56::56:

aslinda tiksinme var gibi ama ishalim de :17: mide bulantisi falan ondan da kaynaklaniyor olabilir
bazi seyler kokmaya basladi ama net bir sekilde bulantim var diyemiyorum daha
bakalim kalp atislari icin sabirsizlaniyorum son 2 gun kaldi:52: insallah gorurum rahatlarim
tatli miiii var ya ben tatli delisiyim ama yiyemiyorum su an gorsem kokuyor :1:bal yemek istesem o da tatli garip oluyorum
nasil bu hale geldim sasiriyorum :1:canim portakal limon istiyor hep:1::1:

herkese iyi günler.dünden beri giremedim. acayip bi ishalle uğraştım sabahtan akşama kadar. sonra da hastane :) neyseki düzeldim biraz
hamileler, yeni hamileler durumlarınız iyi anladığım kadaryla.çok sevindim. diğer arkadaşların da keyfi yerindedir inşllh

aslinda tiksinme var gibi ama ishalim de :17: mide bulantisi falan ondan da kaynaklaniyor olabilir
bazi seyler kokmaya basladi ama net bir sekilde bulantim var diyemiyorum daha
bakalim kalp atislari icin sabirsizlaniyorum son 2 gun kaldi:52: insallah gorurum rahatlarim
tatli miiii var ya ben tatli delisiyim ama yiyemiyorum su an gorsem kokuyor :1:bal yemek istesem o da tatli garip oluyorum
nasil bu hale geldim sasiriyorum :1:canim portakal limon istiyor hep:1::1:

neden ishal oldunki bol bol su iç işlh kalp atışlarını duyarsın hayılısıyla canım canım limon istiyosa seninde kızmı acaba gerçi benimde kız ama oturup kalkıp tatlı yemek istiyom evt insan hamileyken sevdigi şeylerden tiksine biliyo ........insan vücudu işde akıl almıyo hayırlısı olsun canım ama sen genede yemeye çalış:56::56:

herkese iyi günler.dünden beri giremedim. acayip bi ishalle uğraştım sabahtan akşama kadar. sonra da hastane :) neyseki düzeldim biraz
hamileler, yeni hamileler durumlarınız iyi anladığım kadaryla.çok sevindim. diğer arkadaşların da keyfi yerindedir inşllh

hayırdır ne oluyo size everyde ishalmiş gerçi havalar hastalık havası geçmiş olsun dikkat edin canım

ohh ne güzel cnm iyi yapmışsın valla ya burdada var h&m ama biraz uzak beli lastikli pantolonmu buldun orda ? bide iş yerinde kot giyemiyoruz biz iş yerinde giymek için bi siyah pantalon daha edinmem lazım ama bulamıyorum :((

cnm işte belinde bez olan pantolonlardan aldım kot çok rahat ... iş için bende 2 tane kumaş aldım onları giyip duruyorum:) yapıştılar bana valla napalım idare etcez...

cnım geçmiş olsun dikkat et kendine bol bol su tüket ishal yoruyo insanı...

neden ishal oldunki bol bol su iç işlh kalp atışlarını duyarsın hayılısıyla canım canım limon istiyosa seninde kızmı acaba gerçi benimde kız ama oturup kalkıp tatlı yemek istiyom evt insan hamileyken sevdigi şeylerden tiksine biliyo ........insan vücudu işde akıl almıyo hayırlısı olsun canım ama sen genede yemeye çalış:56::56:

ya bir kere disari yedik esimle canim cok istedi tavuklu sandwichi var burda sevdigim bir yerin
eskiden doknmuyordu ama simdi dokunmus olabilir
bir daha disarida yemiycem hassaslasmisim sanirim
onun harcinde bilmiyorum sorun var mi doktoruma danisicam yarin gecmezse eger
yarindan sonra doktora gidicem zaten bir de yarin tahliller olacak kan ve idrar
bakalim benden haberler boyle
opuyorum hepinizi:54:

ya bir kere disari yedik esimle canim cok istedi tavuklu sandwichi var burda sevdigim bir yerin
eskiden doknmuyordu ama simdi dokunmus olabilir
bir daha disarida yemiycem hassaslasmisim sanirim
onun harcinde bilmiyorum sorun var mi doktoruma danisicam yarin gecmezse eger
yarindan sonra doktora gidicem zaten bir de yarin tahliller olacak kan ve idrar
bakalim benden haberler boyle
opuyorum hepinizi:54:

söyle canım doktora geçmesse belki ilaçlardan olabilir herkeze iyi gelicek diye bişe yok geçmiş olsun

iyi gunler kizlar:54:

selam tatli hamisler tugba ve kardelya:3:
iyiyiz Allaha şükür kuzucumm :)) ilaçları içmeye başladın dimi ilaçlarda yapıyo ilk zamanlar elevit bende isal yapmıştı bol su iç cnm ihmal etme sakın :))
:

aynen öle cnm bende genelde evde rahat rahat hissediyorum oğluşumu :)) ayyy bende hiç tatlı istemiyom eksi istiyom benimki anasına çekmiş tatlıyla işi yok ama bayadır cnm un helvası istiyo yapabilimiyim acaba :))
cnm işte belinde bez olan pantolonlardan aldım kot çok rahat ... iş için bende 2 tane kumaş aldım onları giyip duruyorum:) yapıştılar bana valla napalım idare etcez...
ahahah benimde 1 tane kumaş 1 tane kot üzerime çoktann yapıştı acil pantolon edinmem lazımm :)))
kızlar eşim izne çıktı evde yazamıyorum merak etmeyin öptüm hepinizi

bende diyorumm müge nerdeee tamam kuzuuuu çok öptüm senii

söyle canım doktora geçmesse belki ilaçlardan olabilir herkeze iyi gelicek diye bişe yok geçmiş olsun

iyiyiz Allaha şükür kuzucumm :)) ilaçları içmeye başladın dimi ilaçlarda yapıyo ilk zamanlar elevit bende isal yapmıştı bol su iç cnm ihmal etme sakın :))

evet ilaclardan olabilir kizlar
bir de esim farketmis ben gunde 1 lt sut iciyormusum meger:17:
hicfarkinda degldim kahvaltida ogleden sonra aksam derken bir kg bitiyormus
esim her gun aliyordu sut bana
en sonunda isyan etti ya sen cok asiri icmiyor musun dedi nette okudum ishale baglantili o da :1: asiri sut yaparmis
simdi farkinda vardim normal olcude iciyorum hatta bu ara icmiyorum yogurt yiyorum en azindan duzelene kadar:34:

Back