• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

Eşimle tartıştık kızlar, bu ay teste gidecektik. Birlikte çalıştığı arkadaşı kayınpederi geliyor diye izin almış tam iki hafta..Bana diyor ki "sen eylül dedin, eylül dört hafta" ama o testlerin belli günleri var diye hatırlıyorum ben, 2 hafta sonra yumurtlama zamanım benim yine:50: .Yarın adet başlıyor, testlerin bazısı adetin 2-3.günlerinde diye hatırlıyorum. "Kardeşimle(erkek kendisi, öyle çok yakın da değiliz yani) göndereyim seni" diyor, böyle bir şeye tek başıma ya da kayınbiraderimle gitmek istememem,eşimin yanımda olmasını istemem çok mu şımarıklık yani..

canım benim ya tabiki çok haklısın eşinle gitmek istediğin için ama işte erkekeler maalesef bizim kadar ince düşünceli olamıyolar...ama şöyle düşünki gitmemek için sebebi var o yüzden gidemiyor,sakın bunun için inat yapıp gitmemezlik etme...zaman önemli git bakalım hiçdeğilse sana yapılacak olanlar yapılsın..

:nazar:maşallah canım
çok çok saol cnmmm
ay ne güzel haber bu gözünaydın kuzum..maaşallah efeyee:nazar::nazar:canım benim ewet maddi olarak çok zorlanıyoruz ama bu önemli tuğbacım hemen karar verip çabuk yaptır bence .....

bitanem yaaa çok çok saoll :)) cnm karar verdim randevumu aldım doğan hastanesinde yaptırıcam 220 tl resim ve cd de veriyolarmış :) o hastane benim kürtaj oldugum hastaneydi ve bidaha asla ayak basmam deyip kürtajdan sonra kontrole bile gitmemiştim şimdi mecbur gidicem ama şimdi herşey yolunda oğlumu Efemi görmeye gidicem :))

canım benim ya tabiki çok haklısın eşinle gitmek istediğin için ama işte erkekeler maalesef bizim kadar ince düşünceli olamıyolar...ama şöyle düşünki gitmemek için sebebi var o yüzden gidemiyor,sakın bunun için inat yapıp gitmemezlik etme...zaman önemli git bakalım hiçdeğilse sana yapılacak olanlar yapılsın..
sağ olun kızlar, gideceğim ama kızgınım da sanki sabote eder gibi, tutturmuş sen inanmıyorsun olacağına da illa tedaviyle olsun istiyorsun da doktordan daha mı iyi biliyorsun da(ki dr da dedi isterseniz gidebilirsiniz diye)..ben manyak mıyım, normal yoldan kolaycacık olacak olsa neden istemeyeyim, sadece aynı şeyleri tekrar yaşamak istemiyorum her geçen ay psikolojim daha çok bozuluyor sanki vakit kaybetmek istemiyorum neyse çaremiz onu bulalım istiyorum:50:

çok çok saol cnmmm

bitanem yaaa çok çok saoll :)) cnm karar verdim randevumu aldım doğan hastanesinde yaptırıcam 220 tl resim ve cd de veriyolarmış :) o hastane benim kürtaj oldugum hastaneydi ve bidaha asla ayak basmam deyip kürtajdan sonra kontrole bile gitmemiştim şimdi mecbur gidicem ama şimdi herşey yolunda oğlumu Efemi görmeye gidicem :))

iyi yapmışsın canım ya mecbur olunca insan öyle bir gidiyoki demek ki hiçbir zaman büyük konuşmamak lazım..

Dun gece bebegimi kaybettim 6 haftalikti.. kendiliginden dustu.. doktor bi parca klmis kendiliginden dusmezse kurtaj yapariz dedi ins buna gerek kalmaz.. :14:
Cok yalniz hissediyorm kendimi, ona okadar alismisimki surekli karnimi oksardim, otomatik ellerim karnimda bunu farkedince cok uzuluyorm, artk o yok orda diye azarliyorm kendimi:14:

