• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

herkese selamlar. sanırım ekstra bi değişiklik yok kimsede..ayen ve keep moral bozmak yok arkadaşlar sanırım ikiniz de regl olmuşsunuz.beterin beterini düşünmek insanı rahatlatıyor bence. adet görmek bile bi lütuf arkadaşlar. inşllh önümüzdeki aylar hep bizim.

hamilelerin bebişleri iyiymiş.çoook sevindim. allahım sonunu getirsin inşllh..

ben de 2 günlük bi misafir yoğunluğundan sonra rahatladım amma velakin bugün okullar açıldığı için çalışmaya da başladım ama olsun memnunum. değişiklik oldu artık maratonumuz başladı bizim :) kafa dağılır biraz iyi olur. okulda da hamile yok :) ondanda rahatım sanrm :)

ee sizler nasılsnz kızlar ? özledim sizleriiiiiiiiiiiiiii

Haziranın 4'ünde 2 ayı yeni dolan bebeğim karnımda ölmüş ve kürtaj olmuştum.
3 ay korunma sürem yarın doluyor. Şu an adetliyim ondan sonra yeni bir süreç
yeni umutlu bir yol başlıycak benim için. Korkuyorum ama bunu düşünmek istemiyorum
yeni umutlu ve sonu güzel bir yola başlamak ve sabırsızlıkla umudumun karşılığını
hemen görmek istiyorum. Allahım bana ve tüm bebek isteyen herkese en kısa zamanda
nasip etsin bizleride başkalarının bebeklerine bakıp üzülmekten kurtarsın yarabbim :109:

slm kızlar ben geldim şimdi gittim saglık ocana kan ilacımı yazdırdım yol yürümek hiç iyi gelmiyo artık 10 dk lık yol kasıgım acayip agrıdı NAZLLIyumurta işinden ben pek anlamam işlh iyidir işlh ikiz tutar canım güzel haberlerini bekliyoz DUMAN geçmiş olsun kuzum bana laf düşmez ama bebişin gelene kadar dayan uzak yola çıkma canım dikkat et .tabbiki allaha emanet ama olsun dikkatli ol gribin içinde gerekeni bol bol yap c vitamini ne varsa ye canım geçmiş olsun KEEP canım canını sıkma eşler bizim kadar hastane annelik duygularını malesef anlamıyo onları beklersek oooooooooooo işimiz var sen kendin üstüne düşüni yap geriside olur anneler hamile oldugunu ögrendiğinde anne oluyo ama babalar çocuk dogduktan sonra baba oluyo ondan çokda bişe bekleyip üzülme stres yap canım DİRİMİT.........PENBETEKİR DOGUM yaklaşdıkça ben korkuyom sizde korkuyonuzmu yoksa ben hamilelik daha başlamadan losalık piskolojisinemi girdim allahım hayırlısıyla sag saglim dogurup kurtulsak işlh

arkadaşlar 41 tane hamişten bir tane ayetel kürsi okutturuyorum
hamiş oluptu okumuk isteyen veya okuyan olursa özele msj atsın teşekkürler Allah razı olsun
her hamiş bir tane okuyacak..

Son düzenleme:
Haziranın 4'ünde 2 ayı yeni dolan bebeğim karnımda ölmüş ve kürtaj olmuştum.
3 ay korunma sürem yarın doluyor. Şu an adetliyim ondan sonra yeni bir süreç
yeni umutlu bir yol başlıycak benim için. Korkuyorum ama bunu düşünmek istemiyorum
yeni umutlu ve sonu güzel bir yola başlamak ve sabırsızlıkla umudumun karşılığını
hemen görmek istiyorum. Allahım bana ve tüm bebek isteyen herkese en kısa zamanda
nasip etsin bizleride başkalarının bebeklerine bakıp üzülmekten kurtarsın yarabbim :109:
umarim hiz beklemeden yeniden saglikla gelir bebisin ck gecmis olsun
arkadaşlar 41 tane hamişten bir tane ayetel kürsi okutturuyorum
hamiş oluptu okumuk isteyen veya okuyan olursa özele msj atsın teşekkürler Allah razı olsun
her hamiş bir tane okuyacak..

