• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

baykuşlu olana bayıldım daha 5 ayım var korunmayı bırakmak için:( eger bebeğim olursa yaptıracam çok severim el işini

inşallah bebeğin çabucak gelir canım :) el emeği olan şeyleri bend eçok seviyorum. baskılarda sağlıksız olunca hele

Son düzenleme:
kızlar tuğbanın efesine battaniye ve süs yastığı yapıyorum nasıl olmuş bakın bakalım bu yastık olacak altına yada yanına EFE yazılacak :)

bir de kendime baykuşlu yastık işledim yorumlarınızı bekliyorum bu işi satışa dökücem çünkü :)

Eki Görüntüle 503181 Eki Görüntüle 503182 Eki Görüntüle 503183

ya süper bence bunlar arkadaşım eline sağlık valla bence hiç bekleme gir sen bu sektöre :) biz de müşteri oluruz inşşşşşşşşş sana :)

inşallah bebeğin çabucak gelir canım :) el emeği olan şeyleri bend eçok seviyorum. baskılarda sağlıksız olunca hele

çok tşk ederim allah isteyen herkese versin. ben hiç beceremem el işini sadece zincir çekmeyi biliyorum maşallah sen iyi biliyorsun

kızlar tuğbanın efesine battaniye ve süs yastığı yapıyorum nasıl olmuş bakın bakalım bu yastık olacak altına yada yanına EFE yazılacak :)

bir de kendime baykuşlu yastık işledim yorumlarınızı bekliyorum bu işi satışa dökücem çünkü :)

oooo cok guzel ellerine saglik:nazar: gule gule kullansin efe bebek:16:
ben cok begendim
hic beceremem kendim bu isleri
ama turkiyeye gelince ben de senden rica edebilirim :34:

kızlaar selam... nasılsınız??? ben hala hastayım:) bugün ayrıntılı ultrason için aradılar,haftaya p.tesi olacaktı normalde ama isterseniz yarına alabiliriz dediler( ben çok geç diye biraz mırın kırın etmiştim not almışlar:) ) neyse yarın sabah gidicem, arkasından sağlık ocağına gidip tetonoz iğnemi yaptırıcam inşallah... hazır bu işlerim varken ve hastayken bende izin alayım dedim,öksürük nöbetleri beni çalışırken çok zorluyo yarın izin aldım sonrada gelip eve dinlenicem... geçsin şu öksürük yaa, o kadar şiddetli öksürüyorumki akşam kaç kere çıkardım öksürücem diye:) neyse teyzeleri dua edin bize yarın güzel haberlele dönelim olurmu..

Son düzenleme:
oooo cok guzel ellerine saglik:nazar: gule gule kullansin efe bebek:16:
ben cok begendim
hic beceremem kendim bu isleri
ama turkiyeye gelince ben de senden rica edebilirim :34:

tabi ne demek sen hele bi gel... aslında kendime biraz güvenim olsa keşke benimde :( siz beğenince ancak olmuş galiba diyorum kendime

çok tşk ederim allah isteyen herkese versin. ben hiç beceremem el işini sadece zincir çekmeyi biliyorum maşallah sen iyi biliyorsun

amin canım heves lazım sadece herkesin bi yeteneği var benimkide bunlarla uğraşmak senin kimbilir ne gğzel yeteneklerin vardır :)

ya süper bence bunlar arkadaşım eline sağlık valla bence hiç bekleme gir sen bu sektöre :) biz de müşteri oluruz inşşşşşşşşş sana :)

inşallah canım inşallah ya diyorum ya kendime güvenim yok ve nasıl yapacağımı bilmiyorum :( kardeşim bi internet sitesi hazırlıyor ama bu reklam işlerini bilmem ki ben :(

süperlerr çok beğendim:) güle güle kullansın Efe bebiş:)