doktora nekadar sure korunmaliym diye sordum, bi regl donemi gecirmemi soyledi.. sizce bu yeterli olurmu yeni bi hamilelik icin.. :( Ins her isteyen Allahin izniyle saglikli bi hamilelik gecirir.. cok zor bi durummus.. Allah kimseye yasatmasn.. vardir bundada bi hyir diye avutmaya casyrm kendimi
cnm cok cok gecmis olsun korunma konusunda bir arkadas dusuktesn sonra adetini beklememis simdi 6 aylik kizi var haftasi kucuk dedigim gibi sen adacayii ic var sa parca dussun temizlensin icin allah yeniden saglicakla nasip etsin insAllah
kızlarrr günaydınnnn biz geldikk doktordan :))
doktorumuz detaylı olarak inceledi kalp damarları elleri parmakları ayakları kemikleri herşeyi normal bebeğimin haftamızla uyumlu devam ediyoruz :)) Efem 18 cm 407 gram :)) Allahıma şükürler olsun herşey yolunda :))
ayrıca detaylı utrasonda yapalım dedi kan damarlarından akışının falanda kontrolü için ama 350 tlmiş fiyatı çok geldi başka hastane arıyorum arkadaşlar nisa hastanesinde 145 tl ama 20 eylülden önceye vermiyolar aile hastanesi 425 dedi doğan hastanesi 220 dedi iyice kafam karıştı yaaaa :(((

41 kere:nazar: hadi gozuna ydin cnm sen yaptir testlerini falan bak karar vermisisin ne guzel git guzel haberlele dön ins guzelimmm

sağ olun kızlar, gideceğim ama kızgınım da sanki sabote eder gibi, tutturmuş sen inanmıyorsun olacağına da illa tedaviyle olsun istiyorsun da doktordan daha mı iyi biliyorsun da(ki dr da dedi isterseniz gidebilirsiniz diye)..ben manyak mıyım, normal yoldan kolaycacık olacak olsa neden istemeyeyim, sadece aynı şeyleri tekrar yaşamak istemiyorum her geçen ay psikolojim daha çok bozuluyor sanki vakit kaybetmek istemiyorum neyse çaremiz onu bulalım istiyorum:50:

boşver kuzum takma kafanı erkekler bizim kadar duygusal değiller işte...sen git aldırış etme,önlem almak her zaman iyidir...

Allah hepinizden razi olsun saglicakla bebelerinizi kucaginiza almak nasip etsin olmayanlarada hemencecik nasip etsin ins
ben sali gunu gidicem dr a 5+1 oluyor o zaman ins keseyi goruruz derken kalb atislari bebk derken zaman ole gececek hayirla gelsin ins o gunlerrrr
:nazar::nazar::nazar::nazar:
aminn kuzuumm inşallahhh :)) ayy süper salıya çok az kaldıı inşallah keseni bikaç haftasonrada bebeğinin kalp atışlarını duyarsın bitanemm güzel haberlerini bekliyorum :))
iyi yapmışsın canım ya mecbur olunca insan öyle bir gidiyoki demek ki hiçbir zaman büyük konuşmamak lazım..
aynen öle cnm şuanda Allahıma şükürler olsun herşey yolunda inşallahta hep böle gider :))
cnm cok cok gecmis olsun korunma konusunda bir arkadas dusuktesn sonra adetini beklememis simdi 6 aylik kizi var haftasi kucuk dedigim gibi sen adacayii ic var sa parca dussun temizlensin icin allah yeniden saglicakla nasip etsin insAllah

41 kere:nazar: hadi gozuna ydin cnm sen yaptir testlerini falan bak karar vermisisin ne guzel git guzel haberlele dön ins guzelimmm

çok çok saol cnm benimm :)) inşallah güzel haberlerle gelirim şuanda herşey yolunda Allaha şükür :)) damarlarda iyiyse herşey daha güzel olucak inşallahh

aminn kuzuumm inşallahhh :)) ayy süper salıya çok az kaldıı inşallah keseni bikaç haftasonrada bebeğinin kalp atışlarını duyarsın bitanemm güzel haberlerini bekliyorum :))

aynen öle cnm şuanda Allahıma şükürler olsun herşey yolunda inşallahta hep böle gider :))

