• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

Çok teşekkür ederim :) Belirtiler hamilelik belirtisimi? Siz de de olmuşmuydu? Yada neler olmuştu?

saydigin belirtiler oluyor
ama cok takilmamak lazim yaniltici olabiliyorlar
bence en guzel kan tsti su an cikmasi lazim bir deger varsa
umarim hamilesindir
en onemli belirti adet gecikmesi unutma:34:
ben hamile oldugumu adete 7 gun kala ogrendim cunku az mikatrda pembe kanamam olmustu yerlesme kanamasi

hayırlı cumalar kızlar....

GURBET GÜZELİ hamileymişsin canım ben kaçırmışım gözünaydın RABBİM tamamına erdirsin....

DİRMİT bol,bol dinlenir bebii beklersin artık kuzum..

DUMANIM,gördünmü senin kız sonradan açıldı zeyna gibi maaşallah,bu arada geçmiş olsun kuzum dikkat et kendine..

KARDELYA canım seninde iyice yaklaştı walla,hayırlısı canım..

MİRAGE hoşgeldin canım,kız çok az kaldı heyecanla bekliyoruz..

EWERY,KEEP,AYEN,NAZLIM,MÜGE,TUBİŞ,PENPETEKİR,SEMRA,PAŞAM,YORGUN BULUTLAR,CANIM hepinizi öpüyorum hanımlar...

günaydın herkese. geçmişi çok okuyamadım. bugün çook meşgulüm.eltimler gelicek birazdan yatılı.2-3 gün buralarda olamycam :( sizleri merak edicem hep. herkes iyidir umarım..kendinize iyi bakın.öptüm

GURBET GÜZELİ hamileymişsin canım ben kaçırmışım gözünaydın RABBİM tamamına erdirsin....

DUMANIM,gördünmü senin kız sonradan açıldı zeyna gibi maaşallah,bu arada geçmiş olsun kuzum dikkat et kendine..

EWERY,KEEP,AYEN,NAZLIM,MÜGE,TUBİŞ,PENPETEKİR,SEMRA,PAŞAM,YORGUN BULUTLAR,CANIM hepinizi öpüyorum hanımlar...

bayiliyorum sana beydagli ya
tek tek hatrimizi soruyorsun

sen de kendine iyi bak biz de seni opuyorz
:54:

günaydın herkese. geçmişi çok okuyamadım. bugün çook meşgulüm.eltimler gelicek birazdan yatılı.2-3 gün buralarda olamycam :( sizleri merak edicem hep. herkes iyidir umarım..kendinize iyi bakın.öptüm
kolay gelsin sana o zaman..bende seni öptüm:54:
bayiliyorum sana beydagli ya
tek tek hatrimizi soruyorsun

sen de kendine iyi bak biz de seni opuyorz
:54:

sağol kuzum:21::21: bende sizleri çok sewiyorum:16::16:

dayanamayıp erken gitmişsin doktora,gözünaydın keseyi görmüşsün darısı pıt pıtlara olsun..

Kızlar bana da fikir verebilir misiniz
Adetime 5 gün kaldı. Ancak ben daha bir hafta öncesinden inanılmaz bir kasık ağrısı ve bacak ağrısı yaşadım. 3 gün boyunca hiç geçmeden ağrıdı. Şimdi azaldı sadece çok yorulduğumda ağrıyor. Çok hafif bel ağrım da var. Bir hatfa öncesinden yani adetime 10 gün kala bu ağrılarım başladı. Normalde adet öncesi benim böyle ağrılarım olmazdı bir bu ay oldu. Ayrıca kasıklarım bira şiş ve sert. Göğüsümde dolgunluk ve şişlik var. dokununca da acıyor.
bu süreç içerisinde bazı günler çok gaz oldu, midemde genel olarak yanma var, normalime göre çok sık tuvalete gidiyorum, iştahım çok açıldı, herşeyi yiyorum. Geçen hafta her gün deli gibi zeytin yedim ki normalde siyah zeytini çok sevmem. Halsizlikte var. Çok çabuk yoruluyorum.
Bunlar gebelik belirtisi olabilir mi? Ne zaman test yapmalıyı?

selam cnm aynı seylerı bende 10 gun varken yasamaya basladım adetıme 4 gun varr bende merakla beklıorum bacak agrıları mıgde yanması göguslerde dolgunluk cok acıkma karnımda sertlık kasıklarımda batmaa ıslak akıntıı ve cokk uykum gelıooo

merakımdan ve korkumdan test yaptım negatiff gerçi bu tarihlerde doğru çıkarmı bilemiom ama bnm için daha erken inşş sağlıgım tam olarak düzeldiğinde psiklojk olrk ve bedenen güzel haberler veririm bende sizee hayırlısı olsn hepimiz için...