kızlaar selam... nasılsınız??? ben hala hastayım:) bugün ayrıntılı ultrason için aradılar,haftaya p.tesi olacaktı normalde ama isterseniz yarına alabiliriz dediler( ben çok geç diye biraz mırın kırın etmiştim not almışlar:) ) neyse yarın sabah gidicem, arkasından sağlık ocağına gidip tetonoz iğnemi yaptırıcam inşallah... hazır bu işlerim varken ve hastayken bende izin alayım dedim,öksürük nöbetleri beni çalışırken çok zorluyo yarın izin aldım sonrada gelip eve dinlenicem... geçsin şu öksürük yaa, o kadar şiddetli öksürüyorumki akşam kaç kere çıkardım öksürücem diye:) neyse teyzeleri dua edin bize yarın güzel haberlele dönelim olurmu..

canım çok geçmiş olsun dualarım seninle inşallah hayırlı haberlerle gel. bol bol dinlen yediğin içtiğin illa iyi gelir ama dinlenmeden geçmiyo o hastalık malesef. Efe inşallah iyi günlerde kullansın battaniyesiyle yastığını :)

hem stres atarsın canım cok guzel bısey... sen nerelerdesın bakım kayboldunn özledm :26::26:

yavrum kardeşim bende bu ara daralıp dışarı çıkıyorum sık sık yarın fatih e çarşamba pazarına gidiyorum kumaş alıcam :) alışveriş yapayım iyi gelir :)

kizlar
merhaba
tugbacim senle konusmustuk
sen vajinal utrasona ilk haftalarda sIk girmistin sanirim
simdi ben 4+5te keseyi gordum ya
yarin doktorum gel dedi bana 5+4 oluyor sanirim kalp atislari icin
iki kere vajinal utrason kisa zaman arayla :44: ne dersin
cnm bende 2 hafta arayla vajinal ultrasona girdim yani 4+3 de keseyi görmüştük 6+3 dede kalp atışını gördük 5+4 biraz erken olabilir kalp atışı görmek için ama en azından keseye bakarlar sağlıklımı diye 2 hafta sonrada 7 de oluyosun zaten kalp atışı için normal ultrasona girersin :)) ama zararı varmı dersen hayır yok tüp bebekte belli bi haftaya kadar hep vajinal ultrason yapıyolarmış :))

ayyy çok tatlı yaaaaa mügemmm ellerine kollarına sağlıkkk :)))

ayyy birsen aynı gün ayrıntılıya gidiyoruz benim randevumda akşam :)) kuzum güzel haberlerle gel inşallahhh... tetanozu vurulduktan sonra 3 gün ağrı yapıyo ve biraz şişiyo kuzum çok fazla kullanmamaya çalış kolunu :)) ayy yaa dedim ben sana al rapor yat dinlen kuzumm o öksürük rahat bırakmıyo bol bol ıhlamur iç sıcak süt yada salep falan iç onlar çok iyi geliyo :)) güzel haberlerinizi bekliyoruzzz :))

slm kızlar ben geldim şimdi gittim saglık ocana kan ilacımı yazdırdım yol yürümek hiç iyi gelmiyo artık 10 dk lık yol kasıgım acayip agrıdı NAZLLIyumurta işinden ben pek anlamam işlh iyidir işlh ikiz tutar canım güzel haberlerini bekliyoz DUMAN geçmiş olsun kuzum bana laf düşmez ama bebişin gelene kadar dayan uzak yola çıkma canım dikkat et .tabbiki allaha emanet ama olsun dikkatli ol gribin içinde gerekeni bol bol yap c vitamini ne varsa ye canım geçmiş olsun KEEP canım canını sıkma eşler bizim kadar hastane annelik duygularını malesef anlamıyo onları beklersek oooooooooooo işimiz var sen kendin üstüne düşüni yap geriside olur anneler hamile oldugunu ögrendiğinde anne oluyo ama babalar çocuk dogduktan sonra baba oluyo ondan çokda bişe bekleyip üzülme stres yap canım DİRİMİT.........PENBETEKİR DOGUM yaklaşdıkça ben korkuyom sizde korkuyonuzmu yoksa ben hamilelik daha başlamadan losalık piskolojisinemi girdim allahım hayırlısıyla sag saglim dogurup kurtulsak işlh