çok çok saol cnm benimm :)) inşallah güzel haberlerle gelirim şuanda herşey yolunda Allaha şükür :)) damarlarda iyiyse herşey daha güzel olucak inşallahh

ins gulum yaa ins dualarimizi birbirimizden eksik etmeyilm insAllah:nazar::49: herkes guzel haber alsin herkes mutlu olsun insAllah

ins gulum yaa ins dualarimizi birbirimizden eksik etmeyilm insAllah:nazar::49: herkes guzel haber alsin herkes mutlu olsun insAllah

aminn kuzummm aminnnn dualrınızı hep üzerimde hissediyorum ve hepinize dua ediyorum Allahım bebeklerimizi sağlıklı sıhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhh

geçmiş olsun canım RABBİM bir daha yaşatmasın..neden düşüyo peki bebeklerin,kan pıhtılaşmasına falan baktırdınızmı gerkli araştırmaların yapıldımı... ben 7 kez kaybettim bebeklerimi,ama hemen senin gibi 4 üncüde yılmadım istiyorsan vazgeçme..bende kan pıhtılaşması var..
bazen vücutta sıfırlanmamış oluyor gebelik hormonu ama 1 ayı geçmiş diyosun 2 gün sonra tekrar baktır kanda eğer yükseliyosa sen hamilesin o zaman..
tabi araştırmalar yapıldı pıhtılaşma var bndede iğne kullandım bide rahimde perde vardı oda alındı yinede düşük oldu
allah korusun ya gercekten istemiyorum hamilelik yani en azından bu psikolojiyle olmaz neyse 10 gün sonrakine bakalım nolcak
geçmiş olsun, yaşanılanlar çok ağır gerçekten, bazen içeride parça kalıyor mu diye bekleme süresi veriyorlar doktorlar ama o küçücük oluyor ve onlar bile zar zor görüyor..başka doktora gitmek iyi bir fikir olmuş..Allah bir daha yaşatmasın canım
ben yapışıklık olur diye korkmuştum acaba ultrasonda gördüğü omuydu ayyy salak adam kafamda kuruyorum dünden beri tekrar kürtaj olur fln diye çok korktum
Eşimle tartıştık kızlar, bu ay teste gidecektik. Birlikte çalıştığı arkadaşı kayınpederi geliyor diye izin almış tam iki hafta..Bana diyor ki "sen eylül dedin, eylül dört hafta" ama o testlerin belli günleri var diye hatırlıyorum ben, 2 hafta sonra yumurtlama zamanım benim yine:50: .Yarın adet başlıyor, testlerin bazısı adetin 2-3.günlerinde diye hatırlıyorum. "Kardeşimle(erkek kendisi, öyle çok yakın da değiliz yani) göndereyim seni" diyor, böyle bir şeye tek başıma ya da kayınbiraderimle gitmek istememem,eşimin yanımda olmasını istemem çok mu şımarıklık yani..

bnde tedavi süresinde tek başımaydım sadece eşim 1 kere geldi sperm için oda kendimi çok kötü hissetmiştim haksizlık onunda yanımda olması lazım sorun bnde diye tek başıma gitmem hiç doğru değildi sıra beklerken herkes eşiyle ben tek başımaydım kötü olmuştum

tabi araştırmalar yapıldı pıhtılaşma var bndede iğne kullandım bide rahimde perde vardı oda alındı yinede düşük oldu
allah korusun ya gercekten istemiyorum hamilelik yani en azından bu psikolojiyle olmaz neyse 10 gün sonrakine bakalım nolcak

ben yapışıklık olur diye korkmuştum acaba ultrasonda gördüğü omuydu ayyy salak adam kafamda kuruyorum dünden beri tekrar kürtaj olur fln diye çok korktum

bnde tedavi süresinde tek başımaydım sadece eşim 1 kere geldi sperm için oda kendimi çok kötü hissetmiştim haksizlık onunda yanımda olması lazım sorun bnde diye tek başıma gitmem hiç doğru değildi sıra beklerken herkes eşiyle ben tek başımaydım kötü olmuştum

anladım canım....bende hem pıhtılaşma hemde anti kardiopilin m ve g de sorun var onun içinde iğne haricinde kortizon kullanmıştım ama yinede olmadı bakalım artık herşeyin hayırlısı..insan bir an vazgeçiyor herşeyden ama zaman geçince tekrar acabamı diyebiliyorsun..