Adetime 5 gün kaldı. Ancak ben daha bir hafta öncesinden inanılmaz bir kasık ağrısı ve bacak ağrısı yaşadım. 3 gün boyunca hiç geçmeden ağrıdı. Şimdi azaldı sadece çok yorulduğumda ağrıyor. Çok hafif bel ağrım da var. Bir hatfa öncesinden yani adetime 10 gün kala bu ağrılarım başladı. Normalde adet öncesi benim böyle ağrılarım olmazdı bir bu ay oldu. Ayrıca kasıklarım bira şiş ve sert. Göğüsümde dolgunluk ve şişlik var. dokununca da acıyor.
bu süreç içerisinde bazı günler çok gaz oldu, midemde genel olarak yanma var, normalime göre çok sık tuvalete gidiyorum, iştahım çok açıldı, herşeyi yiyorum. Geçen hafta her gün deli gibi zeytin yedim ki normalde siyah zeytini çok sevmem. Halsizlikte var. Çok çabuk yoruluyorum.

canım tüm bunlar gebelik belirtisi olabilirde olmayabilirde.ben de 8 ay boyunca benzer belirtileri yaşayıp acaba hamile miyim dedim ama hep yanıldım. tamamen psikolojik olablir. hatta pek çok sebep olabilir. bence 2 gün sonra bi test yap ve baya bekle geç çıkabilir hamileysen bende öyle olmuştu. ama en iyisi adet gününü bekle derim, düşünme nolur.
bu belirtilerden olsa olsa siyah zeytin çok yemen gebelik belirtisi olablir bence...

canım alış artık bu densizliklere. çok iyi insanlar dahi olsalar bazıları sosyal düşünce anlamında çok kıtlar. ben de bebeğini kaybeden arkadaşlarımla görüşmüyorum ki üzülmesinler beni görüp diye. çünkü ne anlatsam bebekle ilgili bi yerde nispet gibi gelecek onlara. bana da geliyordu. eğer kaldıramıyorsak hamilelerle görüşmemek en iyisi. ama şöyle düşün o da ne anlatsın, sonuçta bebeği anlatacak, o da heyecanlı. ama baktın iş nispet ve kasıta gitmiş hemen kes ilişkini...

maşallah canım size. ben nst ye girmedim yani sokan olmadı:) bana 2 hafta sora gel artık 15 günde bir bakcaz dedi.
şimdi kafama takılan bişi var. genel anlamda ultrason haftası mı baz alınır sat a göre olan hafta mı baz alınır. çünkü benim sat a göre 24 ekim, ultrasona göre 18 ekim görünüyor doğum. doktor da 38 hafta dolunca gelir dedi.açıkçası çok şişmanlasın da istemiyroum. zaten 36 hafta dolunca sağlıklı kabul ediliyorlar.
alt kasık bölgemde benmi de ağrılar var, belime arada bişiler oluo falan. öle işte canım...

canım benimkinin adı kısmetse Nisa Nevra, Nisa Şevval, Nisa Cemre ya da Nisa İpek olacak. bir türlü ikinci adında karar kılamadık. hatta sence hangisi daha güzel ve fonetik olarak uygun?

canım gözün aydın. alttan bakılan ultrason seni hiç korkutmasın, bende de öyle bakılmıştı kese bir türlü görünmediği için. hiç bir zararı yok. acının tek sebebi psikolojik bence. teknik anlamda vajinadan uygulanan bişeyin taaaaaaa yukarıda rahimin içine gömülmüş bir yapıya zarar vermesi için önce rahim ağzını sonra rahimi zadelemesi lazım bu da takdir edersin ki şu an senin evde değil Allah korusun hastanede kan kaybıyla uğraşman demek olurdu. kendini hiç sıkma düşünerek.

Nisa Şevval kulağa çok hoş geliyor, tınısını beğendim ben Şevval ismini de çok severim :) ay küçük fıstık ya az kaldı gelmesine heyecanlı mısın?

günaydın canlar :))bugün işyerindeki son saatlerim teslim etmem gereken dosyalar var onları teslim edip çıkıcam artık evdeyim pazartesi doğum iznine ayrılıcam ve kontrolümüz var inş. güzel haberler alırız bebeğim inş. sağlıkla büyüyordur herşey yolundadır inş. artık iyice ağırlaştım zor yürüyorum kasık karın ağrılarım başladı dr. gidince sorucam yalancı sancı oluyor herhalde geceleri uyuyamıyorum ama yinede hamilelik çok güzel allahım isteyen ve dileyen herkese nasip etsin inş.

paşam canım benim ya:((( rabbim sana hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş.beydağlı mirage müge nazlım yeni gelen arkadaşlar kaybeden umut eden bekleyen annelere rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inş.