canım ya ben sanki doğumu değil de hep sonrasını düşünüyorum. ay o gelcek bu gelcek öyle yap şunu giydir böyle yatır, çok korkuyorum. Allahım nolur normal soğurayım da o gün kalkıp kendi kendime yeteyim, kiimse bana bakmasın kocam hariç. umarım herşey güzel olur tatlım ve tüm olumsuz düşüncelerimiz umarım hamilelik psikolojisidir.

arkadaşlar 41 tane hamişten bir tane ayetel kürsi okutturuyorum
hamiş oluptu okumuk isteyen veya okuyan olursa özele msj atsın teşekkürler Allah razı olsun
her hamiş bir tane okuyacak..

canım tamamlamışsınız ama ben de okudum haberin olsun...

selam kızlar..yasemincim hızlı bi giriş yaptınız hadi bakalım inşallah bu kez çok bekletmez seni ufaklık;)
beydağlı-kardelya kızlar valla doğru söylüyosunuz dikkat etmem lazım son bikaç haftadır çok koşturmaca içinde geçti..ama en yakın arkadaşım evlendi gitmem gerekiyodu bundan sonra gitmiycem biyere:)
tubişimm valla rapor alsam süper olur ama bu aralar işler biraz karışık çalıştıgım yerde,akşam dr a gittim ne önericek diye, dediği şey istirahat oldu:( ilaç kesinlikle vermem dedi iyi dedim bende bende istemiyorum zatenn:63:

çok fenayım kızlaaarrr öksürmek bitirdi beni, sürekli öksürmekten artık arada böğürür oldum:) burnum da çok akıyo tamamen kaptım valla şifayı, ıhlamur filan yaptı kocicim inşallah iyi gelir...

paşamm senin yazılarını okuyunca içim çok kötü oluyo, inşallah aklından gönlünden geçen herşey gerçek olur..sende yaşarsın..

canikom şu lanet olası öksürüğe tek çare var: bir tatlı kaşığı bal ve bir çay kaşığı toz zencefil, istersen ılık suya da yapabilirsin. ilk içişte farkı göreceksin.

dumancim cok gecmis olsun
penpetekirin dedigi gibi zencefil kesiyor oksurugu eger hamilelikte kullanmak uygunsa bilmiyorum
guzel haberlerle gelirsin umarim canim

kizlar ben de doktora gidicem umarim iyi haberlerle gelirim

mügecim ellerine kollarına yüreğine sağlık, ben de bu işleri hiç bilmem ama kızıma atkı bere patik ördüm, keşke senin gibi güzel şeyler yapabilsem ama öğrencem, söz:)

paşam, nolur kendini çok sıkma canım bak hasta olacaksın, biraz daha pozitif baksan şu lanet tersliklere, çok üzülüyorum yaşadıklarına ve hissettiklerine...

tubiş, duman güzel haberlerle geleceksiniz, ve o karnınızdaki canı yanınızda gibi görünce öyle garip olacaksınız ki, umarım güzel güzel poz verirler annelerine:)

dirmit, kardelya gençler nasıl, iyisiniz umarım..

semra, naz delikanlılar da siz de iyisiniz umarım,

beydağlı Adana yanıo mu halaaaaaaaaaaa?

every canım kalp için henüz erken olabilir, moral bozmak yok, ben 8.hafta gördüm, hatta boş gebelik deyip almaya kalktılar düşün ve ilk iki ay hep geriden geldi ölçüleri şimdi kilo almasın diye uğraştığım ve 1 hafta ileriden giden kıpır kıpır bi kız var karnımda...

mirage, keep, nazlım öpüldünüz...