sayiyi tamamladin mi bilmiyorum ama ben de okurum canim

dumann yakaladım seni sende okurmusun bir tane bana bir tanede beloşa ayetel kürsi okursan hemen not alacam canım :34::34:

selam kızlar..yasemincim hızlı bi giriş yaptınız hadi bakalım inşallah bu kez çok bekletmez seni ufaklık;)
beydağlı-kardelya kızlar valla doğru söylüyosunuz dikkat etmem lazım son bikaç haftadır çok koşturmaca içinde geçti..ama en yakın arkadaşım evlendi gitmem gerekiyodu bundan sonra gitmiycem biyere:)
tubişimm valla rapor alsam süper olur ama bu aralar işler biraz karışık çalıştıgım yerde,akşam dr a gittim ne önericek diye, dediği şey istirahat oldu:( ilaç kesinlikle vermem dedi iyi dedim bende bende istemiyorum zatenn:63:

çok fenayım kızlaaarrr öksürmek bitirdi beni, sürekli öksürmekten artık arada böğürür oldum:) burnum da çok akıyo tamamen kaptım valla şifayı, ıhlamur filan yaptı kocicim inşallah iyi gelir...

paşamm senin yazılarını okuyunca içim çok kötü oluyo, inşallah aklından gönlünden geçen herşey gerçek olur..sende yaşarsın..

selam kızlar..yasemincim hızlı bi giriş yaptınız hadi bakalım inşallah bu kez çok bekletmez seni ufaklık;)
beydağlı-kardelya kızlar valla doğru söylüyosunuz dikkat etmem lazım son bikaç haftadır çok koşturmaca içinde geçti..ama en yakın arkadaşım evlendi gitmem gerekiyodu bundan sonra gitmiycem biyere:)
tubişimm valla rapor alsam süper olur ama bu aralar işler biraz karışık çalıştıgım yerde,akşam dr a gittim ne önericek diye, dediği şey istirahat oldu:( ilaç kesinlikle vermem dedi iyi dedim bende bende istemiyorum zatenn:63:

çok fenayım kızlaaarrr öksürmek bitirdi beni, sürekli öksürmekten artık arada böğürür oldum:) burnum da çok akıyo tamamen kaptım valla şifayı, ıhlamur filan yaptı kocicim inşallah iyi gelir...

paşamm senin yazılarını okuyunca içim çok kötü oluyo, inşallah aklından gönlünden geçen herşey gerçek olur..sende yaşarsın..

canım hamilesin galiba allah tamamına erdirsin öksürük için evde ne meyve varsa kaynat iç gerçekten iyi gelecek birde buhar tabi bir çaydanlıkta su kaynat ve buharını icine çek faydasını göreceksin geçmiş olsun

canim cok gecmis olsun:16:
acil sifalar dilerim

benim de esim feci grip buyuk ihtimal ben de olucam dun basim agriyordu bugun uyaninca hastalanirim dedim neyseki su an iyiyim,ama kocamin viruslerine normal halimle dayanmaz yataklara duserdim simdi hamile hamile herhalde baya kotu olurum :1:

benim de sana onerebileceklerim limonlu balli ilik su,ihlamur

zeynep:3:, gittin mi doktora?

keepcim dün görmemişim mesajını, gitmedim doktora ama bir test daa yaptım bu sefer çıkmadı 2. çizgi:(( sanrım yanlış alarm, bir öncekinden kalan bhcg idi belki de.. Kürtajdan sonra 33. gün bugun bir regl olsam herşeye baştan başlıcam..Eşim de ben 2. yi istemiyorum falan diyor maddi olarak kaygılanıyor aslında ama moralimi bozuyor bu konuşmaları.. zaten kafamda nelerle uğraşıyorum bir de o canımı sıkıyor

