arkadaşlar söylemişler, ben de dicektim, büyüyor senin bebiş dumancanım bu düşüğünle ilgili yapılan testmi? hiç bişey anlamadım valla...başka dr a yorumlatsan ?
kızlar selam nasılsınız? deneyimli hemişler size bi sorum var, gögsümün 4-5 parmak altında sağ tarafıma doğru çok şiddetli acı hissediyorum sabahtan beri...ciddi bişey olmaz dimi?
canımm pazar gunu kanamam basladıı acile gittik kımyasal gebelık gecırmısım yanı anlıycan artık hamıle deılımm mrk ettıgın ıcın tesekkur ederımm hayırlısı olsun
canımmm, olacak bak göreceksin, ilk doğum günü resimlerini fln paylaşacağız inşallahınsallah cnm... hepımıze oyle evlatlar nasıp olsun inşallah
çok güzel işte everyim hadi duy pıtpıtları gel bize müjdelebenim kan ve idrar testi sonuclari normal cikmis degerler normal hep
yarindan sonra gidicem doktorum bir gun erteledi
özlüyoruz seni mirage ya, daha sık geel..arada haber et ne oluyor ne bitiyornapıyosunuz kızlar? tanımadığım bir sürü arkadaş gelmiş, hoş gelmiş. tubişim, dumanım, keep, every, beydağlım, penpetekir vs vs :)) iyi misiniz şekerler??
demin düşünüyodum da korunmayı ilk bıraktığım zamanlar internetten döllenmeni nasıl olduğuna dair videolar izliyordum meraktan. sonra hamile kalınca her hafta neyin nasıl geliştiğini takip etmeye başlamıştım. o günlerde "malesef bebeğimi kaybettim" diye bir topicde yazı yazacağım hiç aklımın ucundan geçmezdi. sonra buraya yazmaya başladım. herkes sırayla hamile kaldı. ben de kalacağım herhalde dedim, bir gün "tüp bebek" topiğine yazacağım da hiç aklıma gelmezdi. nereye doğru sürükleniyorum merak ediyorum...off işte öyle...
gurbetgüzelii, kesinlikle doktorlara güven olmuyor canım, sen şimdi stres içine batıp çıkmışsındır..durma hiç gidiver bi acile ya da başka doktora..inşallah sağlıklıdır bebeğin, büyüyordur canım..dua ediyorum senin içinhey guzel Allahim sen nelere kadirsin
kizlar bebek kesede gorunmedi diye dusuk olacak dedi deli dr
biraz leke gelmisti sabah agrim sancim hic birseyim yok sukur
sabahtan beridir da kontrol ediyorum hic birsey yok sanki yerlesme kanamsi gibi
:18:sali gunu kendi druma gidicem bakalim o ne yimirtlayacakkkk
zaman herseyin ilaci
ayencim uzulme xcnm hersey bizim icin bu ay kalacan inaniyorum