• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

canım bu düşüğünle ilgili yapılan testmi? hiç bişey anlamadım valla...başka dr a yorumlatsan ?

kızlar selam nasılsınız? deneyimli hemişler size bi sorum var, gögsümün 4-5 parmak altında sağ tarafıma doğru çok şiddetli acı hissediyorum sabahtan beri...ciddi bişey olmaz dimi?
arkadaşlar söylemişler, ben de dicektim, büyüyor senin bebiş duman:nazar:

canımm pazar gunu kanamam basladıı acile gittik kımyasal gebelık gecırmısım yanı anlıycan artık hamıle deılımm mrk ettıgın ıcın tesekkur ederımm hayırlısı olsun

ınsallah cnm... hepımıze oyle evlatlar nasıp olsun inşallah
canımmm, olacak bak göreceksin, ilk doğum günü resimlerini fln paylaşacağız inşallah

benim kan ve idrar testi sonuclari normal cikmis:34: degerler normal hep
yarindan sonra gidicem doktorum bir gun erteledi:52:
:46:çok güzel işte everyim:nazar: hadi duy pıtpıtları gel bize müjdele

napıyosunuz kızlar? tanımadığım bir sürü arkadaş gelmiş, hoş gelmiş. tubişim, dumanım, keep, every, beydağlım, penpetekir vs vs :)) iyi misiniz şekerler??

demin düşünüyodum da korunmayı ilk bıraktığım zamanlar internetten döllenmeni nasıl olduğuna dair videolar izliyordum meraktan. sonra hamile kalınca her hafta neyin nasıl geliştiğini takip etmeye başlamıştım. o günlerde "malesef bebeğimi kaybettim" diye bir topicde yazı yazacağım hiç aklımın ucundan geçmezdi. sonra buraya yazmaya başladım. herkes sırayla hamile kaldı. ben de kalacağım herhalde dedim, bir gün "tüp bebek" topiğine yazacağım da hiç aklıma gelmezdi. nereye doğru sürükleniyorum merak ediyorum...off işte öyle...
:3: özlüyoruz seni mirage ya, daha sık geel..arada haber et ne oluyor ne bitiyor:31:

hey guzel Allahim sen nelere kadirsin
kizlar bebek kesede gorunmedi diye dusuk olacak dedi deli dr
biraz leke gelmisti sabah agrim sancim hic birseyim yok sukur :nazar:
sabahtan beridir da kontrol ediyorum hic birsey yok sanki yerlesme kanamsi gibi
:18:sali gunu kendi druma gidicem bakalim o ne yimirtlayacakkkk
zaman herseyin ilaci
:49:
ayencim uzulme xcnm hersey bizim icin bu ay kalacan inaniyorum
gurbetgüzelii, kesinlikle doktorlara güven olmuyor canım, sen şimdi stres içine batıp çıkmışsındır..durma hiç gidiver bi acile ya da başka doktora..inşallah sağlıklıdır bebeğin, büyüyordur canım..dua ediyorum senin için

yok canım merak etme bebek buyudukce rahım yukarı cıktıkca kaburgalarına baskı artıyor kaburgan batıyor o yuzden acıo ben hıc oturamadım bı ara benım sag gogsumun altında oluodu o tarafa bukemıodum kendımı hıc doktor magnezyum verdı senınde artık kulanma zamanın gelmıstır bebek buyumustur ondan
canım valla yanma gibiydi içerden içerden yanıyodu böyleama sonradan geçti çok şükür.magnezyuma başlayalı 1 ayı geçti gece kramp çok oluyodu bende çünkü... sen nslsn oğlun nasıl?

cnm ağrı normal bendede geçen hafta başladı önce sutyenmi rahatsız ediyo dedim ama yok baya kemiğim ağrıyodu doktora sordum rahim yukarı doğru genişlediğinden ağrı yapıyomuş normal yani cnm :))

kuzum çok geçmiş olsun öteki topige dün yazmışsın gördüm ama bişi demek istemedim çok üzüldüm ... bende bu hamileliğimden 2 ay önce yaşadım cnm değer 300 e çıktı ve indi ama 2 aysonra tekrar hamile kaldım umarım sende hemencik hamile kalırsın
aman iyi normalse:) tubişim valla çok pinpirikliyim en ufak bi terslikte sıkıntıya giriyorum acaba diye...sağsalim bi doğursaydık:26:

duman85 ağrın naıl oldu merak ettim birde dimer ölçümlerine devammı?
canım sağol ağrım geçti iyim suan...d-dimer i dr en son bana bıraktı nasıl olsa müdahale edemiyoruz istemiyosan yaptırma dedi..ama ben kararsızım 2 haftadır yaptırmadım belki bu hafta giderim... sen nerde ölçtürüyodun?