günaydın canlarım nasılsını zgörüşmeyeli beni sorucak olursanız canım çok sıkkın 2 gündür arkaşaımın eşi arkadaşımı boşuyomuş:53:bende yardım olsun diye selatı tefficiye topluyorum :14::14:birden bire olmuş eşi senle ayrılmak istiyorumd emiş sebebi yokken:53:allah yardımcısı olsun dünden beri devamlı benle teleonda konuştu durdu bir lafı beni bitirdi ölüyorum paşam nefes alamıyorum dedi :14::14::14:bugün babasıgil hastaneye yatırıyor arkadaşı ne zaman çıkar allah bilir ne olur yardım edinde halledelim bu işi bu arada benim acım taze degil dün bebek mevlütüne gitmek zorunda kaldım :14:kaç zamandır gitmicektimde malesef gitmek zorunda kaldım eşimin yakın akrabasıydı gittik komşularla mevlüt bitti bebegi getridiler sevmek için birde ne görüyüm allahım peri kızı gibi giydirmişler gelinlik şeklinde bir kıyafet yavrum nede gzüel bakıyodu sonra millet bana allah sanada versin demeye başladılar lafta birşey yok allah razı olsun ama neden canım acıyo o lafı duyunca insanların ban acıyarak bakmalarından yoruldum kızlar ya:14::14:bebeg bakarken öle bakmışımki zor tuttum kendimi kucagıma verdiler seviyim diye allahım şimdi degiş paşa aglama sakın rezil olursun dedim sonra arkadaş gördü öle dikkatli baktıgımı gözümü kaçırdım yanıma geldi agzımdan tek bir laf çıktı ömürüm annecim annaen sen dursaydın ne ciciler alıcaktı dedim arkadaş sakın paşa dedi aglama sonrası malum orayı öle bir terkettimki ne siz sorun ne ben söylüyüm içim yanıyo içimin acısını kim geçiririki allahım paşa kuluna yardım et :14::14:

:14::14::14::14::14::14::14:

ömürürm rahmime düştü eşim dedi bu kız görde bak dedi içine dogmuştu adamın :16::16:bebek odasını boşalttık ne varsa eski attık orası kızımın odası olucekti :16::16:12 mk küçücük bir oda sonra kız oldugunu söylediler eşim ben sana demedimmi kız diye dedi sonra pazara gitti bir bebek kıyafeti beyenmiş biizm tanıdıktan paşa kızımıza bir kıyafet beyendim görsen çok güzel dedi dedim ya merak ederim neden almadın dur daha erken dedi ısrarıma gitti aldı allahım şeker pembesi kabarık bir elbise minnacım hanım efendi öptüm sevdim kıyafeti bak ömür baba sana ne almış dedim sanki hissetti ömürüm tekmeleri vurmaya başladı :16:babasıyla gülüştük sonra internette bebek takımı beyendim beyendigim takım 2milyar 750 milyondu eşime dedim çok pahalı benim kızıa deger dedi sana deger dedi beni baba yapıcaksın dedi sarıldı bana alnımda öptü :17::17:içinin herşeyini beyendik sonrası malum hayaller kurduk her seferinde babası işe giderken işe açar o kocaman göbegimi öper hadi ömürüm anneyi üzme baba işe gidiyor gelicek akşama der sonra beni öperdi:14::14: hastaneye gittik eşimle kontrole sonra bir bebek magazasına gittik çok istedim ordan sapsarı bir baddaniye aldım alalımmı dedim olur dedi hastane çıkışı aldık eve geldik allahım birini bıraktım birini sevdim öptüm kokladım yavrumu bunun içinemi sarıcam dedim babası ömürüm durucak degilmi buda ogullarımız gibi gitmicek degilmi dedim yok işşalah allahın izniyle durucak dedi :16::16:allahım ne mutlu olmuştum dedi diye sonrası malum ömürüm bizi bıraktı gitti eve geldik önce gözüm ömürün kumbarasına sonra aldıgım baddaniyeye baktı :14::14:dedim ah güzel kızım annecin sana yetemedi eşimi gördüm sonrası malum gene beceremedim yetemedim yavruma dedim abileri gibi gitti ömürüm dedi aglaştık ban ayalan söyledin beni kandırdın dedim eşime:14: sonra aklıma geldi saatlerce eşim işe giderken ne oldu ömürü yok artık degilmi o vardı öperdin göbeginden derdim yok degilmi ömürüm yok ömürüm nere gitti hayallerim nere gitti:14::14:
ben nerelerdeyim bilemedim artık gözüm hiç bir şey görmüyo neyi düşünecegimi aglayacagımı bilemiyorum umud diyorum allahtan vesvese şeytandan acaba umudummu ömürümmü çok özledim ben ya:14::14: yavrularımı tekmelerini özledim varlıklarını özledim ben benden gittimmmmmmm ben benden herkez mevlüte gitti beekleriyle gelmişkler benden sosnra evlenipte ta kaç sene sonra düşünün bebekleri vardı içim acıdı helede bana acıyan gözlerle bakmaları:14::14:ben ne zaman bebegimi kucagım aalıcam saglıklı hayırlı bir şekilde ben ne zaman menlüt okutucam ben ne zaman anne olucam:14::14::14::14::14:
ahhh paşam yaaaaaa bitanemmmm kuzummm o kadar iyi anlıyorumki seni ama nolur böle yapma herşeyy daha güzel olucak ama önce sen iyi olmalısın ...
günaydın kızlarr bu hafta sonu sınavım var ondan girmiorum derslerimi düşünmem lazım hep okuyorum ama dualarım sizinle