penpetekir kardelya rabbim sağlıkla hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin inş. duman tubiş sağlıkla büyüsün inş. kuzularınız sağlıkla doğsun inş. taze hamişler every ve gurbet güzeli rabbim devamını getirisin sağlıkla 40. haftalara inş.

kızlar kib herkesi tek tek :54::54::54:

teşekkür ederim iyiyim cnm sen

nasiniz kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:13:

cnm sagolasin allah razi olsun Allah seni de isteyenleride tamamina erdirsin ins korktuklarimizdan emin eylesinnnn

gurbet güzeli ben aynıyım. hamileliğin hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin cnm

nasiniz kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:13:

cnm sagolasin allah razi olsun Allah seni de isteyenleride tamamina erdirsin ins korktuklarimizdan emin eylesinnnn
iyiyiz kuzu asıll sen anlatt neler yapıyosunn doktora gittinmi ???
slm kızlarr,burda da kimse yok yine.ya bu aralar forumun hiç tadı yok,kimseyle karşılaşamıyorum :31: benim 3 aylık korunma süreci bitti,inş Rabbim bu defa hayırlısıyla,sağlıklı bir şekilde nasip eder inşşşş.bu 5.gebeliğim olacak ya,kızlar özellikle de hamile olan arkadaşlar lütfen benim için de dua eder misiniz,bu sefer sağlıklı bir şekilde gelsin meleğim :14: dualarınıza ihtiyacım var arkadaşlar,şimdiden çok sağolun :54:
hadi bakalım dualarım seninlee inşallah en yakın zamanda göbüşüne gelir tatlı kuzucun :))
yaa kızlarr ben zor durumdayımmm napıcam bilmiyorum . önceden de yazdım ben 12 temmuzda doğum yaptm kaybettim ikizlerimi
:((
15 ağustosda ilk adetimi oldm. ve dün yazmıştım buraya kilodumda bi kan dedim bu ne galiba adet düzensizliği olacak biraz 2 kere adet oluyorum galiba 1 ayda dedim. ama bugün bakıyorum bişey yok ve belim ağrıoo yoksaaa

hamilemiyim ben hazır değilim daha böyle bi duruma geri çekilme yöntemiyle korunuyodukk yani bişey olmadı ama sızma falan olmuş olabilir mi bu kan üstüne görme mi yoksaa
test alsam şimdiden belli olurmuu napıcam ben yaaa doğum yapalı ne kadar oldu herkes gülecekk ben ne psikolojk olrk ne de bedenen hazır değilimmm akıll verin banaa tecrübeli arkadaşlarr lütfennnn
cnm bi han testi yaptırsan kesin öğrensen ona göre doktorla görüşürsün böle yıpratma kendini önce hamilemisin bi öğrenelim ...
cnm bunlarda bi belirti ama adet ve hamilelik belirtileri aynı oyuzden bi kan testi yaptır istersen cnm benim adetten önce yaptıgım testlerde çıkmaıştı ama kan testi kesin sonuç veriyor :))
günaydın canlar :))bugün işyerindeki son saatlerim teslim etmem gereken dosyalar var onları teslim edip çıkıcam artık evdeyim pazartesi doğum iznine ayrılıcam ve kontrolümüz var inş. güzel haberler alırız bebeğim inş. sağlıkla büyüyordur herşey yolundadır inş. artık iyice ağırlaştım zor yürüyorum kasık karın ağrılarım başladı dr. gidince sorucam yalancı sancı oluyor herhalde geceleri uyuyamıyorum ama yinede hamilelik çok güzel allahım isteyen ve dileyen herkese nasip etsin inş.

paşam canım benim ya:((( rabbim sana hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş.beydağlı mirage müge nazlım yeni gelen arkadaşlar kaybeden umut eden bekleyen annelere rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inş.

penpetekir kardelya rabbim sağlıkla hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin inş. duman tubiş sağlıkla büyüsün inş. kuzularınız sağlıkla doğsun inş. taze hamişler every ve gurbet güzeli rabbim devamını getirisin sağlıkla 40. haftalara inş.

ohh kuzu maşşallah yaaa izin tarihide geldi çattı demekki Allahım sağsağlım doğumuda nasip etsin inşallahh :)) kopma sakın heee haberlerini ver lütfen :))

şimdi test yapsam çıkarmı kii acaba
cnnm bence de hamile değilsindir, vücudun kendini düzenliyordur ama için rahat edecekse al, yap bi test. Testlerin hassasiyetine göre çıkıp çıkmaması değişiyor. Hassasiyetleri üstündeki mlU değerinden öğrenilebiliyor. Misal 5mlU değerli ultra erken testler ilişkiden 5-6 gün sonra, 10mlU erken gebelik testleri 7-8 gün sonra, normal gebelik testleri ise anca bata 2 gün kala gösteriyor. İlişkinin üzerinden kaç gün geçtiğine göre hesaplayıp eczaneden erken gebelik testi alabilirsin canım

