cnm adetin geçmişmiydi peki senin? benim en son değerim 17 ydi ama adetime daha 5-6 gün vardı, eğer adetin geçtiyse ve değer böyleyse 2 gün sonra tekrarla testi 30 larda bi değer çıkması lazım...ki öyleyse geç döllenmedir..inşallah yükselir canım suan hamilesin 1 haftalık filan bebişin,5 ten sonrası gebe kabul ediliyo merak etme sen...
cnm bende 11-12.haftalarda gece krampları başlamıştı..bende kan pıhtılaşmasından zannediyodum magnezyum eksikliğindenmiş... dr hemen başlattı magnezyuma rahatlattı..bi zararı olmaz diye düşünüyorum vitamin o da sonuçta... bende erken başlamış oldum anlayacağın...
geldim canım geldim... dr dan sonra yine sürttük baya:)yeni yeni ciciler aldım kendime valla artık yeter bişey almıycam filan diyodum ama hızlı bi giriş yaptım:)) birde şu iğneler 1 saat eczanede onlarla uğraştık,günde 2 tane sıkıntı oluyo sigortamın limiti de doldu uğraştık durduk...sonrada giremedim..
neyse konuya geleyim:) bebişim iyi, bize gıcıklığı var dr a girmeye 5 kala kıpır kıpır içeri giriyorum put gibi adam karnımı sallaya sallaya bi hal oldu yok yüzünü uzun süreli dönmedi gösteremedi bi pozunu yakalayamadık... dr a göre hiç bi sıkıntı yok, hatta 1 hafta ilerde gözüküyomuş değerleri..suanda 400 gr
yuvarlak bi suratı var ama bi ara onu gördük bana benziycek herhalde
hematologun d-dimer olayını hiç takma kafana dedi, elimizden geleni yapıyoruz herşey yolunda çok şükür dedi... ve öksürüğümü duyunca hemen antibiyotik yazdı
zatürreye çevirebilirmiş allah korusun derinden öksürüyorum ya hemen rapor yazayım dinlen dedi ama salak ben istemedim
benden bu kadaaarrrr