penpetekir
bakalim ne olucak cok heyecanliyim doktora gidicez az kaldi
evet cok erken belki kadin haftaya bile cagirabilir utrason icin ben de gorulmez diyorum ama altan belki bir ihtimal cunku gecen haftaki doktor haftaya kalp atisi mumkun demisti bakalim:18:

masallah senin kizina :nazar: az kaldi gunlerin canim bebegine kavusacaksin ah su gibi aksa o gunleri gorsem ben de:1:

günaydın kızlar :3:

woooooooooowwwww çok beğendiiiiiiiiiim, müge ne becerikliymişsin..bu işleme işine oldum olası bayılırım bi de genelde güller dallar işlenir, seninki çok değişik olmuş. Kur bi site, sat bunları netten canım, kesinlikle müşteri bulursun.

çok geçmiş olsun dumancım, bol su iç bari yapılabilecek şeyler az gerçekten. Umarım geçer bir an önce de rahatlarsın.

ellerine sağlık canım çok güzel olmuş. el emeği göz nuru sonuçta,tabiki güzel olcekk :6: ben de bu aralar bebek şekerlerine takıldım. keçeden bebek şekerleri yapıyorum,bir iki arkadaşa yaptım baktım çok hoşuma gitti ben de satışa döktüm işi :34: hatta burda da bir topik açtım "keçe bebek şekerleri" diye. bence sen de yapabilirsin böyle bişey. ya hiç kimse olmasa biz bize yine yeteriz :16: sen yap bir kaç tane daha, koy hemen. istersen satış konusunda yardımcı olabilirim, bir kaç yere yönlendiririm seni :6:

ellerine sağlık canım çok güzel olmuş. el emeği göz nuru sonuçta,tabiki güzel olcekk :6: ben de bu aralar bebek şekerlerine takıldım. keçeden bebek şekerleri yapıyorum,bir iki arkadaşa yaptım baktım çok hoşuma gitti ben de satışa döktüm işi :34: hatta burda da bir topik açtım "keçe bebek şekerleri" diye. bence sen de yapabilirsin böyle bişey. ya hiç kimse olmasa biz bize yine yeteriz :16: sen yap bir kaç tane daha, koy hemen. istersen satış konusunda yardımcı olabilirim, bir kaç yere yönlendiririm seni :6:

beğenmene çok sevindim. satış konusunda yardım teklifine hayır demem doğrusu çok sağol canım çok iyi olur

günaydın kızlar :3:woooooooooowwwww çok beğendiiiiiiiiiim, müge ne becerikliymişsin..bu işleme işine oldum olası bayılırım bi de genelde güller dallar işlenir, seninki çok değişik olmuş. Kur bi site, sat bunları netten canım, kesinlikle müşteri bulursun.

çok geçmiş olsun dumancım, bol su iç bari yapılabilecek şeyler az gerçekten. Umarım geçer bir an önce de rahatlarsın.

keep :) site yapılıyor şuan inşallah tamamlanır... çok teşekkürler, bende sevmiyorum öyle kaba kaba gül çiçek vs. bunlar sevimli :)

mügecim ellerine kollarına yüreğine sağlık, ben de bu işleri hiç bilmem ama kızıma atkı bere patik ördüm, keşke senin gibi güzel şeyler yapabilsem ama öğrencem, söz:)

paşam, nolur kendini çok sıkma canım bak hasta olacaksın, biraz daha pozitif baksan şu lanet tersliklere, çok üzülüyorum yaşadıklarına ve hissettiklerine...

tubiş, duman güzel haberlerle geleceksiniz, ve o karnınızdaki canı yanınızda gibi görünce öyle garip olacaksınız ki, umarım güzel güzel poz verirler annelerine:)

every canım kalp için henüz erken olabilir, moral bozmak yok, ben 8.hafta gördüm, hatta boş gebelik deyip almaya kalktılar düşün ve ilk iki ay hep geriden geldi ölçüleri şimdi kilo almasın diye uğraştığım ve 1 hafta ileriden giden kıpır kıpır bi kız var karnımda...

ooo seninde marifetlerin varmış göstersene :) güle oynaya giysin bebiş.