benim kan ve idrar testi sonuclari normal cikmis:34: degerler normal hep
yarindan sonra gidicem doktorum bir gun erteledi:52:
hadi maşallah dr danda güzel haberlerle gelirsin inşallah...

napıyosunuz kızlar? tanımadığım bir sürü arkadaş gelmiş, hoş gelmiş. tubişim, dumanım, keep, every, beydağlım, penpetekir vs vs :)) iyi misiniz şekerler??

demin düşünüyodum da korunmayı ilk bıraktığım zamanlar internetten döllenmeni nasıl olduğuna dair videolar izliyordum meraktan. sonra hamile kalınca her hafta neyin nasıl geliştiğini takip etmeye başlamıştım. o günlerde "malesef bebeğimi kaybettim" diye bir topicde yazı yazacağım hiç aklımın ucundan geçmezdi. sonra buraya yazmaya başladım. herkes sırayla hamile kaldı. ben de kalacağım herhalde dedim, bir gün "tüp bebek" topiğine yazacağım da hiç aklıma gelmezdi. nereye doğru sürükleniyorum merak ediyorum...off işte öyle...
şekercimmm ben iyim sen nslsn?? valla canım o kadar çok şey yaşadıkki şu topiğe ilk gelişimizden geldikten sonra geçmişe dönüp bakınca bende kendime ne sabırlıymışım diyorum..inşallah bundan sonra yüzümüz güler...

zaman herseyin ilaci

canım dur daha erken diilmi en azından önünde 1-2 haftan daha var bebeğin görünmesi dimi... nslsn şimdi kanama devam etmedi dimi...birdaha ne zaman gideceksin dr a? haberlerini bekliyoruz.

ayencim nasılsın canım??

arkadaşlar söylemişler, ben de dicektim, büyüyor senin bebiş duman:nazar:

canımmm, olacak bak göreceksin, ilk doğum günü resimlerini fln paylaşacağız inşallah

:46:çok güzel işte everyim:nazar: hadi duy pıtpıtları gel bize müjdele

:3: özlüyoruz seni mirage ya, daha sık geel..arada haber et ne oluyor ne bitiyor:31:

gurbetgüzelii, kesinlikle doktorlara güven olmuyor canım, sen şimdi stres içine batıp çıkmışsındır..durma hiç gidiver bi acile ya da başka doktora..inşallah sağlıklıdır bebeğin, büyüyordur canım..dua ediyorum senin için

ayy yeterki büyüdüğünden ağrı yapıyo olsun canım herşeye razıyım:nazar:

Allahim hepinizin yuzunu guldursun kizlar
Haftaya sali gidicem yeniden kanamam yok kizlar kahverengi akinti silersem oda peceye geliyo

canım valla yanma gibiydi içerden içerden yanıyodu böyleama sonradan geçti çok şükür.magnezyuma başlayalı 1 ayı geçti gece kramp çok oluyodu bende çünkü... sen nslsn oğlun nasıl?

aman iyi normalse:) tubişim valla çok pinpirikliyim en ufak bi terslikte sıkıntıya giriyorum acaba diye...sağsalim bi doğursaydık:26:

canım sağol ağrım geçti iyim suan...d-dimer i dr en son bana bıraktı nasıl olsa müdahale edemiyoruz istemiyosan yaptırma dedi..ama ben kararsızım 2 haftadır yaptırmadım belki bu hafta giderim... sen nerde ölçtürüyodun?

şekercimmm ben iyim sen nslsn?? valla canım o kadar çok şey yaşadıkki şu topiğe ilk gelişimizden geldikten sonra geçmişe dönüp bakınca bende kendime ne sabırlıymışım diyorum..inşallah bundan sonra yüzümüz güler...

canım dur daha erken diilmi en azından önünde 1-2 haftan daha var bebeğin görünmesi dimi... nslsn şimdi kanama devam etmedi dimi...birdaha ne zaman gideceksin dr a? haberlerini bekliyoruz.

ayencim nasılsın canım??

hayatım ben Ankara dışında yaşıyorum ve burda kan verip ankara düzen lab. gönderiyorum.