Nisa Şevval kulağa çok hoş geliyor, tınısını beğendim ben Şevval ismini de çok severim :) ay küçük fıstık ya az kaldı gelmesine heyecanlı mısın?

teşekkür ederim iyiyim cnm sen

gurbet güzeli ben aynıyım. hamileliğin hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin cnm

iyiyiz kuzu asıll sen anlatt neler yapıyosunn doktora gittinmi ???

hadi bakalım dualarım seninlee inşallah en yakın zamanda göbüşüne gelir tatlı kuzucun :))

cnm bi han testi yaptırsan kesin öğrensen ona göre doktorla görüşürsün böle yıpratma kendini önce hamilemisin bi öğrenelim ...

cnm bunlarda bi belirti ama adet ve hamilelik belirtileri aynı oyuzden bi kan testi yaptır istersen cnm benim adetten önce yaptıgım testlerde çıkmaıştı ama kan testi kesin sonuç veriyor :))

ohh kuzu maşşallah yaaa izin tarihide geldi çattı demekki Allahım sağsağlım doğumuda nasip etsin inşallahh :)) kopma sakın heee haberlerini ver lütfen :))

Allah hepinizden razi olsun saglicakla bebelerinizi kucaginiza almak nasip etsin olmayanlarada hemencecik nasip etsin ins
ben sali gunu gidicem dr a 5+1 oluyor o zaman ins keseyi goruruz derken kalb atislari bebk derken zaman ole gececek hayirla gelsin ins o gunlerrrr
:nazar::nazar::nazar::nazar:

heyecan korku belirsizlik acabalar... ne ararsan var canım ya. offffffff

beydağlı dirmit öptüüüüüüüüüüüüm

iyi akşamlar herkeze PEPETEKİR BENDE AYNIYIM KORKU HEYACAN BİRAN ÖNCE YAVRUM HAYIRLISIYLA GELSİN İSTYOM.hayırlısı bakalım artık dirmitcim izne çıkmana sevindim eee artık bebişinin gelişini beklicen nst ye niye almadılar anlamadım seni ........ BEYDAGLİcanım darısı senin ve tüm isteyenlere rabbim tez zamanda nasip etsin inan bir yanım kırık gibiyim benimki işlh geliyo ama sizinkilerde işlh gelince tam sevincem.kendime seviniyom ama yarım kalıyom işlh sizin olunca tam sevincez ve ben inanıyom herkezin olcagına bi imtan işlh geçicek tatlım öptm

Dun gece bebegimi kaybettim 6 haftalikti.. kendiliginden dustu.. doktor bi parca klmis kendiliginden dusmezse kurtaj yapariz dedi ins buna gerek kalmaz.. :14:
Cok yalniz hissediyorm kendimi, ona okadar alismisimki surekli karnimi oksardim, otomatik ellerim karnimda bunu farkedince cok uzuluyorm, artk o yok orda diye azarliyorm kendimi:14:

doktora nekadar sure korunmaliym diye sordum, bi regl donemi gecirmemi soyledi.. sizce bu yeterli olurmu yeni bi hamilelik icin.. :( Ins her isteyen Allahin izniyle saglikli bi hamilelik gecirir.. cok zor bi durummus.. Allah kimseye yasatmasn.. vardir bundada bi hyir diye avutmaya casyrm kendimi

Son düzenleme:
Dun gece bebegimi kaybettim 6 haftalikti.. kendiliginden dustu.. doktor bi parca klmis kendiliginden dusmezse kurtaj yapariz dedi ins buna gerek kalmaz.. :14:
Cok yalniz hissediyorm kendimi, ona okadar alismisimki surekli karnimi oksardim, otomatik ellerim karnimda bunu farkedince cok uzuluyorm, artk o yok orda diye azarliyorm kendimi:14:

doktora nekadar sure korunmaliym diye sordum, bi regl donemi gecirmemi soyledi.. sizce bu yeterli olurmu yeni bi hamilelik icin.. :( Ins her isteyen Allahin izniyle saglikli bi hamilelik gecirir.. cok zor bi durummus.. Allah kimseye yasatmasn.. vardir bundada bi hyir diye avutmaya casyrm kendimi

ne dıyım ne dıyelım bılmıyorum kı canım. cok uzgun oldugumu bılmenı ısterım. inşaallah en kısa zamanda yenıden anne olacaksın umudunu kaybetme lutfen. rahmıne bebek dusmemıs nıce anne adayları var benım gıbı. umudunu kaybetme bu yuzden. Allah yardımcın olsun

Back