dumancim cok gecmis olsun
penpetekirin dedigi gibi zencefil kesiyor oksurugu eger hamilelikte kullanmak uygunsa bilmiyorum
guzel haberlerle gelirsin umarim canim

kizlar ben de doktora gidicem umarim iyi haberlerle gelirim

amin inşallah hadi hayırlısı :)

cnm bende 2 hafta arayla vajinal ultrasona girdim yani 4+3 de keseyi görmüştük 6+3 dede kalp atışını gördük 5+4 biraz erken olabilir kalp atışı görmek için ama en azından keseye bakarlar sağlıklımı diye 2 hafta sonrada 7 de oluyosun zaten kalp atışı için normal ultrasona girersin :)) ama zararı varmı dersen hayır yok tüp bebekte belli bi haftaya kadar hep vajinal ultrason yapıyolarmış :))

ayyy çok tatlı yaaaaa mügemmm ellerine kollarına sağlıkkk :)))

ayyy birsen aynı gün ayrıntılıya gidiyoruz benim randevumda akşam :)) kuzum güzel haberlerle gel inşallahhh... tetanozu vurulduktan sonra 3 gün ağrı yapıyo ve biraz şişiyo kuzum çok fazla kullanmamaya çalış kolunu :)) ayy yaa dedim ben sana al rapor yat dinlen kuzumm o öksürük rahat bırakmıyo bol bol ıhlamur iç sıcak süt yada salep falan iç onlar çok iyi geliyo :)) güzel haberlerinizi bekliyoruzzz :))

güle oynaya kullansın Efe'cik :) muck

inşallahh kuzuumm inşallahhhh :))ayyy okadar merak ediyoruz ki eşimle cd de vercekelrmiş artık takar takar izleriz :))
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr:16::16::16::16:
günaydın cnmmm nasıl gidiyo sınav hazırlıkları ???
kızlar bugün önce kumaş için pazara sonrada anneme gidiyorum yarın akşam anca dönerim :1: hepinizi öptüm

ahh gez bakalımmm bende çarşı pazar gezmek istiyorummm :)) çok öptümmmmmmm

canlarım herkez iyidir işlh ben iyim dün akşam 20 dk lık sancım oldu resmen ter boşaltım geçti sonrada bişe olmadı şimdi acelem var yazılanları okuyamadım hepinizi öpüyom görüşürüz

selam kızlar geldim ben...günümü özet geçeyim:) 8.30 da girmem gereken ayrıntılıya 9 da girdim neyse dr dedikleri gibiymiş burun deliklerine kadar inceledi:)) 1 saat kaldım içerde, benim uykucu bebeğim hiç kımıldamadı yaa yok dr o kadar uğraştı tık yoktu, bi ara da öksürük nöbeti tuttu,neyse bi ara verdik beni diğer uca su içmeye gönderdi dr hareket etmiş olayım diye bebekde hareketlensin diye... ona rağmen hala tık yoktu, sonuç olarak bebekde hiçbir sıkıntı göremedim dedi, suyum birazcık azmış...ama çok ciddi değilmiş... sinir bozucu olanda ultrasonda çıktım benimki kıpraşmaya başladı:)
neyse sonrasında tetonoz için sağlık ocağına gideyim dedim,gittim biraz bekledim öğle arası tatili verdiler..1 saat sonra yine gittim, hemşire dediki sizde pıhtılaşma var dr unuza sordunuzmu tetonozu? ne alaka filan dedim ama yinede içim rahat olsun diye aradım adam demezmi bana sen napıyosun orda neden yaptırıyosun tetonoz? bende dedim sağlık ocağından aradılar yaptırmamız gerekiyomuş, ben istemiyorum dr um onay vermiyo de yaptırma dedi... öyle çıktım anlamadım bu işi neden yaptırma dedi...bi zararı olmaz inş.dimi?

yasooomm canım mail hakkım yok yogunsun diye de aramadım seni:54:

Back