ne dıyım ne dıyelım bılmıyorum kı canım. cok uzgun oldugumu bılmenı ısterım. inşaallah en kısa zamanda yenıden anne olacaksın umudunu kaybetme lutfen. rahmıne bebek dusmemıs nıce anne adayları var benım gıbı. umudunu kaybetme bu yuzden. Allah yardımcın olsun

cok gecmis olsun canim
yasadigin son olsun bebegin snei bekletmeden hemen gelsin insallah
ben 1 ay beklemistim dusukten sonra
erken donem dusuklerde cok beklemeye gerek olmyr ama bu tamamen senin hazir olmanla ilgili birsey
Allah yardimcin olsun

çok geçmiş olsun canım, Allah bir daha yaşatmasın..Çok iyi anlıyoruz ne hissettiğini..Ben de temmuz başında kaybettim. İki doktorda rahim durumuna bakıldı, kan testleri yapıldı. Biri 3 ay korun dedi, biri korunmana gerek yok dedi.Nihayetinde hiç korunmadım, bu ikinci ayım. Ama hemen düşük sonrası korunmamak psikolojik açıdan oldukça zorluyor insanı, onu da söylemek istedim. Sen kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman başla.

:54::54::54::54::54:

geçmiş olsun canım..bebeğin küçük diye az bir korunma süreci vermiş inşaallah tekrar hamile kalır ve sağlıklı bir bebeğe kavuşursun...çok zor yaşadıklarımız..

Cok sagolun kizlar Allah razi olsun, Rabbim kimseye yasatmasn boyle bi aciyi..
Bsy sorcam benim hala sancim var sizce normalmi bu? ve suan gelen kanamalar dusuk kanamasimi yoksa reglmi

ben tup bebege bıle tek gıttım kapıda ya annem ya babam ya erkek kardesım vardı oyle vıcık vıcık olan bır aılede degılızdır basarısızlıklardan sonra taksıye atlayıp eve donerken babam onde oturuyor ben aglıyordum ve nasıl anlatacagımı bılemıyorum utandıgım ıcın.

elbette esını ıstemen dogal ama bence tek gıt. bekleme.

Cok sagolun kizlar Allah razi olsun, Rabbim kimseye yasatmasn boyle bi aciyi..
Bsy sorcam benim hala sancim var sizce normalmi bu? ve suan gelen kanamalar dusuk kanamasimi yoksa reglmi

Bnm 10 surdu cnm bu arada bn adacayi ictim bol bol icim temizlendi
Bu kansmadan sonra istersen bir adet donemi bekler ve calismalara baslarsin insAllah

günaydın kızlar:3: dün eşimle arayı düzelttik:nazar: bu işler psikolojimizi bozdu resmen ya:31:neyse iyiyiz şimdi...
benim kırmızılar bugün gelecekti ama ateş yükseldi gecikecekler herhalde, bakalım onları bekliyorum şimdi

AYEN, canım gelecek aya yine beraber bekleyeceğiz galiba, ben eylülden çok umutluyum:46:

iyi akşamlar herkeze PEPETEKİR BENDE AYNIYIM KORKU HEYACAN BİRAN ÖNCE YAVRUM HAYIRLISIYLA GELSİN İSTYOM.hayırlısı bakalım artık dirmitcim izne çıkmana sevindim eee artık bebişinin gelişini beklicen nst ye niye almadılar anlamadım seni ........ BEYDAGLİcanım darısı senin ve tüm isteyenlere rabbim tez zamanda nasip etsin inan bir yanım kırık gibiyim benimki işlh geliyo ama sizinkilerde işlh gelince tam sevincem.kendime seviniyom ama yarım kalıyom işlh sizin olunca tam sevincez ve ben inanıyom herkezin olcagına bi imtan işlh geçicek tatlım öptm

ay canım ya benim içimdekileri yazmışsın. ne zaman tüm kızlar gebe olacak o zaman bizim mutluluğumuz tamamlanacak. ben bazen herşeyi açık açık yazamıyorum çünkü birileri kırılır üzülür diye, benim mutluluğum başkalarının mutsuzluğu olmasın diye. inşallah herkes kalbindekine ulaşacak...