kızlarrrrr cumartesi doktora gittim tam 4 tane yumurtam olmuş adetimin 9.günü 12mm 11.6 mm 10.5 mm ve 9.3 mm olmak üzere sağda 2 solda 2 yumurtam olmuş perşembe günü randevum var tekrar çatlatma iğnesi yapılcak bide soğan kürüne başladım bakalım bu ay neler olacak herkesi kocaman öpüyorummmm
hadi bakalım kuzu hayırlısı öteki bebek haberinde sınavlarla birlikte gelmişti dimi inşallah bu ayda güzel haberler alırız inşallahh :))

ahh kuzu yaaa şürketi senmi kurtarıcan salla gitsin senden önemlimi keşke alsaydın rapor az dinlenseydin iyiki ilaç almamışsın bende ilaçsız attım ama öksürük fena 1 ay yakamı bırakmadı inşallah sen çabuk atlatırsın

keepcim dün görmemişim mesajını, gitmedim doktora ama bir test daa yaptım bu sefer çıkmadı 2. çizgi:(( sanrım yanlış alarm, bir öncekinden kalan bhcg idi belki de.. Kürtajdan sonra 33. gün bugun bir regl olsam herşeye baştan başlıcam..Eşim de ben 2. yi istemiyorum falan diyor maddi olarak kaygılanıyor aslında ama moralimi bozuyor bu konuşmaları.. zaten kafamda nelerle uğraşıyorum bir de o canımı sıkıyor
acaba yaptığın testlerin hassasiyetleri aynı mıydı? ikincisi daha düşük hassasiyetli olmasın? üzerlerindeki mlUdeğerleri kaçtı cnm? bi de senin çocuğun var mıydı, 2.yi demiş eşin? Eşler bir sürü şeyler söylüyorlar, oturup az bekleyince yola geliyorlar canım(tecrübeyle sabit:1:) sen iyi olmaya bak

acaba yaptığın testlerin hassasiyetleri aynı mıydı? ikincisi daha düşük hassasiyetli olmasın? üzerlerindeki mlUdeğerleri kaçtı cnm? bi de senin çocuğun var mıydı, 2.yi demiş eşin? Eşler bir sürü şeyler söylüyorlar, oturup az bekleyince yola geliyorlar canım(tecrübeyle sabit:1:) sen iyi olmaya bak

Canım 2. yaptığım test farklı bir markaydı, ay inşallah . ümitlenmek de istemiyorum çünkü bcgsi düşmeyen bir sürü insan vaar kürtajdan sonra, neyse dur bakalım ne olacak. evet benim neredeyse 3 yaşında olmak üzere bir kızım var, 2. bebeğimi ise 4 ağustosta 11+4 iken kaybettim.. Eşim başından beri 2.ye karşı ama çocukları sevmediğinden değil, maddi anlamda çekinceleri var, yine de gücüme gidiyor biraz

cnm erkeklerin çoğu bu şekilde malesef biz ağlayıp zırlıyoruz sonra yine başa dönüyoruz ama onlar hem bebeği hem bizi düşünüyo 2 kat daha fazla korkuyo o yuzden kızma eşine lütfen anlayışlı ol biraz zaman geçsin herşey düzelicek :) en kısa zamanda tekrar hamiş kalırsın :)

Back