kuzum biz iyiyiz Allaha şükür sen nasılsın ??? deme öle yaa cnm benim bak kaç aydır hepimiz seninle birlikte eylülü sabırla bekledik ve sonunda geldi bu ay senin ayın olucak inşallah asıl sen anlat neler yapıyosun bakalım :))
zaman herseyin ilaci
cnm bazen bebek kesenin içinde geç oluşabiliyo neden öle dediki acaba sen kendi doktoruna görün cnm ama ihmal etme bize güzel haberler ver inşallahh :))

ayencim nasılsın canım??
ahhh cnm ahh o bende var doktora sorana kadar içim rahat etmedi :)) bu pimpiriklilikle bi doğursakta artık rahatlasak :)) şimdi bide hareketlerini artık hissediyorum ya bikaç saat oynamasa noluyo diyorum mesela yoğunluktan pazartesi hiçç hissetöedim kafayı yiyodum ama Allaha şükür dün baya hareketliydi rahatladım :)) şimdide içerde ufak ufak hareketleniyo :))
Allahim hepinizin yuzunu guldursun kizlar
Haftaya sali gidicem yeniden kanamam yok kizlar kahverengi akinti silersem oda peceye geliyo

aminn kuzumm seninde inşallahh güzel haberlerle gelirsin :))

kuzum biz iyiyiz Allaha şükür sen nasılsın ??? deme öle yaa cnm benim bak kaç aydır hepimiz seninle birlikte eylülü sabırla bekledik ve sonunda geldi bu ay senin ayın olucak inşallah asıl sen anlat neler yapıyosun bakalım :))

cnm bazen bebek kesenin içinde geç oluşabiliyo neden öle dediki acaba sen kendi doktoruna görün cnm ama ihmal etme bize güzel haberler ver inşallahh :))

ahhh cnm ahh o bende var doktora sorana kadar içim rahat etmedi :)) bu pimpiriklilikle bi doğursakta artık rahatlasak :)) şimdi bide hareketlerini artık hissediyorum ya bikaç saat oynamasa noluyo diyorum mesela yoğunluktan pazartesi hiçç hissetöedim kafayı yiyodum ama Allaha şükür dün baya hareketliydi rahatladım :)) şimdide içerde ufak ufak hareketleniyo :))

aminn kuzumm seninde inşallahh güzel haberlerle gelirsin :))
canım yaa valla ben gündüz nerdeyse hiç hissetmiyorum çok nadir keyfi olursa hareket ediyo ama akşam sürekli titreşim halinde:) o da sevmiyo çalışmayıı evde yatınca keyfi yerine geliyo:) 7.ayı bi doldursaydık içim rahatlıycaktı inan...

canım yaa valla ben gündüz nerdeyse hiç hissetmiyorum çok nadir keyfi olursa hareket ediyo ama akşam sürekli titreşim halinde:) o da sevmiyo çalışmayıı evde yatınca keyfi yerine geliyo:) 7.ayı bi doldursaydık içim rahatlıycaktı inan...

ayyy benim oğluşda öle annesi gibi çalışmayı sevmiyo :)) avat cnm yaa bende hep öle diyorum şu 30 haftayı bi görsek herşey daha çabuk geçicek gibi geliyo :)) inşallah sağlıklı sıhatli alıcaz kuzum kucağımıza :)) sen başladınmı kızına bişiler almaya ?

ayyy benim oğluşda öle annesi gibi çalışmayı sevmiyo :)) avat cnm yaa bende hep öle diyorum şu 30 haftayı bi görsek herşey daha çabuk geçicek gibi geliyo :)) inşallah sağlıklı sıhatli alıcaz kuzum kucağımıza :)) sen başladınmı kızına bişiler almaya ?

yok cnm almadım daha hiçbişey... zaten beşiği filan almıycam ablamın bebişinkileri alıcaz...sen naptın ?

everyyy:3: kız topik topik geziyorum seni bulayım diye:1:

:1::1::1: saol canim ben ciktim sen gelmissin
how i met 5.sezona basliyorum uzandim izliyordum :34:
ates ve burasi en cok takildigim
ama mayis annelerine de gun icinde birkac kez bakiyorum :34:
ama bazen yeni acilan topiclere girip yazdigim da olmuyor degil hani:1:

yok cnm almadım daha hiçbişey... zaten beşiği filan almıycam ablamın bebişinkileri alıcaz...sen naptın ?

aa süppermiş banada komşumuzdan bambu beşik geldi yatakodasında onu kullanıcaz özellikle oda yapmıcam ama ıkeadan bi beşik bide dolap alıcam 500 tl ye kapatıcaz bu ay sonunda alıcaz artık yavaş yavaş bişiler yapalım dedik yoksa çok sıkışırız ama kıyafet çok almıcam çünkü annemin baktıgı bebek erkek 1,5 yaşında onun bütün kıyafetleri bana ayrılmıştı onlar geldi :)) ben sadece kendime 2 takım hastane çıkışı alıcam onada bi tane okadar :))

günaydın kızlaar. ben şunu anladım ki ben iki topiği birden idare edebilecek yeteneğe sahip değilim :)) birşey yazıyorum, sonra yazdığımı unutuyorum haliyle cevapları göremiyorum. sonra da yazdığımın üstünden çok geçmiş oluyor bulamıyorum. ben şapşal mıyım? :)))

napıyosunuz keyifler nasıl?

Back