Dun gece bebegimi kaybettim 6 haftalikti.. kendiliginden dustu.. doktor bi parca klmis kendiliginden dusmezse kurtaj yapariz dedi ins buna gerek kalmaz.. :14:
Cok yalniz hissediyorm kendimi, ona okadar alismisimki surekli karnimi oksardim, otomatik ellerim karnimda bunu farkedince cok uzuluyorm, artk o yok orda diye azarliyorm kendimi:14:

doktora nekadar sure korunmaliym diye sordum, bi regl donemi gecirmemi soyledi.. sizce bu yeterli olurmu yeni bi hamilelik icin.. :( Ins her isteyen Allahin izniyle saglikli bi hamilelik gecirir.. cok zor bi durummus.. Allah kimseye yasatmasn.. vardir bundada bi hyir diye avutmaya casyrm kendimi

canım geçmiş olsun. Allah tez vakitte bebeğini sana versin. şimdi sana duymaktan hoşlanmayacağın bişi söylycem. o bebek sağlıksızdı ve doğmaması gerekliydi o nedenle doğa tarafından yok edildi. bunu lütfen Allah'ın bir lütfu olarak düşün ve sabredenlerden olduğun için gurur duy. korunma konusuna gelince, 5 doktora gitsen de 5 faklı şey söyler. düşük erken dönemde olduğu için korunma süren tamamen senin psikolojinle ilgili, hazır olunca kesersin korunmayı...

kızlar, hamiş olanlar, sakıncası yoksa bir sorum olacaktı. Ben her iki gebelik oluşumunda da daha dpo5-6dayken fln başlayarak kendimi bi hasta gibi hissediyordum. Hani grip fln olunca vücut bi düşer ya öyle kolumu kaldırmak istemiyorum, sonra hamilelik sonlanınca hep dinç hissettim. Acaba adet öncesi mi öyle hissediyorum dedim,bu ay hamilelik yok, yine gayet dinç hissediyorum. Acaba sağlıklı gebelikler olmadığı için mi öyle hissetmişim yoksa hamilelikte öyle bi his mi var?

canım bende ilk başlarda mahvolmuştum yorgunluktan. kolumu kaldıracak halim yoktu. 4.ay geçti. bence de kürtaj ya da adet olmak o yorgunluğu alıp götürüyor...

kızlarrr günaydınnnn biz geldikk doktordan :))
doktorumuz detaylı olarak inceledi kalp damarları elleri parmakları ayakları kemikleri herşeyi normal bebeğimin haftamızla uyumlu devam ediyoruz :)) Efem 18 cm 407 gram :)) Allahıma şükürler olsun herşey yolunda :))
ayrıca detaylı utrasonda yapalım dedi kan damarlarından akışının falanda kontrolü için ama 350 tlmiş fiyatı çok geldi başka hastane arıyorum arkadaşlar nisa hastanesinde 145 tl ama 20 eylülden önceye vermiyolar aile hastanesi 425 dedi doğan hastanesi 220 dedi iyice kafam karıştı yaaaa :(((

oooohhhhhhhhhhhh yesinler fıstığını annesi. canım ben de nisa da yaptırdım ama 1 ay önce randevu almıştım ben 23+4 haftada gittim özellikle geç olsun istedim. bence muhteşem bir doktordu Reyhan hn.ama sen doğandan almışsın, hayırlısı olsun sonuçta aynı işi yapıyorlar. bence bi daha ara iptal eden falan olmuşsa nisayı dene derim. orda da cd ve resim veriliyor. bu arada çapa da tomoçek var benim gittiğim b.düzü medilife ın görüntüleme merkezi. orda 180 lira ve 1 haftaya randevu verilio haberin olsun.

aaaaaa niye şımarıklık olsun. tabi değil. ama unutma sakın o bir erkek. anlatamazsın. aranız da düzelmiş. boş ver gerekne ne ise sen yap çok üstüne gitme, maalesef ne kadar bebek isteseler de hassas davranamıyorlar. Allahım sadece 1 aylığına adet olma gebe kalma ve düşük yapma yeteneğini erkeklere verseydin bence anlarlardı herşeyi...

ben hamıle dıılmısım test yaptım maalesef negati merak edenler varsaa....

yeni ay yeni umut, hadi yolun açık olsun canım...

Back